Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977465 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 21:48:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İngiliz medyası Alan Pardew zu Besiktas demiş. Enteresan Galatasaray'a yakışır aslında.  :eyes

Pardew söz konusuysa onun bizi beğenmeme durumundan önce bizim onu beğenmeme durumumuz var :D

İstemem.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Pardew söz konusuysa onun bizi beğenmeme durumundan önce bizim onu beğenmeme durumumuz var :D

İstemem.

Alan Pardew'i istemeyen balkonun korkuluğundan kendini aşağı atabilir.  :D

Ben Fransız ekolü diye şey ettim.  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Off içim sıkılıyor

Bu sene çok inanmistim resmen down olduk
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 22:00:10 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı talha

Şu Rüzgar Sağnak ne ikiyüzlü bir adamdır. Sene ortası yönetim üstüne düşeni yaptı sıra Bilic'te diyordu. Şİmdi Bilic ne yapsın yönetim suçlu diyor. Böyle adamlar sadece zarar veriyor takıma.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 21:56:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Alan Pardew'i istemeyen balkonun korkuluğundan kendini aşağı atabilir.  :D

Ben Fransız ekolü diye şey ettim.  :lol:

Adamın tek bir kupası yok puan ortalamaları 1.5 civarında :D

Newcastle'a Fransızları doldurmaktan başka bir şeye yaramadı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Ben halen Bilic'in kalma şansının devam ettigini düşünüyorum. Saglam bir derbi galibiyeti gelirse ruzgarın yönü değişir. Ayrıca stadın 2. yarıya yetişmesi ve mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındıgında yönetim riske girmek istemeyebilir. Çarşı'nın da açık şekilde Bilic'in arkasında durdugunu beyan etmesi yönetimi düşündürmüştür. Yeni bir hocayla gelebilecek olası başarısızlıkta oklar bu sefer direkt yönetime çevrilecek. Bilic bu noktada paratoner olabilir yönetim için. Bekleyip görecegiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 21:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Rüzgar Sağnak ne ikiyüzlü bir adamdır. Sene ortası yönetim üstüne düşeni yaptı sıra Bilic'te diyordu. Şİmdi Bilic ne yapsın yönetim suçlu diyor. Böyle adamlar sadece zarar veriyor takıma.

Çok komik adam ya :D Tam 1903'e göre yazar cuk oturmuş :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 21:59:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben halen Bilic'in kalma şansının devam ettigini düşünüyorum. Saglam bir derbi galibiyeti gelirse ruzgarın yönü değişir. Ayrıca stadın 2. yarıya yetişmesi ve mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındıgında yönetim riske girmek istemeyebilir. Çarşı'nın da açık şekilde Bilic'in arkasında durdugunu beyan etmesi yönetimi düşündürmüştür. Yeni bir hocayla gelebilecek olası başarısızlıkta oklar bu sefer direkt yönetime çevrilecek. Bilic bu noktada paratoner olabilir yönetim için. Bekleyip görecegiz.

Yönetimi seneye sadece şampiyonluk kurtarabilir.

Kimle şampiyon olabileceklerini düşüneceklerse o gelecek ya da kalacak diğer faktörler inan bana hiçbir şey ifade etmiyor önümüzdeki sezon için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in kalma ihtimali kalmadı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Çok komik adam ya :D Tam 1903'e göre yazar cuk oturmuş :D

Popülist tam, nabza göre şerbet işi gücü. ANÇ Propagandacısı. Çok sever kendilerini, dilinden düşürmez. Sene ortasında yönetim istediğini aldı ipler sende diyordu şimdi bakıyorum işler tersine dönmüş.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Bu hamle gelecekti her türlü geçen hafta yazmıştım ama ben daha büyük bekliyordum sanırım son 100 milyonluk kısmı sona sakladılar.

2016'Da 100 milyonluk daha yapılır 50 daha sıcak para girer. Ondan sonra sanırım Fulya'yı kullanıp düşük faizli bir kredi alıp borçların bir kısmını temizleyip faizden biraz olsun kurtarmayı düşünüyorlar.

biliyorsun dimi
yd bu klubu getirdiği noktayı coktan 3 senede karsıladık:))
yani bu sekilde o borclar normal sartlarda bitmişti:))
o sebeble yonetim kesinlikle değişmeli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benimde hiç samimi bulmadığım insanlardan. Tam h1903 kafası

Neyse ya bu saatten sonra ayyyyy dalleee dale papiiii :mj: :mj:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Adamın tek bir kupası yok puan ortalamaları 1.5 civarında :D

Newcastle'a Fransızları doldurmaktan başka bir şeye yaramadı :D

Palace de 1,70; Southampton da 1,85 tutturmuş. Ayrıca, Premier ligde 1,5 puan ortalaması gayet iyi. Bizim gitarist EPL de herhangi bir takımda 1,5 puan ortalaması tuttursun Fender Stratocaster marka elektro gitarı benden.  :D

Çevrimdışı f_madida

Bu hamle gelecekti her türlü geçen hafta yazmıştım ama ben daha büyük bekliyordum sanırım son 100 milyonluk kısmı sona sakladılar.

2016'Da 100 milyonluk daha yapılır 50 daha sıcak para girer. Ondan sonra sanırım Fulya'yı kullanıp düşük faizli bir kredi alıp borçların bir kısmını temizleyip faizden biraz olsun kurtarmayı düşünüyorlar.

Dernek neyi verecek onu merak ediyorum... Sonucta borcun 400 kusurluk kismi da dernek ustunde.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Akhisar'ı ilk 10'a sokamayan adam GS'yi şampiyon yaptı
Gerçekler gerçekler..

:lol: :lol: :lol: şu cevabı ben alsaydım, foruma veda etmiştim.  :kop:

Çevrimdışı eski inönü

Yönetimi seneye sadece şampiyonluk kurtarabilir.

Kimle şampiyon olabileceklerini düşüneceklerse o gelecek ya da kalacak diğer faktörler inan bana hiçbir şey ifade etmiyor önümüzdeki sezon için.
denklem o kadar basit degil. Seçimlerde her halükarda FO'nun elinde stat kozu olacak ki bu cok buyuk koz. Hele ki o zamana kadar açılmış ve insanlar orda maç seyretmeyi tecrube etmiş olacak. Stadın yanında bir de şampiyon olmuş Bilic çok buyuk koz.
1. senaryo: Bilic şampiyon olur ''artık eski devir kapandı. Td çöplüğü olmaktan çıktık hocamıza 3 sene sabtrettik ve karşılıgını gorduk. Tıpkı Gordon Milne dönemi gibi bundan sonrası çok aydınlık. Şampiyonluklara ambargo koyacagız. ''
2. senaryo: Bilic şampiyon olamaz ''hocamıza 3 sene sabrettik başarılı olması için butun emeğimizi seferber ettik, ekonomik zorluklara ragmen 1 dedigini 2 etmedik istikrar adına ama Bilic başarısız oldu. Bizim kabahatimiz yok. Yeni hocamız X kişisidir. Beşiktaşımıza hayırlı olsun'' ( x kişisi buyuk ihtimal Lucescu olur)
Bu iki senaryoda FO yeniden seçilir. Ama olası bir yeni Td ve başarısızlık durumunda eli çok zayıflar.

Çevrimdışı eski inönü

yani kısaca diyorum ki yeni Teknik Direktor kozu büyük bir kozdur ve secimlerden 1 yıl önce o kozu kullanmak risktir. En kötü senaryoda o kozu seçimde kullanmak tercih edilebilir. Unutmayın ki Fikret Orman, yönetim anlayışının YD döneminden çok farklı oldugu ve o dönem yapılan hataların bir daha tekrarlanmayacağı imajıyla başkan seçilmiştir. Fazla sayıda hocayla çalışıp başarı elde edememek bu imajı yıkar. İnsanlar senin de YD'den farkın yok demeye başlar.

Çevrimdışı Kartal Ç

Dernek neyi verecek onu merak ediyorum... Sonucta borcun 400 kusurluk kismi da dernek ustunde.

geçen arttırmada yapıldığı gibi dernek sermaye arttırımına aş'deki kendi hissesine karşılık gelecek kadar aş'nin derneğe olan borcunu kullanacak. mahsuplaşacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yani kısaca diyorum ki yeni Teknik Direktor kozu büyük bir kozdur ve secimlerden 1 yıl önce o kozu kullanmak risktir. En kötü senaryoda o kozu seçimde kullanmak tercih edilebilir. Unutmayın ki Fikret Orman, yönetim anlayışının YD döneminden çok farklı oldugu ve o dönem yapılan hataların bir daha tekrarlanmayacağı imajıyla başkan seçilmiştir. Fazla sayıda hocayla çalışıp başarı elde edememek bu imajı yıkar. İnsanlar senin de YD'den farkın yok demeye başlar.
Bunu başkan da biliyodur.. O yüzden şuan kendi gözümden Bilic %60 - Başka hoca %40 :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunu başkan da biliyodur.. O yüzden şuan kendi gözümden Bilic %60 - Başka hoca %40 :bandit:
Şu 1,5 hafta geçmez. Başkan öyle bir isimle anlaşacağım ki rakiplerimiz bile hayret edecek şeklinde bir demeç vermişti
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 23:03:19
  • Beşiktaş / Bodrum

2. senaryo: Bilic şampiyon olamaz ''hocamıza 3 sene sabrettik başarılı olması için butun emeğimizi seferber ettik, ekonomik zorluklara ragmen 1 dedigini 2 etmedik istikrar adına ama Bilic başarısız oldu. Bizim kabahatimiz yok. Yeni hocamız X kişisidir. Beşiktaşımıza hayırlı olsun'' ( x kişisi buyuk ihtimal Lucescu olur)

Bu başarısızlıktan sıyrılmanın gerçekten bu kadar kolay olacağını mı düşünüyorsun?

Adama demezler mi kim getirdi Bilic'i yapamayacağını biz gördük sen nasıl 3 sene sabredip çöpe attın 3 seneyi diye?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu 1,5 hafta geçmez. Başkan öyle bir isimle anlaşacağım ki rakiplerimiz bile hayret edecek şeklinde bir demeç vermişti
Açıklaması şöyle değil miydi ;

"Gelecek hoca kimsenin tartışmayacağı bir hoca olacak"

Rakiplerin bile hayrete düşeceği birinin geleceğini sanmıyorum :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Açıklaması şöyle değil miydi ;

"Gelecek hoca kimsenin tartışmayacağı bir hoca olacak"

Rakiplerin bile hayrete düşeceği birinin geleceğini sanmıyorum :)
Fotomaç haberi ( Yani fotomaç ın yalancısıyım  :D )
 Bu konuda yönetimdeki arkadaşlarından da tam destek alan Başkan Orman'ın, "Bitime 2 maç kaldı. Her şey bittikten sonra öyle bir teknik adamla anlaşma yapacağım ki, tüm camiamız mutlu olacak, herkesin yüzü gülecek, rakiplerimiz bile şaşıracak" dediği öğrenildi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Bu başarısızlıktan sıyrılmanın gerçekten bu kadar kolay olacağını mı düşünüyorsun?

Adama demezler mi kim getirdi Bilic'i yapamayacağını biz gördük sen nasıl 3 sene sabredip çöpe attın 3 seneyi diye?

diyenler tabi ki olur ama yeni stadın heyecanı ve yeni açıklanan hocanın verdiği umutla 1 dönem daha şans verilir FO'ya. Bakın şimdi bile forumda yeni hocanın adı büyük heyecan  ve umut yaratıyor. Neden bu umutları şimdiden harcasınlar. Koz olarak ceplerinde tutmaları kendileri açısından daha mantıklı.

Çevrimdışı Tolga

Fotomaç haberi ( Yani fotomaç ın yalancısıyım  :D )
 Bu konuda yönetimdeki arkadaşlarından da tam destek alan Başkan Orman'ın, "Bitime 2 maç kaldı. Her şey bittikten sonra öyle bir teknik adamla anlaşma yapacağım ki, tüm camiamız mutlu olacak, herkesin yüzü gülecek, rakiplerimiz bile şaşıracak" dediği öğrenildi.

Öyle bir hoca ancak Lucescu olabilirdi ama o da kulübünde kalacağına göre aklıma başka kimse gelmiyor :)