Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966353 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Renton

FLAŞH |
Gökhan Töre , Veli , Tolga , Oğuzhan ve Ersan Konya maçı kadrosuna alınmamış
Biliç kendi iPini mi kesti yoksa ilk defa doğru mu yaptı desem bilemedim şimdi :money:
Bari Mustafa Kazmatek i de Almasaydın kadroya tam olurdu ozaman :bandit:
Evet , Savunmada Sğvok Ersan
Solda Kerim ile balaşayak buyuk ihtimallle , Haftalardır istediğimiz buydı işte sevgili SLAVEN !!! Şampiyonluk gittikten sonra mı doğruyu buldun acaba ???
Tolga veli sakat ersanın ağrıları olmuş o yüzden yok gökhan zaten 1-2 maçtır hasta hasta oynuyor bi faydasını görmeyince kesti herhalde oğuzhan konusunda haberim yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Oziyi kadroya almalıydı ve İlk 11 i bu şekilde yapmalıydı
GUNAY
SERDAR - SİVOK - ATINÇ - MOTTA
SOSA - ATİBA - TOLGAY - KERİM
CENK - BA
YADA
GUNAY
SERDAR SİVOK ATINÇ MOTTA
SOSA ATİBA TOLGAY KERİM
OGUZHAN
BA ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kesinlikle katılıyorum ama sol ayak değilmi o defansı fena değil. Mustafa pektemekte olabilir sağ beke ama oda orta açamaz orta açamayan bir futbolcu nasıl olur anlamıyorum bu işten ekmek yiyorlar insan bir ay çalışsa nokta atışı yapar :alala:
Bize Rıza'lar lazım. Yılmadı çalıştı ve özellikle Şekerbegovic sayesinde muz orta yapmasını öğrendi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Sinirini gariban oguzhandan cikartmiyodur insallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senol gunes iddiasiz anteple oynayacak bugun basaksehir yine kazandi,bursanjn uefa sansi pek kalmasa da bursanin bu maci yenmesi lazim.bakalim kazanabilecekler mi
Değişiklikleri ve bursanın taktik oyununu iyi izlemek lazım son 3 hafta :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

FLAŞH |
Biliç kendi iPini mi kesti yoksa ilk defa doğru mu yaptı desem bilemedim şimdi :money:
Evet , Savunmada Sivok Atınç
Solda Kerim ile Başlayacak buyuk ihtimallle ,Ama Solda Olcay sağda Kerimde yapabilir , Haftalardır istediğimiz buydı işte sevgili SLAVEN !!! Şampiyonluk gittikten sonra mı doğruyu buldun acaba ???
Byu güzel oldu yarın kaybedince artık istifasını verir herhalde bir de ona 500.000 euro ödemek zorunda kalmayalım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Badem yazdi :
Gokhan tore oguzhan ozyakup veli kavlak ersan gulum tolga zengin konya macinin kadrosuna alinmamis..
Ozzy yi bari alsaydı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

FLAŞH |
Evet , Savunmada Sivok Atınç
Solda Kerim ile Başlayacak buyuk ihtimallle ,Ama Solda Olcay sağda Kerimde yapabilir , Haftalardır istediğimiz buydı işte sevgili SLAVEN !!! Şampiyonluk gittikten sonra mı doğruyu buldun acaba ???
Bir kıyak yapıp kendini de tribüne göndereydi ya  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinirini gariban oguzhandan cikartmiyodur insallah.
Oğuzhan daha iş yapacak :tabe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oğuzhan daha iş yapacak :tabe:
Biliyorsun bizim seyircimiz kalas futbolcuya kızmaz aksine yetenekli olup çalışmayana bu yeteneğini gösteremeyene kızar. Bu oğuzhan a onu adam edecek bir TD lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biliyorsun bizim seyircimiz kalas futbolcuya kızmaz aksine yetenekli olup çalışmayana bu yeteneğini gösteremeyene kızar. Bu oğuzhan a onu adam edecek bir TD lazım
ŞENOL GUNEŞ :busted_cop: :busted_cop: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 15:52:32 Yusuf Tekeli ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın Pektemek on birde başlarsa şaşırmayın.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Son yuzyilin en komik fikrasi :)
Pektemek bir gün orta sahadan topu almış, basmış çalımı önüne gelene derken kaleci çıkmış karşısına kaleciye de basmış çalımı ve sakatlanmış. 6 ay sahalardan uzak kalacakmış. Yönetim 1.7 milyon euro verelim bari adama demiş. Pektemek yok demiş 2 milyon isterim ve diretmiş. Yönetim Pektemek i ikna etmiş taraftar kudurmuş...
Al işte işin gerçeği bu  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Güneş en az 1 sene daha kalır Bursa'da...

İyi bi sezon geçirdi+Stat falan geliyor bırakmaz kolay kolay başka alternatiflere yönelelim...

Belki şiddetle katılmayacaksınız ama ben seneye de Bilic ile devam edilmesine çok da olumsuz bakmıyorum

Çünkü gelecek sene ŞL'de olmayacağımız için çok iyi transferler yapılmayacak+Stat sene başına yetişmeyecek.Şahsi görüşüm beklentilerin düşük olması gerektiği yönünde.

O yüzden gelecek sene ya Bilic'le devam edilsin ya da bizim camiadan çıkmış bir isimle 1 senelik anlaşılsın(Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay gibi)

Ondan sonraki sene iyi transferlerle ve iyi bir hocayla bir noktaya gelinebilir.

Çevrimdışı Deniz

İyi bi sezon geçirdi+Stat falan geliyor bırakmaz kolay kolay başka alternatiflere yönelelim...
Kalacak olsa coktan imzayi atardi bence

Çevrimdışı Deniz

İki hafta once yenemediğimiz antepi bursa 2-0 ile gecti bu arada

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş'ın hedefleri ile Bursa'nın hedefleri bir olabilir mi ? Koşa koşa gelir .
Tek Büyük Beşiktaş

Beşiktaş'ın hedefleri ile Bursa'nın hedefleri bir olabilir mi ? Koşa koşa gelir .
Şenol Güneş işin maddiyatında olan bir insan değil daha önce İstanbul takımları bir çok kez istedi reddetti hepsini o yüzden belli olmaz.Ama gelsin isterim tabi ki

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş işin maddiyatında olan bir insan değil daha önce İstanbul takımları bir çok kez istedi reddetti hepsini o yüzden belli olmaz.Ama gelsin isterim tabi ki
Zaten isin maddiyatinda olsa biz de getiremeyiz.hocaya vereceğimiz para kısıtlı..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben maddiyattan bahsetmedim @Celestine Babayaro kardeşim. Camiası, stadı, taraftarı, seyircisi ve kolej havasını yaratabileceğin genç bir takımı olan Beşiktaş'ı her idealist TD ister. O bakımdan
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor o yüzden bize gelecektir kendinizi hazırlayın buna :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...