Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973770 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

İlk defa bir teknik direktörün gidişine üzülüyorum başarılı olsun çok istemiştim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı scape_bjk

hayırlısı olsun inş. giden geleni aratmaz

Çevrimdışı halvetifarazi

şimdi bakalım kim gelecek. yönetimin son atışı. gider de mesut bakkal tarzı adam getirirlerse bu sefer kendilerini kimse kurtaramaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Başarılı bulmasam da çalıştığı dönemde
Yine de teşekkürler
Yolu açık olsun
Beşiktaş hakkında hayırlısı olsun

Çevrimdışı blackeagle35

En azından 6 hafta önce Fb maçı sonrası gitmen gerekirdi..Bu 6 hafta bize şampiyonluğa maloldu..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Troll haber olma ihtimali var mı toplantı 14.30da değil miydi ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mehmet Ali

Gitmesini istiyordum ama ne yalan söyleyeyim, bayağı bir içim burkuldu. "Olmasaydı sonumuz böyle"

Çevrimdışı Renton

Troll haber olma ihtimali var mı toplantı 14.30da değil miydi ?
Toplantıda şimdi mi sezon sonu mu gitsin kararı çıkacak yoksa yollar ayrıldı

Çevrimdışı ilhan

Bundan sonraki takımında başarılar diliyorum.
Emekleri için teşekkürler, futbol dışındaki diğer özellikleri itibariyle takdir ettiğim bir insandı.

Toplantıda şimdi mi sezon sonu mu gitsin kararı çıkacak yoksa yollar ayrıldı

Anladım teşekkürler. Bence son iki maça teknik adamsız çıkalım Beşiktaş'a verecek bir şeyi kalmadı Bilicin...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Renton

Toplantı 15 e alındı yalanlama geldi  :lol: :lol:

Çevrimdışı edursan07

parasını alamadığı için idmanlara dahi çıkmayan gt7'ye de selam olsun ..

Çevrimdışı Tolga

15.00 de toplantı yapılacak yalanlama geldi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

15.00 de toplantı yapılacak yalanlama geldi :)
Bilic şu anda neden istifa etmiyor. Mesele 500.000 Euro tazminat ise yazık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

bielsa olur, jorge jesus olur, hemen hepsi olur. ama bizi, ilk sene yani önümüzdeki sene şampiyon yapacak adam lazım. Yani direk etki edecek. O yüzden herkeste luce isteği var, biliyorlar ki adam yaş tahtaya basmıyor, inanmadığı takıma gelmez.

Hala şampiyonluğun tek kıstasının hoca olduğunu düşünüyorsunuz ya ne diyeyim... 20 senede getirilen 19 teknik direktör ve kazanılan 2 şampiyonluk bu yöntemin işe yaramadığının göstergesi değilse nedir?

Luce = şampiyonluk ise versinler direk 10 milyon maaş, nasılsa getirisi 50-60 milyon... Peki Luce gelip de şampiyon yapamazsa bu sefer bahanemiz ne olacak?

Rakibin saray ziyareti yapmış, işini garantiye almış. Sen Mourinho'yu getirsen ne yazar?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Renton

1903 cemiyeti açıklama yaptı ibra etmiyoruz diye.Finans kartalları da ibra etmeyecek bence

Çevrimdışı yigitcan1903

Mesele sadece hoca değil
Evet
Ama hoca meselenin parçasıydı

Çevrimdışı yigitcan1903

1903 cemiyeti açıklama yaptı ibra etmiyoruz diye.Finans kartalları da ibra etmeyecek bence
O gün gelince edilir
Hep çıkıyordu bu söylentiler yd zamanında da

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mesele sadece hoca değil
Evet
Ama hoca meselenin parçasıydı

Ben de bunu diyorum zaten. Meselenin o diğer parçalarını düzeltmeden her sene hocayı değiştirerek bir yere varamamışız 20 senede. Daha kaç örnek gerekiyor anlamamız için?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya abiler bu Tolgay parasını alamadığından mı ne, Fenere haber göndermiş gelirim falan diye. Sinir oldum gördüğümde Celal Kolot söylemiş heralde.

:alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de bunu diyorum zaten. Meselenin o diğer parçalarını düzeltmeden her sene hocayı değiştirerek bir yere varamamışız 20 senede. Daha kaç örnek gerekiyor anlamamız için?
Lobi gücümüz falan yok bizim onu kastediyorsan
Doğru transfer ve doğru hoca düzeltebileceğimiz kısımlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya abiler bu Tolgay parasını alamadığından mı ne, Fenere haber göndermiş gelirim falan diye. Sinir oldum gördüğümde Celal Kolot söylemiş heralde.

Celal Kolot ise kaynak bir durucan
Ortalığı karıştırmayı sever

Şu adamın ağzından tek hayırlı haber çıkmaz mı ya. kesin o malum siteye konuşmuştur birde. Tolgay Beşiktaşı benimsediğini sahada yeterince gösteriyor ben ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı ilhan

Hala şampiyonluğun tek kıstasının hoca olduğunu düşünüyorsunuz ya ne diyeyim... 20 senede getirilen 19 teknik direktör ve kazanılan 2 şampiyonluk bu yöntemin işe yaramadığının göstergesi değilse nedir?

Luce = şampiyonluk ise versinler direk 10 milyon maaş, nasılsa getirisi 50-60 milyon... Peki Luce gelip de şampiyon yapamazsa bu sefer bahanemiz ne olacak?

Rakibin saray ziyareti yapmış, işini garantiye almış. Sen Mourinho'yu getirsen ne yazar?
+ Şu son 10 günde ülkemizde yaşanan futbol rezaleti başka bi ülkede olsa inanın yer yerinden oynardı.