Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971899 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

:super: Sosa tam bir deli. Biz deli o deli çok severiz birbirimizi  :D
Aynen öyle hocam adam bir de latin taraftarla coşan bir tip bizi çok sevecek.  :super:

Çevrimdışı eski inönü

Bu videoyu izleyin ve Sosa'nın bizde yapabileceklerini bir hayal edin sadece

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 12:59:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nasıl oynayacağız acaba :) Geçen sene adam yoktu şimdi adam bolluğundan kafalar karışık.

Şaka bir yana daha 2 sene önce Borallı , Hasan Türklü . Holoskolu , Ekrem Dağlı kadrodan nerelere geldik bu yapılanma tesadüf değil ve çok doğru iş çıkardılar son 3-4 rütuş kaldı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 13:01:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence an makul olanı herkes sağlıklı olduğunda

DEPLASMAN 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Sosa

Oğuzhan

Kobra

İÇ SAHA 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Oğuzhan Olcay

SOSA

KOBRA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

lig radyoda sabahları program yapan şahıs sürekli beşiktaş son 20 yılda 3 kere şampiyon oldu.başarıda geri kaldı.hep böyle konuşuyor.bugün beşiktaşlı bir kardeşim aradı.biz başarılar olduğunda ve olmadığında takımın hep arkasındayız dedi.örnek olarak liverpoolu gösterdi ve gsnin real madrid maçını söyleyince birşey diyemedi.
bunlara çok takılmayacaksınız söyledikleri zaman da kızmayacaksınız sonuçta son 20 senede şampiyonluk sayısında çok geride kaldık bu bir gerçek 2 sezon arka arkaya şampiyon ol bak bakalım o zaman böyle konuşabilecekler mi herşey başarıya endeksli bu ülkede he tabi fb ve gsyı konuşmak istediklerinde konuşacak bambaşka konular da buluyorlar orası ayrı ama bize geldi mi böyle olmuyor biz başarılı olursak bizi konuşurlar başka türlü konuşmazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

şampiyonluk konusunda toplam olarak geride olabiliriz ama ileride ne olur bilinmez geçmişte olduğu gibi.

bunu her beşiktaşlı bilsin, bir yere mi assam acaba  :evillol:

89/90 beşiktaş ile başlarsak son 25 sezonda
6 kez beşiktaş
11 kez galatasaray
7 fenerbahçe
1 bursaspor.

ama gelecekte en azından 3 sene de bir şampiyon olmak lazım.hayırlısı

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 14:04:46
  • Beşiktaş / Bodrum
şampiyonluk konusunda toplam olarak geride olabiliriz ama ileride ne olur bilinmez geçmişte olduğu gibi.

bunu her beşiktaşlı bilsin, bir yere mi assam acaba  :evillol:

89/90 beşiktaş ile başlarsak son 25 sezonda
6 kez beşiktaş
11 kez galatasaray
7 fenerbahçe
1 bursaspor.

ama gelecekte en azından 3 sene de bir şampiyon olmak lazım.hayırlısı

Fatih Terim olmasaydı bunlar ne olurdu  :s20: :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tayfun

DEPLASMAN 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Sosa

Oğuzhan

Kobra

İÇ SAHA 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Oğuzhan Olcay

SOSA

KOBRA
hilmi bunu beğendi :ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Tolga

bizim de bir f.terimimiz olsaydı bugün 3. yıldızı takmış olurduk çoktan gsyı tek kurtaran kişi f.terimdir.

Çevrimdışı Yakup

DEPLASMAN 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Sosa

Oğuzhan

Kobra

İÇ SAHA 11

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Oğuzhan Olcay

SOSA

KOBRA

ben büyük takımın kesinlikle evinde 4-3-3 oynaması taraftarıyım. hatta gerekirse 3-3-4 (3-5-2'den bozma). derbiler hariç tabii ki . koca Beşiktaş evindeki maçlara 4-2-3-1şeklinde ve  atiba,veli,necipli kadroyla sahada yer almamalı.

iç saha

tolga
ersan pedro ismail
atiba veli ozzie
töre pektemek kobra sosa

3-3-4 sistemim bu şekilde. 4-3-3 olursa da

tolga
ismail ersan pedro motta
töre atiba olcay
sosa kobra pektemek
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı forzatunga

bizim de bir f.terimimiz olsaydı bugün 3. yıldızı takmış olurduk çoktan gsyı tek kurtaran kişi f.terimdir.

haluk ulusoy ve mesut yılmaz desek daha dogru olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 14:30:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs'nin Uefa başarısı nüyük başarıdır ama o şartlarda Türkiye'de o bütçe ile onu yapmak mümkün değildi he yaparsın borçla ama ödeyemezsin.

Faruk Süren bunu yaptı. Ben adımı yazdırayım gelen öder dedi kulüp batma noktasına geldi Canaydın zamanını iyi biliyoruz. Lakin 200 milyona yakın vergi silinmesi , Cem Uzan yardımlar , Mesaut Yılmaz vs her yerden yardım almalarına rağmen batma noktasına geldiler.

Gs hep bçyleydi hala böyle ben harcayayım kazanayım ne olsa Dövlet beni kurtarır. Hep de kurtardu ne kadar güzel. Aysal da aynısını yapıyor çok değil 2-3 sene sonra Gs bu bütçeye rağmen batma noktasına gelecek yine bakalım o zaman kim kurtaracak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

o dönemde mesut yılmaz mehmet ağar hakemler federasyon maç ertelemeler vergi silmeler örtülü ödenekten paralar olmasa bugün gs terim falan olmazdı.terimi hiç sevmem.gs dışında sadece a.gücünü çalıştırıp milli takıma gitmişti.onun zamanında beşiktaştan milli takıma giden sayısı hep az olmuştur.beşiktaşın iyi olduğu zamanlarda bile çok az oyuncu almıştır.hep gsden fbden oyuncu almıştır kendi takımında oynamasa bile.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada ben Bilic'in sag bekte Sivok'u da deneyebilecegini düşünüyorum. Bizim sistem için ideal. Önünde Töre olacak zaten cok fazla ileriye cıkmasına gerek yok. Savunma anlamında da zaaf vermez artı ters kademelere de girer. Sivok pozisyon bilgisi olan bir topçudur. Tecrubesi yeter bize. İsmaili de sol bek oynatabilir boylece :ok:

Çevrimdışı eski inönü

benim 11'im

TOLGA

SIVOK  PEDRO  ERSAN  İSMAİL

ATİBA  VELİ

OGUZHAN

TÖRE                            SOSA

BA

Çevrimiçi Necmi

ne Fatih Terimi o sadece bir piyon derin devlet Mehmet ağar ulusoy gibi adamlar ve paralel yapıların desteğiyle durdu bu güne kadar
ne taraftar alt yapısı var nede köklü bir gücü gs yaratıldı yaratanları güçlü olduğu sürece ayakta durur ama bakalım bu ne kadar sürecek
destekçileri bu gün kendilerine destek sağlayamıyorlar gs ikisene idare eder şampiyonluk 3. seneye de olmazsa ne taraftarı kalır ne gücü
bizim tek ciddi rakibimiz fb dir gs gibi enjekte edilmiş bir güçle yürüyenler rakip olarak ciddiye alınmaz

Çevrimiçi murat

Bende alternatif bir kadro yapayım
                          Tolga
          Pedro.    Sivok       ersan
İsmail.     Atiba.      oğuzhan.   Motta
        Gökhan                  Olcay
                        Demba

Ekleme yapayım sosa kadroda yok isteyen oğuz isteyen Olcay
İsteyen gökhanın yerine koysun.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 18:08:53 MURAT ]

Çevrimdışı Tolga

sivok sadece zorlu deplasmanlarda sağ bek olarak denenebilir o da çok nadir.kanat beklerinin günümüz futbolunda yeri çok daha önemli hale geldi hücum edemeyen sağ bek büyük takımlarda artık oynayamaz bu bir gerçek.bir bek hem iyi savunma yapacak hem de iyi hücum edecek stoperden dönme bekler artık miladını doldurdu he adam yokluğundan oynatırsın 1-2 maçlık o ayrı tabi

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga
İsmail
Pedro
Ersan
Motta
Atiba
Oğuzhan
Sosa
Töre
Ba
Mustafa

Benim 11'im bu.             

Çevrimdışı eski inönü

sivok sadece zorlu deplasmanlarda sağ bek olarak denenebilir o da çok nadir.kanat beklerinin günümüz futbolunda yeri çok daha önemli hale geldi hücum edemeyen sağ bek büyük takımlarda artık oynayamaz bu bir gerçek.bir bek hem iyi savunma yapacak hem de iyi hücum edecek stoperden dönme bekler artık miladını doldurdu he adam yokluğundan oynatırsın 1-2 maçlık o ayrı tabi
bizim sistemde bekler hucuma çok çıkmıyorki zaten. Geçen sene gördük bunu. Mottayla Necip'in ve Serdarın kaç asisti ve golu var? Gokhan Gonulle Canerin kac asisti golu var? Bizim açık oyuncularımız kanat hücumcusu. Ha bekler de hücuma katılsa kötü mu olur tabiki çok iyi olur ama Bilic'in onceligi beklerin defansif olarak saglam olması. Kanat hücumunu Töre ve Olcayla hallediyordu gecen sene.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Slaven Bilic bu akşam saat 21:00'da NTVSpor'da Güntekin Onay ve Ali Ece'nin konuğu olacak.

Çevrimdışı tayfun

Slaven Bilic bu akşam saat 21:00'da NTVSpor'da Güntekin Onay ve Ali Ece'nin konuğu olacak.
izleyecek bir şey çıktı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Tolga

bizim sistemde bekler hucuma çok çıkmıyorki zaten. Geçen sene gördük bunu. Mottayla Necip'in ve Serdarın kaç asisti ve golu var? Gokhan Gonulle Canerin kac asisti golu var? Bizim açık oyuncularımız kanat hücumcusu. Ha bekler de hücuma katılsa kötü mu olur tabiki çok iyi olur ama Bilic'in onceligi beklerin defansif olarak saglam olması. Kanat hücumunu Töre ve Olcayla hallediyordu gecen sene.
bir defa elinde o tarz bir sağ bek zaten yok orayı geç sol bekte mottayı herkes eleştiriyor da ben o kadar da hücumsal yönde kötü olduğunu düşünmüyorum zaman zaman etkili olduğu maçlarda var gol attığı asist yaptığı.demişsinki geçen sene töre ve olcayla hallediyorduk diye işte zaten sıkıntı burada kanat bekleri oyuna girmediği için çoğu maçta kapalı savunmaları açamadık ve gereksiz içerde dışarda puanlar kaybettik bu sene aynısı olmasın diye söylüyorum bir takım ne sadece savunmadakilerle savunma yapar ne de sadece hücumcularla hücum edebilir o yüzden takımın kalecisinden hücumcusuna kadar herkes hem hücuma hem de defansa eşit oranda katkı vermesi gerekiyor o yüzden sivok falan bize sadece savunma da katkı sağlar.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 18:36:23 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı eski inönü

bir defa elinde o tarz bir sağ bek zaten yok orayı geç sol bekte mottayı herkes eleştiriyor da ben o kadar da hücumsal yönde kötü olduğunu düşünmüyorum zaman zaman etkili olduğu maçlarda var gol attığı asist yaptığı.demişsinki geçen sene töre ve olcayla hallediyorduk diye işte zaten sıkıntı burada kanat bekleri oyuna girmediği için çoğu maçta kapalı savunmaları açamadık ve gereksiz içerde dışarda puanlar kaybettik bu sene aynısı olmasın diye söylüyorum bir takım ne sadece savunmadakilerle savunma yapar ne de sadece hücumcularla hücum edebilir o yüzden takımın kalecisinden hücumcusuna kadar herkes hem hücuma hem de defansa eşit oranda katkı vermesi gerekiyor o yüzden sivok falan bize sadece savunma da katkı sağlar.
ben eldeki oyunculara gore hesap yapıyorum. İyi bi sag bek aldılar da ben mi itiraz ettim.  Bizde bir tane çift yonlu bek varsa o da İsmaildir. Onu da sag bekte harcamak yazık olur. Ondan dolayı sag bek için fikir uretmeye çalışıyorum kendimce. En akla yatan Necip gibi gozukse de Sivoku da bir kez gormek isterim. Hucumsal olarak Necipten aşagı kalacagını düşünmüyorum. Sivokun ön libero oynamışlıgı da var geçmişte.

Çevrimdışı Tolga

ben eldeki oyunculara gore hesap yapıyorum. İyi bi sag bek aldılar da ben mi itiraz ettim.  Bizde bir tane çift yonlu bek varsa o da İsmaildir. Onu da sag bekte harcamak yazık olur. Ondan dolayı sag bek için fikir uretmeye çalışıyorum kendimce. En akla yatan Necip gibi gozukse de Sivoku da bir kez gormek isterim. Hucumsal olarak Necipten aşagı kalacagını düşünmüyorum. Sivokun ön libero oynamışlıgı da var geçmişte.
zaten benim eleştirim asıl sağ bek alınmamasına tek eksik bölgemiz orasıydı devre arasına kadar krizler geçirecez ama yine de bek oynamayı bilen bir ismaili sağ bekte oynatmak daha mantıklı sivokun savunma dışında oynayabileceği en iyi yer ön libero olur başka da yer yok bence