Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4208727 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aksini düşünsem, iddia etmem.

Sana birisi doğruyu yaptığından ve düşündüğünden eminken ihanet ettiğini söylese aklından neler geçer peki?

Birisi sana doğrusunun başkana yatta kız ile yakalanmasının değil doğrdandığımız maç sonu açıklama yapmamasının eleştirelecek konu olduğunu söylese.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sezon önceleri, başkan teknede kızlarla takılırken gerçekten büyük bir tepki çekmedi. Özel hayattır kabul.

Başkanın pilates yaparken yanında kızlarla garip garip pozlar verdiği ortaya çıktı, kimse konuşulmasına dahi müsaade etmedi. Normaldir.

Ama, Antep ve Özellikle akhisar maçından hemen 1 gün  sonra, ben işe gözlerim kan çanağı, moralim bozuk, bezgin şekilde gitmişsem ki inanıyorum o şekilde olmayan kimse yoktur, başkanın yat keyfi yapması, özel hayattan çıkar.

Camianın lideri pozisyonunda biridir o, fikret orman değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:20:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi makul olsana biraz ya başkan 10 kere düşmüştür medyaya bu halde.İlk defa böyle tepki oluştu yanlış mıyım

20 defa da düşebilir. Mesele bu değil. Olamaz da.

Yasa mı bu? Birilerine göre etik değil diyee kimseyi ihanet ile suçlayıp belaltı vuramaz.

Yapamadıklarını konuşaacağız burada biz Fikret Orman'ı değil Beşiktaş başkanı Fikret Ormanı eleştiriyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sana birisi doğruyu yaptığından ve düşündüğünden eminken ihanet ettiğini söylese aklından neler geçer peki?

Birisi sana doğrusunun başkana yatta kız ile yakalanmasının değil doğrdandığımız maç sonu açıklama yapmamasının eleştirelecek konu olduğunu söylese.

Canım kardeşim kızdığımız o değil mi zaten? Beşiktaşın hakları doğranıyorsa, afedersin de kulup temizlik personeli savunmayacak bu hakları. Yada ben yapmayacağım, sen yapmayacaksın.
Yapması gereken adamın, bunların aksine yat keyfi yapması zaten sorun.

zor olmasa gerek bunu böyle düşünmek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Canım kardeşim kızdığımız o değil mi zaten? Beşiktaşın hakları doğranıyorsa, afedersin de kulup temizlik personeli savunmayacak bu hakları. Yada ben yapmayacağım, sen yapmayacaksın.
Yapması gereken adamın, bunların aksine yat keyfi yapması zaten sorun.

zor olmasa gerek bunu böyle düşünmek.

Ben bunu eleştirin diyorum zaten kızdığınızı iyi ayırın.

Siz onu yapmak yerine teknelerde keyif yapıyorsunuz diyorsun bu değil eleştiri.

Buy düşünceyle yarın öbürgün doğru işler yapan biri gelse bile medya tarafından çok kolay şantaja tehdite maruz kalır.

Çok mu zor doğrandık hesap sormadın neden sormadın çık konuş demek? Tekne ile hesap sormamanın ne ilgisi var?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Yasa mı bu? Birilerine göre etik değil diyee kimseyi ihanet ile suçlayıp belaltı vuramaz.

Yapamadıklarını konuşaacağız burada biz Fikret Orman'ı değil Beşiktaş başkanı Fikret Ormanı eleştiriyoruz.
Kim belaltı vurmuş ki olanı söylüyor adam magazinde çıkınca belaltı değil dillendirince mi belaltı oluyor anlayamıyorum.Fikret ormanı tanımazdım ben sadece beşiktaş başkanı fikret ormanı tanıyorum.dillendirilmesi hoş değil bu durumun kongrede sadece o konuya katılıyorum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:24:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Hayır bir şey değil farkında olmadan en büyük hatayı sizler  yapıyorsunuz.

Sadece eleştiriler ile gidilseydi neden hesap sormadın yedirdin takımı diye cevap vermeeyecekti.

Öyle güzel bir kapı açtınız ki adam kendini çok güzel aklayacak kapanış konuşmasında izleyin görün.

Birilerinin ayakkabı kutuları çıktığında ''beni yedirmeyin'' dediği gibi çok kolay bir duygusal konuşma ile bütün kongreyi arkasına alacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Magazine düşen birine, magazin haberleriniz var demek belaltı vurmak mı?

Ama haklısın sende çağrı, ülkede hırsıza hırsız demek dahi suç. Özel hayat, bilmem nenin ihlali. Anca bu zaman çalışır hukuk sistemimiz.

Çevrimdışı talha

Bu kadar sert yazıyorum alınan alınsın üstüne,

İki tane (Küfür Yasak)₃ çocuğunun Akhisar maçı sonra sırf ortalığı karıştırmak amacıyla manşet atarak kullandığı fotonun hem de eski tarihli olmasına rağmen hem de ne zaman çekildiği belli olmamasına hem de ADAMIN ANKARAYA GİTTİĞİ RESMİ OLARAK TEYİT EDİLMİŞKEN halen daha bunlaara inan olup başkana hakaret edebiliyorsa BEN ONDA BAŞKA NİYET ARARIM!!

Kimse kimsenin nerde olduğuna yatta olmasına başkasıyla olmasına LAF EDEMEZ! Senin nasıl geçen sene kızlarla bilrikte olmasına LAF EDEMYECEĞİN GİBİ buna da GRAM LAF ETME HAKKIN YOK!! O kadar uzun boylu değil. Kendinize gelin!

Eğer bu konuda ben ihnaet ediyorsam! Dha tutmam bu takımı buraya da adımımı atmam.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:27:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Magazine düşen birine, magazin haberleriniz var demek belaltı vurmak mı?

Ama haklısın sende çağrı, ülkede hırsıza hırsız demek dahi suç. Özel hayat, bilmem nenin ihlali. Anca bu zaman çalışır hukuk sistemimiz.

Abi magazin ile futbolun bana alakasını anlatabilir misin?

Nasıl olur yani böyle bir şey? Ama öyle ben üzülürken sen keyif yapıyordun tadıyla değil. Çünkü hiçbir şeyi doldurmuyor bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hayır bir şey değil farkında olmadan en büyük hatayı sizler  yapıyorsunuz.

Sadece eleştiriler ile gidilseydi neden hesap sormadın yedirdin takımı diye cevap vermeeyecekti.

Öyle güzel bir kapı açtınız ki adam kendini çok güzel aklayacak kapanış konuşmasında izleyin görün.

Birilerinin ayakkabı kutuları çıktığında ''beni yedirmeyin'' dediği gibi çok kolay bir duygusal konuşma ile bütün kongreyi arkasına alacak.

Canı sağolsun, Yüzsüz derim ben kendisine olur biter.
Sen ben kan ağlarken, keyfinin peşinde olan adama da, bu nedir diye sormak, her beşiktaşlının boynunun borcudur.

Kendisi her fırsatta taraftara laf çakmasını biliyor çünkü.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan zaten kendi kendine bel altı vurmuş onun haricinde bel altı vuran adam yok olanı konuşuyorlar neden şampiyonluğun gittiği maçtan sonra sevgilinle teknede keyif yapıyorsun diyorlar. Olay bu benim açımdan bunu söyleyen kim olursa olursa bel altı vurmuş olamaz olay zaten magazine yansımış.

Çevrimdışı Renton

Öndeki yaşlılar fikret ormanı körü körüne savunuyor her konuşmacıya laf ediyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Öndeki yaşlılar fikret ormanı körü körüne savunuyor her konuşmacıya laf ediyorlar
onların işte başkanın paralı adamları olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:31:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Canı sağolsun, Yüzsüz derim ben kendisine olur biter.
Sen ben kan ağlarken, keyfinin peşinde olan adama da, bu nedir diye sormak, her beşiktaşlının boynunun borcudur.

Kendisi her fırsatta taraftara laf çakmasını biliyor çünkü.

Bu şekilde yapınca da sadece kendi egonuzu tatmin etmiş olursunuz ondan sonra kimse ağlamasın niye düzelmiyor bir şeyler diye.

Doğru soruyu sormazsanız alacağınız cevapla ne toplumu etkileyebilirsiniz ne de bir şeyleri düzeltebilirsiniz anca nefret kusmuş oılursunuz.

Buna ayak uydurmayın asıl bu kendi Beşiktaş sevginize ihanet olur.

Doğru soruları sorun aldığınız cevapla kıstırın insanları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Abi magazin ile futbolun bana alakasını anlatabilir misin?

Nasıl olur yani böyle bir şey? Ama öyle ben üzülürken sen keyif yapıyordun tadıyla değil. Çünkü hiçbir şeyi doldurmuyor bu.

Az yukarıda söyledim.
Beşiktaşın hakkı bu derece yenirken, Takım bu derece birden bire dibe vurmuşken, Bunun sebepleri sorulur soruşturulur. Beşiktaşın hakkını araması gereken adam Fikret ormandır, ahmet nur çebidir, ali veli mehmet değildir.

Sen bel altı nasıl vurulur ya bilmiyorsun yada aşırı hassasın bu konuda. Bu gerçekten bel altı vurmak değildir.

Bel altı vurmak şöyle olur;

Fikret ormanın kasetleri varmış.
Fikret orman karısını aldatmış, sevgilisiyle yakalanmış.
Fikret orman 18 yaşında genç kız için 30 senelik karısından boşanmış falan denirse bu bel altına girer.

MAgazinde çıkıyorsunuz, takım bu durumdayken üstelik demek, belaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan şeyler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Az yukarıda söyledim.
Beşiktaşın hakkı bu derece yenirken, Takım bu derece birden bire dibe vurmuşken, Bunun sebepleri sorulur soruşturulur. Beşiktaşın hakkını araması gereken adam Fikret ormandır, ahmet nur çebidir, ali veli mehmet değildir.

Sen bel altı nasıl vurulur ya bilmiyorsun yada aşırı hassasın bu konuda. Bu gerçekten bel altı vurmak değildir.

Bel altı vurmak şöyle olur;

Fikret ormanın kasetleri varmış.
Fikret orman karısını aldatmış, sevgilisiyle yakalanmış.
Fikret orman 18 yaşında genç kız için 30 senelik karısından boşanmış falan denirse bu bel altına girer.

MAgazinde çıkıyorsunuz, takım bu durumdayken üstelik demek, belaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan şeyler.
Elma ile armutu karıştırıyoruz dediğin gibi Armağan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:33:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Az yukarıda söyledim.

Benim gözümde eleştiri buraya kadar olan kısımdır. Şu soruyu her çıkan sorduğunda amaca da ulaşılır.

Bunun dışında yazdığın vurduğun vurmadığın her türlü özel hayatı içeren şey adama çıkış kapısı açmaktan başka hiçbir şey değildir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:33:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Az yukarıda söyledim.

Benim gözümde eleştiri buraya kadar olan kısımdır. Şu soruyu her çıkan sorduğunda amaca da ulaşılır.

Bunun dışında yazdığın vurduğun vurmadığın her türlü özel hayatı içeren şey adama çıkış kapısı açmaktan başka hiçbir şey değildir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Başkan koltuğunda yok ANÇ koltuğunda yok

Böyle desen ben sana katılırım.

Evet çok güzel, mağdur edebiyatı yapma şansı gelmiştir kendisine. Ki bu işin ağa babasını, sayın fikret ormanın idolü yapıyor her zaman.
Oda yapacaktır, yapsın.
Ne olursa olsun, bu kongre yapısıyla ibra edilecektir nasıl olsa, Edilsin.

Hesap soracaktı, neden sormadın diyecekler, teybe kaseti takacak, taksın.

Bugün sonuçta oradan ibra kararı çıkacak, ama bugün şunu anlamıştır, zamansız yapılan herşey, özel olsun olmasın yanlış anlaşılır, insanları kırar ve zarar verir.
Bir daha da yapmaya tenezzül edeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Kongreyi izlemiyorum ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla her zaman dediğim gibi bizim bu kongre yapısıyla Fb ve Gs'yi yakalama ihtimalimiz çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:43:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Meclisi geçti gerçekten kongre.

Bunlar olsun olmasın değil bunlar yararlı şeyler karışsın ortalık düşünce anlamında. Eleştirsin susmasın insanlar.

Susmasın ki 45 yaş üstü art niyetli olanlar başkanlık yapmanın kolay olmayacağını anlasın gençlere bıraksın kulübü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:45:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunlar konuşulacak borca sıra bile gelmeyecek.

Başarısızlık bile perde arkasında kalabilir.

Yönetim kendi istese bu kadarı olmazdı 6 ay daha rahat geçirecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli