Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972845 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 10:45:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz bu transfer önerilerimizi kulübe mail yoluyla gönderebiliyor muyuz abi ?

Kulübün iletişim mailine atabilirsin kardeşim etkisi olacağını sanmıyorum ben.

Önder Özen aktifken doğrudan onunla iletişim kurabiliyorduk o organik bağ koptu şuan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Yazıldı mı bilmiyorum ama türkiye süper ligi 2016/2017 sezonu sonuna kadar ( bu yıl dahil 3 sezon daha) digitürk'te. rekabet kurulu açıkladı.  :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 11:24:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazıldı mı bilmiyorum ama türkiye süper ligi 2016/2017 sezonu sonuna kadar ( bu yıl dahil 3 sezon daha) digitürk'te. rekabet kurulu açıkladı.  :akuma: :akuma:

Çünkü devletin elinde artık. Çok yazık.

Karamehmet'te kalsaydı seneye ihale vardı yayın gelirleri yükselecekti Aydın Doğan ve Ntvspor istiyordu çünkü
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübün iletişim mailine atabilirsin kardeşim etkisi olacağını sanmıyorum ben.

Önder Özen aktifken doğrudan onunla iletişim kurabiliyorduk o organik bağ koptu şuan
Tamam abi bende bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ama belki birisinin ilgisini çeker. Çıkmadık candan umut kesilmez.  :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Tamam abi bende bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ama belki birisinin ilgisini çeker. Çıkmadık candan umut kesilmez.  :bandit:

önder özen çoğu konuşmasında gönüllü scoutlardan bahsediyordu. bir ihtimal bence gidip önder özene bu isimleri mail atmak. çünkü hala içimde ki his ve başkanın açıklamaları fikir alış-verişi olduğu konusunda.

Çevrimdışı ozan062

önder özen çoğu konuşmasında gönüllü scoutlardan bahsediyordu. bir ihtimal bence gidip önder özene bu isimleri mail atmak. çünkü hala içimde ki his ve başkanın açıklamaları fikir alış-verişi olduğu konusunda.

bende o fikirdeydim ama ulasmaya calısan birkac arkadasımızı baskalarına yonlendirmiş yani artık ondan cıktıbu iş,,ki ntvde surekli  bilicten doalyı bir elinin burda oldugunu bize hissettiriyor halbuki öyle değil....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

bende o fikirdeydim ama ulasmaya calısan birkac arkadasımızı baskalarına yonlendirmiş yani artık ondan cıktıbu iş,,ki ntvde surekli  bilicten doalyı bir elinin burda oldugunu bize hissettiriyor halbuki öyle değil....

o zaman @bjk_mabet gidip başkanla konuşacak biz isimlerle güzel süslü kapaklarla dosyaları hazırlayacağız tabii ki öncesinde  :D

Çevrimdışı sağduyu

Güçlü savunmanın, takoz futbolcu olmadığına kanıt alttaki haber yazısı.
Özeti; "Sen rakibi kendi sahasına doğru basamazsan, rakip sana BASAR." :iscrewy:

"Bu sezon defans kurgusu başta sağ bek olmak üzere; kaleci Tolga’nın da performansı sık sık eleştirilse de Oğuzhan’ın sahada olmadığı dakikalarda Beşiktaş’ın meşin yuvarlağı ağlarında gördüğü bir gerçek.

Ligin ilk iki haftasında geçen yıldan kalan kırmızı kart cezası yüzünden forma giyemeyen Ozi’nin sahada olmadığı anlarda Süper Lig’de 9 Avrupa arenasında ise 6 gol yedi siyah beyazlılar.. Oğuzhan oyundayken ligde kalesinde 3, Avrupa’da ise yalnızca 1 gol o da İngiltere’deki Arsenal maçında gördü Beşiktaş.. "

LİGDE DE AYNI SENARYO
SON Partizan maçında da skor 2-0’ken 70’te yerini Sosa’ya bırakan Oğuzhan’ın yokluğunda 1 gol yenilirken son saniyede Markovic’in şutunu Cenk çıkarırken, Ninkovic’in vuruşunda top üst direkte patlamasıyla beraberliğin eşiğinden dönüldü. Avrupa Ligi’ndeki ilk maç olan Asteras karşılaşmasında da Beşiktaş 1-0 öndeyken 66. dakikada yerini Sosa’yı bırakan Oğuzhan’ın ardından 88’de Yunanlıların beraberlik golü gelmiş ve zayıf rakibe karşı alınan 1-1’lik beraberlikle Olimpiyat buz kesmişti.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Deniz

Lig yayinlari digiturkte yani 3 sene daha tff licktv isbirligi ile şikeye devam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

Lig yayinlari digiturkte yani 3 sene daha tff licktv isbirligi ile şikeye devam.
Zaten en büyük Beşiktaş düsmani Sansal Büyüka(yi) :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübe mail attım Özen'in mail adresini bulabilirsem ona da atmaya çalışırım.

Çevrimdışı adil arif

dh üyeliğinden nasıl çıkılır bilen var mı?
Aşağıya eklediğim mesaj ile dh sitesinde "yeni bir lig kuralım" başlıklı bir konu açtım. Konuya sadece renkli arkadaşlar ilgi gösterip, "nereye gidiyonuz lağn" edalarıyla ağızlarından salyalar akıttılar. Bir kaç saat içinde konu siteden kaldırıldı. Bana da kulüplere, başkanlarına, ıvırlarına zıvırlarına bu mesajla hakaret ettiğim için ceza verdiler. Üyeliğimi silmek istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

Yazdığım mesaj:

Duyduğum kadarıyla Beşiktaş futbol takımı kurulduktan sonra bir süre renklilerin ligine kabul edilmemiş. Beşiktaş ta kendi ligini kurmuş. Cuma Ligi ve Pazar Ligi olarak. 1910 ve 1920 li yıllarda gerçekleşmiş bu hadise.

Yıllardır ligimizi takip ediyorum. Küçük takımların hakkını fb ve gs için ara sıra yediler. Bizim büyüklüğümüz nedeniyle gs ve fb nin çıkarlarıyla sürekli bir çatışma içinde olmamız nedeniyle hakkımızı sürekli yediler.

Derbilerde bizim futbolcularımızın renklilere ve hakemlere, onların futbolcularının yaptığı gibi fevri davrandıklarını pek görmedim. Bir tek Noumanın hareketini hatırlarım. O da 6 ay cezayı hemen yedi. Adamlar bu düzene öyle bir alışmışlar ki, Emre gibi, Volkan gibi, Melo gibi psikopatlar hiç çekinmeden önlerine gelen herkese saldırabiliyorlar. Hakemden en küçük bir korku bile duymuyorlar. Bizim futbolcularımız ise onlar kadar fevri olamıyor. Çünkü şanlı hakemlerimizin kendilerine nasıl davranacağını çok iyi biliyorlar.

İşin kötü yönü, bu durum bizim futbol karakterimizi etkiliyor. Renkliler kadar baskın, tehditkar, fevri oynayamamak, hep kontrollü olmak zorunda hissetmek, oyun karakterimizin zayıflamasına neden oluyor.

Biz bu karaktersizlerin şamar oğlanı olmak zorunda değiliz. Bence şimdiden kendi ligimizi kurma çalışmalarına başlamalıyız. Trabzonspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Göztepe, Karşıyaka, Adanaspor, Adana Demirspor gibi futbol kültürü ve tarihi olan şehirlerin takımlarının da böyle bir ligde oynayabileceklerini düşünüyorum. Yabancı hakemlerin yöneteceği, MHK gibi kurumlarında her takımın bir oyu olacağı, dengenin sağlanacağı bir ligi, şampiyon olabilecekleri bir ligi tercih edebileceklerini düşünüyorum.

Tabi ki böyle bir fikir bir yılda hayata geçmez. En başka gayri resmi turnuva olarak yapılacak böyle bir organizasyona TFF' nin ve Devlet kurumlarının izin vermeyeceğini, açacağımız davaların reddedileceğini ben de biliyorum. Ama emin olun Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde girişim özgürlüğünü baltalayan bu kararların bozulacağını ve 10 yıla kadar bu ligin kapısının açılacağını da biliyorum.

Ondan sonra fb, gs ve onların metresi olmayı kabul edecek diğer takımların yer alacağı, hep aynı senaryonun oynandığı, her yıl sırayla iki takımın şampiyon olduğu, üçüncü bir şampiyonun bile çıkmadığı ve çıkma ihtimali olmayan bir ligin izlenebilirliği gittikçe düşecektir. En azından halkımız önceleri her iki ligi de takip edecek, her iki ligden de takım tutacaktır. Emin olun denemeye değer bir girişim olur.

Başarısız olsak dahi, bu ligin kurulma ihtimali dahi şerefli hakem camiamızı ve kamu yararı için çalışan digitürkü eylemlerini tekrar gözden geçirmeye itecektir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Aşağıya eklediğim mesaj ile dh sitesinde "yeni bir lig kuralım" başlıklı bir konu açtım. Konuya sadece renkli arkadaşlar ilgi gösterip, "nereye gidiyonuz lağn" edalarıyla ağızlarından salyalar akıttılar. Bir kaç saat içinde konu siteden kaldırıldı. Bana da kulüplere, başkanlarına, ıvırlarına zıvırlarına bu mesajla hakaret ettiğim için ceza verdiler. Üyeliğimi silmek istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

Yazdığım mesaj:

Duyduğum kadarıyla Beşiktaş futbol takımı kurulduktan sonra bir süre renklilerin ligine kabul edilmemiş. Beşiktaş ta kendi ligini kurmuş. Cuma Ligi ve Pazar Ligi olarak. 1910 ve 1920 li yıllarda gerçekleşmiş bu hadise.

Yıllardır ligimizi takip ediyorum. Küçük takımların hakkını fb ve gs için ara sıra yediler. Bizim büyüklüğümüz nedeniyle gs ve fb nin çıkarlarıyla sürekli bir çatışma içinde olmamız nedeniyle hakkımızı sürekli yediler.

Derbilerde bizim futbolcularımızın renklilere ve hakemlere, onların futbolcularının yaptığı gibi fevri davrandıklarını pek görmedim. Bir tek Noumanın hareketini hatırlarım. O da 6 ay cezayı hemen yedi. Adamlar bu düzene öyle bir alışmışlar ki, Emre gibi, Volkan gibi, Melo gibi psikopatlar hiç çekinmeden önlerine gelen herkese saldırabiliyorlar. Hakemden en küçük bir korku bile duymuyorlar. Bizim futbolcularımız ise onlar kadar fevri olamıyor. Çünkü şanlı hakemlerimizin kendilerine nasıl davranacağını çok iyi biliyorlar.

İşin kötü yönü, bu durum bizim futbol karakterimizi etkiliyor. Renkliler kadar baskın, tehditkar, fevri oynayamamak, hep kontrollü olmak zorunda hissetmek, oyun karakterimizin zayıflamasına neden oluyor.

Biz bu karaktersizlerin şamar oğlanı olmak zorunda değiliz. Bence şimdiden kendi ligimizi kurma çalışmalarına başlamalıyız. Trabzonspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Göztepe, Karşıyaka, Adanaspor, Adana Demirspor gibi futbol kültürü ve tarihi olan şehirlerin takımlarının da böyle bir ligde oynayabileceklerini düşünüyorum. Yabancı hakemlerin yöneteceği, MHK gibi kurumlarında her takımın bir oyu olacağı, dengenin sağlanacağı bir ligi, şampiyon olabilecekleri bir ligi tercih edebileceklerini düşünüyorum.

Tabi ki böyle bir fikir bir yılda hayata geçmez. En başka gayri resmi turnuva olarak yapılacak böyle bir organizasyona TFF' nin ve Devlet kurumlarının izin vermeyeceğini, açacağımız davaların reddedileceğini ben de biliyorum. Ama emin olun Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde girişim özgürlüğünü baltalayan bu kararların bozulacağını ve 10 yıla kadar bu ligin kapısının açılacağını da biliyorum.

Ondan sonra fb, gs ve onların metresi olmayı kabul edecek diğer takımların yer alacağı, hep aynı senaryonun oynandığı, her yıl sırayla iki takımın şampiyon olduğu, üçüncü bir şampiyonun bile çıkmadığı ve çıkma ihtimali olmayan bir ligin izlenebilirliği gittikçe düşecektir. En azından halkımız önceleri her iki ligi de takip edecek, her iki ligden de takım tutacaktır. Emin olun denemeye değer bir girişim olur.

Başarısız olsak dahi, bu ligin kurulma ihtimali dahi şerefli hakem camiamızı ve kamu yararı için çalışan digitürkü eylemlerini tekrar gözden geçirmeye itecektir.
Gerekli bir site ama Gereksiz kişilerin egosu yüzünden yönetildiği bir yer...! Silme gerek yok girmezsiniz olur biter...!  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Yazdığım mesaj:

yazdıklarında haklısın fakat digiturk bu işin içindeyken bu denli büyük paralar futbol piyasasında dönerken hiçbir kulüp yeni bir lig kurup orada oynamaz maalesef hiçbir zaman olmayacak bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı adil arif

Aslında derdim yeni lig kurulması değil. Yeni bir lig kurma hakkını hukuki olarak elde edip gerektiğinde demoklesin kılıcı gibi sallayabilmek. Ama adamlar böyle bir fikrin savunulmasına bile katlanamadılar

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

daha maç bitmedi belki ama şu kötü gs haftayı büyük ihtimalle yine bizim üzerimizde bitirecek.herkes gsyı yerden yere vuruyor da öyle ya da böyle kazanıyorlar maçlarını bizim bir türlü yapamadığımız birşey.

Çevrimdışı ozan062

adam temiz temiz puanları kapıp geciyor yie bizim maca kadar forma giricekler biz ne bahtsızız be arkadas:(( yine yenilicez bunlara

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 19:47:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu konuda kimseyi suçlayamam çünkü neden olduğunu kimse anlayamıyor.

Biz şurada şu futbolu oynasak bize 3 atardı Karabük. 2 pozisyonbuldu 2 si de gol oldu geçen hafta da böyle aldılar.

Bu Gs'nin becerisinden de değil kalitesinden de değil. Çünkü ne gollerde kalite var ne başka bir şey.

Bence burada olay şu. Anadolu takımları bizden korkmuyor onlardan korkuyor tek farkı yaratan bu.

Bunu da stad açılınca bunları iç sahada 3'er 3'er atıp yendiğimizde elde edeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz şurada şu futbolu oynasak bize 3 atardı Karabük. 2 pozisyonbuldu 2 si de gol oldu geçen hafta da böyle aldılar.

Bu Gs'nin becerisinden de değil kalitesinden de değil. Çünkü ne gollerde kalite var ne başka bir şey.

Bence burada olay şu. Anadolu takımları bizden korkmuyor onlardan korkuyor tek farkı yaratan bu.

Bunu da stad açılınca bunları iç sahada 3'er 3'er atıp yendiğimizde elde edeceğiz.
senin söylediğine katılıyorum ama bu statla çözülecek birşey değil bizim oyuncularımızı çoğu anadolu oyuncuları ve hocaları kaliteli görmüyorlar bu yüzden daha cesur oynatıyorlar.biz de oyunu forse edemediğimiz için her maçımız ortada geçiyor ve geçmeyede devam edecek anlaşılan maalesef.sahaya çıkarken bizden en kötü 1 puan alabileceklerine inanarak çıkıyorlar maçları bazen maçtan önce kazanırsın rakibinin direncini düşürerek ama biz senelerdir bunu böyle yapamıyoruz adamlar bizim maçları sıradan görüyorlar acı ama gerçek.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 19:52:28 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ozan062

aynn öyle temel fark su,, bizden puan alabilirler onlardan alamazlar mantıgı var  kaldıki cok dogru

onlara acılırlarsa fark olur bize acılırsa en fazla 2-0:)) bundan doalyı adamlar bize kapanıyor çnk puanı alabilir

biz herkesin dost camiasıyız peki neden?? cnk puan veriyoruz adamları mutlu ediyoruz...

allahın rıdvanı gs yenince cokuyor besiktas yenince seviniyor neden?? çnk bizim deevam edemiyeceğimizi biliyor:))
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 19:54:45 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 19:53:13
  • Beşiktaş / Bodrum
senin söylediğine katılıyorum ama bu statla çözülecek birşey değil bizim oyuncularımızı çoğu anadolu oyuncuları ve hocaları kaliteli görmüyorlar bu yüzden daha cesur oynatıyorlar.biz de oyunu forse edemediğimiz için her maçımız ortada geçiyor ve geçmeyede devam edecek anlaşılan maalesef.sahaya çıkarken bizden en kötü 1 puan alabileceklerine inanarak çıkıyorlar maçları bazen maçtan önce kazanırsın rakibinin direncini düşürerek ama biz senelerdir bunu böyle yapamıyoruz adamlar bizim maçları sıradan görüyorlar acı ama gerçek.

Farketmiyor ki Tolga Quaresma Guti varken de korkuyorlardı ama iç sahada duman oluyorduk  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Farketmiyor ki Tolga Quaresma Guti varken de korkuyorlardı ama iç sahada duman oluyorduk  :biggrinking:
hocam zaten bu dediğim sadece kaliteli takım kurmakla değişecek birşey değil iyi bir takım olmakla da alakalı biz kendimize iyiyiz diyoruz gs ve fbden daha formda olduğumuzu düşünüyoruz ama bakıyoruz yine onların puan olarak gerisindeyiz adım kadar eminim eğer son 2 maçı kazanıp yolumuza devam etseydik hakemlerin de rakiplerin de bizim maçlara bakışı daha farklı olacaktı.bunlara ek olarak gs ve fbnin son dönemde şampiyon olmaları tabi bizim olamayışımız,bize göre daha medyatik olmaları rakipleri ürkütüyor bu da ayrı bir boyut tabi.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 19:58:17 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

fener maçını izlemeye gerek yok sonuç belli maçın hakemi ilker marul