Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966677 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

bu gol de olmayan kornerden geldi oh mis. aut verme korner ver dönsün gol olsun. ilk gol ofsayt zaten. gs Bal liginde oynasın. bu balla çok başarılı olurlar orda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 21:51:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi bizim geçiremediğimiz 4 dakikayı nasıl geçirecekler izleyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

valla ne derseniz diyin biz 90 küsürlerde elimizdeki maçı veriyoruz adamlar 90da maç kazanıyorlar kötü dediğimiz gs maç fazlasıyla lider olacak işte bu şekilde yarışta kalabiliyorlar biz bunu yapamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Derbiden sonra liderlik bunlara kalırsa çok koyar bana
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Derbiden sonra liderlik bunlara kalırsa çok koyar bana
eee sen eline gelen maçı verirsen liderlik gidince de üzülmeyeceksin inş fbyi yeneriz de öyle birşey olmaz tabi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 22:21:39
  • Beşiktaş / Bodrum
valla ne derseniz diyin biz 90 küsürlerde elimizdeki maçı veriyoruz adamlar 90da maç kazanıyorlar kötü dediğimiz gs maç fazlasıyla lider olacak işte bu şekilde yarışta kalabiliyorlar biz bunu yapamıyoruz.

Oyuncu yapısı ile ilgili bu durum.

Tecrübesiz ve şampiyonluk yaşamayan oyuncu çok fazla malesef bunun için 2 sene daha beklmeke zorundayız. Seneye de olmaz bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

adam iki bekini değiştirdi sonucunu aldı kısacası ligde yine ilk 3teler burası net,, fener algıyla sunla bunla ilk 3te onemli olan bizim ne yapıcagımız egerki bilic sididen soyluyorum sampiyon olamazsa egerki erkenden hablu atarsak sabredilmemesi gerekir yok ugrasır hakemlerle kaybedersek o zamanda vodafone arena için 3 hafta sabredilir her halukarda işin ucu bilice dokunuyor umudumuz sensin yap yada git...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Oyuncu yapısı ile ilgili bu durum.

Tecrübesiz ve şampiyonluk yaşamayan oyuncu çok fazla malesef bunun için 2 sene daha beklmeke zorundayız. Seneye de olmaz bu.
tecrübe sahibi oyuncuları takıma kazandırmakta bu yönetimin işi 2 sene daha bekleyeceksek vay halimize.yani şurası çok önemli 2-3 senedir belli başlı oyuncularla oynuyoruz fakat bunlar hala şampiyonluk havasına bir türlü sahip olamadılar.şu ana kadar bu tecrübeye sahip olamadıysa bu oyuncular bu saatten sonra biraz zor sahip olurlar maalesef durumumuz bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 22:30:50
  • Beşiktaş / Bodrum
tecrübe sahibi oyuncuları takıma kazandırmakta bu yönetimin işi 2 sene daha bekleyeceksek vay halimize.yani şurası çok önemli 2-3 senedir belli başlı oyuncularla oynuyoruz fakat bunlar hala şampiyonluk havasına bir türlü sahip olamadılar.şu ana kadar bu tecrübeye sahip olamadıysa bu oyuncular bu saatten sonra biraz zor sahip olurlar maalesef durumumuz bu.

Sorun şu ki gelse de farketmez onu anlatmaya çalıştım. Bu takımın yapıtaşları Pedro , Töre , Oğuzhan ve Ersan şuanda. 4 oyuncu da tam olarak gelişene kadar her türlü panikleyeceğiz. Ama işini bilen 2 ön lbiero alırlarsa şak diye olay çözülür tabi ki.

Konu sadece tecrübe değil kazanmaya alışmak. Bu oyuncular hiç kazanmadılar daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

rasim ve ahmet olacak karaktersizler "gsyi şampiyon yapmak istiyorlar" diyecek mi?demeyecek tabi ki benimki de soru :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

buda oyun gorusuyle değil tamamen mantaliteyle alakalı en ufak bizim klübün psikolojik destek aldıgını goren duyan oldumu?? yani bilimsel ozellikleri kullandıgımız bir bolum varmı?? bana sorarsanız lig için goreve getirilen hiçbir teknik ekipten adamlar su ligi cozemiyor kısa kucuk nuanslar birsürü dengeyi bozarken bu manevrayı saglarken ,bizim adamlar para alıyor cozemiyor... yani cok fırın ekmek lazım ama taraftar ve bizler suan birseyin bitmiş olduguna inanmıyoruz ama zor oldugunu biliyoruz o inancı umudu kaybedersek yine hersey silbastan olur buda su sıralar hiç iyi birsey değil...çünkü cok kırılganız biranda yerle bir ederiz bircok emek bosa gider...
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 22:37:08 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Sorun şu ki gelse de farketmez onu anlatmaya çalıştım. Bu takımın yapıtaşları Pedro , Töre , Oğuzhan ve Ersan şuanda. 4 oyuncu da tam olarak gelişene kadar her türlü panikleyeceğiz. Ama işini bilen 2 ön lbiero alırlarsa şak diye olay çözülür tabi ki.

Konu sadece tecrübe değil kazanmaya alışmak. Bu oyuncular hiç kazanmadılar daha.
tamam ben de diyorum ki bu oyuncuların gelişimine katkıda bulunacak seviyede oyuncular almazsan durup dururken bir yere kadar gelişebilirler.kazanmaya alışmaları da tecrübeli oyunculardan geçer.mesela örnek vermek gerekirse semih yanında ujfaluji varken çok çabuk yol katetti halbuki yanında atıyorum h.balta olsaydı belki de bu denli gelişemezdi.biz eğer oyuncuların belli bir seviyeye gelmesi için birkaç sene daha beklersek atı alan üsküdarı geçecek çok net söylüyorum.

Çevrimdışı ozan062

tamam ben de diyorum ki bu oyuncuların gelişimine katkıda bulunacak seviyede oyuncular almazsan durup dururken bir yere kadar gelişebilirler.kazanmaya alışmaları da tecrübeli oyunculardan geçer.mesela örnek vermek gerekirse semih yanında ujfaluji varken çok çabuk yol katetti halbuki yanında atıyorum h.balta olsaydı belki de bu denli gelişemezdi.biz eğer oyuncuların belli bir seviyeye gelmesi için birkaç sene daha beklersek atı alan üsküdarı geçecek çok net söylüyorum.

kısacası kolej takımı havası olmayacak ben hiç dortmundda munihte barcada realde hadi dahada duselim valencia sevilla benfica juventusta hiç kolej havası sezmiyorum ilk once bundan vazgeçicez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 22:49:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Haklısın
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 22:55:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçekten çok entresan bir lig oluyor. Gs 8 haftada 16 puan yaptı bu rezil haliyle biz yenersek 17 puan olacak bu da şampiyonluk ortlaması olarak yeterli. Herkes dökülüyor ama herkesin puanı iyi.

Biz bu kadar iyi oynuyorken bu kadar az puanda kalıyorsan işte size son 3 yılın hikayesi.

Şu oyunla biz 8 haftada 21 ya da 22 puan yapmalıydık yarın yenemezsek 15'te kalacağız. Bazı şeyler ciddi ciddi sorgulanmalı oynayana değil kazanana veriyorlar kupayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten çok entresan bir lig oluyor. Gs 8 haftada 16 puan yaptı bu rezil haliyle biz yenersek 17 puan olacak bu da şampiyonluk ortlaması olarak yeterli. Herkes dökülüyor ama herkesin puanı iyi.

Biz bu kadar iyi oynuyorken bu kadar az puanda kalıyorsan işte size son 3 yılın hikayesi.

Şu oyunla biz 8 haftada 21 ya da 22 puan yapmalıydık yarın yenemezsek 15'te kalacağız. Bazı şeyler ciddi ciddi sorgulanmalı oynayana değil kazanana veriyorlar kupayı.
son cümlen çok önemli oynayana değil kazanana veriyorlar o yüzden eline gelen fırsatları tepmemen gerekiyor ama biz her seferinde fırsatları kaçırıyoruz.

Çevrimdışı f_madida

su an icin bizim puan farki yaratmamiz cok da onemli degil. bu lig kirli bir lig, ilk yariyi puan olarak cok onde bitirsek dahi ligin ikinci yarisinda operasyon yaparlar, boyle bir psikolojik savasi camia olarak kaldiramiyoruz o yuzden ligin ikinci yarisinda farki acmamiz daha onemli. ilk yari 1 veya 4 puan arasinda onde bitirebilirsek bu bize yeter. uzun vadede bizim takimimiz basarili olacaktir, gs simdilik yamalarla idare ediyor, bu surekli boyle gidecek degil, mali kriz kapida sneijder melo flan gonderilebilir, teknik direktorleri devre arasini gorur mu o bile belli degil. fb zaten teknik direktorsuz, azizin emriyle oynuyor, bu sekilde adamlarin sezon sonuna kadar idare edecegini dusunmek de onlar adina biraz fazla iyimserlik.

bir de avrupada alinacak olumlu skorlar cok onemli, turkiyedeki kirli iliskiler avrupa liginde yok, iyi oyun bize finale kadar goturur. avrupada gelen basari turkiyedeki cirkefleri de bir nebze susturur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Başkan kasım ayı dergisine güzel bir konuşma yapmış. Gurur Lan'ı yoruz.  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 14:36:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün taraftarlarının özverisinden bahsederken övgü dolu ifadeler kullandı ve hem başkan hem de taraftar olarak Beşiktaş'la gurur duyduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün aylık çıkardığı Beşiktaş Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki yazısında, geçen ay başlatılan "Gururlan" projesiyle ilgili taraftarlardan çok güzel mesajlar ve öneriler aldıklarını belirterek, "Süleyman Seba'nın, Baba Hakkı'nın, Şeref Bey'in torunları olarak her birinizin paylaştığı duygular, benim de camiamla bir kez daha gurur duymamı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiasının içinde gözlerini açan bir çocuk olduğu için gurur duyduğunu belirten Orman, yazısında "Gurur duyuyorum ki; değerli ailem ve büyüklerim beni Beşiktaşlı duruşuyla büyüttü. Gurur duyuyorum ki; camianın önde gelen efsane isimlerini daha çocuk yaşımdayken tanıma fırsatı buldum. Gurur duyuyorum ki; bizzat efsanelerimizden çok şey öğrenerek, onları örnek alarak bugünlere geldim. Gurur duyuyorum ki; büyük bir aşkla bağlı olduğum böyle bir camianın başkanı oldum" ifadelerine yer verdi.

Sadece kendi imkanlarıyla, yeni mabetleri Vodafone Arena'nın inşaatını başlatmak ve kulüplerine kazandırmanın kendilerine nasip olduğunu vurgulayan Orman, şunları kaydetti:

"Gurur duyuyorum ki; Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarıyla sponsorluk anlaşmaları yaparak, her geçen gün gelirimizi daha da artırıyoruz. Gurur duyuyorum ki; geçmişte çok zor süreçlerden geçmesine rağmen bu dev çınarı aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyoruz. Gurur duyuyorum ki; altyapılarımızda pırıl pırıl çocukları Beşiktaşımız'a ve Türk sporuna kazandırmak için çalışıyoruz. Gurur duyuyorum ki; Beşiktaş armasının olduğu her branşta tek yürek olarak başarılara koşuyoruz. Gurur duyuyorum ki; herkesin imrendiği, terbiyeli, çalışkan, ahlaklı, Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanan sporculara sahibiz. Gurur duyuyorum ki; ne koşulda olursa olsun evine götürdüğü ekmek parasından artırıp, maç bileti alan, formasını alan, Vodafone Arena'ya bir tuğla koyan birbirinden değerli taraftarlarımız var. Hep demez miyiz; Beşiktaşlı olmak herkese nasip olmaz! Ben hem başkan hem de taraftar olarak siyahımızla, beyazımızla gurur duyuyorum."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

SICAK HABER: Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin 3 maçlık cezasının 1 maçlık kısmını 1 yıl süreyle erteledi.

Bu denklem kafamı karıştırdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 16:39:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağatay Şahan Bursa Sivas maçını katlediyor şuan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 16:57:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Akatlarda basketbol maçlarında hatrı sayılır bir kalabalık olmaya başladı kemik diye tabir edilen cinsten güzel haber bu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Akatlarda basketbol maçlarında hatrı sayılır bir kalabalık olmaya başladı kemik diye tabir edilen cinsten güzel haber bu
Maç nasıl gidiyor?

Çevrimdışı ozan062

sizin vahap beyaza kuslar ucurmus yine bizle ve cinconlarla alakalı uefadan kotu haber almıs,,,

Çevrimdışı Türkay

sizin vahap beyaza kuslar ucurmus yine bizle ve cinconlarla alakalı uefadan kotu haber almıs,,,

Şu adamı yeryüzünde ipleyen var mı ya fafa :lol: