Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975637 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Aynen öyle bende bu düşüncedeyim yapıyorsan gizli yap o koltuğunda bir ağırlığı var.

Kimse kimse hiç kimsenin özel hayatına burnunu sokamaz bu adam başkan oldu oraya sizin köleniz değil gidin başka konularda eleştirin bu kadarı ayıptır
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Şimdi ben buraya neden çıktım
Niçin çıktım, niye çıktım
Bunu izaha gerek yok
Gördünüz yürüdüm çıktım

Tüm salonda bu potansiyeli görüyorum. İstisnalar hariç.

Çevrimdışı Renton

Ya kardeşim yapacaksan yap yap ama şampiyonluğun gittiği maçtan sonra yaparsan böyle olay olur başkanın yazında bir ton fotoğrafı çıktı evliydi sanırsam başka bayanlarla kimse laf etti mi böyle etmedi ama sen şampiyonluğun gittiği maçtan sonra bunu yaparsan böyle olay olur sen beşiktaş başkanısın
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kongreyi neden derbi gününe koyuyorlar bunun da tartışılması lazım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş başkanı, insanların kan ağladığı akhisar maçından sonra tekne sefası yapamaz. Yapıyorsa, magazine düşüyorsa böyle hesabı sorulur.

Öyle yok bel altıymış, özel hayatmış.  Geçin. Sizin kıymetli başkanınız, 1 tane taraftarın göz yaşından kıymetli değildir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimse kimse hiç kimsenin özel hayatına burnunu sokamaz bu adam başkan oldu oraya sizin köleniz değil gidin başka konularda eleştirin bu kadarı ayıptır
Ayıp değildir. Dünyada da böyledir. Başarısızsan ve çok önemli bir maçtan sonra öyle yakalanıyorsan sorgulanırsın sorgulanacaksın. Burası Beşiktaş!
Sonra bu adamla Seba'yı kıyaslıyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kartal Ç

Yok öyle bir dünya. geçeceksiniz o işleri. gizli mizli yapmak nedir. makamlar koltuklar da insan haklarının üzerinde değildir. o kadar da değil. o zaman beşiktaşla ilişkisi olan herkese bi hayat kriteri koyalım. abartmayın. kimsenin özel hayatı kimseyi alakadar etmez.

Çevrimdışı Renton

Kongreyi neden derbi gününe koyuyorlar bunun da tartışılması lazım
Şampiyonluk maçında muhalif seslerin çıkmayacağını düşündü başkan ve yönetimi ama böyle kaybedince döndü dolaştı ellerinde patladı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu adam, daha önce teknelerde kızlar kucakladı, kim ne dedi?

Komedi gibi, pilates yaparken pozları çıktı dudakları büzmüş pozlar vs kim ne dedi?

Efendim özel hayatmış, bırakın. Birisini seviyorsunuz diye, gerçekleri gözardı etmek, kişiye ihanet değil kuruma ihanettir.

Çevrimdışı Renton

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu abicim daha nasıl gizli yapsın?

Adam kendi teknesinde denizin açığında ne bekliyorsunuz?

Onu yapan mı adamı özel mülkünde görüntüleyen mi haksız? Sen sevgilinde birlikte tekne turundayken biri gelip de fotolarını çekse sevgilinin nasıl tepki verirsin?
Hadi gizli yapamadı abi tamam. Ama şampiyonluğun gittiği bir maçtan sonra ben nerede hata yaptım diye düşüneceğine bir başkan olarak böyle teknelerde sevgilisi ile takılmak yakışıyor mu ? Eğer böyle yapan bir adam varsa karşımda ben o adamı başkan olarak görmem.

Çevrimiçi Samet Ç

Komedi gibi, pilates yaparken pozları çıktı dudakları büzmüş pozlar vs kim ne dedi?

Efendim özel hayatmış, bırakın. Birisini seviyorsunuz diye, gerçekleri gözardı etmek, kişiye ihanet değil kuruma ihanettir.
:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:07:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ben başkanı desteklemiyor ama buna rağmen yanlış olduğunu söylüyorsam ben ne oluyorum tam olarak?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan Berigelen vurmaya gitmiş :kop: :kop: :kop:
Yada Başkan Bitmiş böyle etki tepki gençlerden beklememiş...!

Çevrimdışı Türkay

Hissediyorum bi kavga daha çıkacak  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Ben başkanı desteklemiyor ama buna rağmen yanlış olduğunu söylüyorsam ben ne oluyorum tam olarak?

Birşey olmuyorsun, İhanet etmiş oluyorsun kulube.

Bu kulup böyle hareketleri onaylamadığı zaman büyüyecek.

Sebanın çocuklarıyız muhabbetini yapmayacak aksini düşünüyorsa.

Çevrimdışı Türkay

Oha Fikret Orman'ı tehdit etmiş iki gazeteci.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle hem kendini Seba'yla özdeştir hem de farklı şeyler yap.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 13:14:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İhanet etmiş oluyorum. Peki Bu durumda sen benim ve diğer bunu yanlış olarak nitelendirenlerin ihanet ettiğimi bilecek kadar her şeyi görmüş ve bilmiş oluyorsun öyle mi?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İhanet etmiş oluyorum. Peki Bu durumda sen benim ve diğer bunu yanlış olarak nitelendirenlerin ihanet ettiğimi bilecek kadar her şeyi görmüş ve bilmiş oluyorsun öyle mi?

Aksini düşünsem, iddia etmem.

Çevrimdışı Renton

Abi makul olsana biraz ya başkan 10 kere düşmüştür medyaya bu halde.İlk defa böyle tepki oluştu yanlış mıyım

Çevrimdışı Anıl

Zaten kongre üyesi olmak istiyordum ama artık kesin kararımı verdim. Herkes kongre üyesi olmalı