Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973416 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İnsanlar niye maç izlesinler ki.

Stadlar passolig sağolsun boşaltıldı.

Lig tv tam fiyasko.100 lira ftura istiyorlar aylık. Lig tv maçlar için 50 lira istiyor nasıl oluyor bu 100 lira fatura?

25 üyelik

11 Hd paket

16 lira da iki paket seçme zorunluluğu.

Ya kardeşim sadece maç şzleyeceğim diyoerum ek iki paket seçmeden maçları izleyemezsiniz diyor dünyanın başka bir yerinde var mıdır bu?

Yetmiyor abonelik alıyor 100 lira ayda niçin? Reklamsız maç izlemek içindir kapalı tv yayını. Ama lig tv her turan topta kocaman reklamları giriyor en can alıcı yerlere.

Sonra kaçak izlemeyin.
En mantıklısı digitürk play şu an.yakında onun da b.kunu çıkarırlar hiç izlenmez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 18:59:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stadımız iki takımı kaldırmaz diyen Başakşehir aynı stadta 1 hafta içinde 2. maça çıkıyor şuan hazırlık maçında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Stadımız iki takımı kaldırmaz diyen Başakşehir aynı stadta 1 hafta içinde 2. maça çıkıyor şuan hazırlık maçında.
çıksın şeref yoksunları.yine küme yolunu tutarlar inşallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

benim gördüğüm kadarıyla sorunllar şunlar;

1- gerçek bir yarışma ortamı mevcut değil, dolayısıyla maçların sonuçları, şampiyonluklar, kupalar ve bunlara dair ballandırılarak anlatılan hikeyeler artık insanlara inandırıcı gelmiyor. Hangi takım şamppiyon olursa olsun genelde insanlar bunun adil bir yarışın neticesi olduğuna artık inanmıyorlar ve şampiyonluğun başka sebeplerle olduğunu düşünüyorlar. bu durumda inandırıcılık kayboluyor ki bence en önemli sebeplerden bir tanesi bu. Şansal televizyonda ne kadar inandırıcı konuşmaya çalışsa da kimse inanmıyor.

2- Taraftara sürekli yüksek bedeller ödetiliyor. oysa ki bu bedellerin hiçbir karşılığı yok. takımlarımız resmen dökülüyor ve hepsi borç batağında.Bunun da en önemli sebebi klüplerin çiftlik gibi her türlü suistimale açık şekilde yönetilmesi. İnsanlar saf değiller güvenmedikleri yere para versinler. Bunun için bkz. Beşiktaşın eski dönemi

3- İşi ehline vermediğimiz için plan program da yapamıyoruz. En basitinden Hırvatistan federasyon başkanı Davor Şuker, bizim???

4- Parayla herşeyi çözebileceğimizi sanıyoruz ve parayı boşa akıtıyoruz. Bu tam bir soytarılık. Milli takım oyuncularımız kazanılan bir maçtan sonra hiç utanmadan kameraların karşısına geçip jeep imizi verin demişlerdi. Türkiye de futbolcular % 15 vergi veriyorlar. neden? benden bile %27 kesiliyor. Yabancılar zaten 5 katına geliyorlar. bakınız almeida. peki sonuç ne sıfır, ondan sonra ne yapılıyor. batan klüpkeri nasıl kurtarırırz derdine düşülüyor. Bunun için fak fuk fon bile devreye sokuluyor. nereden tutsan elde kalıyor.

Çevrimdışı Deniz

Bu ligin heyecanının gelmesinin yolu;

-yd istifa edecek ,futbolun başına futbolu bilen ve futbolun içinden biri geçecek
-passo iptal edilecek eski usule dönülecek tribünler yine dolacak
-spor kulüpleri 3 kuruşluk oyunculara milyon dolarları vermeyecek
-ülkedeki stadyumlar yenilenecek
-zeminler avrupa standartlarına kavuşacak
-altyapı için okullar açılacak gençler desteklenecek
-futboldaki kaos ortamı bitirilecek özellikle gs fb ve ts nin başkanları akıllı olmayı öğrenecek.
-hakemlere adam gibi eğitim verilecek.bütün hakemler belli bir standartın altına inmeden adam gibi maç yönetecek.
-anadolu kulüpleri büyük takımlara karşı "oynatmama" futbolundan vazgeçecek ve adam gibi oyun oynayacak.

bunlar düzelmediği sürece Türkiyede futbol yok olur gider sonra geri dönüşü de olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 20:09:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Genel anlamda yapılması gerekenler bunlar ama bunları değiştirme yolu da çok önemli.

Bu dediklerinizi mevcut yöneticiler yapamaz çünkü.

Kural 1.

Her takımın başkanı ve yönetimi tamamen profesyonellerden oluşacak. İnşaatçılar , tüphçüler yönetmeyecek kulüpleri.

Halka tahrik edici ve aceleci açıklamalar yerine uzun vadeli planlar anlatılacak ve kabul ettirilecek.

Her takımın ilk 11'ine kendi altyapısından çıkmış 2 tane 23 yaşaltı oyuncu oynatma zorunluluğu getirilecek.

Tabi ki bunlar yapılamaz ve yapılamayacak. Bunların yapılabileceği tek takım yapısı taraftarı az olan , baskının az olduğu Akhisar gibi takımlar olur. Daha önce dediğim gibi arz talep meselesi bu. Halk bunu istiyor inşaatçılar bunu veriyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Genel anlamda yapılması gerekenler bunlar ama bunları değiştirme yolu da çok önemli.

Bu dediklerinizi mevcut yöneticiler yapamaz çünkü.

Kural 1.

Her takımın başkanı ve yönetimi tamamen profesyonellerden oluşacak. İnşaatçılar , tüphçüler yönetmeyecek kulüpleri.

Halka tahrik edici ve aceleci açıklamalar yerine uzun vadeli planlar anlatılacak ve kabul ettirilecek.

Her takımın ilk 11'ine kendi altyapısından çıkmış 2 tane 23 yaşaltı oyuncu oynatma zorunluluğu getirilecek.

Tabi ki bunlar yapılamaz ve yapılamayacak. Bunların yapılabileceği tek takım yapısı taraftarı az olan , baskının az olduğu Akhisar gibi takımlar olur. Daha önce dediğim gibi arz talep meselesi bu. Halk bunu istiyor inşaatçılar bunu veriyor.
Aslında halk bunu istemiyor, istemediği zaten ortada. passolig öncesine bakın. Türkiyede takımların maç hasılatlarına bakın. O dönemde bile aslında maçlara ilginin çok çok az olduğunu görürsünüz. İlk sorun bence insanların artık burada gerçek bir yarışma olduğuna inanmamalarıdır. Ben de kesinlikle inanmıyorum esasen. Mesela Beşiktaşın tribün gelirlerine bakın. Yıllık 13 milyondur sadece passolig öncesi durumda budur. Bu iş idüzeltmek çok zor değil. Spor dünyasında finansal yönetim nasıl yapılır, oyuncu nasıl yetiştirilir vs. bunların hepsi bellidir. Sonuçta çok zor değil. Ancak Türkiyenin kendeine özgü koşulları maalesef işi zorlaştırıyor.

Çevrimdışı WarrChief

25 yaşına gelmiş kendi liginden çıkamamış Sırp stoper var. Atınç'ı koyarım böyle bir şey yapacağıma ben.

Eğer alınacaksa genç stoper gerçekten uzun ve gerçekten potansiyelli olmalı

ismi yazıyorumki boyle birsey olursa hazırlıklı olalım
bana sorarsan atınc 20milyon gibi rakamlara rahatlıkla satılabilicek bir profil kesinlikle bu sene 10*15 mac oynatabilirsek süper olacak malum sakatlıklar bari bu işe yarasın :bawling:

Çevrimdışı WarrChief

türk sporunda yonetilebilen yoneticiler oldugu dakika
eğitimini tamamlamıs ve hakiki olarak arastırma yapan yerinde saymayan hocalar olursa
ister istemez duzelir herse
basarılarda geliceği için ülke yine saha kalkacaktır bu konularda

zaten siyasi sebeblerden dolayı bi bilinmez sisli bulut var etrafta birde herkes mutsuz oluyor sonuclardan dolayı futbol basket yokları oynuyor yeni nesil kısırlasıyor yeni nesil evden dısarı cıkmıyor nasıl gelişebilirizki biz hala tüketici toplumundan üreticiye gecmediğimiz dakika hicbirsey duzelmez

Çevrimiçi Samet Ç

Türkiye'de futbolun son durumu.  :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Samet Ç

beyinsiz bu herif :alala:
Programda Melo'ya Haka dansı ile karşılık veren yine programda Türk futbolunun ruhunu medyumculuk saçmalığı ile geri çağırmaya çalışan, programa medyum bağlayıp bu haftaki maçların sonuçlarını öğrenmek isteyen adamdan ne beklersin? Bizim marka değerini yükseltmemiz için ilk önce şu gereksiz tiplerden ve gereksiz programlardan kurtulmamız lazım. Adam avukat manken vb. gibi mesleklerle uğraşıyor çıkmış futbol yorumluyor. Sorsan ofsayt nedir iki kelimeyi bir araya getirerek anlatamaz ama futbol yorumcusu. Çok var bu ülkede bu tip vasıfsız ama bu vasıfsızlık diye meslek edinmiş insanlardan. Ülkenin durumuna acıyorum. Bugün Samsunspor'a Serdar Özkan haciz göndermiş kulübün kasasında 113 TL varmış. Onu da alıp gitmişler. Yazık yemin ediyorum yazık. Türkiye'de böyle devam ederse çok değil 3-5 sene sonra futbol diye bir şey kalmayacak hatta spor diye bir şey kalmayacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 11:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene başında kaçırdığımıza en çok üzüldüğüm oyuncu Dusan Tadic olmuştu.

Zira yıllardır aradığımız tip oyuncuydu. Tello'nun 2 sınıf üstü. Bilen bilir Ivica Olic ufacık tefecikti ama her sene sol açıktan içeri dalıp 15-20 gol bırakırdı.

Tadic de aynı. Southampton da şova devam ediyor. Stad bitmeli şu gelirler yükselmeli her sene 202-5 milyon euro harcayarak bunun gibi sadece 2 adam alırsak o zaman gerçek anlamda büyüyeceğiz.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sene başında kaçırdığımıza en çok üzüldüğüm oyuncu Dusan Tadic olmuştu.

Zira yıllardır aradığımız tip oyuncuydu. Tello'nun 2 sınıf üstü. Bilen bilir Ivica Olic ufacık tefecikti ama her sene sol açıktan içeri dalıp 15-20 gol bırakırdı.

Tadic de aynı. Southampton da şova devam ediyor. Stad bitmeli şu gelirler yükselmeli her sene 202-5 milyon euro harcayarak bunun gibi sadece 2 adam alırsak o zaman gerçek anlamda büyüyeceğiz.
Hocam benim en çok alamadığımıza üzüldüğüm oyuncular Tadic ve Depay'dır. İkisinin kanatta olduğu bir takım düşünemiyorum.  :bawling:
Bu sene şöyle bir 11'le çıksak ne olurdu ?

Tolga
Serdar
Franco
Ersan
İsmail
Veli
Ozi
Sosa
Depay
Tadic
Kobra
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 11:26:33 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 11:29:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Tadic kaçtı Depay kaçtı sayılır ancak kaçmaması gerekn bir adam var seneye.

Önder Özen gittiği için bu tarz adamları göreceğini sanmıyorum yönetimin ama Twente'de Hakim Ziyech

http://www.transfermarkt.com.tr/hakim-ziyech/profil/spieler/217111

8 Maç 4 gol 2 asist.

Geçen sene 9 gol 10  asistle oynadı ve Sadece 3.5 milyon euroya gitti bu adam Heerenveen'den Twente'ye. Adam göze batmak için napsın 50 gol mu atsın

Bu kadar ortasaha eksiğimiz varken bunları görememek farkına varamamak çok büyük hatalar.

Muhtemelen 10 milyon euro fiyat çekerler. Çift yönlü ortasaha olup da bu kadar skora katkı yapan bir adam daha vardı Hollanda'da Premier lige gitti. Leroy Fer.

Nasıl olacak bilmiyorum ama sadece Hollanda ligini izlesek sadece buradan adam alsak bile biz çok doğru adamlar buluruz.

18 yaşında alalım demiyorum çünkü yetiştiremiyoruz biz parlatamıyoruz. O yüzden 2 milyon euroya alma şansımız yok. Ama büyük takımlara gitmeden 1 adım önde 22 yaşlarında 7-10 milyon euro arasına bu adamları toplayabiliriz Eredevise'den.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 11:31:51 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 11:30:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam benim en çok alamadığımıza üzüldüğüm oyuncular Tadic ve Depay'dır. İkisinin kanatta olduğu bir takım düşünemiyorum.  :bawling:
Bu sene şöyle bir 11'le çıksak ne olurdu ?

Tolga
Serdar
Franco
Ersan
İsmail
Veli
Ozi
Sosa
Depay
Tadic
Kobra

Depay çok büyük hataydı hocam hadi Tadic 14 milyon euroya gitti. Ama Depay'ı 6'ya bırakıyordu bize PSV  :s20:

Daha pişmanlık yaşayamadık gitsin buradan Chelsea'ya 30 milyona olsun Robben gibi bir şey o zaman anlarız asıl  :s20: :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Depay çok büyük hataydı hocam hadi Tadic 14 milyon euroya gitti. Ama Depay'ı 6'ya bırakıyordu bize PSV  :s20:

Daha pişmanlık yaşayamadık gitsin buradan Chelsea'ya 30 milyona olsun Robben gibi bir şey o zaman anlarız asıl  :s20: :s20:
Aynen hocam o adam yeni Robben benim gözümde. Aslında her sene 1 veya 2 oyuncu alabiliriz Hollanda'dan. Mesela Adam Maher, Ziyech gibi çift yönlü orta sahalar var bunlardan birini kapsak seneye süper olur da bizim yönetimdeki çok bilmişler yanaşmazlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 11:33:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Hay Allah heberi görmez olaydım iyice yıkıldım şuan.

Sportif direktör Önder Özen, Heerenveen'de forma giyen 21 yaşındaki Hakim Ziyech için yönetime "alalım" önerisi yaptı.

Özen'in hücuma dönük orta saha oyuncusu için, "3-4 sene sonra büyük paraya satarız" dediği de aktarıldı.

Fas asıllı oyuncu geçen sezon 37 maçta 11 gol attı, 10 asist yaptı. Hakim'in piyasa değeri 2 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hay Allah heberi görmez olaydım iyice yıkıldım şuan.

Sportif direktör Önder Özen, Heerenveen'de forma giyen 21 yaşındaki Hakim Ziyech için yönetime "alalım" önerisi yaptı.

Özen'in hücuma dönük orta saha oyuncusu için, "3-4 sene sonra büyük paraya satarız" dediği de aktarıldı.

Fas asıllı oyuncu geçen sezon 37 maçta 11 gol attı, 10 asist yaptı. Hakim'in piyasa değeri 2 milyon euro.

Sadece ağlamak istiyorum ve biz bu adamı gönderdik.  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Muhammed demirciye ne oldu hiç sesi haberi gelmiyor ikinci ligde de sönük futbola devam anlaşılan?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 13:11:30
  • Beşiktaş / Bodrum
5 maç 1 asist. Takımı düşmeye oynuyor. İleride o saçını jöleleyecek parayı bulabilecek mi bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli