Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978109 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Slaven bilic ile 1 senelik opsiyon hayirli olsun 
herkes bir şey diyor  :s20: Şenolda gelmesin Bilic'de kalmasın Süreyya abi geçsin takımın başına  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

herkes bir şey diyor  :s20: Şenolda gelmesin Bilic'de kalmasın Süreyya abi geçsin takımın başına  :)
Ronaldo gelsin dertler bitsin :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:27:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş ile de ortası olmayacak. Ya 1 Ya 3.

Önümüze gelene kafa kafaya gireceğiz 4 attığımız maç çok olacak 0-1 kaybettiğimiz maçlar da olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Önümüze gelene kafa kafaya gireceğiz 4 attığımız maç çok olacak 0-1 kaybettiğimiz maçlar da olacak.
4 attıklarımız derbi 0-1 kaybettiklerimiz anadolu deplasmanları olsun :D

Çevrimdışı talha

4 attıklarımız derbi 0-1 kaybettiklerimiz anadolu deplasmanları olsun :D

Lig sonuncusu ettin bizi. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı abi Bursa hep 65'den sonra düşüyordu oyundan. Biz de öyle olmayalım? Zaten biz ne kaybediyorsak sonunu getiremediğimizden kaybediyoruz

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olalım da kimi nasıl yendiğimiz hiç umrumda değil :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:31:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı abi Bursa hep 65'den sonra düşüyordu oyundan. Biz de öyle olmayalım? Zaten biz ne kaybediyorsak sonunu getiremediğimizden kaybediyoruz

Sene başında öyleydi ama o sorunu çözdüler geriden gelip en çok maç çeviren takım Bursaspor sanırım.

Elbet düşecektir takım çünkü çok eforlu hücum oynatıyor asıl mesele 3-0'dan sonra düşmesi.

Oyuncu yapımız her maçı ilk yarıda bitirmeye müsait hale gelir 3-4 takviye ile yeterki doğru adamları alalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bursaspor'un kadro kalitesi bence üç büyüklerden hiç aşağı kalmaz. Bugün bir Volkan Şen, Fernandao, Josue, Serdar Aziz, Belluschi yabana atılamaz oyuncular hatta çoğu bu lig için 1. kalite oyuncu statüsünde bence. Şenol Güneş bu kadroyu çalışma ve disiplinle harmanladı ortaya bu görüntü çıktı. Güneş'in motivasyon hocası değil disiplin hocası olduğunu düşünüyorum, Lucescu ile benzer noktası bence bu.

Çevrimdışı scape_bjk

Şiddetle katilmiyorum.
3 büyükler icerisinde en tecrubesiz kadroya sahip olabiliriz ama kesinlikke en zayif kadro bizimki degil hatta bence en iyi kadro bizde.
Bugun lider gs ile kiyaslayalim,onlarin forvetleri burak yilmaz bizimki dembaba,onlarda yasin bizde gokhan töre, onlarda selcuk bizde Tolgay, onlarda hamit bizde sosa.

Gs nin iki oyuncusu bizden iyi birisi kaleci muslera digeri de sneijder.onun haricinde bizim kadromuz her turlu iyi.tabi kullanabilene..

Keşke kıyaslarken bütün kadroyu ve yedekleride kıyaslasaydın böyle çok sığ kalmış. 

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ben yönetimden Bilic süprizi bekliyorum.Seneye de kalacak

Mustafa-Ersanla sözleşme uzatan neden Bilicle uzatmasın?

Çevrimdışı Türkay

Sene başında öyleydi ama o sorunu çözdüler geriden gelip en çok maç çeviren takım Bursaspor sanırım.

Elbet düşecektir takım çünkü çok eforlu hücum oynatıyor asıl mesele 3-0'dan sonra düşmesi.

Oyuncu yapımız her maçı ilk yarıda bitirmeye müsait hale gelir 3-4 takviye ile yeterki doğru adamları alalım.

Danny bile birden fazla konuda çok şey katacaktır bu takıma.  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

sabah namazını eyüp sultanda kılan  beşiktaşlıda var akşam olunca restorantta demlenen beşiktaşlı ..cumhurbaşkanı olan beşiktaşlı da var çöpden kagıt toplayan beşiktaşlıda var... ruh dedigin ne @ALI RIZA
Yaşamadıgın hissetmediin için malesef anlatılmaz hissetidilir...! @Oktay abi

Çevrimdışı Deniz

Su taraftar bilice gosterdigi sabrın yarisini senol güneşe göstermeyecek.
Bilincli taraftar sayimiz maalesef ki logaritmik olarak azalıyor.herkes farkli bir kafada.birisi cikmis bilic giderse babam gelse protesto ederim diyor,birisi cikmis ben lucescuyu isterim baskasi gelirsr protesto ederim diyor,biri cikmis senol güneş gelmezse küserim diyor yani herkez bise diyor.

Tehditle taraftarlik mi olur?boyle bir ortama degil lucescu senol gunes,mourinhoyu getirsen yazik edersin.

O yüzden diyorum kalsin bilic,millet yine profil fotosunu bilic yapacak senelerce bu sacma tartisma donecek,ben ikinci quaresma vakasi cekemem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Ben yönetimden Bilic süprizi bekliyorum.Seneye de kalacak

Mustafa-Ersanla sözleşme uzatan neden Bilicle uzatmasın?
Kalamaz abi, bu hafta GS yenicek. Tepkiler iyice artıcak. Seneye kaldı diyelim ilk puan kaybında hele ki erken olursa çok daha kötü olur. Bilic'in seneye kalması halinde ligden çok erken koparız

Çevrimdışı talha

Bilincli taraftar sayimiz maalesef ki logaritmik olarak azalıyor.herkes farkli bir kafada.birisi cikmis bilic giderse babam gelse protesto ederim diyor,birisi cikmis ben lucescuyu isterim baskasi gelirsr protesto ederim diyor,biri cikmis senol güneş gelmezse küserim diyor yani herkez bise diyor.

Tehditle taraftarlik mi olur?boyle bir ortama degil lucescu senol gunes,mourinhoyu getirsen yazik edersin.

O yüzden diyorum kalsin bilic,millet yine profil fotosunu bilic yapacak senelerce bu sacma tartisma donecek,ben ikinci quaresma vakasi cekemem.

Deniz yanlışın var. Bilic'ê sabreden ve koruyanlar Lenol hocayı gene koruyacaklar. Ama Bilic'e sezon başından kovanlar Şenol hocaya teneke bağlayacaklar. Emin ol bundan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Yılmaz Vural hayırlı olsun

hani olmazsa da bana yüklenmeyin emi  :evillol: :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı scape_bjk

Bilnçli taraftar dediğin sen oluyorsun heralde başkasının düşüncesi önemli değil mi yani sen ne düşünüyorsan onu mu düşünmek zorunda burda senden çok daha fazla şey görmüş yaşamış insanlar var belkide sen çok popülist davranıyorsun. Biraz insanların düşüncesine saygı dymayı öğren arkadaşım.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol'u daha çok sever bizim taraftar bundan emin olabilirsin.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kalamaz abi, bu hafta GS yenicek. Tepkiler iyice artıcak. Seneye kaldı diyelim ilk puan kaybında hele ki erken olursa çok daha kötü olur. Bilic'in seneye kalması halinde ligden çok erken koparız

Tepkiler şuanda hat safhada zaten ancak gelecek adam önemli.Bilic'in gitmesi hiçbir işe yaramayabilir.Bu tabloyu Luce giderken de gördük takım en kısır dönemine girdi inşallah tekrar etmez.

Şimdi diyeceksin Luce ile Bilic bir mi ama giderken ona da sövüyorlardı.Sonradan pişmanlığını yaşadığımız çok hoca oldu.Bu takımın ilk yarısını dikkate alırsak takım oyunu bazında 2002-2003'ten sonra oynadığımız en iyi oyundu.

Yeni hoca gelecekse Bilic tarzında ama onun winner ve özgüvenli ve oyunu iyi okuyanı gelsin diyeceğim ama o hocalarda dünyanın top class takımlarını yönetiyor.

Kim gelecekse gelsin bu düzeni yıkmamalı,üstüne koymalı.Sene başında doğru oyunu oynarken kimse ses çıkarmadı.Ama Bilic'in yanlış tercihlerine ve korkaklığına hepimiz sövdük tabi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biliç klasik olarak 4-5 hafta iyi gidip sonra çuvallıyor. Eğer 10 maç kazansa bile biz yine rahat olamayacağız sanırım
Tek Büyük Beşiktaş