Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972443 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı teşekkürler yüzünü kara çıkartmayacağım :D
@Deniz teşekkürler :icool:
Mavilenme şartları nedir.. :bandit:
:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beni mavi yaparlarsa, olumlu konuşan herkesi banlayacağım..  :boxin:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Deniz

Sen macin stresiyle ilk kendini banlarsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

ne dedim size. bu Fener'den hic birsey olmaz.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı GÖRKEM

Fenerin Puan kaybindan sonra bize 1 beraberlik hakki daha dogabilir.

cünkü G.Saray'in Genclere takilma ihitmali yüksek. F.Bahce zaten daha Puan kaybedecek.

yani 4 de 4 bile sart olmayabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 01:10:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

cünkü G.Saray'in Genclere takilma ihitmali yüksek. F.Bahce zaten daha Puan kaybedecek.

0.5 puan kaybına dahi hakkımız yok. Şuan gs ile 5 puan. Yarın, istenmeyen bir sonuçta ya 4 olur ya 5 de kalır.

Kalacak 3 maç, 2 maç fark demektir bu. 3 maçta 2 maç hata yapar mı gs, biraz zor gözüküyor şu şartlarda, iki maçlarıda kendi evlerinde, biri iddiasız gönül bağı olan rize üstelik.

Bizim hepsini kazanmaktan başka çaremiz yok.

Ha şu şekilde olursa ne ala.

Mersin feneri yensin(ki ihtimali var)
Gençler gs yi yensin (düşük ihtimal)
Biz akhisar, konyayı alalım, gs deplasmanı 1 puan yetebilir bize.

Çevrimiçi murat

Ben FB den BB maçında kayıp bekliyorum.gs bütün maçlarını kaybedecek performansı gösteriyor ama tanımlayamadığım bir güç veya güçler elbirliğiyle iteliyor.bu bir yerde son bulursa inşallah şampiyon olacağız

Çevrimdışı GÖRKEM

0.5 puan kaybına dahi hakkımız yok. Şuan gs ile 5 puan. Yarın, istenmeyen bir sonuçta ya 4 olur ya 5 de kalır.

Kalacak 3 maç, 2 maç fark demektir bu. 3 maçta 2 maç hata yapar mı gs, biraz zor gözüküyor şu şartlarda, iki maçlarıda kendi evlerinde, biri iddiasız gönül bağı olan rize üstelik.

Gencler beraberlik alirsa ve Fener Mersin ya da Basaksehire Puan kaybederse bize 1 Beraberlik hakki doguyor ancak bunu Derbide kullanmamak sartiyla.

G.Sarayi cok yorgun gördüm ve Gencler onlara nerede olursa olsun her zaman ters gelmistir.

Çevrimdışı f_madida

Ben FB den BB maçında kayıp bekliyorum.gs bütün maçlarını kaybedecek performansı gösteriyor ama tanımlayamadığım bir güç veya güçler elbirliğiyle iteliyor.bu bir yerde son bulursa inşallah şampiyon olacağız

gsyi tff itiyor, tanimlayamadigim bir guc degil, mhk basinda fanatik gsli namoglu var... fiksturlere bak, hakem atamalarina bak tanimlayamadigin gucu tanimlamak kolay... mete kalkavan, tolga ozkalfa, bulent yildirim bu atamalar tesaduf degil... kritik haftada yine en eyyamci hakemleri bize ve fbye atayip en cerez hakemi gsye vermisler..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

ondan korkuyoruz zaten  :o_o:

Çevrimiçi Necmi

mümkün değil bizim bir puan kaybı hakkımız vardı onuda yaptık bundan sonraki kayıp defteri kapatır
fener kapattı artık defteri bundan sonra seri puan kayıpları yaşayabilir biz alırsak yarın üstündeki iki takımı birden geçmesi imkansız gibi bir şey
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 01:48:53 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

yoo bizim gençler maçını unutmayın şampiyonluk o maça kalırsa o maç çok zor geçecek hem ters takım hemde cavcav faktörü var

Çevrimdışı Yakup

yoo bizim gençler maçını unutmayın şampiyonluk o maça kalırsa o maç çok zor geçecek hem ters takım hemde cavcav faktörü var

abi bende tam tersi gençlerden hiç korkmuyorum. inönü'ye veda maçı gibi maç olur ve muhtemelen maç 30 mayıs ctesi 19:00'a alınır yer olarakta olimpiyat. o gün bütün rekorlar kırılabilir.

ben bu akşam ki maçtan korkuyorum rakipten değil korkum bilici'in hatalarından. yanılmak istiyorum son 4 hafta, bilic ne olur yanılt beni. :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağatay

bugun akhisar ı yendiğimiz takdirde puan farkı ikiye düşüyor
ama gs nin son 3 maçında biri bizim maç olmak üzere 2 beraberlik bir galibiyete bile yine üstümüzde oluyolar
şu ikili averaj olayı yine bizi yakıyor.
eğer son maça lider girersek cavcav dan pislik bekliyorum bende
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Hele bi Akhisarı yenelim de
Sonrasına sonra bakarız

Çevrimdışı ahmetx

gençler maçı Olimpiyatta olmasın skor avantajını yakalayamazsak negatif enerji olabilir.Osmanlıdan şaşmamak lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Son maçda ceza sahasına giriş çıkışlarla penaltı yaptırmamız lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

@Necmi abi valla Helal olsun Antep maçında tribünde maçtan sonra demiştin fener takılır her türlü biz arenada gs yi yenersek şampiyonuz demiştin valla oldu Büyüksün abi  :claps:
İyi Günde Kötü Günde