Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963478 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 12:27:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerçekten çok sabırsızız. bu kötülediğimiz kaçıncı oyuncu. Allahtan takımı biz yönetmiyoruz. şimdiye kadar Oğuzhan, Veli, Mustafa ne varsa göndermiştik. Şimdi de sıra Kerim e geldi galiba. Birkez daha yazayım Oğuzhan, Kerim ve Gökhan Beşiktaşa gelmeden önce neredeyse hiç profesyonel maç bile yapmamaışlardı. Bu oyuncular zaman  içinde kendilerini geliştirdiler. Kerim de mutlaka geliştirrecek henüz üst düzey oynamaya yavaş yavaş alışıyor. Maçta Bilicin Kerimi fırçlaması çok normal, çünkü hatalı oynadı birkaç kez. Ancak bu Kerimin çok yetenekli bir oyuncu olduğu  gerçeğini değiştirmez. Çok net olarak söyleyebilirim ki Bilic Kerimi asla gödermez ve en çok 6 ay içinde bu adamı takıma adapte eder. Bu üç oyuncu da son derece makul bedellerle Beşiktaşa alındı ve bence üçü de çok yetenekli

Ben de böyle sanıyordum ama Kerim'in 30'a yakın Premier lig maçı var.

Kerim kötü oyuncu demiyorum ama yedek kulübesi daha güçlü olmalı Beşiktaş'ın. Kerim'in futbol mentalitesi kazanabileceği Holanda gibi bir lige verilmesi gerek kiralık
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

tabi ki tartışmaya açıktır, sonuçta bu bir matematik olayı değil ki %100 kesinlik olsun. sosyal bir konu bu, Ancak sosyal bir hadise olması geçeepe ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Bilmiyorum farkındalık oldu mu ?  :D

bırak bu işleri:D ben gercegi sana sunuyoruym işte ama cogunlugun buna inanıp inanması onun kararına bırakılmıs birsey
neye inanmak istiyorsan ona inanırsın  tamda senin oldugun gibi mesela :evillol: :evillol: :eyes

bir kere hocam seni tenzih ederim ama su taraftarlar arasında inanılmaz derece otekileştirme var bir kişi ne kadar takımı yerden yere vurursa vursun senin ona saygın olacak arkadas nasılsa sevidğiniz sey aynı,, kaldıki o kişinin yorumları takıma ne olumlu nede olumsuz bir etkisi olur, zaten taraftar onu tartar bakar benimserse alır goturur:))

ülkedeki siyasi karmasıklıkta bundan doguyor zaten saygıyı yitirmişiz

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Birşey yapmış demiyorum ,belli sıkıntıları var ki bu çocuğun sahada kendini veremiyor diyorum.Bu sıkıntıları bulup hakketmek lazım diyorum.Abartı bir gece hayatı yok zaten oğuzhan,töre kadar vardır ya da yoktur.Başka sıkıntıları var.Ya ülkeye alışamadı ya ailevi ya da başka birşey.Sahada değil %100 ünü vermek %50 sini bile veremiyor.Sorunları çözülüp takıma kazandırılmalı.
Ya ben 15 yaşında dersleri kötü olan kardeşime bile ''Kafası okul hariç heryerde'' diyemiyorum ama sen daha hayatında yüzyüze görmediğin adam hakkında bile bu yorumu yapabiliyorsun..Helal olsun haklısın kardeşim  :)

Çevrimdışı Abdullah

Ya ben 15 yaşında dersleri kötü olan kardeşime bile ''Kafası okul hariç heryerde'' diyemiyorum ama sen daha hayatında yüzyüze görmediğin adam hakkında bile bu yorumu yapabiliyorsun..Helal olsun haklısın kardeşim  :)
Hocam sahada kendini maça veremediğini anlamak için illaki yüz yüze görüp tanımak mı gerekiyor? Gözle görmek yetmez mi? Gözümüz görmüyor mu sahada yaptıklarını?

Çevrimdışı Deniz

Yani bir futbolcu hakkında eleştiri yapabilmek için illa yüzyüze görmemiz gerekiyor öyle mi ? :) .Lafı ucundan tutup kulpundan anlamakla bu iş olmaz hocam .Yukarda ne demek istediğim çok net anlaşılıyor.Anlamak istediğin gibi anlarsın diyecek lafım yok :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Yani bir futbolcu hakkında eleştiri yapabilmek için illa yüzyüze görmemiz gerekiyor öyle mi ? :) .Lafı ucundan tutup kulpundan anlamakla bu iş olmaz hocam .Yukarda ne demek istediğim çok net anlaşılıyor.Anlamak istediğin gibi anlarsın diyecek lafım yok :)
Kötü performans gösteriyor.Yazsaydın mesela aynı tepki gelmezdi sanıyorum hem ilhanmansız dan hemde benden :) Batuhanın kafası futbol hariç heryerde yazsanda gelmezdi :) Bende bilmiyorum saha dışında kerim ne yaptı.Ama siz benden daha iyisiniz sanırım bu konuda.Gözlerinizle sahadaki performansından gece hangi bara gittiğini felan anlayabiliyorsunuz heralde :)

Çevrimdışı Deniz

Kötü performans gösteriyor.Yazsaydın mesela aynı tepki gelmezdi sanıyorum hem ilhanmansız dan hemde benden :) Batuhanın kafası futbol hariç heryerde yazsanda gelmezdi :) Bende bilmiyorum saha dışında kerim ne yaptı.Ama siz benden daha iyisiniz sanırım bu konuda.Gözlerinizle sahadaki performansından gece hangi bara gittiğini felan anlayabiliyorsunuz heralde :)
Ben kerim bara gidiyor ondan kötü mü dedim ?Nerde o mesaj gösterir misiniz? Demediğim birşeyden ötürü kafanızda kurup cevap yazıyorsunuz :) .Cidden tartışmaya gerek yok herkes görüşünü söyler isteyen istediği gibi anlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 12:47:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuanda en önem verilmesi gereken şey takımdaki arkadaşlık ortamına zarar verecek oyuncu transferi yapılmaması.

Linnes bizim çocukların yapısında gibi duruyor.

Özetle artislik yapacak adam almamalıyız. Bknz. Quaresma , Fernandes , Sidnei , Serdar Özkan , Batuhan türevleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Şuanda en önem verilmesi gereken şey takımdaki arkadaşlık ortamına zarar verecek oyuncu transferi yapılmaması.

Linnes bizim çocukların yapısında gibi duruyor.

Özetle artislik yapacak adam almamalıyız. Bknz. Quaresma , Fernandes , Sidnei , Serdar Özkan , Batuhan türevleri.
Evet şu an transfer sene başından daha titiz olunması gereken bir halde çarkların işleyişini bozmayacak ruha aykırı olmayan oyuncular lazım

Çevrimdışı ilhan mansız

5 dk dışarı çıktık. Herkes döktürmüş. iyidir böyle konuşmalar. Abdullah hocam amaç asla kırmak değil, öyle olsa zaten başka türlü yazarım. Hepimiz Beşiktaşlıyız. Ben sadece yıllardır yaptığımız bir hatayı yazdım, tabi istediği gibi düşünmekte herkes özgür.

Çevrimdışı ilhan mansız

bırak bu işleri:D ben gercegi sana sunuyoruym işte ama cogunlugun buna inanıp inanması onun kararına bırakılmıs birsey
neye inanmak istiyorsan ona inanırsın  tamda senin oldugun gibi mesela :evillol: :evillol: :eyes

bir kere hocam seni tenzih ederim ama su taraftarlar arasında inanılmaz derece otekileştirme var bir kişi ne kadar takımı yerden yere vurursa vursun senin ona saygın olacak arkadas nasılsa sevidğiniz sey aynı,, kaldıki o kişinin yorumları takıma ne olumlu nede olumsuz bir etkisi olur, zaten taraftar onu tartar bakar benimserse alır goturur:))

ülkedeki siyasi karmasıklıkta bundan doguyor zaten saygıyı yitirmişiz
sen gerçeği falan sunmuyorsun. Sunduğunu sanıyorsun maalesef, ötekileştime olayına gelince asla böyle birşey sözkonusu değil. 20 yıldır maçlar giderim ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Farkında mısınız  :D bilmem ama bu iş yapısı gereği uzun soluklu çalışma ister, tecrübe ister, öyle her hata yaptığında oyuncuları göndermeye kalksah hiçbir yere varamayız. Burada fm oynamıyoruz. İyi planlanan süreç her zaman sonuç verir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben de böyle sanıyordum ama Kerim'in 30'a yakın Premier lig maçı var.

Kerim kötü oyuncu demiyorum ama yedek kulübesi daha güçlü olmalı Beşiktaş'ın. Kerim'in futbol mentalitesi kazanabileceği Holanda gibi bir lige verilmesi gerek kiralık
Çağrı premier de kaç dk oynamış yazabilir misin? 30 a yakın maç tam olarak süre almış mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 13:57:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı premier de kaç dk oynamış yazabilir misin? 30 a yakın maç tam olarak süre almış mı?

Yaklaşık 1000 dakika oynamış yani maç başı 30-35 dakika.

Zaten 90 dakika oynaya Türkiye'ye gelmezdi. Ama mesele bu değil fundamentali çok kötü.

Kalçasına çizgiyi almadan oynayamıyor. Sürekli dışa kaçıyor topla içeri hiç girmiyor. Çok fazla eksik sayabilirim ve bunlar burada öğrenebileceği şeyler değil malesef.

Bir Anadolu takımına yollarsak iyice katlederiz çöp olur çıkar Muhammed gibi. Acilen Belçika ya da Hollanda'ya verilmesi şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

5 dk dışarı çıktık. Herkes döktürmüş. iyidir böyle konuşmalar. Abdullah hocam amaç asla kırmak değil, öyle olsa zaten başka türlü yazarım. Hepimiz Beşiktaşlıyız. Ben sadece yıllardır yaptığımız bir hatayı yazdım, tabi istediği gibi düşünmekte herkes özgür.
Hocam onu daha çok Anıl hocam için yazmıştım  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:01:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Malum site az değil. Orman'ı yıkamayacağını anlayınca suyuna gider haberler başladı.

Son seçimde kıyasıya mücadele eden iki başkan adayından, ipi göğüsleyen Fikret Orman olmuştu.Seçim sonrası Başkanlık koltuğuna oturan Fikret Orman ve Serdal Adalı arasında nasıl bir ilişki oluşacağı camia içinde merakla bekleniyordu.Serdal Adalı, başkana karşı sert muhalefet yapmaktan kaçınırken, Orman'ın Adalı'ya karşı tutumu genelde yumuşak oldu.Perşembe günü oynanan Partizan-Beşiktaş maçına özel uçağıyla giden Adalı ve kurmaylarını, Başkan Fikret Orman en iyi şekilde ağırladı. İkilinin birbirlerine karşı samimi davranışları gözlerden kaçmadı. Başkan Fikret Orman kendisi için ayrılan locayı Serdal Adalı'ya tahsis etti. Maçın başında ve devre arasında zamanını Adalı ile geçiren Orman'in yaklaşımı bir sonraki seçimlerde birleşme olabilir mi sorusunu akla getirdi.Mac sonrası Adalı özel işleri dolayısıyla Belarus'a giderken, Başkan Orman Beşiktaş kafilesi ile birlikte İstanbul'a dondu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

11/12 sezonu 36 maçta 2.110 dakika 6 gol 3 asist
12/13 sezonu 17 maçta 802 dakika 2 asist
13/14 sezonu 11 maçta 346 gol asist yok

sezon içerisinde oynadığı tüm maçların istatistiği bunlar sadece premier lig performansı çok daha düşük
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 14:06:34 Abdullah ]

Çevrimdışı Yakup

kerim frei

2011/2012 16 epl maçı 684 dk. ort. 43 dk. yapar.

2012/2013 7 epl maçı 234 dk. ort. 33,5 dk. yapar.

2013/2014 9 tsl maçı 195 dk. ort 22 dk. yapar.

2014/2015 şu ana kadar 5 tsl maçı 179 dk. ort. 36 dk. yapar.

kerim sürekli aşağıya doğru bir ivme yakalamışken oynama süresi olarak bu sene yukarıya doğru hareketlenme olmuş. töre , olcay ve sosa iyi olduğu sürece aldığı dakikalar daha da düşecektir. gidelim feyonoord ile konuşalım. bu sene çok kötüler kiralık olarak verelim bizim ve onlar için süper olur.  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ilhan mansız

Yaklaşık 1000 dakika oynamış yani maç başı 30-35 dakika.

Zaten 90 dakika oynaya Türkiye'ye gelmezdi. Ama mesele bu değil fundamentali çok kötü.

Kalçasına çizgiyi almadan oynayamıyor. Sürekli dışa kaçıyor topla içeri hiç girmiyor. Çok fazla eksik sayabilirim ve bunlar burada öğrenebileceği şeyler değil malesef.

Bir Anadolu takımına yollarsak iyice katlederiz çöp olur çıkar Muhammed gibi. Acilen Belçika ya da Hollanda'ya verilmesi şart.
Bak o oynadığı 1000 dk da bir sezonda değil aslında 2-3 sezona yayılmış., dolayısıyla adamın ciddi bir maç tecrübesi kesinlikle yok. daha çok reserve takımda oynamış. bence teknik ve hızlı bir oyuncu ve yeteneklerini geliştirebilir. Henüz çok genç. Sadece mental açıdan çok eksik, maçlarda da bu yüzden hata yapıyor zaten. Bu adam yetenekli ve inşallah kendini geliştirecek. ben Bilicin kerimi bir başka takıma kiralayacağını kesinlikle düşünmüyorum. Zaman içerisinde diğer oyunculara yaptığı gibi onu da takıma monte edecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:05:16
  • Beşiktaş / Bodrum
11/12 sezonu 36 maçta 2.110 dakika 6 gol 3 asist
12/13 sezonu 17 maçta 802 dakika 2 asist
13/14 sezonu 11 maçta 346 gol asist yok

Tamamını yazmışsın böyle değil bunun içinde rezerv lig de var  :biggrinking:

13/14 de bizdeydi zaten ben eleyip yazayım  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:06:31
  • Beşiktaş / Bodrum
2012/13  10 Maç 214 Dakika 0 gol 0 asist

2011/12  16 Maç 684 Dakika 0 gol 0 asist

Premier Lig Performansı Bu kerim Frei'n.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam onu daha çok Anıl hocam için yazmıştım  :ok:
Dikkat edersen hep yaptığımız şeklinde yazdım. Çünkü bunu eskiden ben de sürekli yapıyordum. Buz gibi havada maça gidiyoruz maçı kaybedince dönüşte tüm futbolculara saydırıyordum ama bence büyük hata yapıyoruz.

Çevrimdışı Abdullah

Tamamını yazmışsın böyle değil bunun içinde rezerv lig de var  :biggrinking:

13/14 de bizdeydi zaten ben eleyip yazayım  :)
abi çok da öldürmeyim dedim  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

komidinspor Kerim ve Gökhanı alsaydı el üstünde tutardı y...k basınla birlikte. Bence dikkatli olup oyuncularımıza değer vermeliyiz, ancak asla abartmadan yapmalıyız bunu.

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı tokispor'a versek onlardan da sneijder'i kiralık olarak alabiliriz. ihtimal dahilinde onlarında işine gelir  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bak o oynadığı 1000 dk da bir sezonda değil aslında 2-3 sezona yayılmış., dolayısıyla adamın ciddi bir maç tecrübesi kesinlikle yok. daha çok reserve takımda oynamış. bence teknik ve hızlı bir oyuncu ve yeteneklerini geliştirebilir. Henüz çok genç. Sadece mental açıdan çok eksik, maçlarda da bu yüzden hata yapıyor zaten. Bu adam yetenekli ve inşallah kendini geliştirecek. ben Bilicin kerimi bir başka takıma kiralayacağını kesinlikle düşünmüyorum. Zaman içerisinde diğer oyunculara yaptığı gibi onu da takıma monte edecektir.

2 sezon hocam. Ben Kerim'e kötü oyuncu demiyorum zaten Kerim yetenekli oyuncu. Tarz olarak Serdar Özkan'a benziyor.

Ama şöyle söyleyeyim yetenek olarak Töre 10 üzerinden 8 ise Kerim 6 ,  mental olarak Töre 7 ise Kerim 2 şuan belki 1 hatta

Delidanalar gibi top sürüyor bunu Serhat yapardı Fener'de 2000 yılında.

Ve kendin söylüyorsun maç tecrübesi yok ve o tecrübeyi burada da bulamayacak. Olcay ve Töre forma vermez Kerim'e premier ligde olduğu gibi anca 20 dakika oynar.

20 dakikada gelişemeyeceği gibi mental olarak hiç yol alamaz bu yüzden kiralanmalı diyorum ben. Biz de onun yerine Perisic gibi Olcay'ı her an formadan edecek bir adam almalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli