Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962730 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Yalnız 15 yaşında profesyonel 1. ligde 5 gol 6 asist yapmak nasıl bir insanlıktır. Çocuk çok fazla büyüyecek hatalar olmazsa.

hocam birkaç gün once konustuk bize türkiyeye gelen bir oyuncu bizde sadece oyun gorusu anlamında birseyler kazanır ama onun dısında fiziksel menta oalrak hiçbirsey kazanamaz boyle bir oyuncuya yatırım yapmak bana gore anlamsız olur
pedro diyoruz ama bu cocuk kendi milli takımında altyas kategorilerinde oynuyordu ordada takımındada kaptandı dolayısıyla biz aslında scout işini tam oalrak orada uygulamadık esas bir sekilde cıkmamıs birini bulmaktır esas scoutluk,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Fener puan kaybetse ne güzel olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 19:23:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
cagri buyuk kulupsen yatirimi yapacaksin . bugune kadar coplere harcanan paralarla super takim yaratilirdi .. neden olmasin gucunu gostereceksin vakit kaybetmeden .. baskana ve bilice ulasilmali .

Abi sıkıntı ulaştırmak da değil bizim ekip bu adamı 20 kez izlemiştir zaten asıl sorun bu adamı almaya sadece paranın gücü yetmez. Biz 10 veririz Barca 2 verir Barca alır 18'ine bastığında bu yüzden yedirmezler dedim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 19:26:32
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam birkaç gün once konustuk bize türkiyeye gelen bir oyuncu bizde sadece oyun gorusu anlamında birseyler kazanır ama onun dısında fiziksel menta oalrak hiçbirsey kazanamaz boyle bir oyuncuya yatırım yapmak bana gore anlamsız olur
pedro diyoruz ama bu cocuk kendi milli takımında altyas kategorilerinde oynuyordu ordada takımındada kaptandı dolayısıyla biz aslında scout işini tam oalrak orada uygulamadık esas bir sekilde cıkmamıs birini bulmaktır esas scoutluk,,

Ozan esas çıkmamış birini bulmak kolay iş değil. En azından sürekliliği sağlamak çok zor bizim için. Zaten hiç bulunmamış adamı bulmak şart değil. Olsa iyi olur ama neden şart değil anlatayım.

Biz zaten genç oyuncuya 2-3 milyon euroluk yatırımı yapacak seviyedeyiz. 3 sene sonra bu rakam 8-10'a da çıkar. O hiç bulunmayanları bulanlar genelde buna durumu olmadığı için buluyor. Bunun başında Lille gelir mesela Fransa'dan.

O yüzden ben 5-10 arası fiyata bulacaklarımıza razıyım yeter ki bulup nokta atış yapalım bunu bile başarabilirsek ambargo koyarız Türkiye'ye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 19:28:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Gençler koyarsa bir tane fener'in çıkarması çok zor yine rezilleri oynuyorlar. Bizim tempomuzun yanından geçemezler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

ahahah çok güzel ve anlamlı bir gif olmuş çok hoşuma gitti

http://i.capsspot.com/s/32/8/984964.gif
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 19:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
3 tane pozisyonları var 3'ü de saçmasapan ortalara vurulan kafalar. Stoke City gibi oynuyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ysariusta

• Ziyaretçi

Fener puan kaybetse ne güzel olur.
Fener şahane oynasın, Galatasaray döktürsünki bizim galibiyetimizin, liderliğimizin, şampiyonluğumuzun kıymeti artsın. Bizi büyük yapan şeylerden biri rakiplerimizin de büyük olmasıdır.
Maçın yarısı oldu; muhtemelen bugün puan kaybedecek Fenerbahçe. İki stoperi zorlarsa Gençlerbirliği gol bulacak. Yeterince ileriye oynamıyorlar. Haftaya Alves yine yok Topal'ı yine stoper oynatacak, ileride oynayanlar fazla zorlanmaz  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 20:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Gençlerbirliği düşebilir bu sene oyuncularının hiçbirinin hiçbir özelliği yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

genclerbirligi kotu, fb onlardan da kotu, puan kaybi harika olur. umarim Besiktas erken form tuttu geyikleri dogru degildir. eger bu sekilde oynamaya devam edersek tozunu atariz ligin.

Linnes'in geldigini varsayarsak devre arasi bir tane hazir ortasaha oyuncusu (guinti, gattuso gibi), yazin da sivok'u yollayip dede ya da lescott gibi bir kasap ve bir de gurbetci turk defans oyuncusu vodafone icin yeterli. fazla kurcalamaya gerek yok. 8 yabanci kuralina gore tabii.

bilic reis halleder transfer isini.
Alan Walsh

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben balıkesir ve kayseri erciyes diyorum. 3.takım açıkçası belirsiz gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 20:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Daaha Alper giderken penaltı çalınacağını anladım ya ve artık takımlarda art niyet arıyorum penaltı olacağını bile bile çekiyor Alper'i gençlerdeki it.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerliler takımlarının çok yaşlı olduğunu, revizyonun şart olduğunu konuşuyorlar, uyandılar en sonunda ama biraz geç oldu. 50 milyon harcarlarsa belki olur. Bizim yönetim gerçekten takdir edilecek hamleler yaptı. fener 9 ayda 60 milyon zarar açıklamış. bu gidiş gidiş değil

ysariusta

• Ziyaretçi

Balıkesir garantiledi bana kalırsa ama Balıkesir dışında her takım kurtarabilir, her takım düşebilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

penaltı olmasa zaten gol atamazlar, tamamen bitik bir takım, önümüzdeki yıl çok para harcamaları gerekecek. bulabilirlerse harcasınlar

Çevrimdışı Deniz

fenerde iş yok.bu penaltı kesinlikle Beşiktaşa çalınmazdı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

işte yarışta tutacaklar maksat heyecan olsun. yazık zavallılar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 20:13:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Caner dışında hepsi çöpe çıktı yerlilerin.

Alper Oğuzhan'ın tırnağı olamaz.  Gönül bitti artık. Volkan sumoya başlasın. Topuz'u Melo ile köpek dövüşü yaptırırlar.Egemen belasını buldu.Topal idare ediyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerasyon devrede.
Bariz penaltı, bıraksa auta çıkacak topla

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maç 1-1 bitmez ise yazık olur. Sabaha kadar oynansa berabere bitecek maçı bir dandik penaltı ile verdiler fenere. Bize yapılsa öyle bir müdahale sarı kart verirdi hakemi aldattı diye.

Çevrimdışı mezuroro

golde stancu'nun pasi harikaydi penalti oncesi.
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 20:16:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bariz penaltı, bıraksa auta çıkacak topla

Ben de onu diyorum kesin penaltı ben gençlerli oyuncu da art niyet arıyorum neden çektiğinin bir açıklaması var mı? Ne yapacak oradan Van Bassen vuruşu mu yapacak o davar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli