2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850429 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Karius'tan daha kötüsünü bulmuşuz demek  :money:

Karius'dan daha kötüsünü gözümde canlandıramıyorum ama iyi bir sezon geçirmediği açık. 0,33 ciddi bir oran. 100 maçta 33 hatalı gole tekabül ediyor ki bana göre feci... Taraftarın yüreği dayanmaz zaten manken sinir hastası etti bizi.

Şöyle örnek vereyim mesela benim paylaştığım Aderbar Santos'da bu oran 0,02 - 100 maçta sadece iki hatalı gol gibi.  (0,03'müş pardon.)

Zoet'in ismi geçen yazdan beri çıkıyor, sanırım listemizde gerçekten ama 2021 de kontratı biteceği için Klübü, menajerler ucuz bonservise isimli kaleci diye pazarlıyor da olabilirler.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2020, 20:26:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Zoet nedir ya? Güven vermeyen hollandalı kaleci, en sevmediğim şey.

Çevrimdışı Erman1903

Çok daha iyisini bulabilirdik. Acaba Sergen Yalçın'ın ilk tercihi miydi  :alala:

Galiba ilk tercihimiz, N'Koudou ile koşturur dururlar artık :D. Seneye sol kanadımız baya zeka dolu oyunlar sergiler.

Şaka bir yana ben geçen sezon Sergen hocayla olan rakamlarını görünce biraz rahatladım, yoksa baya canımı sıkmıştı bu transfer.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2020, 20:10:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galiba ilk tercihimiz, N'Koudou ile koşturur dururlar artık :D. Seneye sol kanadımız baya zeka dolu oyunlar sergiler.

Şaka bir yana ben geçen sezon Sergen hocayla olan rakamlarını görünce biraz rahatladım, yoksa baya canımı sıkmıştı bu transfer.
Sergen hoca olmasa arada şu anda yönetimi yerden yere vururdum. Ancak daha iyisini bulamadık mı merak ediyorum. Ya da buraya ayıracağımız kaynağı başka bölgelere mi kaydırdık? Kafamda çok farklı sorular ve senaryolar mevcut  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zoet nedir ya? Güven vermeyen hollandalı kaleci, en sevmediğim şey.
Özel olarak arayıp buluyorlar. Erdal Torunoğlularına yakın geldi herhalde Hollanda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Nsakala'yı almışız hayırlı olsun. Bana kalırsa aşırı kötü transfer inşallah 500-600 bin Euro'dan fazla maaş verilmemiştir.
douglas v2 gibi kokuyor hayırlısı

atletizmi dışında bir artısını göremiyorum umarım beni yanıltır
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

menajerine helal olsun ama haa

ocaktan beri çalıştı çabaladı en sonunda bize kitlemeyi başardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

🔥SICAK GELİŞME

👉Beşiktaşın ilgilendiği Aitor Cantalapiedra kulübünden ayrıldığını az önce açıkladı.
Bi ara ciddi ciddi ilgilenfiğimiz yazılmıştı barca alt yapılı yaşı genç makul bir sözleşme ile şu mali şartlarda denenebilir nkadou ve boydun takımda kalacağını varsayarsak iyi bir alternatif olabilir

Çevrimdışı levitate

SICAK GELİŞME

Beşiktaşın ilgilendiği Aitor Cantalapiedra kulübünden ayrıldığını az önce açıkladı.
Bi ara ciddi ciddi ilgilenfiğimiz yazılmıştı barca alt yapılı yaşı genç makul bir sözleşme ile şu mali şartlarda denenebilir nkadou ve boydun takımda kalacağını varsayarsak iyi bir alternatif olabilir

18/19 16 gol 11 asist
19/20 8 gol 7 asist

sağ kanatta oynuyor barcelona çıkışlı hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

18/19 16 gol 11 asist
19/20 8 gol 7 asist

sağ kanatta oynuyor barcelona çıkışlı hmm
Son 2 yıldır çıkışta. Hollanda'da oynamasından kaaynaklı istatistikleri biraz yüksek görünüyor. Bana kuvvetsiz bir oyuncu izlenimi verdi. Bizdeki Hasic'in uzun boylusu gibi geldi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Son 2 yıldır çıkışta. Hollanda'da oynamasından kaaynaklı istatistikleri biraz yüksek görünüyor. Bana kuvvetsiz bir oyuncu izlenimi verdi. Bizdeki Hasic'in uzun boylusu gibi geldi  :tabe:
oyunu iyi takip ediyor gibi görünüyor, pozisyon alması iyi gibi

ama diğer özelliklerini bilemeyeceğim izleyen birilerine sormak lazım

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

elneny gidiyor mu yani
Elneny'nin bu maaş ve satın alma opsiyonuyla kalmasını beklemek hayalcilik olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Elneny'nin bu maaş ve satın alma opsiyonuyla kalmasını beklemek hayalcilik olur  :tabe:
o zaman dorukhan-fer yeni ikilimiz xd

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

keşke ağustos'ta falan avrupa şampiyonası yapılabilseydi ya

ljajic-dorukhan-vida üçlüsünden birini satardık kafamız rahat ederdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

Genellikle bu dönemde Mensah haberi çıkardı, çıkmadığına göre bu sene alırız heralde. Birde piyasaya çıkan kalecilerden en çok hangisi bize uyar özellikle Sehiç nasıl bir kalecidir?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi yaço58

Kağıt üzerinde iyi duruyor mesela dorukhan fer ve geçen sezonki performansı ile ljajic orta sahası ligin üzerinde bir orta saha olur fer hamlesi çok mantıklı olur omurgamızı kurmak adına da elneny bir sezon oynadı gidiyor her sene oraya kiralık olmaz omurhayı oturtup yanına savaşan oyuncular eklemeliyiz ve şu mali şartlarda fer dorukhan iyi ikili olur gibi duruyor kağıt üzerinde

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke ağustos'ta falan avrupa şampiyonası yapılabilseydi ya

ljajic-dorukhan-vida üçlüsünden birini satardık kafamız rahat ederdi
Bence bu sene satılmayacak gibi düşünüyoruz ama satılacaklar. Bence hepsinin piyasa değeri var. Ljajic için Rus ve İtalyan takımları istekli görünüyor. Vida için tek ülke İngiltere gibi duruyor. Dorukhan'ı inanılmaz bir teklif gelmeyeceği için satabileceğimizi düşünmüyorum. Maaş bütçesini aşağı çekmenin başka yolu yok. Bu üç oyuncudan en az ikisi gitmek zorunda. Daha sonra Lens, Douglas, Mirin, Roco gibi oyuncularla vedalaşacağız. Ancak bunlar diğerleri kadar kolay görünmüyor. En azından bu oyunculardan iyi bir maaş düşüşü alırsak elimiz kuvvetlenir. Umarım bu oyunculardan alabileceğimizin en iyisini alırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize orada güzel bir üçlü lazım. Ljajic'in durumu belirleyici olacak. Dorukhan'ı orta sahada kullanmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Sağ bekten daha iyi performans alacağımızı düşünüyorum. Fer 3 sene o bölgeyi götürür gibi. Bakalım hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genellikle bu dönemde Mensah haberi çıkardı, çıkmadığına göre bu sene alırız heralde. Birde piyasaya çıkan kalecilerden en çok hangisi bize uyar özellikle Sehiç nasıl bir kalecidir?

Mensah Rusya'ya gidecek gibi duruyor. Sehic şu ana kadar ismi bizimle anılanlar arasında en mantıklı isim gibi duruyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

30 yaş altı birini transfer etmeyi düşünür müyüz acaba...  :s20: