Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983771 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Onların kim olduğunu çok iyi biliyoruz biz...
Ne alıp veremedikleri var anlamıyorum gerçekten hakaret edecek ne yaptı bu adam ki yazık

Çevrimdışı Deniz

M.demirkol:oğuzhan in yerinde olsam sabaha kadar uyuyamam.sabaha kadar dusunurum neyi yanlis yaptim,2 dk daha sabreddilemeyecek kadar kotu muydum diye dusunmesi lazim.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sosa alınması - Bılıcın inat etmemesi 3 puanı getirdi, birde Linnes ve Önlibero alınırsa devre arasında çok iyi olur.

Oğuzhan yine batırmaya başlamıştı daha devre bitmeden Bılıc çıkardı, çünkü elinde alternatifi var.

Son dakika yan top ve uzun top şişirmeyle gol yiyorduk, hemen Atınçı soktu oda 1.95 boyuyla hava topu göstermedi, Şenol Güneş resmen son 10 dk topu şişirin dedi, bılıyo nerden yediğimizi.  Atınçın nette vucut resımleri var , c7 gıbı yapmış kendini aferin, bıraz Oguzhana örnek olmalı.

Şu takımda Veli Atibanın yedeği olsa Veliyide alırdı Bılıc.

Demba Ba ilerde çok kopuk kaldı, o köprü kurulmalı.

Ne olursa olsun , Zeki Mürenin Fatih Üreğin hemşehrilerini kendi evlerinde yenmek tarifsiz.

Çevrimdışı scape_bjk

Ya benim anlamadığım bilic neden necip'i ısrarla sağ bekte oynatıyor anlamıyorum, Serdar bile oyuna girince sağ bekimiz var dedirtti. Necipten olmaz ısrar etmenin anlamı yok iyi kötü serdar oynamalı yapacak bişey yok şimdilik

Çevrimdışı Deniz

Sag bek olarak serdar oynatilmali.sac bas yolduracak ama necip ve ismail kadar yoldurmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal26

Olcay iyi oynamıyor diyen arkadaşlar. İyi oynamak ne demek bi açıklarsa sevinirim.  :)
Olcay potansiyelinin nerdeyse maksimumunu sahaya koyan çok iyi bi profesyonel. Maçın sonuna doğru karşısında oynayan Şener'e kramp girdi yerden kalkamadı hatırlatırım.

İlk yarı kötü olmamızın sebebi Bursa'nın temposuna cevap verememizdi. Bence biz maçı düşük tempoda tutmayı planladık çünkü önceki bir haftada iki maç yapmıştık ve sonraki bir haftada ayrıca 2 maç daha yapacağımız gibi bi gerçek vardı. Fakat Şenol Hoca akıllı adam tempoyu maksimuma çıkardı. Bizde topu alan yüzünü dönemedi. Ama Bursa 90 dakikalık kondisyonu 60 dakikada tüketince maç bize döndü. Sosa da oyuna katkı verince maçı aldık.
Yalnız takımda çıkıp ekstra yapacak adam lazım. Uzaktan şut, duran top vs hiç yok. Sosa bu yönden ilaç olacak gibi..

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

necip'i hiç sevmem beğenmem, bana göre anca anadolu takımı topçusu olur o da erciyes falan gibi onun da kötü olanlarının.. sırf altyapıdan çıktı diye bu kazmayı topçu diye bize yedirmeye çalışmalarına ifrit oluyorum.. ama 45 dakika oynayan bir adam tabiki 90 dk oynamış adamların yarısı kadar koşmuş olacak, bunda anormal olan ne anlamadım  :alala:

Eleştirmemin sebebi 45 dakika bile olsa Beşiktaş'ın sağ bek 4500 metre koşmamalı oyun içinde hiç bir şey yapmadı bir bindirme bir çalım vs. Tolga o mesafeyi 6 pas'ın içinde kat etti Necip sağ bek pozisyonunda 4000-4500 metre? Düşündürücü.. Necip'ten beklentiyi biz çok yüksek tuttuk hatta daha ileriye gidiyorum Anadolu takımında ancak yedek olur artık süper lig'de ki takımlar iyi yabancı oyuncular almaya başlıyorlar yabancı kuralı nedeniyle artık yabancı çöplüğü yok bu yüzden Türk oyuncularda kendini belli etmeli.

Çevrimdışı pascal26

Onların kim olduğunu çok iyi biliyoruz biz...
Bu arkadaşlar takımın tökezlemesini bekliyor. Artık herkes bu gerçekle yüzleşsin. En ufak bi sarsıntıda olay çıkabilir. Malesef gerçek bu. Onların da haklı olduğu noktalar vardır. Fakat ameliyat masasında yatan bi kulübü bu işlerin dışında tutmak bence doğru olan. Kaldı ki başkan zamanında kendileriyle görüştü ve uyardı. Yani Başkan baştan söz verdiği birşeyi yapmıyor değil. Son derece tutarlı. Ayrıca büyük kulüp, her kesimden taraftarı barındırır, hiçbirinin güdümüne girmez Nokta

Çevrimdışı Anil

Beni tanimadan bu sekilde yorum yapman yanlis olmus...

Insanlar sevmek ve sevmemek zorunda degil... Ama saygi duymak zorunda... Ben Olcay'i hem cok severim hem de cok saygi duyarim... Bugun 71. macina cikti, araliksiz... Buyuk bir basari... Ama bu degil ki her mac super top oynasin... Bu sene oynadigi tum maclarda berbat otesiydi... Ama sansi yaver gitti ve gol atip unutturdu... Iyiye iyi diyecegiz de kotuye kotu demeyelim mi? Bilic'in bugun Oguzhan'a yaptigi gibi Olcay'a da ayni sekilde yapmasi lazim... Iyi oyun gostermedigini bir sekilde anlatmali...

Bu ulke de futboldan bir tek sen anlamiyorsun... Once acip okumayi, sonra izleyip gormeyi denemelisin...
Olcaya saygı duysaydın zaten biraz daha düzgün eleştirirdin.Bende Veli'yi eleştirdim yukarda,saygılı eleştiri böyle yapılır.Oyuncuyu savunan kişiye ''hadisene allasen'' diyerek değil. Daha fazla uzatmaya gerek yok.Zaten forumun geneli Olcayın yaptıklarının farkında.Futboldan tek anlayan ben değilmişim yani :)

Çevrimdışı Tolga

başakşehire geçmemiz lazım orada sağlayacağımız atmosferle birçok maçı daha çabuk bitirebiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

başakşehire geçmemiz lazım orada sağlayacağımız atmosferle birçok maçı daha çabuk bitirebiliriz.
Dün ts maçında atmosferi çok beğendim.Biz orayı tamamen doldururuz güzel ses de çıkartırız oradan.Rakibi iyice baskıya alabiliriz.Anadolu takımı maçlarını anca böyle kazanırız

Çevrimdışı SDemirsoy

Fikret Orman ; Yurt içi , Amerika ve Avrupa olmak üzere 3 takım satın alacağız bu açıklama doğrumu teyit edebildiniz mi arkadaşlar

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman ; Yurt içi , Amerika ve Avrupa olmak üzere 3 takım satın alacağız bu açıklama doğrumu teyit edebildiniz mi arkadaşlar
bu son günlerde konuşuluyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum ayrıca düzcede yapılması planlanan tesisler için de görüşmeler devam ediyormuş özellikle bu tesis olursa çok büyük iş yapılmış olur gerçekten de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

trt spor un haberi : http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/ormandan-flas-karar-80475.html

İnşallah doğrudur :ok: Doğruysa Önder Özen'in projelerine devam ediyorlar demektir  :eyes

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir olmayacak gibi fazla ümitlenmeyin arkadaşlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Malu sitenin haberini mi okudun? Okuduysan pek de önemli değil. Ben o sitenin haberlerine güvenmiyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

henüz daha tam bir görüşme olmamış belli ki gene de belli olmaz tabi bekleyip görmek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Malu sitenin haberini mi okudun? Okuduysan pek de önemli değil. Ben o sitenin haberlerine güvenmiyorum  :alala:
Yok hocam oranın haberini okumadım.

Çevrimdışı Yakup

başakşehir konusunda ne yazık ki ben pek olumlu bakamıyorum. hafta sonları 2 maçı kaldırabilecek mi ben pek ihtimal vermiyorum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Önce sağ bek alsın  :lol:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biletler ile ilgili haberi okuyunca Başahşehirde oynama fikri bana cazip gelmemeye başladı bilet hasılatsız sezon geçmez bence Olimpiyatta devam edilecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 17:04:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biletler ile ilgili haberi okuyunca Başahşehirde oynama fikri bana cazip gelmemeye başladı bilet hasılatsız sezon geçmez bence Olimpiyatta devam edilecek.

Zaten kimse almıyor ki :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bilet satıldığımı var sanki topu topu 500 bilet satılırsa satılıyor o kadar biletle hasılat elde edilemez zaten.bence en mantıklısı başakşehirde oynamak yoksa olimpiyatta şampiyon falan olamayız kimse kendini kandırmasın hele hele yağmur kar daha da bastırdığında kombine sahibi olanlar bile maça gitmeyecektir.olimpiyatta ne futbolcular motive oluyor ne taraftar maça gidiyor.başakşehirde kazanacağımız 3 puanın karşılığı olimpiyatta satacağımız 500 biletin getirisinden hem maddi hem de manevi anlamda daha büyük böyle bakmak lazım.