Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973988 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Başkan en son mu çıkıp konuşacak?
Başkan finalde kurtaracak kendini  :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

Fikret ormanda demirören yancısı çocukluk arkadaşı bu adamlar

Yancisi da o yuzden mi "Fikret'i bitirmen lazim diye" Serhat Ulueren'e talimatlar verdirdi...8 senelik yonetiminde tek bir yonetim kurulunda dahi yok F.Orman, ki klubun onde gelenlerinin yarisi neredeyse yonetimde yer aldi o donem..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 14:59:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu konuşan adam gibi adamlar görmek istiyorum.

YAPICI ELEŞTİRİ ve İŞ YAPMAK İSTEYEN ADAMLAR.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Serdal adalıyı destekleyenlerin eleştiri hakkı yok yani?

Chp oy verenler iktidarı eleştiremez gibi? Zaten bu kafadan çekiyoruz ya ne çekiyorsak.

Burada başkana laf söyletmeyenler görüyorum, bak onlar ne kadar haklıysa, başkanı eleştirenler de o kadar haklı.

Zihniyet meselesi diyerek olayı basitleştirmemek gerekir.

Çevrimdışı Sezer

Son çıkan kaleci saçlı adam çok iyi konuşuyor.

Çevrimdışı Türkay

Şimdi ki adam 7 puan Bilic'in gitmesine neden olmamalı diyor. Ama mesele sadece 7 puan değil kimse görmüyor bunu.

Çevrimdışı Renton

Yancisi da o yuzden mi "Fikret'i bitirmen lazim diye" Serhat Ulueren'e talimatlar verdirdi...8 senelik yonetiminde tek bir yonetim kurulunda dahi yok F.Orman, ki klubun onde gelenlerinin yarisi neredeyse yonetimde yer aldi o donem..
Yönetimde ne işi olacak ki adamın gözü başkanlıktaymış geldi oldu hiçbir zaman demirören hakkında sallamadı taraftarın en çok istediği şey buydu yaptığını gördün mü hiç sen yapmadı.

Çevrimdışı Türkay

Adam güzel konuşuyor helal olsun  :claps:
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 15:06:39 Türkay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 15:05:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdal adalıyı destekleyenlerin eleştiri hakkı yok yani?

Chp oy verenler iktidarı eleştiremez gibi? Zaten bu kafadan çekiyoruz ya ne çekiyorsak.

Burada başkana laf söyletmeyenler görüyorum, bak onlar ne kadar haklıysa, başkanı eleştirenler de o kadar haklı.

Zihniyet meselesi diyerek olayı basitleştirmemek gerekir.

Bana yazabilirsin doğrudan.

SERDAR ADALI Diye çığırtanlarla Fikret Orman'ı ölümüne savunanlar arasında hiçbir fark yoktur gözümde zihniyet olarak.

Hele hele Haber1903 gibi çıkarcı fırsat kovalayn bir sitenin sahibinin desteklediği bir adamın zihniyeti benim için hiçbir şey ifade etmez.

Eleştirileri doğru bunu yine not düşüyorum doğru anla yazdıklarımı çarpıtmaya gerek yok. Eleştirenn kişinin zihniyeti bu dedim eleştirleri haksız demedim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi ki adam 7 puan Bilic'in gitmesine neden olmamalı diyor. Ama mesele sadece 7 puan değil kimse görmüyor bunu.
Sem dedin gitsin ama biliç  :kop: :kop: @Türkay

Çevrimdışı f_madida

Yönetimde ne işi olacak ki adamın gözü başkanlıktaymış geldi oldu hiçbir zaman demirören hakkında sallamadı taraftarın en çok istediği şey buydu yaptığını gördün mü hiç sen yapmadı.

Yahu baska ulkede mi yasiyorsunuz? Demiroren kiminle olan iliskisi sayesinde tff nin basina gecebildi? Demiroren'e sallamak dedigin is disaridan yaparken kolay ama sen klup baskani olarak bazi seyleri soylemege baslarsan stad isi de dahil, hatta banka kredileri de dahil klubun ipini yukaridan biri ceker (bunun tehditlerini de daha gecen sene dinledik)...Bu isler oyle disaridan gorundugu kadar kolay degil...Yoksa Fulya'dan 100 milyon dolar zarar ettigini bu yonetim bizzat kendisi iddia etti, ama pesinden gidemiyor simdi cunku is baska yerlere cikiyor.

The world is better in black and white, and red.

Ben Hasan arat destekliyorum. Bak ne aday oldu ne birşey. Benim gönlümdeki başkan bu.

Zihniyet falan filan boşvereceğiz. 1 İktidar vardır, 1 muhalefet

İşte cehapee zihniyeti ile işte serdal adalı zihniyeti demenin benim açımdan hiç bir farkıda yok. Herkes daha iyi, daha güzel olsun arayışında. Birisi Yan yana toplar, birisi alt alta.

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam yalıyor dedik sildiniz mesajı birde şöyle yazalım bari. Şu an konuşan amca ne güzel övdü başkanı meğer her şey toz pembeymiş çok güzel hayatımız varmış. Helal olsun ibretlik konuşma bir de şunu yapıyorlar her konuşmanın sonuna Seba'yı ekliyorlar daha etkileyici oluyor kusura bakmayın da adamı kullanmayın canını acıtmayın Süleyman başkanın.

Çevrimdışı ALI RIZA

İngiliz aksanı fitbol adamı nedir  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Şuana kadar düzgün konuşan bir insan var mıydı?

Biri kantar dedi
Biri hakem dedi
Biri pazarlama dedi ( niye anlayamadım, halbu ki en çok ciro yapılan senelerdir bu seneler)

Az önce ki reis bir ara iyi gidiyordu. Sonra bir anda batırdı.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 15:11:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuana kadar düzgün konuşan bir insan var mıydı?

Biri kantar dedi
Biri hakem dedi
Biri pazarlama dedi ( niye anlayamadım, halbu ki en çok ciro yapılan senelerdir bu seneler)

Az önce ki reis bir ara iyi gidiyordu. Sonra bir anda batırdı.

Çok daha iyi ciro yapılabilir Fenerium örneği var adam haklı o yüzden bırakalım da söylesinler bunları ki beklenti artsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Yahu baska ulkede mi yasiyorsunuz? Demiroren kiminle olan iliskisi sayesinde tff nin basina gecebildi? Demiroren'e sallamak dedigin is disaridan yaparken kolay ama sen klup baskani olarak bazi seyleri soylemege baslarsan stad isi de dahil, hatta banka kredileri de dahil klubun ipini yukaridan biri ceker (bunun tehditlerini de daha gecen sene dinledik)...Bu isler oyle disaridan gorundugu kadar kolay degil...Yoksa Fulya'dan 100 milyon dolar zarar ettigini bu yonetim bizzat kendisi iddia etti, ama pesinden gidemiyor simdi cunku is baska yerlere cikiyor.
Bende bunu savunuyorum zaten sen serdal adalıya demirören yancısı dediğin için konuşuyorum bunları adalı öyleyse ormanda öyle.Stadın iznini demirören almıştır buda çok ironik.rezaya loca verdin diyorlar verecek tabi adam mecbur zaten onu vermeye

Çevrimdışı ALI RIZA

Devre arasında almadıgımız oyunculşar yüzünden yönetim şampiyonlukları verdi Bas Bas bağırdım kaz gelecek yerden Tavuk esirgedik...!
Bütün Suç Fikret Orman ve Yönetim Ekibinindir...!

Biliç kalsın imza toplantısına dönüşecek korkarım kongre, kapadım.

Çevrimdışı Türkay

Sem dedin gitsin ama biliç  :kop: :kop: @Türkay

Bilic gitmeli ama sadece 3 maç kaybettiği için değil inatçılığı rakipten korkusu oyunu okuyamama sorunu olduğu için gitmeli bana kalırsa f

Çevrimdışı talha

Ya reis saçmalıyorsun.

Ne Egemen ne Hİlbert niye gitti bilmiyor musun? Egemen resmen siz benim paramı nasıl ödeyeceksin dedi? Eee herkes FEDA demişken tamam sen FEDA deme paranı da öderiz sen kal mı diyeceksin? Adam zaten gidiyordu.

Biri de Hilbert diyor. Hilbert senden 1.5m isterken gitti 400m'e imza attı. Kalmasını kim istemez Hilbert'in.

Temlikler niye geldi? Bir araştırın bakalım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya reis saçmalıyorsun.

Ne Egemen ne Hİlbert niye gitti bilmiyor musun? Egemen resmen siz benim paramı nasıl ödeyeceksin dedi? Eee herkes FEDA demişken tamam sen FEDA deme paranı da öderiz sen kal mı diyeceksin? Adam zaten gidiyordu.

Biri de Hilbert diyor. Hilbert senden 1.5m isterken gitti 400m'e imza attı. Kalmasını kim istemez Hilbert'in.

Temlikler niye geldi? Bir araştırın bakalım.
Sen oradaydın yani bunları derken...!
İsrtediğini ister Almanda da bedava da oynar kime ne ?  Sen Şampiyonluk oynarken devre arasında oyuncu takviyesi yapmazsan vs yapmazsan 2 3 yıldır oraları boş bırakırsan 150 milyon tl den olursun böyle...! 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 15:15:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çok daha iyi ciro yapılabilir Fenerium örneği var adam haklı o yüzden bırakalım da söylesinler bunları ki beklenti artsın.

Ama burada kantar iki tarafı da gösterir, ciro yapabilmesi bizr bağlı birazda. Fenerium'un en dip zamanlarında bile neler yapabildiği ortada. Belki biraz kilişe ve kolaya kaçmak olacak ama taraftarında biraz suçu var bu konuda. Sonuçta bir fenerli gidip beşiktaş'tan alışveriş yapmaz.