2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863305 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gönüllü  yapılan scoutlarin kulübe ulaşması açısından bir sistem düşünülüyor mu? Burada bulunan isimlerin kulübe iletilme durumu oluyor mu ?

Çevrimdışı Erman1903

Alınabilecek gurbetçi oyuncular ;

Eray cömert Stoper (Yabancı Statüsünde ) https://www.transfermarkt.com.tr/era...spieler/298583

Barış atik 10 Numara https://www.transfermarkt.com.tr/bar.../0?saison=2018

Gökhan Gül Ön Libero https://www.transfermarkt.com.tr/gok...spieler/269171

Salih ÖZCAN Merkez Orta Saha https://www.transfermarkt.com.tr/sal...spieler/244940

Ersin Zehir Ön Libero https://www.transfermarkt.com.tr/ers...spieler/275127

Ahmet Gürleyen Stoper https://www.transfermarkt.com.tr/ahm...spieler/397696

Yusuf Demir (16) 10 Numara Potansiyeli baya yüksek https://www.transfermarkt.com.tr/yus...spieler/548031

Deniz Undav Forvet https://www.transfermarkt.com.tr/den...spieler/339314

Eray Cömert ve Salih Özcan hem fiyat hem seviye olarak diğerlerinden yukarıda oyuncular. Ahmet Gürleyen de fena istatistik yapmamış lakin ligi biraz düşük ve klasik tip stoper profilinde.

Yusuf Demir de potansiyelli bir genç.

Sağ bek olarak ligden Ahmet Oğuz'u beğeniyorum ben de, ideal bir ısı haritası yok lakin istatistikleri epey yüksek. Kurşun atar gibi taç kullanması da cabası. Nargileci olma, yerden kalkmayıp zaman geçirmeye oynama gibi hareketleri var lakin oraya yerli birini düşünüyorsak pek daha iyi bir alternatif yok gibi.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 18:55:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu çocuk tutturuyor mu transferleri ?

Bilmiyorum, uslubu dolayısıyla pek ciddiye alamıyorum kendisini. Tavşan'ın fena istatistikleri yok, güzel skor katkısı da yapmış lakin izlediğimde seviyesini epey altımızda gördüm...

Çevrimdışı Erman1903

Martin Frydek ismi geçmiş, ilginç bir oyuncu. İleri çıkmayı, orta kesmeyi seven - aynı zamanda defansif olarak da epey çalışkan - katkılı bir isim. Bu sezon %70 pas yüzdesi biraz düşük lakin epey ofansif - ileriye doğru oynamış. Geçen sezon daha balanslı geçirdiği (farklı bölgelerde de oynadığı) sezon içinde %78 bir bek için ortalama altında değil. (Örn: Gökhan bu sezon %82 - Geçen sezon %75)
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 19:31:01 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Eray Cömert ve Salih Özcan hem fiyat hem seviye olarak diğerlerinden yukarıda oyuncular. Ahmet Gürleyen de fena istatistik yapmamış lakin ligi biraz düşük ve klasik tip stoper profilinde.

Yusuf Demir de potansiyelli bir genç.

Sağ bek olarak ligden Ahmet Oğuz'u beğeniyorum ben de, ideal bir ısı haritası yok lakin istatistikleri epey yüksek. Kurşun atar gibi taç kullanması da cabası. Nargileci olma, yerden kalkmayıp zaman geçirmeye oynama gibi hareketleri var lakin oraya yerli birini düşünüyorsak pek daha iyi bir alternatif yok gibi.
Ahmet bu sezon gençlerde çoğunlukla yedek kaldı bu sezon bildiğim istikrarsızdı ona güvenilirmi soru işareti

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet bu sezon gençlerde çoğunlukla yedek kaldı bu sezon bildiğim istikrarsızdı ona güvenilirmi soru işareti

5 maç sakatlık dolayısıyla oynayamamış sanırım, cezalı olduğu maçlarda var. Karakteriyle ilgili soru işaretleri de bulunuyor ben de çok emin değilim kendisinden ama iki sezonluk maç istatistiği kesinlikle ortalama üstü diyebilirim.

Çevrimdışı levitate

Martin Frydek ismi geçmiş, ilginç bir oyuncu. İleri çıkmayı, orta kesmeyi seven - aynı zamanda defansif olarak da epey çalışkan - katkılı bir isim. Bu sezon %70 pas yüzdesi biraz düşük lakin epey ofansif - ileriye doğru oynamış. Geçen sezon daha balanslı geçirdiği (farklı bölgelerde de oynadığı) sezon içinde %78 bir bek için ortalama altında değil. (Örn: Gökhan bu sezon %82 - Geçen sezon %75)
o zaman kam tu beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

5 maç sakatlık dolayısıyla oynayamamış sanırım, cezalı olduğu maçlarda var. Karakteriyle ilgili soru işaretleri de bulunuyor ben de çok emin değilim kendisinden ama iki sezonluk maç istatistiği kesinlikle ortalama üstü diyebilirim.
Yedek için düşünülebilir hocam Gökhan yerine ama sağ beke 2 transfer yapar mı bu yönetim bilmiyorum. Örneğin Loic Nego Ahmet Oğuz yapılabilir. 

Çevrimdışı Erman1903

Yedek için düşünülebilir hocam Gökhan yerine ama sağ beke 2 transfer yapar mı bu yönetim bilmiyorum. Örneğin Loic Nego Ahmet Oğuz yapılabilir. 

Douglas gitmeden oraya ikinci yabancıyı almamız imkansıza yakın hocam. Klüp içinden gelen bilgi yerli düşündüğümüz yönünde, Nogo'nun da değeri az değil; 2M bizim için çok iyi para artık. Anca kritik mevkilerde ihtiyacımıza uygun birini bulamazsak verebiliriz o rakamları. O da anca 1 oyuncuya falan olur diye düşünüyorum.

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 22:09:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel bir kanat rotasyonu yapmazsak seneye işimiz zor. Mevcut oyunculardan bir şekilde kurtulmak lazım  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Allah yardım etsin bu yönetime işi çok çok zor. Kanatların tamamı silme gönderilmeli atiba elneny merkezinden bir halt olmayacağı açık burakla falan seneye devam ederlerse en iyi 6.olur bu takım

Çevrimiçi Kartal Ç

babbel de zamanında böyle kalçadan şut çıkarırdı hey gidi

ama diaby gol attı diye geçen haftaları unutmadık.

opsiyonsuz kiralanması iyi olmuş. seneye kiralanacak oyuncuları da opsiyonsuz yapmak lazım.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 22:43:14 Kartal Ç ]

Çevrimiçi yaço58

Güzel bir kanat rotasyonu yapmazsak seneye işimiz zor. Mevcut oyunculardan bir şekilde kurtulmak lazım  :money:
Kara kara düşünüyorum seneye kanatları ne yapacağız diye elinde kapı gibi sözleşmesi olan nkadou boyd lens var ama 3ünü topla bir Olcay bile etmiyor burada boydu kiralık versek bile maaşının çoğunu biz öderiz lensin bir şekilde anlaşıp sözleşmeyi feshetmemiz lazım nkadou kalır her türlü oraya free tenkovic ile maç başı ücret ile töre hamlesi olabilir bir şekilde toparlamamız gerekiyor kanatları nkadou bugun gol attı ama sahada adam geçmedi rakibe sırtını dayıyor sonra da topu kaybediyor gerçekten çok değişik bir profil tek özelliği hızı onu doğru kullansa çok ekmek yer ama kullanamıyor

Çevrimdışı worns

dün de yazdım ismi geçen en düzgün oyuncu bence. ilk yarıda izlemişliğim var kendisini. kesinlikle etki yaratır. novak'tan aşağı bir oyuncu değil hatta daha komple bir bek.

Çevrimdışı worns

Kara kara düşünüyorum seneye kanatları ne yapacağız diye elinde kapı gibi sözleşmesi olan nkadou boyd lens var ama 3ünü topla bir Olcay bile etmiyor burada boydu kiralık versek bile maaşının çoğunu biz öderiz lensin bir şekilde anlaşıp sözleşmeyi feshetmemiz lazım nkadou kalır her türlü oraya free tenkovic ile maç başı ücret ile töre hamlesi olabilir bir şekilde toparlamamız gerekiyor kanatları nkadou bugun gol attı ama sahada adam geçmedi rakibe sırtını dayıyor sonra da topu kaybediyor gerçekten çok değişik bir profil tek özelliği hızı onu doğru kullansa çok ekmek yer ama kullanamıyor

n'kodou ve boyd kesinlikle kalır. lens de bir ihtimal maaşının yarısı filan ödenerek hollanda'ya kiralanır. sol tarafa oyuncu bakılacağını sanmıyorum. sağ tarafa düşük maliyetli ve skorer bir opsiyon peşinde koşulur. yedek olarak da töre getirilir. bunlar isteklerim değil :) tahminlerim bu yönde

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou düşündüğün kadar kötü bir futbolcu değil, diğerlerinden farklı olarak penetrasyon'u olan bir adam. İngiltere'de de bunları yapabiliyor, istatistiği aynı. Hiçbir şey yapamasa da takımın ileri gitmesini sağlar, kendisinin olmadığı maçlara bakarsan bu konuda çok sıkıntı çektiğimizi görebilirsin.

Harmonisi olmayan bir takımda onu seçmen bence çok doğru değil, kanat rotasyonuna her zaman 4 oyuncu olarak bakarım. İyi liglerin ortalama üstü takımlarında 4 oyuncudan biri olarak kendine yer bulabilir N'Koudou, görsem çok şaşırmam.  Boyd-Diaby-Lens bulamazlar ama.

%50sine o parayı vermek bizlik iş değildi o ayrı.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 23:24:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın'ın açıklamaları sonrası Ahmet Nur Çebi   :D

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1274438568899993605

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Bu takıma en az 10 tane transfer lazım gerisi boş 1 kaleci 1 stoper 1 sağ bek 1 sol bek 1 ön libero 2 merkez orta saha 2 kanat 1 forvet
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 23:37:03 kaan1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takıma en az 10 tane transfer lazım gerisi boş 1 kaleci 1 stoper 1 sağ bek 1 sol bek 1 ön libero 2 merkez orta saha 2 kanat 1 forvet
O kadar alamasak da ben en az 8 tane bekliyorum. Bu sayı gidenler olursa artabilir  :tabe: Umarım söyledikleri gibi iyi kadro kurarız  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1274440635332939776

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

N'Koudou düşündüğün kadar kötü bir futbolcu değil, diğerlerinden farklı olarak penetrasyon'u olan bir adam. İngiltere'de de bunları yapabiliyor, istatistiği aynı. Hiçbir şey yapamasa da takımın ileri gitmesini sağlar, kendisinin olmadığı maçlara bakarsan bu konuda çok sıkıntı çektiğimizi görebilirsin.

Harmonisi olmayan bir takımda onu seçmen bence çok doğru değil, kanat rotasyonuna her zaman 4 oyuncu olarak bakarım. İyi liglerin ortalama üstü takımlarında 4 oyuncudan biri olarak kendine yer bulabilir N'Koudou, görsem çok şaşırmam.  Boyd-Diaby-Lens bulamazlar ama.

%50sine o parayı vermek bizlik iş değildi o ayrı.
Nkadou kendi özelliklerini bilerek oynasa mesela deliciliğini hızını daha çok kullansa çok ekmek yer mesela Alanya maçı penaltı aldı hızıyla bu ligde hızlı kanatlar iş yapıyor ama nkadou bunu doğru kullanmıyor doğru kullansa çok daha iyi olacak birde 5m bonservis olunca o sıkıntı çok daha fazla şey bekliyor insan 5m bizim için büyük para işte ljajic diyoruz bazen kızsakta bu sene 7 gol 7 asist yapmış avcının. Kısır takımı olmasa kesinlikle şimdiden çift haneleri görmüştü birde burağın çok sakatlanması etrafında bitirici olmaması falan çok etkiledi ama oyuna ağırlığını koyduğu zaman kesinlikle ligin en iyi 10 numarası

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

15 tane lazım.gidenler ile birlikte.

Çevrimdışı kaan1903

15 tane lazım.gidenler ile birlikte.
En az  10 dedim Başkan yedek içinde dorukhan Rıdvan Ersin Erdoğan Fatih Hasic haricinde kimseyi tutmam  bana kalsa