Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973394 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Fener yine altın tepsiyle sundu ligi bize , yine her şey elimizde alsınlar şu 4 maçı burada konuşulan her şey unutulur , bir daha da bu kadar kolay bir lig bulabileceğimizi zannetmiyorum  :money:
Ben zannediyorum seneye daha kolay olacak bu sefer eze eze şampiyon olacağız puan kaybedelim diye dua edecekler
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Eleştirileri 4 hafta erteleyin derken bunu kastediyorduk. Lig henüz bitmedi.

Bilic düşmanlığınız takımı desteklemenize engel olmasın. Kendiniz desteklemiyorsanız bile en azından başkalarını etkileyip onların desteklemesine mani olmayın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ozan062

ikincilik fayda değil birincilik yada 3cülük için çabalamalıyız bizim hedefimiz gs olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

O zaman bir daha yazalım. Bizim inancımız tam. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!  :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 23:30:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hasan Şaş o kadar kolay görüyor ki Beşiktaş maçını. Umarım böyle görmeye devam ederler.

Derbide kazanmak zorunda olan bir Beşiktaş ile hiç oynamadılar.

Büyük hüsrana uğrarlar böyle bakarlarsa derbiye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Hasan Şaş o kadar kolay görüyor ki Beşiktaş maçını. Umarım böyle görmeye devam ederler.

Galatasaray'ın tamamı bizim maçı çok kolay alacaklarını düşünüyorlar. Aynen tam gaz devam etsinler. Biz işimize bakalım. Onlara oyle bir tokat patlatacagız ki ayaga kalkamayacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs yensin gençleri eğer Gs ile final maçına çıkacaksak bizim için en hayırlısı oraya geride gitmemiz olacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Biz Gs maçına kadar 2 maçımızı kazanalım da Gs maçını sonra düşünürüz.

Antep maçında aldığımız sonuç ortada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O kırmızılı olan renklilerden kolay görmeyene rast gelmedim. Olucak bişeyler bence :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Derbiler surprizlere acik maclarsir.simdiye kadar ozellikle son iki sezondur buyuk gazlarla derbilere cikip rezil futbol oynayip yenildik.

Bu kez favori biz olmayalim ve kazanmak zorunda olalim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Benim takıma bu denli güvenimin kaynagı Sosa'nın performası. Bakın rakiplerimizde bu seviyede oynayan bir oyuncu yok şu an. Sosa isterse Beşiktaş'ı şampiyon yapar. Çok iddialı oldu farkındayım ama ben boyle düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fena tartışma var Beyaz Futbolda :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim takıma bu denli güvenimin kaynagı Sosa'nın performası. Bakın rakiplerimizde bu seviyede oynayan bir oyuncu yok şu an. Sosa isterse Beşiktaş'ı şampiyon yapar. Çok iddialı oldu farkındayım ama ben boyle düşünüyorum.
Sosa son 2 maçtır hiç görmediğim derecede diri halde :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Sosa son 2 maçtır hiç görmediğim derecede diri halde :claps: :claps:
ve çok istekli. Antep  maçında yedigi tekmelerin haddi hesabı yoktu ama neler yaptı gorduk. Bilic'in yerinde olsam şu 3 hafta Sosa'nın evine taşınırdım. O adamın motivasyonu zirve yapmalı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şunları atarsak, yani pas atarlarsa birbirlerine Kazanırız kalan maçlarımızı!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi pastan önce, vuruş da çok zayıftı. Gökhan'ın hızını gücünü tekniğini görünce benim beklentim orda çok sert ve isabetli bir şut vurmasıydı mesela.

Ki zaten öyle bir şut atamayacak futbolcu değil gökhan. En babasını da vurur. Bence o yüzden de pas düşünmedi o pozisyonda. Ama olmadı

Çevrimdışı Deniz

Fenerin takim otobusu taslanmis kendi taraftari tarafindan.sise falan atmislar.

Biz mesalelerle kardiladik ankara donusu.bu tskim bu taraftari uzmesin artik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gökhanın antremanda şut çalışması lazım bitiricilik 0 uygun pozisyonlarda çok kötü yerlere vuruyor topu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 00:22:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Şu pozisyonda pas atmayacaksa hangi pozisyonda atacak zaten? Bu kadar müsait pozisyonlar harcanmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 00:22:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhanın antremanda şut çalışması lazım bitiricilik 0 uygun pozisyonlarda çok kötü yerlere vuruyor topu.

Depay'dan Töre'yi çıkarınca geriye kalanlar bunlar zaten..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Atiba-Tolgay-Sosa orta sahası oldugu sürece alayından korkum yok. Töre de düzelecek başka çaresi yok. Yaşadığı sorunlar mental. Geri dönecektir  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 00:24:24
  • Beşiktaş / Bodrum
@Tolgaozkhrmn 'a hayırlı olsun diyelim mavilendi  :bandit:  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Atiba-Tolgay-Sosa orta sahası oldugu sürece alayından korkum yok. Töre de düzelecek başka çaresi yok. Yaşadığı sorunlar mental. Geri dönecektir  :ok:
Kızdan ayrilmak icin iki ay bekleyemedi :)

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn 'a hayırlı olsun diyelim mavilendi  :bandit:  :D
@Çağrı teşekkürler yüzünü kara çıkartmayacağım :D

Yakisir :).hayirli olsun
@Deniz teşekkürler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...