Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972414 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

p.tesi 21.00 de ntvspora bilic konuk olacakmış ali ece ve güntekin onay soruları soracakmış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

p.tesi 21.00 de ntvspora bilic konuk olacakmış ali ece ve güntekin onay soruları soracakmış :)
İyi oldu bu milli takım arası nedeniyle konuşacak hiçbir şey kalmamıştı. En azından yarın üstünde konuşacak 2-3 konumuz olur.  :sevinc

Çevrimdışı ozan062

http://haber1903.com/Besiktas-29997-adali_haber1903e_konustu_ormanin_listesine_girecek_mi.html

yani bosuna beklentiye girdik,, gecen gun dediğim gibi onun taraftarlarının dedikleri dogr cıktı,, bu konusmayla anlasılıyorki imkanı yok bu birlikte hareket etme işinde,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Böyle haberler gerçekten maksatlı yapılıyor taraftarda gaza geliyor.Ahmet Nur Çebi'yi ve makamını hiçe sayarak yapılan bu haberler yönetimde kargaşa çıkarır ama Fikret Orman defalarca söylemişti Ahmet Nur Çebi ile aralarında ağabey-kardeş ilişkisi var sorun olacağını sanmıyorum haberin maksatlı olduğu belli zaten Serdal Adalı'da gereken açıklamayı yapmış.

Çevrimdışı Kemal

Nacizane fikrim olay şundan ibaret ;

ANÇ bazı basın mensuplarıyla anlaşmış diğerleriyle muhattap olmuyolarlar [bu muhattap olmadıkları arasında Derin Beşiktaş nickli twitter kullanıcısıda var] , bu muhattap alınmayan tiplerde birleştiler, ANÇ yi hiçe sayılmış konumuna koyan tiplerde bu şekilde saldırıyolar. Diğer destek alanlarda ANÇ YASALARI falan diye manşetlerde pohpohluyolar, olay bundan ibaret.

Çevrimdışı Deniz

@Kemal abi haklısın da bir şey değişmedi aslında yönlendirme de yaptım bir de. Sessizlik biraz milli maç arasından gibi geliyor bana maçlar başlayınca canlanır diye tahmin ediyorum biraz değerlendirelim önerin aklımda olacak teşekkür ederim
Aynen hocam milli mac arasi var su an takimla ilgili medyada bile pek haber yok maclar baslasin buralar hareketlenir  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  1 dk.
SON DAKIKA !
Slaven Bilic- ANÇ toplantısından S.Direktör pozisyonuna kimsenin getirilmemesi kararı çıktı. ANÇ Cuma F.Orman ile görüşecek.

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  1 dk.
SON DAKIKA .
Slaven Bilic- ANÇ toplantısından S.Direktör pozisyonuna kimsenin getirilmemesi kararı çıktı. ANÇ Cuma F.Orman ile görüşecek.

olmayacağı bence belli gibi zaten bu ülkede bu işi yapabilecek kişi sayısı bir elin parmağını geçmez o yüzden madem ö.özen gitti bu mevkiye onun seviyesinde katkı verecek biri bulunamıyor kimse getirilmesin daha iyidir
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ozenin yerine gelebilecek tek isim Mustafa denizli.Bilic de isine karisilmasini istemiyor tek basina yonetmek istiyor takimi.saygi duymak lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2014, 22:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sportif direktör değil idari direktör lazım bize. Yani futbol takımı dışındaki tüm projelere koşturacak fikir üretecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

biz neden Musa Muhammed ile sözleşme imzalayamıyoruz ki Nuri Şahin 16 yaşında oynamıştı hatta Bundesliga nın en genç oynayan oyuncusu olmuştu bir kaç örnek daha vardı bununla ilgili ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı forzatunga

biz neden Musa Muhammed ile sözleşme imzalayamıyoruz ki Nuri Şahin 16 yaşında oynamıştı hatta Bundesliga nın en genç oynayan oyuncusu olmuştu bir kaç örnek daha vardı bununla ilgili ?

O alman vatandaşı ve dortmunt altyapısındandı.

18 yaş altı uluslararası transfer yasak.Ancak ailesi başka bir sebeple ülkeye taşınırsa filan yapılabiliyor.
Ülke içinden 18 yaş altına prof. sözleşme ile transfer yapılabiliyor.

Çevrimdışı ozan062

Sportif direktör değil idari direktör lazım bize. Yani futbol takımı dışındaki tüm projelere koşturacak fikir üretecek.
semih usta var o gorevde ben oyle hatırlıyorum,,, sd biri geliceksede antrenorluk yapmamıs birisi olmalı yoksa hocayla sıkıntı oluyor nedne bilic ısrarla turk yarrdımcı ve sd istemediğini onceki rusya kariyerinden oldugunu dusunuyorum o kadın bunun burnunu surtunce tabi bizimkide boyle işlere tümden karsı :D:D oda haklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

lig radyoda sabahları program yapan şahıs sürekli beşiktaş son 20 yılda 3 kere şampiyon oldu.başarıda geri kaldı.hep böyle konuşuyor.bugün beşiktaşlı bir kardeşim aradı.biz başarılar olduğunda ve olmadığında takımın hep arkasındayız dedi.örnek olarak liverpoolu gösterdi ve gsnin real madrid maçını söyleyince birşey diyemedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Eylül 2014, 11:42:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
lig radyoda sabahları program yapan şahıs sürekli beşiktaş son 20 yılda 3 kere şampiyon oldu.başarıda geri kaldı.hep böyle konuşuyor.bugün beşiktaşlı bir kardeşim aradı.biz başarılar olduğunda ve olmadığında takımın hep arkasındayız dedi.örnek olarak liverpoolu gösterdi ve gsnin real madrid maçını söyleyince birşey diyemedi.

Beşiktaş son 10 yılda 2 kez

fener 3 kez

Gs 4 kez

Bursa 1 kez

şampiyon oldu böyle söylemek işlerine gelmez fark küçük gözükeceği için.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 11:46:15 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

çağrı hocam zaten ismi üzerinde lig radyo.düzene göre işliyorlar.beşiktaş iyi giderken iyi gidiyor neyi konuşalım,kötü giderken kötü niye konuşalım.ama diğer 2 takım olunca konuştukça lastiği çektikçe uzat.
ön libero diye terim olmamalı.son 10 yılın orta saha oyuncuları artık hem defansı hemde ofansı oynayabilen oyuncular olması gerekiyor.türkiyedeki en büyük hatalardan biri ön libero mevzusu ve 10 numara oyuncu tiplemeleridir.

Çevrimdışı eski inönü

şöyle bikaç hafta geçsin burda herkes Jose Sosa'yı konuşacak  :bandit:

Çevrimiçi murat

şöyle bikaç hafta geçsin burda herkes Jose Sosa'yı konuşacak  :bandit:
Demba ba mı sosa mı

Çevrimdışı eski inönü

Demba ba mı sosa mı
Demba ba zaten gosterdi kendi asıl Sosa'yı bilmiyor cogu kişi. Oynamaya başlasın hayran kitlesi oluşacak adamın  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Sürekli dikine oynayan kaleyi düşünen hırslı asla pes etmeyen teknigi yerinde şutları yerinde frikik kullanabilen winner bi topçu en son ne zaman gelmişti bize ?

Çevrimdışı eski inönü

Jose Sosa, Lanzini'nin avrupa görmüş tecrubeli versiyonu ve tabi fiziksel olarak çok daha güçlüsü

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesi olsa da Sosa'yı 30 dakika da olsa izlesek. Alt yapı karmasıyla oynanan maçta çok beğendim. Özellikle kornerleri ve duran topları çok iyi kullanıyor. Dikine gidebiliyor oyunun yönünü güzel değiştiriyor. Hazırlık maçında bunları gözlemledim bize çok katkısı olacak.

Çevrimdışı eski inönü

Atiba durduracak, Oguzhan yönetecek, Sosayla Baba bitirecek.

Çevrimdışı eski inönü

Pazartesi olsa da Sosa'yı 30 dakika da olsa izlesek. Alt yapı karmasıyla oynanan maçta çok beğendim. Özellikle kornerleri ve duran topları çok iyi kullanıyor. Dikine gidebiliyor oyunun yönünü güzel değiştiriyor. Hazırlık maçında bunları gözlemledim bize çok katkısı olacak.
:super: Sosa tam bir deli. Biz deli o deli çok severiz birbirimizi  :D