Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977777 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2014, 14:37:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Southampton maçını izliyorum adamların öyle güzel kadrosu var ki.

Sola Tadic sağa Mane'yi atmışlar önde Pelle var.

Bizde Solda Depay Sağda Töre Önde Ba oynayaydı. Neyse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Olimpos1903

Yönetim aldığında 435 milyondu.

Ama kur 1,6 idi 100 milyon dolara yakın döviz borcu var. Şuan 2,2. Sadece 60 milyon buradan girmiş. Bunun bir de 3 yıldır faizini yiyoruz.

125 milyon da stada harcanmış şuana dek. 185 milyon yapıyor futbol dışı.

Borç geldiklerinden beri 215 milyon artmış. Yani detay girmeden bakarsak 3 senede sadece 30 milyon borçlanma var. Detayları bilmiyorum ama böyle bakarsak bence başarılı bile sayabiliriz.
Evet ama ağustos ta açıklanan 595ti hem 71M TL artmış hem de hisseler sonuna kadar kullanildi artık tek para girdisi forma bilet vb. Satışlardan sağlanacak.Hayırlısıyla şu stat bir bitseydi.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 19:16:43 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Anil

Evet ama ağustos ta açıklanan 595ti hem 71M euro artmış hem de hisseler sonuna kadar kullanildi artık tek para girdisi forma bilet vb. Satışlardan sağlanacak.Hayırlısıyla şu stat bir bitseydi.
euro değil.Dikkat edelim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2014, 17:58:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet ama ağustos ta açıklanan 595ti hem 71M euro artmış hem de hisseler sonuna kadar kullanildi artık tek para girdisi forma bilet vb. Satışlardan sağlanacak.Hayırlısıyla şu stat bir bitseydi.

Tl kardeşim ve normal bunlar anormal durum yok bence.

Sadece o demek de doğru olmaz en kötü ihtimalle sponsorluk anlaşmlarının bir tanesi verilir.

Daha öncesinde stadın satılmayan locaları , kombineleri , tribün isim sponsorları var. Bunlar çok ciddi kaynaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Olimpos1903

CHRİSSS LOFFTOONNNN HAHAHAHAHAHHAHA BÖYLE KALİTELİ ADAMLARI ALIRSAN SENİ 1 SANİYE KALA İPTEN ALIRLAR  :) :icool: :D :tabe: :evillol: :lol: :biggrinking: :super: :ok: :sevinc
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Yavuz Korkmaz

Çevrimdışı Deniz

Ama kur 1,6 idi 100 milyon dolara yakın döviz borcu var. Şuan 2,2. Sadece 60 milyon buradan girmiş. Bunun bir de 3 yıldır faizini yiyoruz.

Borç geldiklerinden beri 215 milyon artmış. Yani detay girmeden bakarsak 3 senede sadece 30 milyon borçlanma var. Detayları bilmiyorum ama böyle bakarsak bence başarılı bile sayabiliriz.
Aslında kur farki oyle hesaplanamaz cok yanlis bir hesap olmus hocam.cunku bu sure zarfinda gelirlerimiz de dolar ustunden oldugu için bu kadar kur farki yememis oluyoruz.kur farkindan etkilenmemiz 30 milyonu gecmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 11:50:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında kur farki oyle hesaplanamaz cok yanlis bir hesap olmus hocam.cunku bu sure zarfinda gelirlerimiz de dolar ustunden oldugu için bu kadar kur farki yememis oluyoruz.kur farkindan etkilenmemiz 30 milyonu gecmez.

@Deniz cim borç hanesinde 100 milyonun üstünde dolar var çünkü 2008 de çekilen 75 milyon dolarlık kredi var en başta.

Yetmezmiş gibi futbolcu ödemeleri de euro ve dolar

Ancak gelir kalemine bakarsak

Yayın geliri 40 milyon TL

Kartal yuvası 30 milyon TL

Hasılat 15 Milyon TL

İddaa 10 Milyon TL

Vodafone , Beko , Kalde , Adidas ve Uefa gelirleri 20 Milyon Dolar

Yani gelirimizin yüzde 65 civarı TL İken Borcu geçtim Anlık giderimizin yüzde 60'ını oluşturan oyuncu maaşları bile Döviz. Yani ben az bile söyledim inan bana.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 11:54:45 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı hocam yerli futbolculara genelde tl üstünden ödeme yapıyoruz ama dediğin gibi fazla da olabilir oturup hesaplamak lazım bunları.kur farkından ciddi etkilendik o bir gerçek.Ama aynı kur farkından fenerbahçe de etkilendi ve onların bilançoları hiç böyle değil.Olayın iç yüzünden kur farkından daha ciddi problemlerimiz var.Onlar bulunup düzeltilmeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

City ile Porto Kolombiya - ABD maçında Pedro'yu izleyip rapor hazırlamışlar.  :bandit: 10 - 15 civarı bi rakama okutabilsek Portoya, onlarda 40 a falan satarlar zaten. Herkes karlı çıkar böylece  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 13:56:28
  • Beşiktaş / Bodrum
City ile Porto Kolombiya - ABD maçında Pedro'yu izleyip rapor hazırlamışlar.  :bandit: 10 - 15 civarı bi rakama okutabilsek Portoya, onlarda 40 a falan satarlar zaten. Herkes karlı çıkar böylece  :bandit:

Etmez genç adam yaşı fazla. 19 olsa dediğin olurdu şuanda biz en fazla 8-9'a Porto'da 20'ye çıkarır
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 13:57:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hocam yerli futbolculara genelde tl üstünden ödeme yapıyoruz ama dediğin gibi fazla da olabilir oturup hesaplamak lazım bunları.kur farkından ciddi etkilendik o bir gerçek.Ama aynı kur farkından fenerbahçe de etkilendi ve onların bilançoları hiç böyle değil.Olayın iç yüzünden kur farkından daha ciddi problemlerimiz var.Onlar bulunup düzeltilmeli

Hocam onlar da etkilendi fenerin bilançolarını kimse bilmiyor sorun bu.

Geçen Aralık ayında Fener transfer yapmak isteyince Ceo'su yapamayız demiş. 7-8 milyon euroyu veremeyecek olan kulübün açıklandığı gibi 100 milyon borcu yoktur en az 300 dür o Aziz gidince çıkacak hepsi ortaya bunların.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hocam onlar da etkilendi fenerin bilançolarını kimse bilmiyor sorun bu.

Geçen Aralık ayında Fener transfer yapmak isteyince Ceo'su yapamayız demiş. 7-8 milyon euroyu veremeyecek olan kulübün açıklandığı gibi 100 milyon borcu yoktur en az 300 dür o Aziz gidince çıkacak hepsi ortaya bunların.
Hocam azizi günahım kadar sevmem ama cidden kulübü maddi anlamda yönetmeyi iyi biliyor.Adamların transfere ihtiyacı yok ki her mevkiye en az 2 adamları var bizde daha sağ bek yok..Ligdeki en iyi kadroya sahipler.Bunca yıldır fenerin 1 kere maddi anlamda sıkıntı yaşadığını duymadım.Türkiyede de borcu en az olan kulüp.2 hafta önce 200 milyon lira net borcun olduğunu açıkladılar.Yani bizim borcumuz fenerinkinin 3 katından bile fazla..

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro bu saatten sonra 7-9 milyon euro arasında satılır. O paraya da ihtiyacımız olan Balanta veya Dede'yi alabiliriz. Porto'da Pedro'yu 15-20 milyon euroya okutur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 14:35:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro bu saatten sonra 7-9 milyon euro arasında satılır. O paraya da ihtiyacımız olan Balanta veya Dede'yi alabiliriz. Porto'da Pedro'yu 15-20 milyon euroya okutur.

Kesinlikle. Dede gelecek olsa gözümü kırpmadan veririim çok beğenmeme rağmen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 14:39:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam azizi günahım kadar sevmem ama cidden kulübü maddi anlamda yönetmeyi iyi biliyor.Adamların transfere ihtiyacı yok ki her mevkiye en az 2 adamları var bizde daha sağ bek yok..Ligdeki en iyi kadroya sahipler.Bunca yıldır fenerin 1 kere maddi anlamda sıkıntı yaşadığını duymadım.Türkiyede de borcu en az olan kulüp.2 hafta önce 200 milyon lira net borcun olduğunu açıkladılar.Yani bizim borcumuz fenerinkinin 3 katından bile fazla..

Hocam 10 sene boyunca Bjk Gs cepten yerken adamlar stad sayesinde başarısız transferleri borç yapmadan giderdiler. Harcamalara bak göreceksin zaten.

Antuya baarsan 200 milyon borca kendi taraftarı inanmıyor. Devre arası Ersun Yanal transfer istedi geçen dönem kulüp Ceosu paramız yok borcumuz çok dedi Rıdvan canlı yayında söyledi bunu.

Fenerin mali yapısı iyi değil sadece stadı ilk yapan kulüp olmann verdiği avantaj bu. Düşün 10 yıldır stad artısı artı 40 olsa diğer takımlara 400 milyon yapar.

Bizim stadımız 2000 yılında yapılmış olsaydı fenerin çeyreği kadar borcumuz olmazdı. Bu kadar gelire rağmen resmi 200 gayriresmi 400 civarı borç varsa en kötü yönetilen fenerdir aslında.

Bu kadar ezici üstünlüğü varken 10 yılın en az 7'sini almalıydı o da yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kesinlikle. Dede gelecek olsa gözümü kırpmadan veririim çok beğenmeme rağmen.
Pedro'yu satarsak Dede'yi alırız abi. Ben yönetimin hala daha Önder Özen'in üstünde durduğu oyuncuları transfer etmeye çalıştığını gözlemliyorum. Ayrıca başkan bence hala Özen ile görüşüyor.

Çevrimdışı manyak1903

senin için demiyorum ama şöyle bir şey var.başkan gibi yok kur farkı oluyor şöyle böyle oluyor dememek için bu iş 100 milyon dolarsa 100 milyon dolar , 100 milyon tl ise 100 milyon tl , avro ise avro diye açıklanmalı.x kadar $ x kadar avro x kadar tl borcumuz var denmeli.eskisi şu kadarmış kur farkı yiyoruz demeleri kadar saçma bir şey yok.eskidenden toplayıp TL açıklanıyormuş şimdi de , ne değişti ki kur farkı diyorlar.ayrıca yarın bir gün avro dolar düşse kimse demeyecek kur farkı azaldı borcumuz azaldı diye.borcu ödedik şu kadar diye söylerler anca.bu bizde böyle maalesef.

ayrıca serdar 1 necip 1 uğur a 750 bin avro verip saymadıklarım var daha , sonra da bizim futbolcularımızınz çoğu döviz alıyor demek kadar saçma şey yok.öyle diyorlarya.ben buna da şöyle bir şey yapsınlar derim.atıyorum , daha anlaşma imzalanırken şartını koyarsın , avro için 2,5 TL sınır yaparsın.2,5 tlye kadar aldığını o anki kurdan Tl olarak öderim.1 m €  alıyorsa o anki kur 2,2 ise milyon tl 2.200 milyon tl öderim.2,5 veya daha çok kur olduğunda 2,5'tan öderim.bunu yaparsak işte bu kur olayında zarar etmediğimiz gibi -borç açıklarkende kurdan etkilenmemek için- döviz cinsinden gelirlerimizle de fazladan kar ederiz.10 milyon avro diyelim 2.8 den 28 milyon tl yapar gelirimiz ama ödeme yaparken 28 milyon tl olarak değil 25 milyon tl olarak gider.

ayrıca borç 574milyon TL den 830 milyon TL gelmiş yani 256 milyon TL borçlanılmış,son 9 ayda.bizim şu en son 595 ten 666 olan kısım 71 milyon tl bana göre zarardır,borç değil.ödeyince kalan borç diyelim.o da 3 aylık dönemde 71 milyon.şimdi bakıyoruz 100 milyon dolar 222 milyon TL olsa stat yaptık desek ne güzel derim.almışız parayı stat yapmışız.ama öyle değil. biz kasım ayındayız.30 eylül için bu rakamlar.daha bunun ekimden şu zamana kadar olan kısmı var.daha ortada bitmiş bir stat yok.ha deseler 256 milyon TL aldık onla statı bitireceğiz ,karşılığı budur.o da öyle değil.daha stadın bitmesine çok var hep artacak.endişeliyim :( ben de o yüzden ben yaptım demek için bu hallere geliyoruz diyorum , istediği gibi borçlanılması için tüzüklerde maddeler değişiyor diyorum.o yüzden kızıyorum sinirleniyorum daha da bir şey demiyorum.gs ile komidin diye dalga geçilmesi için de çok erken ya da dalga geçeceksek de bizim gerçekten onlardan sportif anlamda çok iyi olmamız lazım ki dalga geçelim yoksa dön bak derler insana.onların bizden kötü olması bizim onlardan çok iyi olmamız anlamına da gelmiyor.ha kendime üzeleceğime onla dalga geçeyim öyle zaman geçsin diyenler için bir şey diyemem.dalga geçilir geçelim ama biz de gerçekten düzelelim.transferde nasıl anlık yapıyor gözüküyorsak bu da böyle yönetil(m)iyor.yazmak istemiyorum ama insan tutamıyor.
31.12.2013 574.883.199 TL      487.717.077 TL
31.03.2014 640.044.101 TL      568.404.776 TL
30.06.2014 702.654.010 TL      595.735.796 TL
30.09.2014 830.425.781 TL      666.689.723 TL
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 15:16:19 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

borç hanesinde 100 milyonun üstünde dolar var çünkü 2008 de çekilen 75 milyon dolarlık kredi var en başta.

Vodafone , Beko , Kalde , Adidas ve Uefa gelirleri 20 Milyon Dolar

Yani gelirimizin yüzde 65 civarı TL İken Borcu geçtim Anlık giderimizin yüzde 60'ını oluşturan oyuncu maaşları bile Döviz. Yani ben az bile söyledim inan bana.
75 milyon doların karşılığı temlik yanılmıyorsam ve dolar cinsinden bir gelir.oradan bir fark olmaz.olur diyorsak 2 kere .... onları yapanların.

ayrıca nasılki localar satıldı 3 yıllık.gerçi parasını vermeyenler var deniyor bilemiyorum.hesapladığımız gibi kdv dahil 45 hadi bilemedin 50 milyon olsun.her türlü gitti zaten.ve üzülerek de beko ve vodafone dan da belli kısımlar gitti.ne yapıyoruz anlamıyorum zaten.bu memlekette düşünerek yaşanmıyor.sağlam kalmak için yapsınlar etsinler demek lazım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 18:09:10
  • Beşiktaş / Bodrum
75 milyon doların karşılığı temlik yanılmıyorsam ve dolar cinsinden bir gelir.oradan bir fark olmaz.olur diyorsak 2 kere .... onları yapanların.

ayrıca nasılki localar satıldı 3 yıllık.gerçi parasını vermeyenler var deniyor bilemiyorum.hesapladığımız gibi kdv dahil 45 hadi bilemedin 50 milyon olsun.her türlü gitti zaten.ve üzülerek de beko ve vodafone dan da belli kısımlar gitti.ne yapıyoruz anlamıyorum zaten.bu memlekette düşünerek yaşanmıyor.sağlam kalmak için yapsınlar etsinler demek lazım.

Vodafone stad yapılmadan anlaşmayı kesinlikle elletmem dedi en son o kırılmadı diye biliyorum Beko da malum sitede haberi çıkmıştı ama kırıldı diye sonlanmadı kırdırılmış mı?

75 milyon doların karşılığı temlik olayını anlamadım. Demirören 75 milyon dolar kredi aldı sanırım 20 yıl vadeli , ve faiziyle dolar üzerinden ödendi , ödenmeye devam ediyor.

En iyi ihtimal 120 milyon dolar dönüşü olsa borcun ki fazladır , bizim zaten bu kadar temlik gösterecek bir dolar gelirimiz yoktu 2008'de. %90 TL temlik göstermiştir ...ler.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 18:17:40 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 18:15:27
  • Beşiktaş / Bodrum
senin için demiyorum ama şöyle bir şey var.başkan gibi yok kur farkı oluyor şöyle böyle oluyor dememek için bu iş 100 milyon dolarsa 100 milyon dolar , 100 milyon tl ise 100 milyon tl , avro ise avro diye açıklanmalı.x kadar $ x kadar avro x kadar tl borcumuz var denmeli.eskisi şu kadarmış kur farkı yiyoruz demeleri kadar saçma bir şey yok.eskidenden toplayıp TL açıklanıyormuş şimdi de , ne değişti ki kur farkı diyorlar.ayrıca yarın bir gün avro dolar düşse kimse demeyecek kur farkı azaldı borcumuz azaldı diye.borcu ödedik şu kadar diye söylerler anca.bu bizde böyle maalesef.

ayrıca serdar 1 necip 1 uğur a 750 bin avro verip saymadıklarım var daha , sonra da bizim futbolcularımızınz çoğu döviz alıyor demek kadar saçma şey yok.öyle diyorlarya.ben buna da şöyle bir şey yapsınlar derim.atıyorum , daha anlaşma imzalanırken şartını koyarsın , avro için 2,5 TL sınır yaparsın.2,5 tlye kadar aldığını o anki kurdan Tl olarak öderim.1 m €  alıyorsa o anki kur 2,2 ise milyon tl 2.200 milyon tl öderim.2,5 veya daha çok kur olduğunda 2,5'tan öderim.bunu yaparsak işte bu kur olayında zarar etmediğimiz gibi -borç açıklarkende kurdan etkilenmemek için- döviz cinsinden gelirlerimizle de fazladan kar ederiz.10 milyon avro diyelim 2.8 den 28 milyon tl yapar gelirimiz ama ödeme yaparken 28 milyon tl olarak değil 25 milyon tl olarak gider.

ayrıca borç 574milyon TL den 830 milyon TL gelmiş yani 256 milyon TL borçlanılmış,son 9 ayda.bizim şu en son 595 ten 666 olan kısım 71 milyon tl bana göre zarardır,borç değil.ödeyince kalan borç diyelim.o da 3 aylık dönemde 71 milyon.şimdi bakıyoruz 100 milyon dolar 222 milyon TL olsa stat yaptık desek ne güzel derim.almışız parayı stat yapmışız.ama öyle değil. biz kasım ayındayız.30 eylül için bu rakamlar.daha bunun ekimden şu zamana kadar olan kısmı var.daha ortada bitmiş bir stat yok.ha deseler 256 milyon TL aldık onla statı bitireceğiz ,karşılığı budur.o da öyle değil.daha stadın bitmesine çok var hep artacak.endişeliyim :( ben de o yüzden ben yaptım demek için bu hallere geliyoruz diyorum , istediği gibi borçlanılması için tüzüklerde maddeler değişiyor diyorum.o yüzden kızıyorum sinirleniyorum daha da bir şey demiyorum.gs ile komidin diye dalga geçilmesi için de çok erken ya da dalga geçeceksek de bizim gerçekten onlardan sportif anlamda çok iyi olmamız lazım ki dalga geçelim yoksa dön bak derler insana.onların bizden kötü olması bizim onlardan çok iyi olmamız anlamına da gelmiyor.ha kendime üzeleceğime onla dalga geçeyim öyle zaman geçsin diyenler için bir şey diyemem.dalga geçilir geçelim ama biz de gerçekten düzelelim.transferde nasıl anlık yapıyor gözüküyorsak bu da böyle yönetil(m)iyor.yazmak istemiyorum ama insan tutamıyor.
31.12.2013 574.883.199 TL      487.717.077 TL
31.03.2014 640.044.101 TL      568.404.776 TL
30.06.2014 702.654.010 TL      595.735.796 TL
30.09.2014 830.425.781 TL      666.689.723 TL

Gidişat konusunda haklısın malesef ki haklısın ama tam ölçekle bakmak gerek.

Stadın maliyetinin 220 milyon Tl olacağı söyleniyor.

Stad bittiğinde Orman geleli nerdeyse 3 yıl olacak. 3 yıllık oyuncu maaşları 360 milyon TL civarı. Buna transferler dahil olursa 3 sene boyunca 15 milyon euro yaklaşık140 milyon TL de bu.

Buna ne gelse dayanmaz. Bu bir şekilde olacaktı. Stad kredi çekilerek yapılsaydı yine borçlanılacaktı. Asıl bence önümüzü göreceğimiz zaman 2016 seçimleiridr.

Stad biter , net borçlar çıkar , ödenenler gösterilir ondan sonra 10 yıllık bir plan yapılmalı her gelen yönetim de uymalı. Transfere her dönem maksimum 20 milyon euro maaşlara da şu kadar vs vs gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Martin Linnes transferini tamamlamak için Norveç'e gidebileceğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulüp, transfer gündeminde yer alan Linnes konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

23 yaşındaki futbolcu için sezon öncesi de girişimlerde bulunan yönetim kurulu, devre arasından önce Molde Kulübü ve oyuncu ile anlaşmanın hesaplarını yapıyor.

ÇEBİ: "NORVEÇ'E GİDEBİLİRİM"
Konu ile ilgili açıklama yapan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iki hafta içinde Norveç'e gidebileceğini söyledi.

Çebi, sağ bek transferi için çalışmaların sürdüğünü vurgularken, "Kesin konuşmak için henüz erken. Arkadaşlarımız temaslara devam ediyor. Norveç'e giderek oyuncunun kulübü ile görüşmebilirim. Ancak bu durumun olması için transferin belli bir aşamaya gelmesi lazım. Ben de son noktayı koymak için Norveç'e gitmeyi planlıyorum. Bu ay sonu bu görüşmeyi gerçekleştirebilirim" şeklinde konuştu.

LINNES'İN ALTERNATİFLERİDE HAZIR!
Çebi, Linnes dışında da alternetiflerinin olduğunu söylerken, Çek futbolcu Pavel Kaderabek ve Granada forması giyen Allan Nyom'um seçenekleri arasında yer aldıklarını doğruladı.

Ntvspor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 19:43:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Martin Linnes transferini tamamlamak için Norveç'e gidebileceğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulüp, transfer gündeminde yer alan Linnes konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

23 yaşındaki futbolcu için sezon öncesi de girişimlerde bulunan yönetim kurulu, devre arasından önce Molde Kulübü ve oyuncu ile anlaşmanın hesaplarını yapıyor.

ÇEBİ: "NORVEÇ'E GİDEBİLİRİM"
Konu ile ilgili açıklama yapan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iki hafta içinde Norveç'e gidebileceğini söyledi.

Çebi, sağ bek transferi için çalışmaların sürdüğünü vurgularken, "Kesin konuşmak için henüz erken. Arkadaşlarımız temaslara devam ediyor. Norveç'e giderek oyuncunun kulübü ile görüşmebilirim. Ancak bu durumun olması için transferin belli bir aşamaya gelmesi lazım. Ben de son noktayı koymak için Norveç'e gitmeyi planlıyorum. Bu ay sonu bu görüşmeyi gerçekleştirebilirim" şeklinde konuştu.

LINNES'İN ALTERNATİFLERİDE HAZIR!
Çebi, Linnes dışında da alternetiflerinin olduğunu söylerken, Çek futbolcu Pavel Kaderabek ve Granada forması giyen Allan Nyom'um seçenekleri arasında yer aldıklarını doğruladı.

Ntvspor

Başından beri aynı şeyi söylüyorum bence bitti transferi bunlar sadece medyaya oyalamalar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Başından beri aynı şeyi söylüyorum bence bitti transferi bunlar sadece medyaya oyalamalar.
Abi Linnes olmasa bile alternatifleri gayet yerinde. Nyom ve Kaderabek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 19:51:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Borç konusunda da benc şöyle bir yol izlenecek. Biz Fulya'yı kaybettik. Bu dava sonucu etkilemezse yıllık 15 milyon dolar gelir elde edeceğiz sadece.

Hedeflenen 50 di siz düşünün.

850 milyon borç var. Fulya'daki payımız artı kalan küçük bir arsa var orada sanırım satıldığında tüm bu borcu kapatmaya yeter.

İleride Nevzat Demir tesisleri farklı yere taşınıp orası da benzer şekilde değerlendirilip yatırıma çevrilebilir.

800 milyon borç 100 milyon faiz demek 3-4 yıl sonra. Bu böyle dönmez. Fulya 30 yılda bile bize anca satıldığındaki parasını getirecek.

Bence satılsın borçlar kapansın , tüzük oluşturulsun bundan sonra bütçenin bir kuruş dışına çıkan direk cebinden ödesin.

Zaten borçlar düşünce 200-250 milyon dolar bütçe ile bu kulüp uçar. Böyle hep kanayacak bir tarafımız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli