Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979586 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı atalay

Yalnız şöyle de bir şey var.

Bilic, yerine düşünülen iki hocayı (Şenol Güneş, Ersun Yanal) taktiksel olarak 4 maçta da tokatladı.

Tabii, bu sonuçtan İsmail Kartal zu Beşiktaş anlamı çıkarmayın.  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:29:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Nasıl konuşmaya gerek yok ? İlk Gs maçında 50 dakika orta sahayı geçmedik, kırmızıyı 0-1 den sonra gördük. 2. Fb maçında adamların forveti küsmüş, 46. dakika da 3 tane sakatlıktan zorunlu değişiklik yapmış ama yine üstüne gitmiyorsun bunları konuşmayacağız da neyi konuşacağız ?
@anilt  noldu şenol hocadan vaz mı geçtin ??  :)

Çevrimdışı Anıl

@anilt  noldu şenol hocadan vaz mı geçtin ??  :)
Necmi abi kızdı :D Yoksa Şenol hoca gelmeli, gelecek :bandit: @Mehmet

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:32:37
Necmi abi kızdı :D Yoksa Şenol hoca gelmeli, gelecek :bandit: @Mehmet
neden kızdı ki ?  :akuma: şenol hoca luce'den sonra en iyi adaydır . ozi'yi fre'ı töre'yi düşünemiyorum  :sevinc

Çevrimdışı Kadir G.

Yalnız şöyle de bir şey var.

Bilic, yerine düşünülen iki hocayı (Şenol Güneş, Ersun Yanal) taktiksel olarak 4 maçta da tokatladı.

Tabii, bu sonuçtan İsmail Kartal zu Beşiktaş anlamı çıkarmayın.  :lol:

Ersun yanal bana göre vasat bir trabzonun başında. Oyuncuların adı olsa bile oyunları yok. Baya da sıradan oyuncu var. Sene başında 30 tane transfer yaptılar çoğu çöp.

Şenol güneş bir maçta bizden puan alıyordu çok zorlandık zaten. Adamın elinde çok üst seviye oyuncular da yok 1-2 kişi dışında. En kısa şekilde söylersem güneşle bilic yer değiştirseydi en kötü 3-0 iyi bir tahminle 5-0 alırdık 3-2 lik maçı.

Çevrimdışı Anıl

neden kızdı ki ?  :akuma: şenol hoca luce'den sonra en iyi adaydır . ozi'yi fre'ı töre'yi düşünemiyorum  :sevinc
Şuan başka bir takımın başında olduğu için :D Neyse bize gelsin de farketmez :)

Çevrimdışı mellfred

ben bilicin vodafone arenada çalışma hakkına sahip olduğunu düşünüyorum. ha o gelmezse luce değil güneş'i tercih ederim
göze hoş gelen hücum futbolu ,set oyunları, bol goller... üstelik gençleri kırbaçlayan yapısıyla en çok çalışmak isteyeceği takım biziz. trabzon'da atıl haldeki burak'ı selçuk'u engin baytar'ı adam etti. bizde oğuzhan kerim pedro miloseviç gökhan gibi potansiyeli bol özgüveni ve çalışma disiplinini eksik yığınla adam var. umarım gelir. hatta, şimdi ikna oldum da salla bilic'i hemen gelsin be

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:44:43
Şuan başka bir takımın başında olduğu için :D Neyse bize gelsin de farketmez :)

Şenol Güneş ; 31 mayıs'a kadar Bursaspor'un teknik direkörüyüm bla bla bla bla ama Bursaspor ben gittikten sonra teknik direktörsüz kalacak kulüp değil  :super: :halay: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Luce shaktarda kalacam demis kaynak sporx
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye yeni hoca gelecek üçüncü yapacak.

Taraftar yine çıldıracak hoca gönderilecek.
Şampiyon yapsa ikinci senesinde alacağı kötü sonuç onu görevinden edecek...

Kısır döngü yani kısaca.Hiç ilerleyemeyeceğiz,yerimizde kalacağız..

Şenol Güneş gelse çalışacağı  süre en fazla 2 senedir.Şampiyon yapsa hadi 3 olsun...

Eski yönetimle yeni yönetim arasındaki fark nedir o zaman,al birini vur ötekine

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:50:08
Luce shaktarda kalacam demis kaynak sporx

keşke luce olsaydı ama şenol güneş olacask herhalde , sevimsiz denizli olmasın da, gerçi şampiyon yapacaksa o gelsin napalım  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Yazacaklarınızı yazdınız şimdi dinlenmeye geçtiniz değil mi :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Yazacaklarınızı yazdınız şimdi dinlenmeye geçtiniz değil mi :evillol: :evillol:
Valla 2-3 hafta daha bekleyecegiz hicbir sey belli degil luce gelmeyecek o belli sadece
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pazar akşamını bekleyin. İnanılmaz bir gün olacak.

Çevrimdışı Renton

Aksama gerek yok sabah 10 da baslayacak gerginlik
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Pazar akşamı hiçbirşey olmaz zaten Bilic gidiyor derbiyi kazansa ya da kaybetse de durum değişmeyecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Kongrenin gerginliği + olası mağlubiyet.. bugün eğer kloop gibi, delikanlı gibi, seneye bizle çalışmayacak deselerdi, belki olay olmazdı ama seneye de biliçle çalışmak istiyoruz lafları iyice gerecek ortamı.

Bakın görün.

Çevrimdışı ömer

Ben yönetimden Bilic süprizi bekliyorum.Seneye de kalacak

Mustafa-Ersanla sözleşme uzatan neden Bilicle uzatmasın?
Valla iyi demişsin mustafa ersan motta gibi yeteneklerin olduğu yere biliç ç o k bilee

Çevrimdışı Deniz

Gsliler 4-5 atiyor sosyal medyada..bakalim pazar gunu nasil bir mac olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

İyi insaflı davranmışlar :D

Çevrimiçi Samet Ç

içimden bir his bizim farklı yeneceğimizi söylüyor ama pek fazla ciddiye almayın ne zaman böyle desem olmadık mağlubiyetler alıyoruz en son gaziantepe 6-1 yeneriz diyordum 1-1 berabere kaldık.  :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs'ye gol atmamız Bilic için büyük başarı olacaktır

Çevrimdışı Deniz

içimden bir his bizim farklı yeneceğimizi söylüyor ama pek fazla ciddiye almayın ne zaman böyle desem olmadık mağlubiyetler alıyoruz en son gaziantepe 6-1 yeneriz diyordum 1-1 berabere kaldık.  :)
Ben 1-1 e raziyim

beraberliğe tesislere gidip takım karşılayacak hale geldik.  :akuma: