Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972118 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Komodo ejderini saldı salona  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

hitabet yeteneğinin ne demek olduğunu rüzgar sağnak gösterdi. Adam salonu kontrol altına aldı, şowunu yaptı ve gitti.

Söylediklerinde 1 tane yanlış yoktu. Benim için kongre bitti. :)

Birazdan arkadaşım özgür sezer çıkacak, onu dinleyip bitiririm :)

Çevrimdışı talha

Kaçırdım Tillah'ın konuşmasını.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Kaçırdım Tillah'ın konuşmasını.  :kop:
youtube'a düşsün tekrar tekrar izleriz ejderi saldı
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Bilic'i tebrik ediyorum herkesin gözünü boyamış.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan adamlar yeni td gelince komple takım değişecek sanıyorlar Bilic'de kalsa 5 tane transfer yapılacak maksimum yen td de gelse 5 tane yapılacak transfer.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 16:29:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gençler yorum yapan adamlar 50 yaş üstü ve Milne dönemini görmüş adamlar.

O yüzden onların kafasından bakın duruma 21. yüzyıldan değil normal böyle konuşmaları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

O dönem futbol oynamış bütün futbolcular Milne kötü teknik adam diyor iken halen Milne örnekleri çok saçma. O dönemin şampiyonlukları oyuncu grubu ile alakalı bir durum.

Ayrıca Bilic'in iki yılı nasıl Milne'den daha iyi enteresan. Milne döneminde derbi galibiyetleri, yüksek puanlar, kupalar var. Son 2 yılda bir çeyrek final, bir derbi galibiyeti bile yok. Bilic, iyi-kötü başka Milne'den başarılı demek başka. Ayrıca o konjonktür ile bu konjonktürü kıyaslamak ayrı bir kafa.

Çevrimdışı talha

Yav ne boş konuşmadır. Adam niye para harcadın diyor resmen. Demba Ba Töre Sosa Tolgay falan öpücükle gelecekti sanırım.

ysariusta

• Ziyaretçi

O dönem futbol oynamış bütün futbolcular Milne kötü teknik adam diyor iken halen Milne örnekleri çok saçma. O dönemin şampiyonlukları oyuncu grubu ile alakalı bir durum.

Ayrıca Bilic'in iki yılı nasıl Milne'den daha iyi enteresan. Milne döneminde derbi galibiyetleri, yüksek puanlar, kupalar var. Son 2 yılda bir çeyrek final, bir derbi galibiyeti bile yok. Bilic, iyi-kötü başka Milne'den başarılı demek başka. Ayrıca o konjonktür ile bu konjonktürü kıyaslamak ayrı bir kafa.
Kötü diyen kim. Milne çok önemli bir td dir. Lineaker gibi ferdinand gibi oyuncuları yetiştirmiş İngiltere Milli Takım alt yaş gruplarında yıllarca çalışmış bir hocadır. Ben kimseden duymadım. Varsa bir röportaj falan buraya kopyalayıp bizi de bilgilendirir misin

Çevrimiçi Samet Ç

Kötü diyen kim. Milne çok önemli bir td dir. Lineaker gibi ferdinand gibi oyuncuları yetiştirmiş İngiltere Milli Takım alt yaş gruplarında yıllarca çalışmış bir hocadır. Ben kimseden duymadım. Varsa bir röportaj falan buraya kopyalayıp bizi de bilgilendirir misin
Demin abinin biri Bilic'in ilk 2 senesi Milne'in ilk 2 senesinden daha başarılı dedi.

Çevrimdışı talha

Şuan konuşan reisin ne demek istediğini çözemedim.  :D

Çevrimdışı talha

Şuan bildiğin saçmalıyor. Adam bildiğin 600m'a kadar borcu biz getirdik dedi. Sonra niye icraya neden oldunuz diyor. Sonra FO helal olsun dedi. Ne oluyor anlamıyorum. Bir YD'den kopmayayım ama FO'da başkan devam edecek ona da yakın durayım mı diyor.  :kop:

Çevrimdışı Kemal

Kimsenin dediği kalmaz rüzgarın dediği herkesin aklında kalır.  Özellikle ameliyat masasında ki eneramo nun fotoğrafı :)

Çevrimdışı atalay

Metin, Feyyaz, Ali, Sergen hepsinden olumsuz şeyler duydum satır aralarında. Şimdi sana nereden bulayım. O işi yapsa yapsa Tuğrul Yenidoğan yapar.

Misal veriyorum Sergen Trt'de iken çok daha şey değildi diyor (Milne için) kendi üslubu ile.
Metin Tekin 90+da demişti.
Feyyaz'ın bir maç yazısı vardı; onu bulursam koyarım şimdi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Rüzgar Sağnak'ın konuşmasını nerden bulabiliriz

Çevrimdışı Fatih Berker

Rüzgar Sağnak'ın konuşması.Gayet güzel konuşmuş.

ysariusta

• Ziyaretçi

Rüzgar Sağnak kim bana o nu bi diyin hele gençler ne iş yapar o kadar takipçiyi nerden satın almış

Çevrimdışı Kemal

Rüzgar Sağnak kim bana o nu bi diyin hele gençler ne iş yapar o kadar takipçiyi nerden satın almış

Kim olduğu mu onemli,  dediklerinde ki doğruluk payimi?

Çevrimdışı Renton

Rüzgar Sağnak'ın konuşması.Gayet güzel konuşmuş.
3.ye dinliyorum sıkılmadan bi 10 kere daha izlerim herhalde hitabet böyle bir şey
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih Berker

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayır kim yemliyor onu bilelim. Doğru mu değilmi bilmem. Dinlemedim de. Bi bedeli olan adamları sevmem. Eski yönetim kurulu üyesi var bir tane o bir internet sitesi üzerinden bunları kullanarak Başkanı yıkmaya çabalıyor. Madem herşey kötü neden kendi gelemiyor kürsüye bunları kullanıyor. Madem herşey kötü neden sürekli yalan haber yapıyorlar. Fotoğraf mı gösterdi. Fotoğrafın gerçek olduğunu nerden biliyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3.ye dinliyorum sıkılmadan bi 10 kere daha izlerim herhalde hitabet böyle bir şey
Burda ses daha iyi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."