Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965919 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Luce oluyorsa diğerlerinin esamesi okunmaz.

Olmuyorsa 1- Şenol Güneş  2- Ersun Yanal
Aynen öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası çok önemli.

1 sene çok çok önemli bizim her açıdan bir an önce şampiyon olmamız gerek.

Artı olarak oyuncular da gelişecektir. Gerekirse öbür sene bitmiş stad ve biraz düzelmiş maddi durum ile yapılanmaya gidilir.

Önce mutlaka şampiyonluk gelmeli.
Şampiyon olmamız şart bu rekabet ortamından kopmamak için de şart ondan sonra dediğin gibi zaten stat açılmış olacak transferde önümüz de açılır bu şekilde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Ersun Ts'de kalacaktır yani en azından sezona başlayacaktır.

Lucescu olmuyorsa bu durumda Şenol Güneş en iyi seçenektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim gözümde gelsin Şenol Güneş bu sene şampiyon yapsın.

Oyuncular gelişsin.

Öbür sene Ba, Töre, Oğuzhan ve Pedro satılır yapılanmaya gidilir.

Şampiyonluk kadar bu oyuncuların gelişmesi önemli.

Töre şuan 10'a gider Volkan Şen gibi sezon geçirsin 15'e gider. Oğuzhan keza şuan 4-5 ise 1 sene sonra 8-10 olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes cok fazla transfer istemez.ne verirlerse eyvallah der.

Ama iyi bir sag bek stoper ve sol bek almadan isterse 2 tane lucescu gelsin yine bizden birsey olmaz.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye şu kadroyu kursunlar takımın başına kimi getirirlerse getirsinler.

Günay         
Maxi
Kaboul
Pedro
Fuchs
Tolgay
Veli
Danny
Töre
Sosa
Ba

Yazdığım dört oyuncunun üçü bonservissiz. Free olanlara 2 milyon maaş versinler. Kaboul'da 3'e alınır. Bu mu yapmak ta zor değildir herhalde.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 01:58:13 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:57:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye şu karoyu kursunlar takımın başına kimi getirirlerse getirsinler.

Günay         
Maxi
Kaboul
Pedro
Fuchs
Tolgay
Veli
Danny
Töre
Sosa
Ba

Kaboul yerine Samba da olur.

Günay da iyi ama sezonu vermek için erken Cech olma ihtimali ufacık bile varsa kovalanmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Samo1903 
Töre Sosa Ba
Biliç İstifa
Kafiyeli olmuş  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Kaboul yerine Samba da olur.

Günay da iyi ama sezonu vermek için erken Cech olma ihtimali ufacık bile varsa kovalanmalı.
Samba olur da gündeme geldiği düşünmüyorum. Cech çok zayıf be abi Manu De Gea'yı verdi Real'e Cech Manu'ya gidecek gibi.

Çevrimdışı eski inönü

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Şenol Güneşle Ersun Yanal madem bu kadar iyidiler neden Başakşehir'in altındalar puan tablosunda?

Çevrimdışı talha

Günay         
Maxi
Kaboul
Pedro
Fuchs
Tolgay
Veli
Danny
Töre
Sosa
Ba

Yazdığım dört oyuncunun üçü bonservissiz. Free olanlara 2 milyon maaş versinler. Kaboul'da 3'e alınır. Bu mu yapmak ta zor değildir herhalde.

Kabul yerine Samba ya da Astori e bileyim en azından Zambrano o da olması Zouma falan gerek. İnanın Kaboul bize kabuslar yaşatır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kabul yerine Samba ya da Astori e bileyim en azından Zambrano o da olması Zouma falan gerek. İnanın Kaboul bize kabuslar yaşatır.
Samba iyi olur ama adamı tanımıyorlardır bile. Zambrano çok sakatlanıyor. Zouma'yı salmazlar. Astori'yi alacaksan yanına Samba veya Kaboul gibi sert bir adam lazım. Bu durumda en iyi ihtimal Kaboul.

Çevrimdışı Deniz

Günay         
Maxi
Kaboul
Pedro
Fuchs
Tolgay
Veli
Danny
Töre
Sosa
Ba

Danny maxi fuchs kaboul +senol gunes =sampiyonluk

Çevrimdışı talha

Samba iyi olur ama adamı tanımıyorlardır bile. Zambrano çok sakatlanıyor. Zouma'yı salmazlar. Astori'yi alacaksan yanına Samba veya Kaboul gibi sert bir adam lazım. Bu durumda en iyi ihtimal Kaboul.

Hacı Zambrano'ya sakat diyorsun da Kaboul sne başında beri ayağına top değmedi adam akıllı. O aynı şeyin laciverti. :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Hacı Zambrano'ya sakat diyorsun da Kaboul sne başında beri ayağına top değmedi adam akıllı. O aynı şeyin laciverti. :evillol: :evillol:
Ne bileyim Kaboul'u 2 senedir şu takımda çok görmek istiyorum hem olabilitesi de çok yüksek o yüzden.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Farkettiniz mi bilmiyorum ama bursa hep süper orta sahalar buluyo bizede öyle topla iyi adamlar lazım :alala: :alala:

-Batalla

-N'Diaye

-Ozan

-Josue

-Belluschi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 02:12:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bursa hep süper orta sahalar buluyo bizede öyle topla iyi adamlar lazım :alala: :alala:

-Batalla

-N'Diaye

-Ozan

-Josue

-Belluschi

Paranın az olduğu yerde ince elenip sık dokunur.

Antep yıllardır rezil etti bu sene iyi yabancılar buldu 500.000 euro bütçe ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ne bileyim Kaboul'u 2 senedir şu takımda çok görmek istiyorum hem olabilitesi de çok yüksek o yüzden.

Valla ne bileyim ben istemiyorum adam nerden baksan 25 hafta kadroya bile alınmadı o adamın bizde oynayacak feri kaldığını sanmıyorum. Bence emekliye ayrılsın daha kolay kolay alışamaz

Çevrimdışı Tolga

Samba'yı çok beğeniyorum çok iyi stoperde işte gündeme gelir mi acaba :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay-Josue-Belluschi aynı tarzdalar ve hakikaten oynadıkları takımın hücum oyununa level atlatan oyuncular. İniesta-Xavi gibi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ne bileyim ben istemiyorum adam nerden baksan 25 hafta kadroya bile alınmadı o adamın bizde oynayacak feri kaldığını sanmıyorum. Bence emekliye ayrılsın daha kolay kolay alışamaz
Bende istemiyorum. İsteyenler hangi akla hizmet istiyolar onuda anlamış değilim :alala: Biraz sert oynaması, kafa toplarında hakim olması hemen atlamamızı gerektirmez, ayrıca adam oynayamıyor ya sakat ya yedek :alala:

Çevrimdışı Tolga

Devre arası alsaydık Kaboul'e ben de sıcak bakıyordum ama madem 1 stoper alacağız çok daha istikrarlı bir oyuncu almalıyız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Antepin bir ara fena kadrosu vardı ama iş yapamadılar. Cenkin oynadığı dönemlerde çok kaliteli Bursa gibi kadroları vardı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 02:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Şanol hocanın bir artısı daha var.

Ozan Tufan Daum varken 7-8 maç oynadı sadece o da sol bek sağ bek.

Adam potansiyeli de görebiliyor. Bizim altyapımızdan genelde yetenekli oyuncular çıkar ama yönetilemediği için harcanır bu sorunu da aşabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli