Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978076 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz çocuklar, GÜNEŞ 'li günler.

Çok güzel pankart yapılır Şenol Hoca'nın ismiyle  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı scape_bjk

Su taraftar bilice gosterdigi sabrın yarisini senol güneşe göstermeyecek.
Bilincli taraftar sayimiz maalesef ki logaritmik olarak azalıyor.herkes farkli bir kafada.birisi cikmis bilic giderse babam gelse protesto ederim diyor,birisi cikmis ben lucescuyu isterim baskasi gelirsr protesto ederim diyor,biri cikmis senol güneş gelmezse küserim diyor yani herkez bise diyor.

Tehditle taraftarlik mi olur?boyle bir ortama degil lucescu senol gunes,mourinhoyu getirsen yazik edersin.

O yüzden diyorum kalsin bilic,millet yine profil fotosunu bilic yapacak senelerce bu sacma tartisma donecek,ben ikinci quaresma vakasi cekemem.
Sorunun hala T.d. değiştirmekte olduğunu zannediyorsun biz ise bi temel atılmış yarıda kalmasın diyoruz. Yoksa gelsin şenol hocaya kimse hayır demez veya luceye

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tepkiler şuanda hat safhada zaten ancak gelecek adam önemli.Bilic'in gitmesi hiçbir işe yaramayabilir.Bu tabloyu Luce giderken de gördük takım en kısır dönemine girdi inşallah tekrar etmez.

Şimdi diyeceksin Luce ile Bilic bir mi ama giderken ona da sövüyorlardı.Sonradan pişmanlığını yaşadığımız çok hoca oldu.Bu takımın ilk yarısını dikkate alırsak takım oyunu bazında 2002-2003'ten sonra oynadığımız en iyi oyundu.

Yeni hoca gelecekse Bilic tarzında ama onun winner ve özgüvenli ve oyunu iyi okuyanı gelsin diyeceğim ama o hocalarda dünyanın top class takımlarını yönetiyor.

Kim gelecekse gelsin bu düzeni yıkmamalı,üstüne koymalı.Sene başında doğru oyunu oynarken kimse ses çıkarmadı.Ama Bilic'in yanlış tercihlerine ve korkaklığına hepimiz sövdük tabi.

Bilic'in motivasyon haricinde bir nanesini görmedik bu sene. Bence de söylediğin gibi derbilerde korkak oynatıp 0-0'a razı bir hoca gelmemeli.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yeni sezonda üç isteğim var  futbolcular parasını alamadı diye oynamamazlık yapmasın paralar bir şekilde tıkırında yatsın. Eğer olursa ki olacak hakem hatalarına karşı en sert şekilde cevap verilsin bir de kurt hoca gelsin yine şampiyon olamazsak Allah belamızı vermiş derim ne diyim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Türkay

Yeni sezonda üç isteğim var  futbolcular parasını alamadı diye oynamamazlık yapmasın paralar bir şekilde tıkırında yatsın. Eğer olursa ki olacak hakem hatalarına karşı en sert şekilde cevap verilsin bir de kurt hoca gelsin yine şampiyon olamazsak Allah belamızı vermiş derim ne diyim.

:kop:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Türkay sen alıntıda orayı koyulaştırmışsın ya okuyunca bende istemsizce güldüm ama inan sinir stresten. Güleriz ağlanacak halimize yani  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic'in motivasyon haricinde bir nanesini görmedik bu sene. Bence de söylediğin gibi derbilerde korkak oynatıp 0-0'a razı bir hoca gelmemeli.

Ben aksine Bilic'in motivasyon konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum.Bilic sıcak kanlı biri ama bunu dışa çok yansıtmıyor,soğuk davranıyor sanki.Takımda herkesin yüzü asık,moralsiz...

Çoğu oyuncu da Bilic'in gitmesini istiyordur diye düşünüyorum

Çevrimdışı Anıl

Tepkiler şuanda hat safhada zaten ancak gelecek adam önemli.Bilic'in gitmesi hiçbir işe yaramayabilir.Bu tabloyu Luce giderken de gördük takım en kısır dönemine girdi inşallah tekrar etmez.

Şimdi diyeceksin Luce ile Bilic bir mi ama giderken ona da sövüyorlardı.Sonradan pişmanlığını yaşadığımız çok hoca oldu.Bu takımın ilk yarısını dikkate alırsak takım oyunu bazında 2002-2003'ten sonra oynadığımız en iyi oyundu.

Yeni hoca gelecekse Bilic tarzında ama onun winner ve özgüvenli ve oyunu iyi okuyanı gelsin diyeceğim ama o hocalarda dünyanın top class takımlarını yönetiyor.

Kim gelecekse gelsin bu düzeni yıkmamalı,üstüne koymalı.Sene başında doğru oyunu oynarken kimse ses çıkarmadı.Ama Bilic'in yanlış tercihlerine ve korkaklığına hepimiz sövdük tabi.

Şenol Güneş
İbrahim Üzülmez
İlhan Mansız

Bu ekip ligde bizi şampiyon yapar. Hem de oynadığımız oyundan zevk vererek yaparlar bunu. He tabii ki teknik ekiple bitmez bu iş. Gerekli yerlere iyi adamlar da almamız gerekiyor. Mesela bence Şenol Güneş gelirse Cech'e bile gerek kalmayabilir. Günay inanılmaz gelişebilir. Zaten potansiyeli yüksek bunu ortaya çıkarabilir. Her ne kadar beğenmesem de Frei gelişebilir. Töre daha da gelişir. Atınç gelişir, Oğuzhan gelişir. Tosun gelişir. Yabancılar da tecrübeli ve kaliteli oldu mu bir sıkıntı kalmaz. Avrupa Ligi'nde de son 16 veya çeyrek final de yapabiliriz eğer Sevilla gelmezse :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Su taraftar bilice gosterdigi sabrın yarisini senol güneşe göstermeyecek.
Bilincli taraftar sayimiz maalesef ki logaritmik olarak azalıyor.herkes farkli bir kafada.birisi cikmis bilic giderse babam gelse protesto ederim diyor,birisi cikmis ben lucescuyu isterim baskasi gelirsr protesto ederim diyor,biri cikmis senol güneş gelmezse küserim diyor yani herkez bise diyor.

Tehditle taraftarlik mi olur?boyle bir ortama degil lucescu senol gunes,mourinhoyu getirsen yazik edersin.

O yüzden diyorum kalsin bilic,millet yine profil fotosunu bilic yapacak senelerce bu sacma tartisma donecek,ben ikinci quaresma vakasi cekemem.
Biri de Çıkmış Medya adamı olarak yazıyor  :bandit: :bandit: Şahıslara takılmayın diyoruz BJK kimse Büyük değildir...! Hala o gelsin bu gitsin edasındasınız Oyucular Neden oynamıyor ? Onlara tepki verilmeli gece klüplerinde tokatlanmalı...!

Çevrimdışı Türkay

Türkay sen alıntıda orayı koyulaştırmışsın ya okuyunca bende istemsizce güldüm ama inan sinir stresten. Güleriz ağlanacak halimize yani  :kop:

Aynen abi dalgaya vuruyoruz işi artık yapacak bi şey kalmadı   :biggrinking: :lol:

Çevrimdışı scape_bjk

Birde bilic gitsin diyenlere şunu soruyorum gelen T.d. 4 yada 5 hafta sonra yeni stada geçecek peki başarılı olursa bilic ile mi kıyaslayacağız bu haksızlık olmaz mı? oynasın stadsın o zaman bende kıyaslayayım ne yaptığını bunlarıda düşünmek gerek

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben aksine Bilic'in motivasyon konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum.Bilic sıcak kanlı biri ama bunu dışa çok yansıtmıyor,soğuk davranıyor sanki.Takımda herkesin yüzü asık,moralsiz...

Çoğu oyuncu da Bilic'in gitmesini istiyordur diye düşünüyorum

Takımı bir arada tutmak konusunda başarılıydı bence, belki takım için önemi çok büyük maçların tamamını kaybettik (Brugge- Derbiler vs.) fakat Töre'yi iyi idare etti. Bence takımın büyük kısmı disiplin konusunda sıkıntılı. İki maç üst üste oynamayınca veya kötü oynayınca küsüyorlar. Bahsettiğimiz adamlar da 17-18 yaşındaki gençler değil, Demba Ba, Oğuzhan gibi oyuncular. O yüzden bence takımı bir arada tutma konusunu iyi idare etti. Geri kalan herşeyden ise malesef çaktı.

Çevrimdışı Anıl

Birde bilic gitsin diyenlere şunu soruyorum gelen T.d. 4 yada 5 hafta sonra yeni stada geçecek peki başarılı olursa bilic ile mi kıyaslayacağız bu haksızlık olmaz mı? oynasın stadsın o zaman bende kıyaslayayım ne yaptığını bunlarıda düşünmek gerek
Olay stad değil ki. Olay anlayış. Sen dünyanın en baskılı stadın da en iyi taraftarla bile oynarken derbide takımı geriye yaslayıp beklersen yenilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:02:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Kimseyi kimseyle kıyaslamaya gerek yok şampiyon olsun yeterli keyfini çıkarırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sezonun finaline gelmişiz Antep-Akhisar-Konya maçlarında 7 puan bırakıyoruz şimdi bunun statla falan alakası var mı.

Sezonun finalini yapamadığı ortada geçen sene de Ş.Ligi'ni Sivas'a 3-0 yenilerek bırakmıştık bu sene de şampiyonluğu bu 3 maçta bıraktık.

2 sezondur oynadığımız 7 derbide galibiyetimiz yok bir kez bile 2. olamamışız şimdi bunların hepsi statla mı alakalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Olay stad değil ki. Olay anlayış. Sen dünyanın en baskılı stadın da en iyi taraftarla bile oynarken derbide takımı geriye yaslayıp beklersen yenilirsin.
derbiden bahsetmiyorum genel olarak stadsız geçen sezonlardan bahsediyorum. Derbilerde nerdeyse hep bi eksik oynadık zaten konuşmaya gerek yok

Çevrimdışı scape_bjk

Kimseyi kimseyle kıyaslamaya gerek yok şampiyon olsun yeterli keyfini çıkarırız.
Neden kıyaslamıyoruz? Hergün burda samet aybabayla kıyaslıyorlar ama

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 23:11:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neden kıyaslamıyoruz? Hergün burda samet aybabayla kıyaslıyorlar ama

O da saçmalık. Gerek yok çünkü.

Biten bitiyor kaybeden kaybediyor her türlü kaybeden biziz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

derbiden bahsetmiyorum genel olarak stadsız geçen sezonlardan bahsediyorum. Derbilerde nerdeyse hep bi eksik oynadık zaten konuşmaya gerek yok
Nasıl konuşmaya gerek yok ? İlk Gs maçında 50 dakika orta sahayı geçmedik, kırmızıyı 0-1 den sonra gördük. 2. Fb maçında adamların forveti küsmüş, 46. dakika da 3 tane sakatlıktan zorunlu değişiklik yapmış ama yine üstüne gitmiyorsun bunları konuşmayacağız da neyi konuşacağız ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz çocuklar, GÜNEŞ 'li günler.

Çok güzel pankart yapılır Şenol Hoca'nın ismiyle  :biggrinking:
3000. mesaj hayırlı olsun güzel fikir :ok: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

3000. mesaj hayırlı olsun güzel fikir :ok: :D

Teşekkür ederim @Yusuf Tekeli  Ne ara o kadar olmuş ya  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Bilnçli taraftar dediğin sen oluyorsun heralde başkasının düşüncesi önemli değil mi yani sen ne düşünüyorsan onu mu düşünmek zorunda burda senden çok daha fazla şey görmüş yaşamış insanlar var belkide sen çok popülist davranıyorsun. Biraz insanların düşüncesine saygı dymayı öğren arkadaşım.

Popülist davranan sen oluyorsun su tavirlarla benim yazdigim mesajda baskasinin dusuncesi ile ilgili en ufak ima yok benden cok daha fazla görmüş insanlar elbette vardir en cok ben bilsem cikar sportif direktorluk yaparim ama baskasinin bilgidi ile ilgili boyle bir iddia ortaya atan sen popülist olan ben mi oluyorum?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Sorunun hala T.d. değiştirmekte olduğunu zannediyorsun biz ise bi temel atılmış yarıda kalmasın diyoruz. Yoksa gelsin şenol hocaya kimse hayır demez veya luceye
Asil sen hala sistemin teknik direktor oldugunu mu saniyorsun ,teknik direktörler hicbir zaman sistem olmaz sadece sistemin bir parcasi olur bugun barcaya bak portoya bak kim gelirse gelsin belli bir sistemin disina cikamazlar guardiolaya sistem sistem desiler dunku td luis enrique gozunun yasina bakmadi.ya da portoya kimi getirsen getir o takimin dunya futboluna kazandirdigi  oyuncu sayisi surekli artacak.
temelin slaven bilic oldugunu dusunmek benim dusuncdme göre ciddi yanlis olur bugun bilic ersanin eline bakmayip atinci bize kazandirsaydi,olcayin keyfine bakmayip kerimi oziyi kazandirsaydi ,mustafa pektemek gibi oyuncuya tapmayip cenk tosunu kazandirsaydi ,iste o zaman sistemi olurdu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

bizim şu basın sözcüsüne tek uyuz olan ben değilimdir sanırım...
Hope for the Best, Plan for the Worst