Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984102 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Utaka anlasmayi yapmis hayirli olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:00:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi fikstür üzerine bir farkındalık yaratmak istiyorum çok önemli.

Bu hafta Fener Akhisara kaybeder de biz kazanırsak 3 puanlık fark oluşacak.

Haftaya Biz Balıkesir'i onların içeride kim olursa olsun kazanması muhtemel fark yine 3.

Öbür hafta fener gs ile oynayacak deplasmanda biz iç saha oynayacağız. Derbi berabere biterse puan farkı 5 olur.

Ve biz 8. hafta içeride fenerle oynayacağız yenersek fark 8.

Evet çiçek falı gibi ama dikkat çekmek istediğim konu biz önümüzdeki maçları kazanırsak fener ile en en az 5 puan fark oluşacak bu farkı devre arasına kadar taşırız. Bunu da kullanamazsak 3. lüğü haketmiş oluruz zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Haftaya Biz Balıkesir'i onların içeride kim olursa olsun kazanması muhtemel fark yine 3.

Öbür hafta fener gs ile oynayacak deplasmanda biz iç saha oynayacağız. Derbi berabere biterse puan farkı 5 olur.

Evet çiçek falı gibi ama dikkat çekmek istediğim konu biz önümüzdeki maçları kazanırsak fener ile en en az 5 puan fark oluşacak bu farkı devre arasına kadar taşırız. Bunu da kullanamazsak 3. lüğü haketmiş oluruz zaten.
inşallah kazanacağız

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam fenerin bu hafta puan kaybetme olasılığı %70 önemli olan bizim eskişehire takılmamamız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:08:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmeyenlerin OHA diyeceği bir istatistik vereyim bu arada.

Cicinho geçen sene 31 maçta 15 asist yaptı.

Bu sene 3 maç 2 asist.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Mac mac dusunmek lazim.bizim dusunmemiz gereken bu haftaki eskisehir maci.once 3 puanimizi alip cebimize koyalim.yarin mac yine olimpiyatta ve mac yagmurlu.zemin berbat olacak.cok zor mac.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
ne 20000 i bomboş stad

E-bilet uygulamasına başlanmasının ardından tribünleri tamamen dolduramayan sarı-kırmızılı ekibi, Sivasspor karşısında yaklaşık 20 bin taraftarı izledi.

Ntvspor'un haberi ne kadar doğru tartışılır tabi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

E-bilet uygulamasına başlanmasının ardından tribünleri tamamen dolduramayan sarı-kırmızılı ekibi, Sivasspor karşısında yaklaşık 20 bin taraftarı izledi.

Ntvspor'un haberi ne kadar doğru tartışılır tabi
valla kale arkası dışında neredeyse seyirci yoktu. kesinlikle yanlış rakam. özetleri izleyebilirsen anlarsın. bu gese ne kadar kombine satmıştı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:33:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Yıllarıdr salak galatasaraylı arkadaşlarıma 10 yıldır anlatmaya çalıştığımı Rıdvan söyledi bu gece.

Ben çocukken mahallede maç yapmak için takımlara ayrıldığımda Fener ve Beşiktaşlılar ayrılırdı. Fatih Terim'den sonra Gs taraftar kazandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

zaten mesele ç.rize gibi kazanırız dediğimiz maçları kazanamayışımız.aynı sorun devam edebilir ben bu kadar fark yapabileceğimizi sanmıyorum maalesef inş ben yanılırım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:44:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Hamit Altıntop hiç beklemediğim şekilde olağanüstü bir konuşma yaptı mutlaka dinleyin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 22:46:43
  • Beşiktaş / Bodrum
TFF İki hafta önce bizi pazartesi oynatmasının açıklamasını Fener Trabzon derbisi olarak göstermişti.

Bu hafta biz Cumartesi oynuyoruz Trabzon da cumartesi oynuyor neden Pazartesi oynatmıyorlar Trabzon'u ? Biz çıktık onlar da çıkabilir 7 günde 3 maça.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı magnes

Geçen hafta Fb bu hafta gsye bedava penaltı verildi bakalım sırada kim var  :alala:

Çevrimiçi murat

Biri haksiz penalti aldiginda digerinede hemen veriliyor.büyük takımların kayırilmadıgıni göstermek icinde besiktas dogranıyor :akuma:

Çevrimdışı magnes

Biz en son ne zaman penaltı kullandık acaba  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Biri haksiz penalti aldiginda digerinede hemen veriliyor.büyük takımların kayırilmadıgıni göstermek icinde besiktas dogranıyor :akuma:
+1903 senelerdir ben de bunu diyorum

Çevrimdışı Yakup

Biz en son ne zaman penaltı kullandık acaba  :icool:

biz en son penaltı kullandığımızda dolar 1.4 müş.

nette okudum paylaşayım dedim.

çağatay şahan en son beşiktaş'ı doğramıştı. şimdi çıkıpta şirinlik falan yapmaya kalkarsa (Küfür Yasak)₄ .
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2014, 10:34:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene şuana kadar 120,000 forma satmışısız.

Daha ben almadım eminim almayanlar da çoktır bu sene 250,000 görürsek mükemmel olacak Vodafone da şubelerinde satmaya başladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dün Gs maçındaki penaltı bence net penaltı..

Hakemlik durum yoktu orada.

İbrahim Toraman'ın malesef kapasitesini gözler önüne seren pozisyondu..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

forma yok diye satamadık çoğu zaman şu an çoktan 150 bini geçmiştik

Çevrimdışı Kemal

Bu İbrahim Toraman KADAR DENGESİZ ADAM YOKTUR , göz göre göre penaltı yaptırdı.

Rüştüde LigTV de dediki ; '' Böylece akıllarda soru işareti kalmamış oldu, geçen hafta GÖKHAN ın ki de net penaltıdır, bu Olcan'ın pozisyonuda net penaltıdır, 2si aynı pozisyondur. ''

Bu adama yıllarca para kazandırdı Beşiktaş. Gitsin Sefalardan sopa yediği takıma yaranmaya çalışsın.
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 12:56:51 Kemal ]

Çevrimdışı eski inönü

Bilmeyenlerin OHA diyeceği bir istatistik vereyim bu arada.

Cicinho geçen sene 31 maçta 15 asist yaptı.

Bu sene 3 maç 2 asist.
ne ortalar açıyor ama degil mi

Çevrimdışı Deniz

cicinhoyu biz istesek 5 milyondan aşağı kapıyı açmazlar onun için hiç heveslenmiyorum

Çevrimdışı WarrChief

cicinhoyu biz istesek 5 milyondan aşağı kapıyı açmazlar onun için hiç heveslenmiyorum
3milyona besiktasa onerilmiş :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2014, 15:12:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Zatn 34 yaşına geldi bu saatten sonra olmaz 2 sene önce olacaktı o iş
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli