madem birşeyi iddaa edeceksin altını doldur.
şl geliri diyorsun biz geçen sene şl yemi gittik.
200 M euro gelir elde ettik diyorsun ne zaman ettik
bizim bir kere gelirimiz 1 milyarı geçmişdi oda ikinci şampiyonluk senemizdi sanırım
200 M euro gelir 1.6 milyar eder.
birini suçlayacaksan yalan konuşarak yapma. bak hesap ellerinde olan insanlar bir yıldır kulüpde buyursunlar çıkartsınlar
kimi ne bilerek suçluyorsun bir insanı sıfır bilgiyle lekelemek bu kadar ucuzmu.
hesaplar ellerinde versinler mahkemeye ispatlasınlar o zaman birlikte sövelim
ama hiç bir kanıtın olmadan birini suçlamak hem kanunen suçtur hemde ahlaksızlıktır.
kötü yönetmiş kulübü zarara uğratmış demek başka birşey paraları çaldı demek başka bir şey
sen birini itham ediyorsun suçluyorsun. bunu yapamazsın şurayı okuyup seni dava ederse kurtulamazsın az büyüyün
yıllardır size bunu anlatmaya çalışıyorum hiç kimseyi itham edemezsin kimsenin böyle bir hakkı yok.
delilin varsa mahkemeye verirsin delilin varken bile itham edemezsin mahkememisin sen birini suçlu ilan ediyorsun.
yaşınız büyüyor ama beyniniz 10 yaşına takılı kalmış. çocuk gibi davranıyorsunuz.
yönetim çıkartır hesapları koyar ortaya varsa sorun verir mahkemeye ibra etmemende önemli değil yoksa bir sorun mahkeme ibra eder.
birini ibra etmemen onu suçlu yapmıyor.geldiklerinden beri ağlıyorlar kulübü şöyle batırdılar böyle batırdılar diye bunu biliyorsan vereceksin mahkemeye icraat yoksa sözün lafta kalıyor. kaldıki suçladığın yöneticilerden biride Çebi 5 yıl bu kulübün kasasına baktı.
ne kafayla bakıyorsunuz olaya getirin Fikret ormanı şu kadronun başına al işde eski yönetim oluverdi.
evet kötü yönetilmiş olabilir bunuda hesaplarla çıkarır koyarlar ortaya çok basit birşey bu kulübe bu sürede kaç lira girmiş kaç lira çıkmış
girenle çıkan arasında ne kadar fark var. kimse borç bu kadardı bu kadar olduya bakmaz zaten doğru bakış açısıda değil
borçsuz kulüp almadılarki ne yaptıkları sadece kazandırdıkları paraya ve harcadıkları paraya bakarak ortaya çıkar
birbirine denkse kulübü zarara uğratmamış demektir.
altı dolu zaten taraftar bilmiyor kongrede ki ler ibra etmiyor herkes bilmiyor bi bizim forumda 2-3 kişi biliyor bu mu doğrusu ?
Geçen sene diye bir şey dedim mi ben ?
Ne zaman elde ettiğimizi yazdım işte anlamamak için diretiyorsunuz.Şampiyon olduk ordan aldık diyorum,Yayıncı kuruluş verdi,Sponsorlar var,Şampiyonlar ligine direk katıldık 25-30 milyon € 2.ci olan katılamadı onun payınıda aldık 12.5 milyon € şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık 6-7 millyon € cenki sattık 23 milyon € ordan aldık daha sattığımız diğer oyuncular var ve aldığımız adamlarda kiralıktı talisca,aboubakar vs.Bir sene önce 5 milyon € kar açıklamış iken bu kadar geliri rağmen nasıl oldu zarar açıkladık bunu soruyoruz cevabını verebiliyor musun ?
Ben tl bazında demiyorum doğrudan 200 milyon € gelir oldu diyorum hadi 200 olmadı diyelim 170 olsun hadi ayağın alışsın 150 olsun buna mı takılıyorsun cidden takıldığın konu nokta bu mu ?
Halen daha birini suclayacaksan yalan konusma diyorsun abi cidden bir anormallik var ortada bir şey var sen beni yalancılıkla suçluyorsun.Çıkartacaklar zaten hesap ellerinde.Sadece ben mi lekeliyorum o zaman senin gözünde taraftar da suçlu kongrede ki ler de suçlu ? Ama orman suçsuz öyle mi demek istiyorsun ?
Yav birine sövmen için illa delil ispat mı istiyorsun herkesin anlayacağı dilde anlatıyorum senin bir şirketin var şirketin 5 milyon € kar açıklıyor gelirlerin 2-3 katı artıyor şirketine harcamada yapmıyorsun ama şirketin yıl sonunda zarar açıklıyor ? Ne düşünürsün mantıklı zeki her insanın düşündüğü gibi biri beni soyuyor demi ?
Biri seni yapmadığın bir şey için suçlarsa sen ne yaparsın çıkar ispat edersin ? Neden etmiyor o halde ? O kadara taraftar dedi kongrede ibra edilmedi niye susuyorsun haksızsan susarsın bu kadar basit beni biri böyle ithamlar altında bırakacak geçem gündüzüme karışır uyku uyayamam hemen ispat ederim halka açık şirket değil mi hani şeffaftı belgeler ile paraların nerelere gittiğini niye açıklamıyor ?
Evet ben kötü yönetti ve ayrıca paraları cukkaladı diyorum sadece ben demiyorum taraftar ve kongre diyor (ibra edilmedi) çıkıp aksini ispat edecek.Orta da bir usulsüzlük var.
Senin önceliğin Beşiktaşın paraları mı yoksa orman mı ?
Benim 10 yaşında ki beynimin düşündüğü ile sen 50 küsür yaşında o kadar gelmiş geçirmiş olmana rağmen benim düşündüğümü düşenemiyorsan kendini sorgulaman gerekiyor bence abi.
Çebi bu klübün kasasına baktığın da kimse ormanı suçlamıyordu zaten çebi ayrıldıktan sonra ne olduysa oldu bilmem farkında mısın ? Olayların akışını iyi takip edersen görebilirsin.
Son olarak sizin ormanı savundugunuz kadar orman kendini savunmadı...