Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976475 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Aynı hocayla 2.defa olur tabi Mourinho ne diye geri döndü Chelsea'ye  :lol:

Ama Luce 2.defa nah gelirim size der. Adamı nasıl gönderdiler hepimiz biliyoruz. :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lucescu su an bu ulkeye tatile bile gelmez.
Gelmesinin mumkun olabilmesi icin ,borclarimizin artışi durmali,stad bitmeli,transfer kisitlamasi kalkmali,cl de oynamaliyiz.

Zaten bunladi basarirsak luceye de ihtiyac kalmaz.
Doğru söze ne denir  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

bence aşkı uzaklarda aramaya gerek yok.Bu takımın ilacı Şenol Güneş tir.Yönetim umarım bunun farkındadır.Çünkü bu takım proje takımı olarak kuruldu uzun vadede.Bu sene belki istediğimiz şampiyonluğu alamadık ama belli bi gelişimden geçti.Özgüven eksikliğini şenol hoca giderecektir.Ayrıca oyuncuların büyük gelişimler kaydedeceği kesindir.bunu defalarca yapmıştır şenol hoca.Futbolcu olmayan burak bile elinde golcü haline gelmiştir.bu örnekler saymakla bitmez.Potansiyelli çok oyuncumuz var şenol hocanın elinde görmeyi çok isterim.Ayrıca şampiyon olmasada benim gözümde winner bir hocadır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burak'ı golcü yapan Şenol Güneş ise sahtekar yapan da Şenol Güneş o zaman. Burak'ın BJK ve FB zamanlarında böyle sahtekarlıkları yoktu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

Burak'ı golcü yapan Şenol Güneş ise sahtekar yapan da Şenol Güneş o zaman. Burak'ın BJK ve FB zamanlarında böyle sahtekarlıkları yoktu.

abi nasıl yoktu.ben hatırlıyorum eliyle topu önüne alıp 2 kez gol atmışlığı var.bizde oynarken:).''golcü'' den kastım gerçekten golcü olduğunu hatta futbolcu olduğunu düşündüğümden değil.ama gerçekler var.bu adamı şuan satıyorum desen iyi bir fiyata alıcısı çıkar.benim kastetiğim şu bazı arkadaşlar hatırlamaz belki.trabzonun 96 yılındaki takımı müthiş futbol oynardı hatırlayın.abdullah,ogün,şota,tolunay...bu adamlar çok iyi futbolculardı.kiminle oldu ? yine fatih tekke yi ilk şenol hoca parlatmıştır.o takım cidden ligin en iyisiydi.ikinci gelişinde selçuk,umut,burak,engin baytar,colman,egemen,kaleci onur vs..gibi oyuncularla 82 puan topladı.hemde trabzon da !! bizim elimizde de hala dönüşüm geçirmemiş cevherler var.hem şampiyonluk kovalayacak,hem de iyi fiyatlara oyuncu satmamızı sağlayacaktır.bundan daha ideali varsa ben bilmiyorum.winner meselesine gelirsek rakibin 17 de 17 !! yaparsa tabi ki şampiyon olamazsın.detaylara gerek yok malum.ben şenol hocanın bu ülkenin en iyi hocası olduğunu düşünüyorum.gelirse karakartal uçuşa geçer.bu benim görüşüm tabi.kendi adıma çok isterim.o da istiyordur çünkü beşiktaş la neler yapabileceğini cümle aleme göstermek isteyecektir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi orası daha derin konu şimdi..

Siz daha iyi bilirsiniz ama kişilik meselesi bu, ki aileden başlar o da :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi orası daha derin konu şimdi..

Siz daha iyi bilirsiniz ama kişilik meselesi bu, ki aileden başlar o da :)
Valla sayenizde her geçen gün Şenol Güneş'e daha bir iyi gözle bakıyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş şike olayında kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bizde almak isteyecektir :)

Bu sefer renklilere denk bir takımla onlara karşı mücadele sergileyecek ve eminim şuan ondan hırslısı yoktur.

Ayrıca hakkımızda yaptığı yorumlardan biri de "Brugge maçından sonra bir moral çöküşü yaşadılar. Camialar, yöneticiler, oyuncular olarak çabuk kırılıyoruz. Bana göre takım da yönetim de oyuncular da başarılıdır."

Tespiti güzel, bence oyunumuz kadar oyuncularımızı da rahatlatacak Şenol Hoca :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş şike olayında kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bizde almak isteyecektir :)

Bu sefer renklilere denk bir takımla onlara karşı mücadele sergileyecek ve eminim şuan ondan hırslısı yoktur.

Ayrıca hakkımızda yaptığı yorumlardan biri de "Brugge maçından sonra bir moral çöküşü yaşadılar. Camialar, yöneticiler, oyuncular olarak çabuk kırılıyoruz. Bana göre takım da yönetim de oyuncular da başarılıdır."

Tespiti güzel, bence oyunumuz kadar oyuncularımızı da rahatlatacak Şenol Hoca :)
Umalım hayırlısı neyse o olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Bilic'e imza kampanyası başlatmış bazı tipler kalsın diye
Bizde Pektemek'i istemiyoruz diye başlatalım.Yeni statta bu adam oynarsa çok küfür yiyecek stat yapılana kadar gider₁ umarım
hemen baslatalim :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba Biliç'le birlikte İngiltere'ye gidiyomuş :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Doğruysa güle güle gitsinler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Artık çok uzattı oda kalacaksa kalsın Gidecekse gitsin kimse Beşiktaştan buyuk değil :iscrewy:
Şenol Hocam Gelirken Bellushiyide getiriRse Atiba ya çokda ihtiyacımız kalmaz açıkçası :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Belluschi ile birlikte gelir.
Sosa
Tolgay - Belluschi muazzam olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belluschi ile birlikte gelir.
Sosa
Tolgay - Belluschi muazzam olur.
Aynen :tabe:

Çevrimdışı Efe

o zaten gitmiş kafaca gitmiş bedenide 1 hafta sonra bavullarını toplayıp gidecek gibi görünüyor yazık oldu 2 senelik emek 1 hafta yerle bir oldu biliç kalsa bişey demem ama gitmesi hayırlı olacak herkes yeni bir başlangıç arıyor artık takım aynı takım gelecek kişi bu takımı uçurmalı artık :)

kombine alacak arkadaşlar arena kartalları 121.blokta sizlerinde katılımını bekliyor.  :ok:

kale arkaları alt kat kombine fiyatı 1.000 tl dir.herkesi kombine almaya davet ediyoruz.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 00:33:08 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o zaten gitmiş kafaca gitmiş bedenide 1 hafta sonra bavullarını toplayıp gidecek gibi görünüyor yazık oldu 2 senelik emek 1 hafta yerle bir oldu biliç kalsa bişey demem ama gitmesi hayırlı olacak herkes yeni bir başlangıç arıyor artık takım aynı takım gelecek kişi bu takımı uçurmalı artık :)

kombine alacak arkadaşlar arena kartalları 121.blokta sizlerinde katılımını bekliyor.  :ok:

kale arkaları alt kat kombine fiyatı 1.000 tl dir.herkesi kombine almaya davet ediyoruz.
Haydi Kalka ayağa Yürü GÜNEŞE :D
#ÇareŞenolGüneş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Töre oynamıyor ve sebebi sakatlık değil diyorlar!

Çevrimdışı Renton

Hayirdir bu gokhanda ya gecen hafta grip bu hafta dizi sismis senin vitrin macın bu derbi.Var bi olaylar ama hayırlısı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

Hayirdir bu gokhanda ya gecen hafta grip bu hafta dizi sismis senin vitrin macın bu derbi.Var bi olaylar ama hayırlısı

takım tatile çıkmış kafaca o yüzden dizi şişiyordur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sanmam.töre oynamazds td ile olan meseledendir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sanmam.töre oynamazds td ile olan meseledendir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Töre yok dedi lick tv.
Once yaz gunu grip sonra diz.
Hmm.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Töre yok dedi lick tv.
Once yaz gunu grip sonra diz.
Hmm.

Beyaz futbolda başka sıkıntıları varmış dedi Ertem
Bilicle ilgili diye düşünüyorum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sakat falan değil. Yalan söylüyorlar.