Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979601 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Reis Asist sayısını 11'e çıkardı. Adam asist yapmak için doğmuş resmen. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 22:56:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ntvspor Ehveni şer! diye başlık atmış Sivok'un sakatlığına başlık olayını iyice abartmaya başladılar.  :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 22:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay maç sonu hayranlarıyla fotoğraf çektirmiş  :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Whoscored.com'a göre son 3 haftanın maç yıldızı Sosa. Bugünde maçın yıldızı oldu. Adamın performansı giderek artıyor. :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın ğs puan kaybedecek...! 33 haftaya kadar lig bitecek BJK Gençler maçı prestij maçı olacak 80 bin olimpiyatta olacak ve ben orada olacağım  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Ya böyle söylenince çok heyecanlaniyorum insallah ŞAMPIYON olucaz Bu sene o sene...

Çevrimdışı Deniz

Koşun beyaz tvde karin agrisi var😂
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Koşun beyaz tvde karin agrisi var😂
Açtım bakalım neler diyecekler :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

7'de 7 olmayacak ama 6'da 6 olacak sanırım. :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı src35

yalnız bizim için süper, rakipler için epey üzücü bi durum var;

oyuncularımız gözle görülür form düşüşünden, son düzlüge girerken tekrar birer birer form tutmaya başladılar.

bilhassa sosa aniden yükseliş gösterdi, tolgay performansını arttırmaya devam ediyor. keza atiba bi tık daha arttırdı.

bunlara töre ve olcay eklenir ba'da biraz daha hareketlenirse, ilk yarıda galibiyet serisindeki futboldan pasajlar izleyebiliriz..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı buratti

Yahu Bilic'in neresi iyi taktisyen degilmis. Milli takimlara 2-3 oyuncu yollayabilen bi takimdan bahsediyoruz. Ba bile milli takim'da maksimum yedek.

Bilic tamamen takim oyununa dayali, harika bir futbol oynatiyor elindeki malzeme ile. Ligde kafaya oynayan takimlar bize karsi nedense hep kotu oynuyor. Kotu oynamalarinin nedeni bizim oynatmamamiz. Bi kere Bilic kotu hoca diyen adamla futbol konusmam, goruslerini de zerre dikkate almam.

Ekonomik durum ortada. Baska takimlarin yedek oyuncularini ile buralara gelmis, statsiz bir takimiz. Biraz vefali olun, tuketici olmayin. Milne ilk uc sene sampiyon olamadi, hala o adami o gunleri konusuyoruz. O donemde bile BJK milli takima beklenenden daha az oyuncu vermistir. Basarinin nedeni istikrar ve takim oyunudur.

Onemli maclari kaybetmemizin nedeni de o maclara eksik cikmamiz (Necip, Tolga tercihi vs) ve tabii ki de olimpiyat stadidir.

Bilic Inonu'de takimin basinda cikacak. Turkiye'ye uyum saglamis bi ekibi var. Sivas'a Yozgat'a gidince benim burda ne isim var demiyor Tigana gibi. 

2-4 taneden fazla transfer de beklemeyin.

Biraz vefa. Golge etmeyin, baska ihsan istemez.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı buratti

Yok niye Mustafa ile baslamis da Ba ile baslamamis. Yabanci siniri diye bisey var. Feyyaz vardi da biz mi oynatmadik diyo yani Bilic Reis.

Bilic:
"Opare sakatlanmasaydı, Demba Ba'yı bu kadar erken oyuna alacak mıydınız?" sorusuna cevap veren Slaven Bilic, "Plan istediğimiz gibi işledi. Her maç plan vardır ama bunları uygulayan oyunculardır. Bir taraftan da rakip var. İşler iyi gitti. İşler iyi gitmeseydi, başta siz yorumcular eleştirecektiniz. Takım karakterimiz üst seviyedeydi. Demba Ba'yı takdir ediyorum. Attığı gol için değil, onun için bir karar vermemiz gerekiyordu. Yabancı sınırlaması nedeniyle zor bir karar vermek zorunda kaldık. Bu sabah kendisiyle konuştum, ve durumu anlattım. O da bu durumu profesyonelce kabullendi ve doğru bir tavır gösterdi. Maçtan önce 'Sana ikinci yarı 30 dakika ihtiyacımız olacak' dedim. Oyuna girdi ve gerekeni yaptı. Ona şapka çıkarıyorum" açıklamasını yaptı.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:26:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı

Ya bjk 1. biz 2.olursak ? Geçen hafta ve bu hafta bjk kazansın diyenler hangi yüzle bunu kabul edecekler ? Ya da bjk bizim önümüzde 2.olursa ? Gs yarın Akhisarda puan kaybeder biz de kaybederiz daha ama bjk aldı gazı gidiyor. Burada bjk kazansın diyenler var bir de...

Yasaklı Link  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:29:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar  Bilic'i eleştiren kesim ne kadar hard yaptıysa 3-4 haftadır şuan övenler de aynısını yapıyor yalnız. İkisi de hata bunun.

Ortayı ne zaman bulacaksınız?

Geçen hafta çok kötüydü bu hafta çok iyi.

Ne çok iyi teknik direktör ne çok kötü.

Yok Abdullah Avcı bile daha iyi diyen de vardı. Bu nasıl abartıysa şimdi överken siz de aynı şekilde yapıyorsunuz.

Bu takım 17 haftadır kondisyon olarak döküldüyse bu Bilic'in suçu. Bu takım şampiyonluk yarışında buraya geldiyse bu da Bilic'in başarısı.

Ortada kalsak yetecek aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Arkadaşlar  Bilic'i eleştiren kesim ne kadar hard yaptıysa 3-4 haftadır şuan övenler de aynısını yapıyor yalnız. İkisi de hata bunun.

Ortayı ne zaman bulacaksınız?

Geçen hafta çok kötüydü bu hafta çok iyi.

Ne çok iyi teknik direktör ne çok kötü.

Yok Abdullah Avcı bile daha iyi diyen de vardı. Bu nasıl abartıysa şimdi överken siz de aynı şekilde yapıyorsunuz.

Bu takım 17 haftadır kondisyon olarak döküldüyse bu Bilic'in suçu. Bu takım şampiyonluk yarışında buraya geldiyse bu da Bilic'in başarısı.

Ortada kalsak yetecek aslında.

Yüklemeler bitti sanırım? Bu arada resim vardı maşallah dedim bizim takım orta sınıf amerikan itfaiyeekiplerine dönmüş kassız adam kalmamış neredeyse. :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:32:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu Dışı :

Futbolu 90'lar tadında izlemek istiyorsanız Lig Tv'de Santos - Palmeiras oynuyor canlı  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:34:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Yüklemeler bitti sanırım? Bu arada resim vardı maşallah dedim bizim takım orta sınıf amerikan itfaiyeekiplerine dönmüş kassız adam kalmamış neredeyse. :lol: :lol:

Artık bitsin bir zahmet 5 hafta kaldı adamların ilikleri kaldı bir tek  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

taraftar karsilamaya gitmis iyi moral olur :)

Çevrimdışı ALDENYX

14 Mayıs 2015 Perşembe
Akhisar Bld    .19:45         Beşiktaş
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı talha

Artık bitsin bir zahmet 5 hafta kaldı adamların ilikleri kaldı bir tek  :evillol:

Bir yandan geç kaldılar diyoruz da sanırım bu saatten sonra da götürürler. Fizik olarak çok düzelmiş takım bugün onu farkettim. Oğuzhan bile yıkılmadı  :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Yalnız mübalağasız sezon başından bu yana asgari 15 penaltımız verilmemiştir.

Çok değil; son Başakşehir maçında verilse bugün daha rahat konumdaydık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:45:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir yandan geç kaldılar diyoruz da sanırım bu saatten sonra da götürürler. Fizik olarak çok düzelmiş takım bugün onu farkettim. Oğuzhan bile yıkılmadı  :kop: :kop:

Sosa'dan anlayabiliriz direk o düzelirse herkes düzelir  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli