Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977697 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Şuan trt spor da BA konuşuyor. Bizim tercüman da tam karizma kral adam.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv'nin haberine göre sağ bek için 3 aday var. Linnes Kaderabek ve İvo Pinto. Kaderabek için Sparta Prag 6 milyon euro istemiş. Ayrıca devre arası Bilic bir de stoper istiyormuş.

Çevrimdışı Deniz

Lig Tv'nin haberine göre sağ bek için 3 aday var. Linnes Kaderabek ve İvo Pinto. Kaderabek için Sparta Prag 6 milyon euro istemiş. Ayrıca devre arası Bilic bir de stoper istiyormuş.
linnes çok zor artık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

linnes çok zor artık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

başka bölgeyi geçtim devre arası sağ bek transferi bile beklemiyorum açıkçası linnes için uğraşılacak transferi bitirmeye çalışana kadar transfer dönemi bitecek bakın aynen böyle olacak söyledi dersiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Olimpos1903

Başkan'nın dedikleri olursa çok güzel olur ama ben biraz abartarak söylediğini düşünüyorum muhtemelen önümüzdeki sene stadımız yapılırsa gs,fb'yi yakalarız öbür senede geçeriz gelir olarak.Fakat başkanın daha farklı açıklamalar yapmasını da istiyorum bugün gelirimiz artarsa Ba'dan daha iyisini bile alacağız dedi bu ve benzeri açıklamalar yapsa güzel olur.Artık stat yapıyoruz olayı beni fazla sıkmaya başladı,hep aynı sözler daha farklı şeylerden bahsetmeli.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

Bir de şu var DH'den alıntıdır:

Türk futbolu için kritik görüşme! - 14 Kasım Kara Gün

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, TFF Başkanı Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret edecek.

Başkanlığını Göksel Gümüşdağ'ın yaptığı Kulüpler Birliği üyeleri önemli toplantıda, kulüplerin sıkıntılarını dile getirecek. Uzun süredir bu büyük buluşmaya hazırlanan kulüplerin özellikle mali konularda yaşadıkları sorunları ve çözüm yollarını anlatacakları ifade edildi.

Toplantıda A Milli Takım'ın durumunun da konuşulması beklenirken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın toplantıya katılacağı öğrenildi.

---

türk futbolunu kurtarmak için düzenlenen toplantı

Ekşi'de bu konu ile ilgili yazılan şu yorum her şeyin özetidir...
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 21:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çüşşşşşşşşşş 6 milyon euro ne oluyor be o paraya Alves'i alırız Barca'dan şuanda!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çüşşşşşşşşşş 6 milyon euro ne oluyor be o paraya Alves'i alırız Barca'dan şuanda!
Alves k.. kaldıramıyor.anca karı kızla gezsin o.Buraya para yemeye gelir burda hiç oynamaz.geleceği varsa da gelmesin mümkünse

Çevrimiçi Samet Ç

abi kimi istesek kapıyı en az 6 dan açıyorlar  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü, Molde ile sözleşme yenilemesine rağmen Martin Linnes'den vazgeçmiyor. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi önümüzdeki günlerde Norveç'e giderek genç sağ bek için masaya oturacak.

Devre arasında kadrosuna bir sağ bek katmak isteyen Beşiktaş'ın Martin Linnes ısrarı devam ediyor.

Norveçli sağ beki sezon başında kadrosuna katamayan Beşiktaş, geçtiğimiz ay oyuncunun kulübüyle sözleşme yenilemesiyle hayalkırıklığı yaşamıştı.

Bu gelişme üzerine sağ bek arayışları doğrultusunda Sparta Prag'tan Pavel Kaderabek ve Dinamo Zagreb'ten Ivo Pinto'yu gündemine alan siyah beyazlılar, Bilic'in ısrarı nedeniyle yeniden Martin Linnes'e yöneldi. 23 yaşındaki futbolcunun Molde ile yaptığı yeni sözleşmeye rağmen, yurt dışından teklif gelmesi durumunda kulübünden kolaylık sağlanması konusunda söz alması yönetimin elini güçlendiriyor.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin önümüzdeki günlerde Norveç'e gideği ve devre arası transfer dönemi öncesi Molde Kulübü ile ön anlaşmaya varmaya çalışacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanması durumunda Linnes ile ara transfer döneminde 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Kaynak:NTV SPOR

arkadaş ne sağ bekmiş be kaç aydır sürekli sağ bek arayıp duruyoruz sonuçta altı üstü bir sağ bek alacağız dünyayı yeniden keşfetmeyeceğiz ya bari sonunda birini alabilsekte bu çabalar boşa gitmese.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 23:00:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bir şey söyleyeyim bence Linnes yüksek ihtimal bitti.

Bunlar basın oyalansın diye veriliyor.

Kaderabek'i biz açıklamaadık zaten Rıdvan dedi diye haber oldu. Ivo da Bilic hırvat diye.

Yüzde 90 Linnes olacak sağ bekimiz. Güntekin'e kızmış bile olabilir yönetim neden söyledin diye. Bunlar hisseleri doğrudan etkiliyor. Manuplasyon niteliği taşıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 23:02:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunu da neye dayanarak söylüyorum yönetimin tamamı Olcan'ı isterken Bilic tutturdu Töre diye o aldırdı. Vazgeçmedi.

Ruiz bitmişken Sosa diye ısrar eden de Bilic'ti yine aldırdı.

Linnes'in çıkışından sonra Bilic inat etmiş. Bek alınmamasının sebebi Bilic aslında bunu alamıyorsak almayalım devre arasında alırız demiş.

Bu adamı da aldıracak bakın görün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

linnes alınırsa benim için kafi ama hiç mi hiç sanmıyorum adamlar satacakları oyuncunun sözleşmesini niye yenilesin?Biz de bunu yapmayız mesela gidip kerime yeni sözleşme imzalatıp 3 ay sonra satar mıyız?hiç sanmıyorum..(belki kiralama yoluna gidebilirler)

Çevrimdışı forzatunga

linnes alınırsa benim için kafi ama hiç mi hiç sanmıyorum adamlar satacakları oyuncunun sözleşmesini niye yenilesin?Biz de bunu yapmayız mesela gidip kerime yeni sözleşme imzalatıp 3 ay sonra satar mıyız?hiç sanmıyorum..(belki kiralama yoluna gidebilirler)

sözleşmesinin son yılına girerse satılacak olsa da elbette yenilenir yoksa bedava gitme riski oluşur 6 ay sonra.Elini güçlendirmek adına normali budur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 23:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok fazla olan bir olay Deniz bu. Suarez dahil böyle oldu. Mantık basit adam demiştir kalırım da giderim de mutluyum ama kalacaksam paramı arttırın.

Adamlarda bize satamazlarsa alıcı çıkmazsa başka son senesine gireceğini biliyor sözleşmenin onların da işine geldi bedava kaçmasın diye. 3-5 fazla koparacaklar sadece olan bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 23:16:15
  • Beşiktaş / Bodrum
sözleşmesinin son yılına girerse satılacak olsa da elbette yenilenir yoksa bedava gitme riski oluşur 6 ay sonra.Elini güçlendirmek adına normali budur.

Bunu demek istemiştim kısa cümle kurmayı öğrenmem gerek  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

linnesin 1 seneden daha fazla kontratı vardı diye hatırlıyorum  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Linnes işi yaş,geçti o tren artık sözleşmeyi yeniledi deli para isterler bundan sonra.:)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Linnes işi yaş,geçti o tren artık sözleşmeyi yeniledi deli para isterler bundan sonra.:)
evet piyasa değeri eskiye oranla daha da artacaktır.sözleşmesini uzatmadan evvel molde bedavaya gitmesin 6 ay sonra diye bizle devre arasında daha uygun bedellerde uzlaşabilirdi şimdi elleri çok kuvvetlendi.istekli olan biz olduğumuza göre devre arası yine linnes pazarlığı olacaktır ve pazarlık fiyatı biraz yüksekten başlayacaktır diye düşünüyorum o yüzden açıkçası hiç umutlu değilim bu transferin biteceğinden umarım ben yanılırım.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 18:54:46 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Türkay

Bunu da neye dayanarak söylüyorum yönetimin tamamı Olcan'ı isterken Bilic tutturdu Töre diye o aldırdı. Vazgeçmedi.

Ruiz bitmişken Sosa diye ısrar eden de Bilic'ti yine aldırdı.

Linnes'in çıkışından sonra Bilic inat etmiş. Bek alınmamasının sebebi Bilic aslında bunu alamıyorsak almayalım devre arasında alırız demiş.

Bu adamı da aldıracak bakın görün.

Bilic istiyosa vardır bi bildiği  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bilic istiyosa vardır bi bildiği  :lol:
keşke alınsa da alem sağ bek görse :)

Çevrimdışı Olimpos1903

Ruiz dünki maçta 1 gol 1 asist yapmış o da fena değilmiş ama bana sorsalar 100 kere ben 100'ünde de Sosa derim 

Çevrimdışı Olimpos1903

Beşiktaş'ın toplam borcu 830.425.781  lira alacaklar düşüldükten sonra kalan borcu da 666.689.723 lira olarak açıklandı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2014, 13:51:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim aldığında 435 milyondu.

Ama kur 1,6 idi 100 milyon dolara yakın döviz borcu var. Şuan 2,2. Sadece 60 milyon buradan girmiş. Bunun bir de 3 yıldır faizini yiyoruz.

125 milyon da stada harcanmış şuana dek. 185 milyon yapıyor futbol dışı.

Borç geldiklerinden beri 215 milyon artmış. Yani detay girmeden bakarsak 3 senede sadece 30 milyon borçlanma var. Detayları bilmiyorum ama böyle bakarsak bence başarılı bile sayabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli