Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978302 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

şenol güneş , pektemeği de adam ederse o zaman hakikaten eli öpülecek adamdır demektir. hatta ne eli.. neyse..
pektemek adam olmaz ona garanti verebilirim
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Yönetimin yanındayım zaten güzel kardeşim oyumu verdim sonraki seçime verirmiyim orası bende saklı

Sen madem katkını yaptın neden üstüne alındın onuda anlamadım yada yazdığım şeylerde herhangi bir yalan bir iftira varmı?? Neden bu kadar heyheylendin?

Önce okuduğumuzu anlıyoruz sonra insanlara saygı çerçevesinde nasıl cevap verilir onu irdeleyip öyle alıntı yapıyoruz bunuda bil...

Ben başarısızlık taraftarınmı dedim hayır elbette herkesin ama malesef taraftarın hiç payı yokmuş siz bu taraftarı haketmiyorsunuz bundan sonra maça gidersem forma alırsam cartsam curtsam...

Bunlar yanlış şeyler bir başarısızlık varsa bundan herkes sorumludur ve yine yazıyorum önce çuvaldız sonra iğne her zaman  :ok:
Ben her şeyin göz ardı edilip faturanın taraftara çıkarılmasına karşıyım
Velev ki taraftar doldurmadı stadı
Bu herifler milyon avrolarla para alıyolar
Oynamak oynatmak boyunlarının borcu değil mi
Renklilerin evlerinde oynadıkları maçlarda çok büyük destek mi gördük
Bomboştu statları
Her sezon sonunda yönetimler taraftara çıkarıyor faturayı
Biz de bir güzel yutuyoruz zokayı
Kardeşim senin işin değil mi bu?
Ben mi yapıcam transferi,maçı ben mi alıcam
Antreanmanı ben mi yaptırıcam
Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında
Millet 3 kuruş para kazanıyo onu da Kartal Yuvasına kombineye yatırıyo
Ama ıslıklayınca protesto edince auvvv
Bırakalım o zaman kafalarına göre takılsınlar
Zaten laylalar reynalar kaybettikleri maçtan sonra gırgır şamata
Ne güzel dünya
İnsanlar umut bağlıyor,size güveniyoruz diyor
Bu ruhsuzluğu,lakaytlığı da görünce çileden çıkıyorlar benim gibi
Yöneticilerin de futbolcuların da hocaların da hepsi gider
Tek gitmeyecek olan tribündeki Beşiktaş taraftarıdır
Ve ona layık olmak için herkes arkasını yırtacak aldığı görevlerde
O zaman Beşiktaş'a layık olacaklar,ismini taşıyacaklar
O zaman bağrına basacak taraftar da onları
Taraftarın bunların yanında suçu okyanusta katredir

Çevrimdışı ahmetx

Bence en önemlisi tolga ve Cenkin elden çıkarılıp çok iyi bir kaleci alınması lazım. Kaleci çok önemli çok .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kafasını yarıp bandajla oynadıktan sonra Fikret Orman'ın gözdesi oldu. Hatta kanlı formasını başkan hatıra olarak almıştı. Ayrıca Burak gibi kazma adam olduysa Pektemek neden olmasın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

Aynen katılıyorum abi 2 sezondur hep savunmaya çalıştım ama olmayınca olmuyo demek tek korkum bizden gider yıldız olur genelde öyle oluyo çünkü
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Kafasını yarıp bandajla oynadıktan sonra Fikret Orman'ın gözdesi oldu. Hatta kanlı formasını başkan hatıra olarak almıştı. Ayrıca Burak gibi kazma adam olduysa Pektemek neden olmasın
Burak kazma değildi, artistti erken havaya girmişti.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence en önemlisi tolga ve Cenkin elden çıkarılıp çok iyi bir kaleci alınması lazım. Kaleci çok önemli çok .
Bu konu bence TD seçiminden bile önemli. Hamza mı yoksa Muslera mı desen ne der gs liler. Cech süper iyi giderdi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tolgay Oğuzhan Belluschi Veli Oğuzhan Sosa tam 6 oyuncu 3 pozisyon için süper olur 5i ofansif  :bandit:
oğuzhanı iki defa yazınca çift kişilikmi oynayacak @Çağrı   :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Pektemekle niye sözleşme imzalandı dediklerinde başkanın cevabı
"Diğer oyuncular tuğla Pektemek çimento"
Güler misin ağlar mısın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burak kazma değildi, artistti erken havaya girmişti.
Evet kazma değildi çünkü kazmanın önde gideniydi  :D Hadi bize yaramadı fb ye ne demeli. Onlar da kovdular resmen
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Pektemek düşünerek oynamıyor , çocuk gibi pozisyonun içinde kendini kaybediyor ve dengesizliğinden sakatlanıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Evet kazma değildi çünkü kazmanın önde gideniydi  :D Hadi bize yaramadı fb ye ne demeli. Onlar da kovdular resmen
Hasan abi kazma hiç bir futbolcu gol kralı olamaz çünkü golcülük zeka ve yetenek ister. Kazma futbolcuda sonradan yetenekli olmaz.

Çevrimdışı kaanzor

Ben her şeyin göz ardı edilip faturanın taraftara çıkarılmasına karşıyım
Velev ki taraftar doldurmadı stadı
Bu herifler milyon avrolarla para alıyolar
Oynamak oynatmak boyunlarının borcu değil mi
Renklilerin evlerinde oynadıkları maçlarda çok büyük destek mi gördük
Bomboştu statları
Her sezon sonunda yönetimler taraftara çıkarıyor faturayı
Biz de bir güzel yutuyoruz zokayı
Kardeşim senin işin değil mi bu?
Ben mi yapıcam transferi,maçı ben mi alıcam
Antreanmanı ben mi yaptırıcam
Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında
Millet 3 kuruş para kazanıyo onu da Kartal Yuvasına kombineye yatırıyo
Ama ıslıklayınca protesto edince auvvv
Bırakalım o zaman kafalarına göre takılsınlar
Zaten laylalar reynalar kaybettikleri maçtan sonra gırgır şamata
Ne güzel dünya
İnsanlar umut bağlıyor,size güveniyoruz diyor
Bu ruhsuzluğu,lakaytlığı da görünce çileden çıkıyorlar benim gibi
Yöneticilerin de futbolcuların da hocaların da hepsi gider
Tek gitmeyecek olan tribündeki Beşiktaş taraftarıdır
Ve ona layık olmak için herkes arkasını yırtacak aldığı görevlerde
O zaman Beşiktaş'a layık olacaklar,ismini taşıyacaklar
O zaman bağrına basacak taraftar da onları
Taraftarın bunların yanında suçu okyanusta katredir

Bak şimdi oldu sonuna kadar katılıyorum profesyonellik bunu gerektirir ama malesef bizim futbolcular bu sadece bizim için değil türk futbolcular ve onlara hemen ayak uyduran türkiyede oynayan yabancılarda dahil iş paraya gelince full pro ama oynamaya gelince tamamen duygusal oluyolar

Örnek Prandelli kötü hocamı yada Schuster ama adamlar profesyoneldi ben idmanı taktiği veririm sorumluluk topcunun kafasındalardı noldu gittiler

Fatih,Hamza, Mustafa bunlar yukardaki adamların eline su dökemez ama iyi gaz verirler bizde de futbol böyle işler.

Ama inan bana çok fanatik savunuyosun taraftarı unutma ki bu taraftardı Ahmet Dursun Seba gitsin diyen Delgadoyu ağlatan Del Bosque ye İsmail Kartal muamelesi yapan.

Sonuçta kimse mükemmel değil...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce Bir yönetici Twitterden paylaşmış , Kısa surede kaldırılmış :alala: @Çağrı abi
Bu durumda Şenol Guneş Hayırlı olsun diyebilirmiyiz :ishock: :ishock: :ishock:

yöneticiler çocuk mu kadro yazıp twitter da paylaşsın
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 16:19:49 ahmetx ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi kazma hiç bir futbolcu gol kralı olamaz çünkü golcülük zeka ve yetenek ister. Kazma futbolcuda sonradan yetenekli olmaz.
Hatırlayanlar bilir; yıllar önce Adanaspor'lu özer gol kralı oldu ve biz transfer ettik, yerine de Bora'yı kiralık verdik. Özer bizde vasatı aşamadı ama Bora gitti Adanaspor'da gol kralı oldu  :lol: Necmi Perekli bizde vasatken gitti Trabzonda gol kralı oldu.
Ardaya sormuşlar dünyanın en iyisi kim diye; elbette Ronaldo demiş ve eklemiş yalnız Messi bu dünyadan değil  :icool:
Messi yetenektir ama Ronaldo çalışmanın ürünüdür. Ben Burak'ı da böyle görüyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Az önce Bir yönetici Twitterden paylaşmış , Kısa surede kaldırılmış :alala: @Çağrı abi
İnandirici gelmedi sazan.aviye benziyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

şenol güneş , pektemeği de adam ederse o zaman hakikaten eli öpülecek adamdır demektir. hatta ne eli.. neyse..
Ona jose mourinhoyu ozel hoca olarak tutsak ondan yine adam olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Tolgay Oğuzhan Belluschi Veli Oğuzhan Sosa tam 6 oyuncu 3 pozisyon için süper olur 5i ofansif  :bandit:

Oğuzhan box to box oluyo sanırım çift yönlü :D

orada ozi nin yerine(yani bi tanesinin yerine :D) hakkaten bi b2b koyarsak bu 6lı süper olur işte @Çağrı
Hope for the Best, Plan for the Worst

İnandirici gelmedi sazan.aviye benziyor
Kendi yoneticimizmi Sazan. avı yapıyor :alala: :alala:

Çevrimdışı Tolga

Orada Kaboul var sözleşmesi hala devam ediyor.

Bonservisle oyuncu alamaycağımıza göre bu 11 gerçekçi değil :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Orada Kaboul var sözleşmesi hala devam ediyor.

Bonservisle oyuncu alamaycağımıza göre bu 11 gerçekçi değil :icool:
Ya elimizdeki birini satarsak , Franco mesela :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence forvete nazario ronaldo yu almamız gerek

sağlam bi diyetisyen destegi ile form tutar.. en az 10 gol atar pektemekten iyi olur..

tek hayalimdir BJK forması giymesi M.Denizli zamanında düşünülmüştü..

dünya gözü ile izlediğim en büyük futbolcu :)

Çevrimdışı ahmetx

Hatırlayanlar bilir; yıllar önce Adanaspor'lu özer gol kralı oldu ve biz transfer ettik, yerine de Bora'yı kiralık verdik. Özer bizde vasatı aşamadı ama Bora gitti Adanaspor'da gol kralı oldu  :lol: Necmi Perekli bizde vasatken gitti Trabzonda gol kralı oldu.
Ardaya sormuşlar dünyanın en iyisi kim diye; elbette Ronaldo demiş ve eklemiş yalnız Messi bu dünyadan değil  :icool:
Messi yetenektir ama Ronaldo çalışmanın ürünüdür. Ben Burak'ı da böyle görüyorum
Burak Yılmaz 25 yaşında Trabzona gitti ,25 yaşından sonra hiç bir kazma futbolcu bu seviyeye gelemez Hasan abi. Ronaldo örneği bu konuda çok doğru değil bence çünkü daha 18 yaşında M.U forması giymiş bir forvetten bahsediyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kendi yoneticimizmi Sazan. avı yapıyor :alala: :alala:

kesin bilgimi yönetici kim ismi falan varmı sadece kareli deftere yazılı bi kadro var yunus kardeşim. yönetici kim onuda açıklasınlar.