Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973301 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

5 maç 1 asist. Takımı düşmeye oynuyor. İleride o saçını jöleleyecek parayı bulabilecek mi bakalım.
Onun yaşındaki ozan milli takımda oynuyor bizimki 2. ligden düşecek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 15:14:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Onun yaşındaki ozan milli takımda oynuyor bizimki 2. ligden düşecek

Yılda 600,000 Lira verdiler 17 yaşındaki velede. Ailesine de ev alındı. Ona sorarsan hayatı kurtuldu artık. Varoşlardan çıkmadır Muhammed.

O kadar kafasız ki ilk maaşıyla 500,000 liralık araba aldı Üsküdar'da 2 kazasını sırf ben biliyorum. Serdar Özkan'dan çok daha kafasız çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhammed demirciye ne oldu hiç sesi haberi gelmiyor ikinci ligde de sönük futbola devam anlaşılan?
elazığ spor macını izledim bence gelmesin orada kalsın bir cacık olmaz... o adamı ingiltere 2 lige verecektik... yada italyaya verecektik... yazık türkiyede 2 lige verdik...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 15:23:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Sorun gerçekten bizde. Bir örnek vereyim.

İlk Beşiktaş Vien ile oynarken iki tane gurbetçi gördük orada 2009 yılında. Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan.

Bana sorarsanız Yasin çok daha dikkat çikiciydi. Agresif fizikli teknik ön libero. 18 yaşındaydı o zaman. 14 milli maça çıkmıştı Avusturya A Milli Takımında.

Sonra bu çocuğu Antep aldı. Yılda da 900,000 tl maaş verdiler. Vien'de aldığının 5 katı kadarcık. Adam o gün bugündür yok. Milli takımda 4 yıldır 1 maça bile çıkamadı.

Sorun artık görülmeli nasıl olacak bilmiyorum ama en büyük sorun para ve epitimsizlik bu ülkede. Eğitimli gelen gurbetçi bile bozuluyor.

Bu paralara gelmiyorlar mı GELMESİNLER. Gerçekten getirme ya getirme adam zaten oynamıyor.

Hamit Altıntop 3 yılda 12 milyon euro indirdi Gs'den ne verdi karşılığında? Koca bir HİÇ.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 15:31:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Al Sana Profesyonel Altyapı Projesi

Avrupa'da aldığının bir tık üstüne gelmiyor mu? Getirme. Altyapıya harca olduğu gibi. Kamp aç , okul aç ama adam akıllı aç. Saçmasapan halısahalara isim karşılığı para alarak altyapı okulu yazdırmakla olmaz o iş.

Açacaksın okulu diyeceksin ki 3 yaş gurubu var 14-15-16 yaş grupları. Kontenjan 33 kişi her sene. Her sene 11 kişi elenecek hepsi bir bölgeden. En son bir 11 kalacak elinde bu çocuklar 17 yaşına girdiğinde. O da sen PAF Takımın olacak.

Ama bu çocuklara 3 yıl boyunca kamp gibi eğitim vereceksin. Yemeğinden uykusuna kadar. Gerekirse sigara alkol testi yapacaksın kullandı mı atacaksın okuldan. Bitti. bu kadar.

Kapıya da kocaman yazacaksın Yetenekli olan girer ama çalışan kalır içeride diye. Bu kadar mı zor ya? Şu dediğim şeyin maliyeti yılda 2 milyon euroyu geçmez tüm masrafları hocaları dahil.

Şu sistemde yetiştireceğin adamlar senin en kötü yedek kulübeni oluşturur. Ki bizim çocuklarımız 13 yaş gurubunda Avrupa'da en üst düzeyde. Ne oluyorsa 13-17 arası oluyor.

Federasyon adam akıllı olsa şunun tüm külüplere zorunlu kılar ve ekler der ki

Her süper lig maçında ilk 18'inde 4 tane ilk 11'inde 2 tane altyapından çıkmış 21 yaşaltı oyuncu oynatacaksın.

Bunu becerebilen kulüpler sınırsız yabancı getirebilecek ancak gelenlerden senede sadece iki tanesi 23 yaş üstü olacak diyeceksin.

Bunu beceremeyenler ise 23 yaş üstü oyuncu yasaklayacaksın tamamen.

O zaman ya düşecek bu takımlar ya da zorla bu kurala uyacaklar.

Yabancıyı yasaklamak en kolayı yap sıkıyorsa şunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 15:37:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Özetle hem altyapın çalışacak milli takımın jenerasyon özrülüsü olmayacak hem de ligine para akacak.

Hem oyunculara devasa paralar gitmeyeceği için kulüpler çok rahat tesisleşebilecek , hem de yaşlı yabancıların yatma bölgesi olmayacak burası.

Hem inşaatçılar tüptüccarları bitmiş yıldızları buraya getirip kulübün kaderiyle oynayamayacak , hem de  bunu yapamayınca orada oturmak havalı olmayacağı için kulüp başkanlığını gerçekten profesyoneller yapacak.

He bu bahsettiğim 5 yılda oturur , ikinci 5 yılda da meyvesini yedirir. 10 yıl sonra da ekolleşir kim gelse söküp atamaz.

Ancak bu 10 yılda bu sisteme dayanabilecek taraftar yapısı da şart.

İdda ediyorum şunu bir kulüp yapsın herkes ona benzemeye çalışacak başarılı olunca.

Bunu yapmaya en yakın iki takım Bursa ve Gençlerbirliği Süper ligde. Aşağıda ise onlardan çok daha iyi yapan bir Altınordu hızla geliyor yukarıya.

Umarım ders niteliğinde bir şey yaparlar da kurtuluruz zenginlerin oyuncağı olmaktan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı @SaLVaDoR haklısınız.Muhammed bu sezon son şansını kullandı.kulüp bir daha şans verir mi hiç sanmıyorum en iyi ihtimal yine bir takıma bedelsiz kiralanır muhtemelen ikinci lig ama ondan sonra sözleşmesi fesih edilir.

Bilic muhammed in özellikle antrenman performansını hiç beğenmiyordu.Sürekli gece kulüplerine gitmesi,ek antrenman istememesi bir genç oyuncunun sonu demek.bknz. Batuhan karadeniz.

Ben muhammedin yerinde olsam gece gündüz demeden tesislerde kalırdım.Takımla antrenman yaptıktan sonra takımdan ayrı şut ve fizik antrenmanı yapardım.Değil bilic mourinho bile olsa formayı verirdi.Ama bizimkinde kafa yok.3 kuruş para gördü kendini f1 pilotu sandı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

ben hep söyledim muhammed den artık birşey beklemeyin çok yetenekliydi ama kendini geliştiremedi.zamanında barcelonaya gitmiş olsaydı şuan bambaşka yerlerde olabilirdi. bu ülkede kalan genç oyuncular nasılsa paramı alıyorum kendimi niye yorayım boşu boşuna diyorlar o yüzden hep diyorum bizde a takıma yükselmiş genç oyuncuların hedefi bu takımın formasını uzun süre giymek olmamalı kafasında hep avrupa da oynama fikri olmalı bu kafada biri değilse zaten oynatılmadan gönderilsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ali ENGİN ‏@aliengin1903  11 dakika önce
Beşiktaş: 8. ve 10.haftadaki Trabzon ve Fenerbahçe maçları Olimpiyat Stadı'nda, Akhisar, Kasımpaşa ve Bursa maçlarını Başakşehir'de oynayacak.

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  2 sa.2 saat önce
SON DAKİKA !
BEŞİKTAŞ ligin ilk yarısında sivas ve Derbi maçları hariç iç saha maçlarını BAŞAKŞEHİR'de oynayacak. Hayırlı Olsun.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 18:22:42 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş: 8. ve 10.haftadaki Trabzon ve Fenerbahçe maçları Olimpiyat Stadı'nda, Akhisar, Kasımpaşa ve Bursa maçlarını Başakşehir'de oynayacak.
madem öyle neden sivas maçını da oynamıyoruz ki saçma sapan işler.

Çevrimdışı Deniz

Göçebeyi de geçtik arkadaş..

Çevrimiçi Samet Ç

madem öyle neden sivas maçını da oynamıyoruz ki saçma sapan işler.
Bilmiyorum hocam ama iyi oldu. Sivas maçının Ankara'da olması iyi oldu hafta sonu Ankara'dayım. Hem birazda Anadolu'daki kardeşlerimizin abilerimizin yüzü gülsün.

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  3 sa.3 saat önce
Özel | Veli Kavlak ile devre arasına kadar sözleşme yenilenmez ise satılacağı söyleniyor.

Çevrimdışı Deniz

Özel | Veli Kavlak ile devre arasına kadar sözleşme yenilenmez ise satılacağı söyleniyor.
2.2 m€ istiyor diyorlar. o parayı rüyasında alır o.almeidayı da görmüştük 2.5m € yu beğenmedi 300 bin€ ya imza attı.kendi bilir.

Çevrimdışı Tolga

2.2 m€ istiyor diyorlar. o parayı rüyasında alır o.almeidayı da görmüştük 2.5m € yu beğenmedi 300 bin€ ya imza attı.kendi bilir.
veli mi istiyormuş o parayı rüyasında bile göremez eğer inatlaşıyorsa bırakın gitsin şu yabancı kuralından dolayı her yerli oyuncu kendini dünya starı zannetmeye başladı gitsin bakayım yurt dışında onun yarısına bile oynayabiliyor mu acaba.

Çevrimiçi Samet Ç

2.2 milyon euro mu ? Adam sanki senede 7 gol 10 asist falan yapıyor. Daha pas atmayı bilmeyen adama 1 milyon euro yeter.

Çevrimdışı Deniz

Yabancı kuralı zaten seneye kalkar bu gidişle ya da esnetilir.veli de ilk uçakla arap çöllerine gider.1.3-1.4 yeter de artar bile

Çevrimdışı Pascal

Veli'nin gitmesinden yanayım. Onun yerine çift yönlü oynayabilen Gaspar Íñiguez çok daha doğru bir karar olur bizim için.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 19:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum

2.2 milyon euro mu :kop:

Veli 1.4 maksimum maç başılar dahil yoksa ayrılabilir aynı işi Necip de yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

valla bu yönetim para konusunda anlaşamadığı herkesi gönderiyor. birçok örneği var. Veli faydalı bir oyuncu fakat piyasası maksimum 1.3 milyondur. Bu civarda bir parayı kabul etmezse tabi ki dilediği takıma gidebilir. Bu yönetim de birkaç hatalı transfer yaptı. Alınan oyuncuların takıma uymadığı fayda sağlamadığı da oldu. Ancak para konusunda genel olarak çok başarılılar. Feda demeyen Egemen den başlayarak birçok oyuncuyu gönderdiler ve hepsi çok başarılıydı. En son örneği de Almeidaydı. Veliye bir başka takım belki daha fazla para önerebilir. O zaman yolu açık olsun demek en iyisi.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu arada 1.3 milyon euro Türkiye için geçerli. Avrupada alacağı 500 bin euro bile olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 20:38:18
  • Beşiktaş / Bodrum
500,000 euro da alamaz Veli dışarıda. Almeida vergiyi düşünce 300,000 euroya oynayacak.

Veliye en iyi ihtial 600,000 euro önerseler vergiyi düşünce elinde 360,000 euro filan kalır. Aklı varsa hemen uzatsın 1,2 milyona filan çünkü 1-2 sene sonra zaten yabancı kuralı kesin kalkacak. O zaman bunları rüyalarında göremeyecekler.

Fiyat politikası Quaresma ile başladı. Ernst , Egemen , Simao gitti. Fernandes Hilbert Almeida gitti.

Sonuna kadar destekliyorum yönetimi bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmasınlar. Önce haketsinler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Oyunculara yüksek ücret verilirse avrupada başarılı bile olsak batarız. En basit örneği gesedir iki yıldır şampiyonlar ligi oynadılar. hatta bir yıl çeyrek final yaptılar ancak yılda ortalama 100 milyon zarar ediyorlar. Nihayetinde daha da çok borçlanmak zorunda kalıyorlar. Bence bizim takım bu mali politikyı sürdürmeye devam ederse bir yıl sonra kar etmeye başlayacak. gesenin oyuncu ve personel gideri 204 milyondu geçen yıl. bizim ise 90 milyon. Veli konusuna gelince birileri inşallah aklını çelmiyordur. Sonuçta kaybeden kendi olur. bu kadar basit.

Çevrimdışı BULUT10

yönetimin mali konuda oyunculara karşı tutumunu sonuna kadar destekliyorum. :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Sneijder serbest kalmış 90 gündür maaşını alamıyormuş. Sözleşmesinde 30 gün para ödenmezse serbest kalır maddesi varmış.