Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971475 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

adam kayıp düşerek sakatlandı yalnız.bizim topçuların sakatlanması için müdahaleye gerek olmuyor ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı magnes

Trt Haber'de Chelsea ile bir anlaşma yapacağımızı söyledi demin. Acaba gerçeklik payı nedir. Böyle bir anlaşma olursa Chelsea'den istediğimiz şekilde oyuncu kiralayabiliriz.

Bu haber sezon önceside çıkmıştı kafam karıştı şimdi  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Ozi Sİvas maçında yok. Ba'nın durumu belli değil ne yapacağız biz    :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

bu nasıl iş arkadaş sakatlanan geri gelemiyor hay ben böyle işin
Hocam aslında bir nevi pilot takım olmuş olacağız eğer böyle bir anlaşma olursa ve bizde akıllıca kullanırsak bu durum. 2-3 sene yabancıya para vermeyip anlşama bittikten sonra çok iyi transferler yapabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Ozi Sİvas maçında yok. Ba'nın durumu belli değil ne yapacağız biz    :bandit: :bandit: :bandit:
eğer ba da oynamazsa kesin puan kaybederiz çok net söyliyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ozi yok Sosa yok. 4-4-2'ye döneceğiz o zaman. İnşallah 3 puan alırız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Sosa ve Ozi yoksa, Kerim-Olcay-Tore cikar..Kerim sagda, Tore solda Olcay ortada...Insallah futbol sansi bizden yana olur da bir iki kolay gol buluruz. Macin Ankara'da olmasi da Sivas'i psikolojik olarak kandirabilir mi acaba, deplasman maci gibi sert defans icin cikmazlarsa pozisyon buluruz rahat.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2014, 18:14:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kez şanssızlıktan sakatlandı Oğuzhan disko bar kondisyon zart zurt ilgisi yok.

Kaydı adam ve ne yazık ki omzunun üstüne düştü.

Şu kadarını söyleyeyim aramızdan biri aynını yaşasa 4-6 hafta sürer toparlaması omuz bölgesinde çok bağ var bayıltır adamı acısı.

Sadece Sivas maçında oynamayacaksa şans bizim için derbiye yetişecek demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oğuzhan en fazla 1 maç kaçırır diye düşünüyorum,derbi maçında mutlaka oynaması gerek ayrıca Sosa'nın derbiye yetişme ihtimali hakkında fikri olan varmı arkadaşlar ?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlıkları bulunan siyah-beyazlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek ve Jose Sosa'nın durumları hakkında açıklamalarda bulundu.
BJK TV'ye açıklama yapan Karanlık, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan Oğuzhan'ın MR'ının çekildiğini belirtti.
Karanlık, "Maçta dirsek üzerine düştüğünü ve omzunu oynatırken sesler duyduğunu söyledi. Bu sabah MR'ı çekildi. Şanslıyız ki cerrahi müdahale yapmayı gerektirecek bir durumu yok. Oğuzhan'ın omzu arka taraftan çıkmış ve eklem kendi kendine sabit kalmış. Tedavisine başladık. En kısa sürede takıma dönmesini umuyoruz. Her geçen gün daha iyi olacaktır" diye konuştu.
Mustafa Pektemek'in nadir görülen bir sakatlık yaşadığını ve uzun süre takımdan ayrı kalmayacağını dile getiren Karanlık, Sosa'nın tedavisinde de 8 günü geride bıraktıklarını anlatarak, "Ama üçüncü haftanın başındaymış gibi görüntü veriyor. Bir hafta kazandık. Her türlü tedavi yöntemini kabul ediyor. Çok çalışan bir oyuncu, her istediğimizi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa tedaviye bu kadar hızlı cevap veriyorsa derbiye yetişebilir. Ozide maksimum 2 hafta olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2014, 20:37:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından anladığım kadarıyla Ocak ayında açıklanacak ve Ağustosta uygulamaya girmek üzere yabancı sınırsız olacak artık.

Sanırım Veli başta olmak üzere Ersan , Pektemek vs bunlar sözleşme yenilememe sebebimiz bu.

Eğer kalkacaksa hiçbiri ile yenielenmesin bundan çünkü kuraldan sonra ;

Ersan 400,000 euro

Pektemek 500,000 euro

Veli 500,000 euro maaşı anca görür bu ligde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rıdvan Dilmen net konuşmuş ocak ayında yabancı sınırı kuralında devrim niteliğinde bir değişiklik olacak diye. Umarım kalkar da şu ülkedeki kasapları ve manavları izlemekten kurtuluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2014, 22:36:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Kasrtalyuvasında yeni tişörtler var çok güzel mutlaka bakın
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kasrtalyuvasında yeni tişörtler var çok güzel mutlaka bakın
Hafta sonu gidip alacam  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat

Spor Tarihinde Bugün: 15 Ekim1989 | Beşiktaş: 10 - 0 : Adana DS ( Türk Futbol Tahinin En Gollü Maçı )
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Anil

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından anladığım kadarıyla Ocak ayında açıklanacak ve Ağustosta uygulamaya girmek üzere yabancı sınırsız olacak artık.

Sanırım Veli başta olmak üzere Ersan , Pektemek vs bunlar sözleşme yenilememe sebebimiz bu.

Eğer kalkacaksa hiçbiri ile yenielenmesin bundan çünkü kuraldan sonra ;

Ersan 400,000 euro

Pektemek 500,000 euro

Veli 500,000 euro maaşı anca görür bu ligde.
Ben Ersanla ne olursa olsun yenilerdim.Transferindeki ve Feda dönemindeki yaptıklarından sonra herşeye laiktir bana göre.Kötü oyuncuda değil.Veli Kavlaklada her halukarda yenilerdim.Pektemekte fiyatını indirirse kalabilir kanımca

Çevrimiçi Kartal Ç

Trt Haber'de Chelsea ile bir anlaşma yapacağımızı söyledi demin. Acaba gerçeklik payı nedir. Böyle bir anlaşma olursa Chelsea'den istediğimiz şekilde oyuncu kiralayabiliriz.

bu anlaşma gerçekleşirse ve üstüne de devre arasında geleceği rivayet edilen "kriterlere bağlı" sınırsız yabancı olayı olursa efsane olur. önce bek yollasın çelsi bize  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 14:46:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Salatalar FEDA Demek üzere çok eğleneceğiz bu 3-5 yıl  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 14:49:11
  • Beşiktaş / Bodrum
bu anlaşma gerçekleşirse ve üstüne de devre arasında geleceği rivayet edilen "kriterlere bağlı" sınırsız yabancı olayı olursa efsane olur. önce bek yollasın çelsi bize  :evillol:

Feeder club olmayız umarım çünkü o kadar da değil diye düşünüyorum Chelsea'nin rakibi olan Arsenal'e kök söktürdük Standart Liege tarzı bir kulüp değiliz.

Gerçekten iyi adamlar vereceklerse o zaman düşünülebilir.

Yalnız bence yabancı kuralı kalkarsa çok fazla anadolu takımı feeder club olacak birçok Avrupa takımına böylece ekonomik durumları da düzelir bu karara tek üzülen Adem Büyük tarzı yerli futbolcular olacak. Artık 4 te 1ine oynarlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Salatalar FEDA Demek üzere çok eğleneceğiz bu 3-5 yıl  :kop:
Hep Allah'a dua ediyordum bizim durumumuza düşsünler diye daha kötüsü olacak inşAllah.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs-Fb derbisine şu an için 7800 bilet satılmış. Dünya derbisine bak :D 35 bini bulmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaşma olursa. Sağ beke Kalas sol beke Bertand'ı hemen kiralayalım. Olcay'ın yerine de Moses'ı şampiyon oluruz. :D

Çevrimdışı Yakup

Anlaşma olursa. Sağ beke Kalas sol beke Bertand'ı hemen kiralayalım. Olcay'ın yerine de Moses'ı şampiyon oluruz. :D

Kalas mı allah korusun  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

yabancı sınırı kalkarsa çok iyi olur da ben bunun uzun süreli olacağını düşünmüyorum o yüzden bazı yerlileri elimizden çıkarmamak lazım sonra pat diye tekrardan eskiye dönülürse bu sefer yerli oyuncu arayacaz sağda solda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...