Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971242 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

istermisiniz haftasonu gs puan kaybetsin yine 1er puan farkla 71-70-69 sıralansınlar.  :D
isteriz  :halay: :halay: :halay: :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

istermisiniz haftasonu gs puan kaybetsin yine 1er puan farkla 71-70-69 sıralansınlar.  :D

İstemem.

Bilic ve takım stres kaldıramıyor,tamamen tükenmiş durumdalar.Tekrar umutlanırsak zaten Gs maçında tekrar yıkılırız.Kalan maçlarda tek isteğim en azından 2.bitirip ŞL ön elemesi oynamak

Çevrimdışı eski inönü

Sabah bekliyordum bu fikrin pompalanmasını, sabaha bırakmadın teşekkürler  :lol: :lol:
haha  :steamed: yeni senaryoya gel şimdi. 32. hafta 71(gs)-70(fb)-69(bjk) bitsin. 33. hafta gsyi yenelim fb de basaksehire puan bıraksın. 72(bjk)-71(gs)-71(fb). Son haftaya da allah kerim. Nasıl?  :D

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Hasan Tahsin

umutsuz yaşanmaz  :super:
Bu dediklerimiz gerçekleşirse forumun nostradamus u biziz artık  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla bana, hep negatifsin falan deniyor ama görünen köy klavuz istemiyor. Bu kulupte, belki 1 bilemedin 2 kişi dışında, Son gençlerbirliği maçının stresini kaldırabilecek ne futbolcu ne teknik ekip var.

Fenerin defalarca yaşadığını yaşamamız yüksek ihtimal. Gençler ters takım, zor takım. O yüzden, en gerçekçi yorumu yapıyorum, 3. bitiririz diyorum ligi. Gs gençleri yener, Fb mersini yener, konyayı yenemeyiz ve 3.lüğü kabullenir, yeni sezonu beklemeye başlarız.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 02:32:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla bana, hep negatifsin falan deniyor ama görünen köy klavuz istemiyor. Bu kulupte, belki 1 bilemedin 2 kişi dışında, Son gençlerbirliği maçının stresini kaldırabilecek ne futbolcu ne teknik ekip var.

Fenerin defalarca yaşadığını yaşamamız yüksek ihtimal. Gençler ters takım, zor takım. O yüzden, en gerçekçi yorumu yapıyorum, 3. bitiririz diyorum ligi. Gs gençleri yener, Fb mersini yener, konyayı yenemeyiz ve 3.lüğü kabullenir, yeni sezonu beklemeye başlarız.

Olacak olan bu artık daha fazla umut bağlamıyorum ben de.

Avantajlı duruma geçeceğin maçta tüm maçları kazanınca şampiyon olma şansın varken kapalı savunma yapmayan takımı yenemiyorsan,

En önemli rakibin 4 puan öndeyken seni ne motive edecek de kazanacaksın artık? İş bitti.

Umarım ikinci olmayız sezonu erken açmayız. 3. lük iyidir doğrudan gruplara gideriz eylülde başlarız maçlara o zamana kadar Şenol hoca alışır takıma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2.olmaktansa 3. olalım daha iyidir.

Sezonu erken açmak zorunda kalmayız en azından.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Olacak olan bu artık daha fazla umut bağlamıyorum ben de.

Avantajlı duruma geçeceğin maçta tüm maçları kazanınca şampiyon olma şansın varken kapalı savunma yapmayan takımı yenemiyorsan,

En önemli rakibin 4 puan öndeyken seni ne motive edecek de kazanacaksın artık? İş bitti.

Umarım ikinci olmayız sezonu erken açmayız. 3. lük iyidir doğrudan gruplara gideriz eylülde başlarız maçlara o zamana kadar Şenol hoca alışır takıma.

En mantıklı yaklaşım bu. Zaten elemeleri geçme şansın yok, hiç kasma. Sezonu geç aç, uğraşma yazın ortasında eleme falan filan.

Kızanlar olabilir, olsun önemli değil ama umarım gs gençlerbirliğini yener. Bizim arenada kazanma şansımız y-o-k, Bitik fenere, kendi arasında kavga etmiş fenere 1.5 pozisyon bulduk diye gururlanan beşiktaş, şampiyonluk maçını kal-dı-ra-maz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

En mantıklı yaklaşım bu. Zaten elemeleri geçme şansın yok, hiç kasma. Sezonu geç aç, uğraşma yazın ortasında eleme falan filan.

Kızanlar olabilir, olsun önemli değil ama umarım gs gençlerbirliğini yener. Bizim arenada kazanma şansımız y-o-k, Bitik fenere, kendi arasında kavga etmiş fenere 1.5 pozisyon bulduk diye gururlanan beşiktaş, şampiyonluk maçını kal-dı-ra-maz.

Ben buna katılmıyorum. Geçen sene kuradaki en güçlü takım olan Arsenal'i elimizden kaçırdık. Londra'daki maçta hakem biraz cesaretli olup iki penaltı pozisyonundan birini çalabilse turu atlayabilirdik. Arsenal yerine nispeten daha zayıf bir rakiple de eşleşebilirdik ve yine tur şansımız olurdu.

Galatasaray da Fenerbahçe de 4. yıldızdan çok ŞL'den gelecek paranın peşinde. Başka kurtuluşları yok çünkü. Şu kirli düzene verilecek en güzel cevap ŞL pastasını bu takımlara tek başlarına yedirmemek olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Beşiktaş: Son 10 maçta 5 Galibiyet 4 Beraberlik 1 mağlubiyet (Fb ile oynadı)

Galatasaray:Son 10 maç 7 galibiyet, 2 mağlubiyet 1 beraberlik ( Fb maçı oynadı)

Fenerbahçe: Son 10 maç 6 Galibiyet 3 Beraberlik 1 mağlubiyet (Gs ve BJK ile oynadı)

Arkadaş, bu şekilde olmaz, şampiyon olamazsın. Bir daha böyle sezon da yakalayamazsın kolay kolay.

Çevrimdışı sallapati

bu hafta
gs berabere kalır
fb berabere kalır
biz kazanırız

gs 71
bjk 69
fb 68

son 2 hafta 6 puan alır 75 puan ile şampiyon oluruz  :ebebe:

en gerçekçi şampiyon olma ihtimalimiz bu...

çünkü son haftaya lider giren takım şampiyonluğu vermez...

BÖYLE OLURSA

1.BJK 75
2.FB 74
3.gs 74

GS ÜÇÜNCÜ OLSA NE GÜLERİM AMA   :evillol: :evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 03:12:21 sallapati ]

Çevrimdışı sallapati

BJK anteple oynamadan önce tüm maçlarını kazanıp şampiyon olma ihtimali vardı. (değerlendiremedik)
antep maçı sonrası fbnin 1 beraberliği bize yetiyordu
FB erciyesle berabere kalınca yine tüm maçları kazanıp şampiyon olma ihtimali doğdu...(yine değerlendiremedik)

ve bugun oynanan futbol.... 45 dakikada kaleye atılan 1 şut...

artık hem fbnin hem gsnin 1 beraberlik alması gerekiyor...

Çevrimdışı sallapati

gs-gençler 0-0
mersin- fb 0-0
bjk konya 1-0

gs-bjk 0-1
fb-başakşehir (önemi yok)

BJK-gençler 1-0
rize-gs (önemi yok)
fb-k.paşa (önemi yok)

BEŞİKTAŞ 75 PUANLA ŞAMPİYON :d

İŞTE ŞAMPİYONLUK BU KADAR KOLAY ASLINDA... ÜMİDİMİZİ KAYBETMEMEMİZ LAZIM
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 03:25:58 sallapati ]

Çevrimdışı f_madida

haha  :steamed: yeni senaryoya gel şimdi. 32. hafta 71(gs)-70(fb)-69(bjk) bitsin. 33. hafta gsyi yenelim fb de basaksehire puan bıraksın. 72(bjk)-71(gs)-71(fb). Son haftaya da allah kerim. Nasıl?  :D

:ebebe: :ebebe:

fantezi futbola girdiysek eger, benim istedigim de su:

32. hafta fb(70), gs(70), bjk(69)
33. hafta bjk (72), fb(71), gs(70)
34. hafta bjk (75), fb(74), gs(73)

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

sende neyin negatiflik olduğunu neyin doğruyu söylemek olduğunu kavrama dengeleri bozulmuş bu söylediğin negatiflik değilki sadece onlar değil taraftarda kaldıramaz :D evet bu saatten sonra 3. lük dışında her derece mucizedir bu bir gerçek artık yerimiz belli bu saatten sonra takıma kötü enerjide vermeyiz şimdi artık eleştirileri yapma zamanı bu saatten sonra gelecek başarı biliçin başarısı değildir. Hatta mümkünse ingiltere seyahatine şimdiden başlasın takım hiç bir koşulda bundan daha kötü olmayacak
opare kulübede otururken olcaydan iki maçtır sağ bek çıkartma çabası
takımı kaç haftadır sabote eden Töreyi oyunda tutup takımın en iyisi Tolgayı oyundan çıkaran
ve ne hikmetse her zaman ilk oyundan çıkartma tercihi Tolgay oluyor.
Bu güne destek verdik sustuk dönen tekerleğe çomak sokmayalım dedik ama artık tekerlek patladı değiştirmek gerekir.
kendi alınmasını istemediği hiç bir oyuncuya forma vermeyen kendi oyuncusunun suratına seni ben aldırmadım oynatmam diyen bir hoca bu takımdan acilen gönderilmeli
sadece artık çaresi yokken oynatıp ondan sonra bir köşeye atıp bırakıyor Kerim Milosevic Pedro opare ve veli sakat olmasaydı Tolgay veli takıma girdiği an unutacaktır
hele opare tamam çok mükemmel bir bek değil ama elindekilerin hepsinden daha iyi bu gün mottonun yerinde olsaydı o golü yemezdik
mustafaya yer açmak için resmen takımın dengesini bozdu ya sen bu hatayı bir maç önce yaptın zaten sonucunu gördün tekrar neden yaparsın
seni doğratmak için atanmış bir hakeme bile fırsat vermedin kendin doğradın
şimdi bunları yazdım bendemi negatif oldum :D
valla burda kendimi ikinci yarının başından beri tutuyorum sabır gösteriyorum ya adam bize devre arasında transfer yaptırmadı ona ramen 3 oyuncu aldık ve bunlarıda oynatmam dedi ve mecbur olmadığı sürecede oynatmadı herkes transfer yapmadığı için yönetime salladı ama aslında yönetimin istediği çok iyi oyuncular vardı ama istemedi hatta bununla ilgilide haber yaptık Yönetimle Biliçin arasında sorun var diye ve herkes tarafından eleştirildik sırf avrupa kupalarında iyi olabilmek için takıma yanlış yükleme yaptı ve ikinci yarı boyunca takım döküldü zaten Eskişehir ve Balıkesir maçlarında iş bitmişti takım ondan sonra kendine güvenini yitirdi
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey teşekkür edip göndermek
ama yerine kim gelecek bu Sergense Yönetim kendi bacağına sıkar Kendi emekleriyle yükselen stadın açılışında küfür yerler
Bu arada oyunculara fazla laf söylememek lazım bu takım güçlü bir takım sadece iyi yönetilmiyor sonuçta iyi yönetildiği avrupa maçlarında yıkılmayan bir takımdı liverpool maçının arsenal maçının tottenham maçının sıtresini kaldıran her maçın sıtresini kaldırır yeterki doğru oyunu oynat sen tavuk yumurtasından ördek çıkartmaya kalkarsan oyuncular ne yapsın

Şimdiden özür diliyorum içinde argo kelimeler var, ama anlam bütünlüğü bozulmasın istedim..

Ekşide Bir Galatasaraylı yazmış, biliç ile ilgili, daha doğrusu genel sorunumuzla ilgili..

kendisi yokken de takım üçüncü oluyordu ve o zamanlar beşiktaş taraftarı başarısızlığı kabullenip sindirmiyordu. bazen şakayla üçüncü büyük, on yılda bir şampiyon olur geyiği yapsak da beşiktaş hep büyüktü en azından hedefleri büyüktü, hazmedemiyordu başarısızlığı. bi dönem fenerbahçe'nin belalısı olmuştu, takımım galatasaray için beşiktaş deplasmanına üç puan yazmak hayaldi.
şimdi bakıyorum orda burda yeniyor rakipleri, anadoludan topladığı puanlarla yarışa dahil olup kazanması gereken kolay maçlarda puan bırakıp üçüncülüğe yürüyor ve işin üzücü tarafı taraftar da bu kof adamın peşine takılmış başarısızlığı kabulleniyor. maç bazında söylemiyorum hakkınız da yenmiştir, tff kötüdür, hakemler size yanlış yapmıştır, stadınız yoktur, kadronuz gençtir ba formsuz olcay yeteneksiz pektemekse pektemektir. yani güzel kardeşlerim bahane çoktur. mesela takımım adına konuşursak lig ortasında takımın mına koyan prandelli'nin yerine hamza gibi kendini ispatlamamış bir adamı getirdik. forvetimizde durmadan dalga geçtiğiniz burak'la umut oynuyor. ne bileyim emre çolak'tan medet umuyoruz lan. şampiyonluk giderse bu tip şeyleri bahane edip sineye çeker miyiz sizce? sikeriz sikeriz, daha formalarda ter kurumadan üç topçu kadro dışı kalır, hamza istifasını bırakır başkansa daha istekli bir başka liseliye görevi devreder. yeni yönetim ikisi dünya yıldızı beş transfer yapar hoca olarak da en olmadı fatih terim'i o koltuğa oturtur ertesi yılda sike sike şampiyon oluruz.
çünkü büyüksen tahammülün yoktur, olmamalıdır. kazanacaksın abi. sosyalistmiş, gitaristmiş, iyi insanmış. bu meziyetlere sahip bi dünya tanıdığım var ama hiçbirisi milyon dolarlar alıp futbol takımı çalıştırmıyor. o parayı alıyorsan o koltukta oturuyorsan ilk ünvanın teknik direktör olmak. ne yazik ki bilic'in son ünvanlarından birisi bile teknik direktör değil.
demek istediğim de bu işte, lige renk kattık bu lig için fazla şerefliyizi filan bırakın da az kulübe sahip çıkın. o saydığım sosyalist gitar çalan iyi insan arkadaşlarımdan biri de bu takımın başında olsa beşiktaş ligi üçüncü bitirecekti zaten. üç tane takımın olduğu bir lig burası. çok tuhaf şeyler olmazsa ligin ilk üç sırası belli yani, kasmaya gerek yok,   başarı uydurup bilic'i yalamaya da gerek yok. kazanacaksın abi, kazanamıyorsan da bunu kabullenip kendini avutmayacaksın bu kadar basit.

Elin Galatasaraylısı bunu görebiliyorken bizim göremememiz ne acı.

@Necmi Abi, herhangi bir transfer haberinde bile o adam bize gelmez alamayız dediğimde hemen negatifsin falan diyorlar ya, adım çıktı 9 a :) burada şampiyon olamayız 2. olamayız dediğimde de beklerim yani.

Çevrimdışı Togay_1981

Şimdiden özür diliyorum içinde argo kelimeler var, ama anlam bütünlüğü bozulmasın istedim..

Ekşide Bir Galatasaraylı yazmış, biliç ile ilgili, daha doğrusu genel sorunumuzla ilgili..

kendisi yokken de takım üçüncü oluyordu ve o zamanlar beşiktaş taraftarı başarısızlığı kabullenip sindirmiyordu. bazen şakayla üçüncü büyük, on yılda bir şampiyon olur geyiği yapsak da beşiktaş hep büyüktü en azından hedefleri büyüktü, hazmedemiyordu başarısızlığı. bi dönem fenerbahçe'nin belalısı olmuştu, takımım galatasaray için beşiktaş deplasmanına üç puan yazmak hayaldi.
şimdi bakıyorum orda burda yeniyor rakipleri, anadoludan topladığı puanlarla yarışa dahil olup kazanması gereken kolay maçlarda puan bırakıp üçüncülüğe yürüyor ve işin üzücü tarafı taraftar da bu kof adamın peşine takılmış başarısızlığı kabulleniyor. maç bazında söylemiyorum hakkınız da yenmiştir, tff kötüdür, hakemler size yanlış yapmıştır, stadınız yoktur, kadronuz gençtir ba formsuz olcay yeteneksiz pektemekse pektemektir. yani güzel kardeşlerim bahane çoktur. mesela takımım adına konuşursak lig ortasında takımın mına koyan prandelli'nin yerine hamza gibi kendini ispatlamamış bir adamı getirdik. forvetimizde durmadan dalga geçtiğiniz burak'la umut oynuyor. ne bileyim emre çolak'tan medet umuyoruz lan. şampiyonluk giderse bu tip şeyleri bahane edip sineye çeker miyiz sizce? sikeriz sikeriz, daha formalarda ter kurumadan üç topçu kadro dışı kalır, hamza istifasını bırakır başkansa daha istekli bir başka liseliye görevi devreder. yeni yönetim ikisi dünya yıldızı beş transfer yapar hoca olarak da en olmadı fatih terim'i o koltuğa oturtur ertesi yılda sike sike şampiyon oluruz.
çünkü büyüksen tahammülün yoktur, olmamalıdır. kazanacaksın abi. sosyalistmiş, gitaristmiş, iyi insanmış. bu meziyetlere sahip bi dünya tanıdığım var ama hiçbirisi milyon dolarlar alıp futbol takımı çalıştırmıyor. o parayı alıyorsan o koltukta oturuyorsan ilk ünvanın teknik direktör olmak. ne yazik ki bilic'in son ünvanlarından birisi bile teknik direktör değil.
demek istediğim de bu işte, lige renk kattık bu lig için fazla şerefliyizi filan bırakın da az kulübe sahip çıkın. o saydığım sosyalist gitar çalan iyi insan arkadaşlarımdan biri de bu takımın başında olsa beşiktaş ligi üçüncü bitirecekti zaten. üç tane takımın olduğu bir lig burası. çok tuhaf şeyler olmazsa ligin ilk üç sırası belli yani, kasmaya gerek yok,   başarı uydurup bilic'i yalamaya da gerek yok. kazanacaksın abi, kazanamıyorsan da bunu kabullenip kendini avutmayacaksın bu kadar basit.

Elin Galatasaraylısı bunu görebiliyorken bizim göremememiz ne acı.

Vay be güzel yazmış eleman helal olsun.Genelde tüm rakip taraftarlar Biliç'i beğenir. E her derbiyi kazanma ihtimalim olsa bende beğenirim aslında adamlar haklı.Ama bu arkadaş eğriye eğri doğruya doğru demiş. Benim anlamadığım Biliç için neden sene sonu bekleniyor ? Takımdaki disiplinsizlik , ruhsuzluk , vurdumduymazlık bu kadar açık iken neden hemen bileti kesilmiyor. Arena'da GS çıksın bize bir güzel 3 tane sallasın da tur atsın diye mi ? Şok lazım takıma 3 haftalık birini bulalım :D Bu Biliç o vurdumduymazlığı ile Arena'da paşa paşa yenilir.Maçtan sonra Hamza'ya sarılır. Galatasaray şampiyonluğu hak etti der demedi demeyin.

Çevrimdışı Çağatay

o değilde şu Süleyman Seba sezonunda o kupayı melo köpeği ve hırsız burak kaldıracak ya

düşündükçe uykularım kaçıyor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Teknik direktor kavrami ne kadar onemli hepimiz gormus olduk.

Biz haftalarca sosaya kizdik neden iyi oynamiyor diye.milli mac arasi +fenerin malum olayi olup ligler ertelenince adam dinlenerek kendini buldu.

Bosa kizmisiz su adama.haftalardir takimin acik ara en iyisi.disiplin,kazanma aski hersey var.

Sakat sakat adami oynatip taraftarin onune atan hocaya yaziklar olsun.
Boyle hocalik olmaz!
Sosanin sakatlik doneminde oğuzhan a gorev verip onu kazanabilirdi ama bunu yapmadı hem sosaya eziyet etti hem puan kaybetti hem de oguzhani kaybetti.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bu yıl için tek arzum şampiyonlar ligine gidebilmek çünkü Fenerin de tadı yok. :bye:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Biliçin önce Necip ve her zaman Pektemek aşkı Beşiktaş parantezindeki herkesi yaktı . Good bye Biliç.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Teknik direktor kavrami ne kadar onemli hepimiz gormus olduk.

Biz haftalarca sosaya kizdik neden iyi oynamiyor diye.milli mac arasi +fenerin malum olayi olup ligler ertelenince adam dinlenerek kendini buldu.

Bosa kizmisiz su adama.haftalardir takimin acik ara en iyisi.disiplin,kazanma aski hersey var.

Sakat sakat adami oynatip taraftarin onune atan hocaya yaziklar olsun.
Boyle hocalik olmaz!
Sosanin sakatlik doneminde oğuzhan a gorev verip onu kazanabilirdi ama bunu yapmadı hem sosaya eziyet etti hem puan kaybetti hem de oguzhani kaybetti.

Ekleme yapayım; Ba formsuzken de, sistem değiştirmek istediğinde de, oyuncu değişikliklerinde filan hep o pektemeğe şans verip Cenk i kaybetmedi mi. Cenk in sezon başından beri takıma kazandırdığı puanlarla pektemeğin kazandırdıkları (varsa eğer) nedir acaba ?
Hope for the Best, Plan for the Worst