Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972131 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Bu yıl istese de feneri şampiyon yaptırmazlar zaten, Yarsuvatın saray ziyareti ve 3 temmuzu paralele sallaması neticesinde rakibini ekarte etti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

bugun akhisar ı yendiğimiz takdirde puan farkı ikiye düşüyor
ama gs nin son 3 maçında biri bizim maç olmak üzere 2 beraberlik bir galibiyete bile yine üstümüzde oluyolar
şu ikili averaj olayı yine bizi yakıyor.
eğer son maça lider girersek cavcav dan pislik bekliyorum bende

Cavcav şampiyonluk favorim Beşiktaş dedi ama trolemediyse bizi  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Akhisarı Konyayı hem de G.saray'ı geçelim de G.birliğine kalsın iş yeter ki

Çevrimdışı Kemal

yoo bizim gençler maçını unutmayın şampiyonluk o maça kalırsa o maç çok zor geçecek hem ters takım hemde cavcav faktörü var

Abi bizim şampiyonluk gençler maçına kalsın yeter ki ne Cavcav çıkabilir o stat dan ne genclerli top tepiciler ankaraya varabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekşi'de İbrahim Altınsay'ın yönetim tarafından harcandığını ve büyük bir kayıp olduğuyla ilgili bir yazı okudum.

Siz ne dersiniz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

ekşi'de İbrahim Altınsay'ın yönetim tarafından harcandığını ve büyük bir kayıp olduğuyla ilgili bir yazı okudum.

Siz ne dersiniz?
Tamer kiran,kavalci ve anc uclusu harcadi onu.altinsay su an Turkiyede parmakla gosterilen nadir kisilerdendir yazik oldu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamer kiran,kavalci ve anc uclusu harcadi onu.altinsay su an Turkiyede parmakla gosterilen nadir kisilerdendir yazik oldu..
Planlamasında faydasız ve yüksek ücret alan oyuncuların gönderilmesiyle ilgili şeyler varmış mesela..

Listesinde önemli yetenekler varmış, gerçekten gelecek vaadeden oyuncular.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Siz ne dersiniz?
Hep kaçmaya meyilli

Çevrimdışı alimm

Nas ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile
uslanmayanın hakkı kötekdir.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ahmetx

Hep kaçmaya meyilli
öyle deme @yigitcan1903 kaliteli insanlar, seviyesiz insanlarla didişmek için çaba harcamazlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle deme @yigitcan1903 kaliteli insanlar, seviyesiz insanlarla didişmek için çaba harcamazlar.
Beşiktaş için harcasın
Yapamıyorsa hiçbir yönetimle yapamaz zaten

Çevrimdışı ahmetx

Saygı duymak lazım her insandan bu mücadelenin içine girmesini beklememek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 16:25:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saygı duymak lazım her insandan bu mücadelenin içine girmesini beklememek lazım.

Beşiktaşlı her gücü yeten insandan ben de bekliyorum Ahmet abi.

Girmiyorsa çok da konuşmayacak. Konuşuyorsa bu kulüp için yapacak bunu.

Düzewn bir anda komple değişmez herkes tırnaklarıyla kazıyıp şekillendirmek zorunda bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Şartların hep kendi beklediği şekilde oluşmasını istiyor
Maalesef öyle bir dünya yok
Kaçacaksa her seferinde hiç görev almamasını yeğlerim

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Altınsay'ın başkan olmasını en çok isteyenlerden biriyimdir ama sabırsız Beşiktaş taraftarıyla uzun dönemli Altınsay projesi asla uyuşmaz.

Onun kafasındaki FEDA projesi Fikret Orman'ın uyguladığından çok daha radikal kararlar içeriyordu. Fikret Orman'ın FEDA projesine sabredemeyip daha ikinci senesinde şampiyonluk gelmediği için istifasını isteyenler Altınsay'ı çiğ çiğ yerlerdi o koltukta.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 18:09:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Emre için bunlar daha başlangıç.

Adalet yerini bulmazsa bundan sonra her yerde tacize uğrar, uğrayacak da.

30 tane korumayla dolaşır artık. İstediğini söyleyeceksin, küfür edeceksin aynısı sana yapılınca hiç.

Birileri bu adama ya ceza verecek ya da bu olaylar büyüyecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir futbolcu şunu düşünmeli.

Emre, futbolu bıraktıktan sonra ya antranör olacak ya da yorumcu olacak o zaman futbolunun son dönemlerinde biraz daha kendisine çeki düzen vermeli ki en azından futbolu bıraktıktan sonra biraz saygı görebilmek için ama bunu bile anlayacak durumda değil.

Ondan sonra taraftarlar saldırdı oluyor tamam bunları tasvip etmiyoruz ama biraz da insan dönüp aynaya bakacak hep suçu karşısındakilerde aramayacak.

Neden hep aynı isimler gündeme geliyor Emre-Volkan-Melo gibi.

Neden G.Gönül-Selçuk falan gündeme gelmiyor nedeni ortada işte.

Futbolculuğu döneminde saygı duyulmayan biri futbolu bıraktıktan sonra da bu ülkede saygı göremeyecektir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

başlığın ''Murat Cevahir Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu'' şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum  :D :D :D

Çevrimdışı Yakup

abi bende tam tersi gençlerden hiç korkmuyorum. inönü'ye veda maçı gibi maç olur ve muhtemelen maç 30 mayıs ctesi 19:00'a alınır yer olarakta olimpiyat. o gün bütün rekorlar kırılabilir.

ben bu akşam ki maçtan korkuyorum rakipten değil korkum bilici'in hatalarından. yanılmak istiyorum son 4 hafta, bilic ne olur yanılt beni. :evillol: :evillol: :evillol:

korktuğunun başına gelmesi  :steamed: :steamed:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olduk mu; filmin sonu aynı mıymış?

100 Sayfa yazarım bu kulüp başta spor kulübü şu-bu diye lakin yazmayacağım. Maalesef yanılmadım; merak etmeyin bunu kazansak haftaya kaybederdik. Her branşta boynu bükük, plansız bir kulübüz. 1 milyar borcumuz, ödenecek faizli banka kredilerimiz var ve gelirlerimiz temlikli. Peki, biz ne yapıyoruz bırak Şampiyonluğu,gelirleri 3 yıldır ŞL gelirlerini elimizin tersi ile itiyoruz. Üstelik rakiplerin derdine derman olarak. Ayrıca makas giderek açılıyor.

Bizim için ilk 14 haftayı çıkar Bursa, Başakşehir şu, bu dahil şampiyonluğu hak etmeyen 18 takım içerisinde "şampiyon" olamadık. Şu maçın sonu bile o kadar tanıdık ki bu yılın "yeni sezon sonu kahramanları": Sosa, Günay, Tolgay olmuş. Yapmayın bunu bile yapmayın olur da gelecek yıl kendini geliştiremez, performansları düşerse yeni ıslık malzemeleri bunlar olacak sonra.

Gitarcıya onun anlamsız tercihlerine, muhafazakarlığına zaten sözüm yokta ligin şu bölümünde 23 kişilik kadronun 20'sinin daha önce şampiyonluk apoleti olmadığı yerde "ısıran" iki oyuncundan biri en kariyerlisi Sosa ve "seni istemiyoruz diye 2 kez gönderdiğin" 3.kaleci bile olmayan Günay ise sözüm yok.

Dediğin filmin son aynı; karakterler farklı.

Çevrimdışı Alper1903

Bin kere kufur ettim, yazdim mac bittiginden beri. Buraya da yazicam da zor tutuyorum kendimi, ban yerim yazin falan iyi oluyor transfer konusmak. Gerci bu seneden sonra mac izlemeyi bile askiya almayi dusunuyorum. Sakinlesmem lazim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stad yapıyorlar destek olalım şeyinden bıktım. Futbol takımı adına yaptıkları tek olumlu şey yok. Kendi koltuğunu düşünüp bir an önce stadı yapmaktan başka düşündüğü bir şey yok. Şampiyonluk umrunda değil. Bugüne kadar arkasındaydım ama artık değilim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

şuan yayında kendileri bakalım ne diyecek.

Çevrimdışı Deniz

şuan yayında kendileri bakalım ne diyecek.
Tv yi kapattim yoksa kiracam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

bilic efendi: hayal kırıklığı, normal sonuç. iyi başladık oyunu iyi götürüyorduk. baskıyı kaldıramadık. devre arasında sakin kalalım dedim. golü erkende attık ama ikinci yarı baskıyı kaldıramadık. golü sanki 2. yarının ortalarında yemiş gibi oynadık.

hala şansımız devam ediyor. ama kötü bir durumdayız. şuan her şey gs'nin elinde onları yenip onların kaybetmesini bekleyeceğiz. veli'nin eksikliği söz konusu ama tolgay o sakatken aynı pozisyonda oynadı. bu noktada sorun bana ait. psikoloji olarak hazır değildik burada da sorumluluk bana ait. ama oyuncular psikoloji olarak hazır değillerdi çok gerginlerdi.