Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979720 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

ne zaman göstermesi ondan kenarda top toplayıcı bile olmaz ne hocası
birde burda Şenol Güneş diyenleri anlamıyorum Bilici beğenmeyen öncesinde hiç bir başarısı yok tecrübesiz diyen kalkmış Şenol Güneş diyor peki onun ne tecrübesi var çözemedim.
Beşiktaşın hocası olmak bu kadar ucuzladımı bari hayal kuruyorsunuz yukarlardan kurun hayali. Biliç giderse lucasku dan daha az kariyerli bir hoca sezon ortasını zor görür, heleki Biliç şampiyon yapıp gönderilirse gelecek hocanın vay haline, yönetimin vay haline derim. Şenol Güneş gençleri parlatıyormuş iyide Beşiktaş hedef takımıdır, oyuncu yetiştirme takımı değil senin yetiştireceğin oyuncu bile orda yetişenlerin üstünde olmak zorundadır. Onlar istanbul takımlarına oyuncu yetiştiriyor zaten artık o devirde bitti 14 yabancı var kadronda dünyada o kadar yetişmiş oyuncu varken oyuncu yetiştirsin diye hoca alınmaz. Bize yarışmacı ve hırsları olan hoca lazım Biliçi beğenmiyoruz ama gelecekte çok büyük bir hoca olacağıda kesin, şu an sadece eksikleri var ve şu göçebe halimizle genede büyük iş yaptı. Ben Biliçin defans yaptırdığına inanmıyorum bu tamamen oyuncularla ilgili bir gol atınca geriye yaslanıyorlar ve en önemlisi kaleci faktörü yoksa Biliçin oyunu okuması iyi bir çok maçı değiştirdiği oyuncularla kazandık. Biliçi ilk eleştirmeye başlayanlardan biri olarak gelecek sene hoca değiştirme riskine girmenin hata olduğunu düşünüyorum takım kadromuz vasatın üstünde gelecek sene 2-3 takviyeyle şl de iş yapacak bir kadromuz olur. Şu anda bu kadroyu en iyi yönetecek isimde Biliç, yeni hoca herşeyi sıfırlamak demektir.
biliçin 1 sene daha kalmaya hakkı oldugunu düşünüyorum, ancak gidecekse yerine şenol güneşin gelmesini isterim...

Çevrimdışı Necmi

biliçin 1 sene daha kalmaya hakkı oldugunu düşünüyorum, ancak gidecekse yerine şenol güneşin gelmesini isterim...
Neden  :alala:
Beşiktaşın hocası olacak hangi özelliğe sahip
Beşiktaşın Türkiyede şampiyon olabilecek bir kadrosu var bunu zaten gösteriyor seneyede ben bile hoca olsam şampiyonluğa oynarım bize lazım olan avrupada başarılı olacak bir hoca Biliçe tamam derim çünkü avrupada takımı iyi oynatıyor daha iyi odaklanıyor avrupa futbolunuda iyi biliyor. Şenol Güneş ne yapar. Geldiği an o seneyi kayıp kabul edin Şenol Güneşi hangi kritere göre Beşiktaşa layık görüyorsunuz lider bir hocamı geçmişi başarılarlamı dolu ne yapmış bu güne kadar dünya üçüncülüğümü onuda biliyoruz hakanı kadroda tutacağım diye onuda verecekti yatsın kalksın ilhan mansıza dua etsin sürekli yedek tuttuğu adam hediye etti ona dünya üçüncülüğünü. Kaldıki sonrasında devam etmedi  vasat bir takımda iyi hocalık yapabilir ama hepsi o onun üstünde bir tık yukarı çıkamaz anca bursa başakşehir gençler eskişehir gibi takımlarda hocalık yapabilir ama bir trabzonu bile kaldıramaz ki kaldıramadığınıda gördük Beşiktaşı taşıyabilmesi mümkün değil takımı bir seviyeye kadar getirir ama sonrasını getiremez ve gönderilir zaten getireceği seviyeden yukarda Beşiktaş ve bizde kısa süreli Türkiye başarısı isteniyorsa bu Denizliyle gelir onun dışında hocalık yapacak kapasitede yerli hoca yok

Çevrimdışı Türkay

Necmi abi de Ozan abinin safına geçmiş. @Çağrı abi @Tolgaozkhrmn  abi yetişin  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı scape_bjk

birde burda Şenol Güneş diyenleri anlamıyorum Bilici beğenmeyen öncesinde hiç bir başarısı yok tecrübesiz diyen kalkmış Şenol Güneş diyor peki onun ne tecrübesi var çözemedim.
Beşiktaşın hocası olmak bu kadar ucuzladımı bari hayal kuruyorsunuz yukarlardan kurun hayali. Biliç giderse lucasku dan daha az kariyerli bir hoca sezon ortasını zor görür, heleki Biliç şampiyon yapıp gönderilirse gelecek hocanın vay haline, yönetimin vay haline derim. Şenol Güneş gençleri parlatıyormuş iyide Beşiktaş hedef takımıdır, oyuncu yetiştirme takımı değil senin yetiştireceğin oyuncu bile orda yetişenlerin üstünde olmak zorundadır. Onlar istanbul takımlarına oyuncu yetiştiriyor zaten artık o devirde bitti 14 yabancı var kadronda dünyada o kadar yetişmiş oyuncu varken oyuncu yetiştirsin diye hoca alınmaz. Bize yarışmacı ve hırsları olan hoca lazım Biliçi beğenmiyoruz ama gelecekte çok büyük bir hoca olacağıda kesin, şu an sadece eksikleri var ve şu göçebe halimizle genede büyük iş yaptı. Ben Biliçin defans yaptırdığına inanmıyorum bu tamamen oyuncularla ilgili bir gol atınca geriye yaslanıyorlar ve en önemlisi kaleci faktörü yoksa Biliçin oyunu okuması iyi bir çok maçı değiştirdiği oyuncularla kazandık. Biliçi ilk eleştirmeye başlayanlardan biri olarak gelecek sene hoca değiştirme riskine girmenin hata olduğunu düşünüyorum takım kadromuz vasatın üstünde gelecek sene 2-3 takviyeyle şl de iş yapacak bir kadromuz olur. Şu anda bu kadroyu en iyi yönetecek isimde Biliç, yeni hoca herşeyi sıfırlamak demektir.
Bende @Necmi abiye aynen katılıyorum. Bilic'in özellikle avrupada oynattığı futbol tam şampiyonlar ligine göre ve kalırsa eğer seneye şampiyonlar liginde çok iyi iş yapacağını düşünüyorum. O kadar cefasını çekti stadsız adam vodafone arenanın sefasını çekmeyide hakediyor bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

necmi abim duygularıma tercuman olmuş bilic gidecekse eger gelen adamın  cok  üst düzey hoca olması lazım  bilic oyle yabana  atılacak bi adam değiş güzelde işler yaptı en basit ornegi yıllarıdr bi sistemi olmayan ne oynadıgını bilmeyen takıma karakter oturttu sahada takım geometrisi diye bişey var..

Çevrimdışı ozan062

işte bu

işin ustasından muthis yorumlarr
bunun devamıda getirilmez herseyi ozetlemiş necmi abimm
artık hala tutturan olursa oda suanki halinden memnundur dicem cnk yukarıları hedeflemiyordur

:super: :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

zaten dikkat ettimde BİLİCi begenmeyenler çiçekler inşaatı begenmeyenlerle aynı :)  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 12:00:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Vay be Necmi abiden beklemeyecegim yorumlar bir an sifresini ozan falan mi aldi diyebl dusundum ama degilmis... :)

Senol gunese basarisiz demeyin bari milli takima dunya kupasında kazandırdığı basari,dunyanin en iyi teknik direktoru secilmesi,trabzon gibi bir takimi 82 puanla 2. Yapmasi (3 temmuz sureci, normalde sampiyondu) tr kupasi basarilari vs derken bilicle teraziye cikartirsaniz bilicin yaninda messk gibi kalir.

Bu basarilar yetersiz derseniz saygi duyarim daha ust luce gibi biri diyorsunuz,lucenin gelmeyecegini hepimiz biliyoruz.

O nedenle senol gelmesin diyorsaniz daha gercekci alternatiflere yonelmeliyiz.

Ayrica bilic sampiyon yaparsa bunlarin hicbirine gerek kalmaz,zaten takimin basinda kalir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

zaten dikkat ettimde BİLİCi begenmeyenler çiçekler inşaatı begenmeyenlerle aynı :)  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Nasıl yani :alala::alala::alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 12:26:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

seneyede ben bile hoca olsam şampiyonluğa oynarım

Şu kısım Aziz Yıldırım ruhu uğramış gece  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Vay be Necmi abiden beklemeyecegim yorumlar bir an sifresini ozan falan mi aldi diyebl dusundum ama degilmis... :)

Senol gunese basarisiz demeyin bari milli takima dunya kupasında kazandırdığı basari,dunyanin en iyi teknik direktoru secilmesi,trabzon gibi bir takimi 82 puanla 2. Yapmasi (3 temmuz sureci, normalde sampiyondu) tr kupasi basarilari vs derken bilicle teraziye cikartirsaniz bilicin yaninda messk gibi kalir.

Bu basarilar yetersiz derseniz saygi duyarim daha ust luce gibi biri diyorsunuz,lucenin gelmeyecegini hepimiz biliyoruz.

Ayrica bilic sampiyon yaparsa bunlarin hicbirine gerek kalmaz,zaten takimin basinda kalir.

Lucescu veya o kalibrede bir hoca gelmeyecekse Biliç gönderilmemeli. Şenol Güneş Trabzon'da başarılar kazandı,takımı şampiyonluk potasında tuttu ama bunları bizim gibi bir takımla yapması zor. Anadolu takımlarının Trabzonspor'a karşı oynadığı oyunla bize karşı oynadıkları oyun arasında çok fark var,tüm sezon boyunca 3 büyüklerle oynadıkları 6 hedef maç var ve kendilerini göstermek için hem teknik direktör hem futbolcular bu maçlara özel bir şekilde hazırlanıyor. En basitinden 2010-11 sezonunda Trabzon 82 puan alırken Anadolu takımları Trabzon maçlarına kendilerini çok kasmadan çıkıyorlardı, ilk yarıdan maç bitiyordu. Bizim maçlarda ölümüne oynuyor tüm rakipler ve çok mücadele ediyorlar. Şenol Güneş gelirse ligi tanıdığı için belki şampiyonluk getirebilir ama Avrupa'da hiçbir zaman başarı yakalayamaz. Oynattığı hücum futbolu Avrupa'da işe yaramıyor,rakipler kolaylıkla gelip gol atıp gidiyorlar. 62 yaşına gelip de 2 Türkiye kupasından başka bir kupası olmayan bir hocayı takımın başına getirmektense ondan 15 yaş küçük,takımı tanıyan hocayı takımın başında tutarım daha iyi.

Çevrimdışı Tolga

Tamam da Bilic'ten sonra hangi kariyerli yabancı hocayı getirebileceğiz ki zaten böyle bir gücümüz yok.

O yüzden şunu söylüyorum eğer sıradan bir yabancı hoca gelecekse Bilic kalmalı ama yerli olarak da şuan gelebilecek tek isim Ş.Güneş'tir bana göre.

Sezon bittikten sonra Bilic her türlü sonuçta ben bırakıyorum gidiyorum derse sizce kim gelmeli o zaman önerileri merak ediyorum :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şenol güneşin kariyeri ile bilicin ki aynımı adamın daha 3. t. direktörlük senesi senol hoca 20 yıldır yapıyor bu işi senin gibi zeki bi kardeşimize bu orantısız karşılaştırma olmadı deniz :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bilicle cicekler insaati bagladin ya ahmet çakar i da gectin :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilicle cicekler insaati bagladin ya ahmet çakar i da gectin :D :D

hahahahahhaha :):):):) gecen fazla izledim onları piskolojim bozuldu :)

Çevrimdışı Deniz

şenol güneşin kariyeri ile bilicin ki aynımı adamın daha 3. t. direktörlük senesi senol hoca 20 yıldır yapıyor bu işi senin gibi zeki bi kardeşimize bu orantısız karşılaştırma olmadı deniz :)
Bilic 14 yildir teknik direktorluk yapiyor :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic'i silin artik Beyler.

iste tecrübeli ve kendini kanitlamis Teknik Direktör Adaylari:

Quique Sanchez Flores      BOSTA

Bert van Marwijk              BOSTA

Kurban Berdyev               SÖZLESMESI BITIYOR

Stefano Pioli                     SÖZLESMESI BITIYOR

Ernesto Valverde             SÖZLESMESI BITIYOR

Fred Rutten                     SÖZLESMESI BITIYOR

Andrea Mandorlini           SÖZLESMESI BITIYOR

Yuri Semin                       SÖZLESMESI BITIYOR

Myron Markevych   

Michel Preud'homme

André Villas-Boas

Oleg Kononov

Hein Vanhaezebrouck

Giampiero Ventura

Maurizio Sarri

Gian Piero Gasperini

Çevrimdışı alimm

on numara bir yazı olmuş.. hislerime tercüman olduğu için paylaşmak istedim... Buyrunnn....

Korkmak ya da korkmamak İşte bütün mesele bu. Bilic bu takımı bir yere getirdi, bu doğrudur.
Neresi orası? 28 haftası oynanmış bir ligin
13 haftasını lider götürmek. Hâlâ da lider
Beşiktaş. Lamı cimi yok, altı maçın altısını
da kazanırsa şampiyonluğunu engelleyecek
bir “dış ses”, ” dış faktör” yok. Yani kader ipi kendi elinde. Ama burda hesap kitap
yaparsak da şampiyonluk geliyor. Yani altı
maçı kazanmak gerekmiyor. Trabzon’u ve
Galatasaray’ı deplasmanda yenerse, bana
kalırsa 2 beraberlik hakkı da var Beşiktaş’ın,
siyah beyazın, Türkiye’nin onur, şeref ve haysiyet timsali Karakartalın. Brugge maçından beri alırsak Bilic hatalarla
dolu bir teknik adam. Futbol da takım
oyunu. Nasıl Necip Uysal’ın farzı mahal bir
hatasını Ersan Gülüm ya da başka bir
Beşiktaşlı takım arkadaşı örtüyorsa, hatta
bu örtmeler takımın genelinde bir “oyun kültüründe” alışkanlığa dönüp, Beşiktaş
hatalar yaptığı maçları kazanabiliyorsa ( ki
futbol hatalar oyunudur, az hata yapan
kazanır), bu takımın bir parçası olan teknik
adamı da “hatalar” yapıyor, hatalarına
karşın Beşiktaş takım halinde gene de kazanıyorsa, işte geldiğimiz yer burasıdır. Keşke Bilic daha az hata yapsa. Bu bir
paralel evren isteği, o zaman ne olurdu
bilmiyoruz, cevabı da yok. Ama Bilic’in
tercihlerinin sonucunu biliyoruz,
yorumlarımız da bu yaşanana dair oluyor
elbette. Beşiktaş-Karabük maçının 45. dakikasında
Beşiktaş ikinci yarıya 1-0 önde ve rakibini
10 kişi “yakalamış” şekilde başlarken,
Beşiktaş’ın attığı golde “görevini yapmış”
Pektemek’in yerine neden Oğuzhan ile
çıkmaz? Ya peki, biz de 10 kişi kaldıktan sonra, daha iyi oynuyorken, yani pişmiş bir
aş varken, neden geriye dökülen ve hava
toplarında bir kara delik haline gelen Pedro
oyuna sürülür ve Ba çıkarılır. Ba’nın
çıkarılmasının şöyle bir anlamı var benim
için. Ba’yı çıkardın mı, Pektemek de otomatikman yok oluyor. Ba’sız Pektemek,
hem de en önde sıfır hale geliyor. Bu bir
vaka artık. 80’den fazla resmi maç yönetmiş
Bilic bunu nasıl çözemiyor? Ba oyundan
çıkınca Pektemek de çıkmış sayıldı, bu
sayede Beşiktaş 9 kişi kaldı. Bir de üstüne hava toplarındaki kara delik oyuna girince
golü yiyiverdi. Sonrası ise tam bir kâbus. 45. dakika
itibarıyla güle oynaya, istediğin zaman gol
de atabilleceğin bir oyun nasıl bu hâle
geldi? Cenk Tosun, Beşiktaş tarihine
yazılacak bir kafa attı. Bu kafa Bilic’i de
ipten aldı. Bilic artık bu oyuncu
değişikliklerinde”korkuları” ağır basan
Beşiktaş’ı getirdiği noktada bile “ürkek” bir
lise takımı yapan yapısı ile ligi bitirecek.
Korkmaya devam ederse ne Trabzon, ne de
Galatasaray maçlarını kazanamaz. O zaman gider West Ham’da Stoke City maçını
kazanmaya çalışır. Korkmadan cesaretle bu
maçları yönetir ve kazanırsa da seneye
Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi müziğini yeni
stadında dinleterek hak ettiği yerde olur,
biz de önüne 5 yıllık anlaşmamızı koyarız. Korkma hocam!
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 14:26:54 alim1903 ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı src35

Beşiktaşın hocası olacak hangi özelliğe sahip
Beşiktaşın Türkiyede şampiyon olabilecek bir kadrosu var bunu zaten gösteriyor seneyede ben bile hoca olsam şampiyonluğa oynarım bize lazım olan avrupada başarılı olacak bir hoca Biliçe tamam derim çünkü avrupada takımı iyi oynatıyor daha iyi odaklanıyor avrupa futbolunuda iyi biliyor. Şenol Güneş ne yapar. Geldiği an o seneyi kayıp kabul edin Şenol Güneşi hangi kritere göre Beşiktaşa layık görüyorsunuz lider bir hocamı geçmişi başarılarlamı dolu ne yapmış bu güne kadar dünya üçüncülüğümü onuda biliyoruz hakanı kadroda tutacağım diye onuda verecekti yatsın kalksın ilhan mansıza dua etsin sürekli yedek tuttuğu adam hediye etti ona dünya üçüncülüğünü. Kaldıki sonrasında devam etmedi  vasat bir takımda iyi hocalık yapabilir ama hepsi o onun üstünde bir tık yukarı çıkamaz anca bursa başakşehir gençler eskişehir gibi takımlarda hocalık yapabilir ama bir trabzonu bile kaldıramaz ki kaldıramadığınıda gördük Beşiktaşı taşıyabilmesi mümkün değil takımı bir seviyeye kadar getirir ama sonrasını getiremez ve gönderilir zaten getireceği seviyeden yukarda Beşiktaş ve bizde kısa süreli Türkiye başarısı isteniyorsa bu Denizliyle gelir onun dışında hocalık yapacak kapasitede yerli hoca yok
alakası yok objektif bi bakış olarak görmedim bunu; güneşin adı alberto bilmemne falan olsa; vay adam ne top oynatıyor olurdu.
bir kere oyuncularından hep maksimum verimi alır. son çalıştırdıgı takımlarda dikkat edin hep vasat futbolcular bile üst düzey verim vermiştir. bireysel gelişime önem verir. çalıştıgı oyuncular illaki bi yönlerini geliştirir. bakınız burak Bjk, fbnin yararlanamadıgı oyuncudan nasıl yararlanılacagını herkese gösterdi. bitti denilen volkanın hali ortada

ayrıca çok anlaşılır, tr liginde başarılı olması çok muhtemel bir oyun sistemi var, takımı bu oyun sistemine adapte edebiliyor..

başarı konusuna gelince tsnin o seneki durumu hala net degil şike var ama sahaya yansımadı gibi açıklamalar hatırlardadır. neredeyse rotasyonu 12 kişi olan bursanında oynadıgı oyunları görüyoruz. (hele toki arenadaki futbolu) bu ligde ts ile bursa ile başarı yakalamak zaten imkansıza yakın kaldıki bize bile yansımalarını biliyoruz. ancak oynattıgı futbol oyun anlayışı beni ikna etti.

diger taraftan çok yüksek standartlara sahip olan kulübümüzü tayfurlar carvalhaller çalıştırdı. hadi onları geçtim hakkaten büyük başarı mimarları olan del bosqueler schusterler kapı dışarı edildi. onun için geçiniz "ne başarısı var"ı. ben daha fazla "ligi tanımıyor henüz" geyigine tahammülüm yok.

biliç kalırsa 1 sene daha kalsın, kalmasını isterim. ancak gidecekse şenol hoca gelmeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı scape_bjk

on numara bir yazı olmuş.. hislerime tercüman olduğu için paylaşmak istedim... Buyrunnn....

Korkmak ya da korkmamak İşte bütün mesele bu. Bilic bu takımı bir yere getirdi, bu doğrudur.
Neresi orası? 28 haftası oynanmış bir ligin
13 haftasını lider götürmek. Hâlâ da lider
Beşiktaş. Lamı cimi yok, altı maçın altısını
da kazanırsa şampiyonluğunu engelleyecek
bir “dış ses”, ” dış faktör” yok. Yani kader ipi kendi elinde. Ama burda hesap kitap
yaparsak da şampiyonluk geliyor. Yani altı
maçı kazanmak gerekmiyor. Trabzon’u ve
Galatasaray’ı deplasmanda yenerse, bana
kalırsa 2 beraberlik hakkı da var Beşiktaş’ın,
siyah beyazın, Türkiye’nin onur, şeref ve haysiyet timsali Karakartalın. Brugge maçından beri alırsak Bilic hatalarla
dolu bir teknik adam. Futbol da takım
oyunu. Nasıl Necip Uysal’ın farzı mahal bir
hatasını Ersan Gülüm ya da başka bir
Beşiktaşlı takım arkadaşı örtüyorsa, hatta
bu örtmeler takımın genelinde bir “oyun kültüründe” alışkanlığa dönüp, Beşiktaş
hatalar yaptığı maçları kazanabiliyorsa ( ki
futbol hatalar oyunudur, az hata yapan
kazanır), bu takımın bir parçası olan teknik
adamı da “hatalar” yapıyor, hatalarına
karşın Beşiktaş takım halinde gene de kazanıyorsa, işte geldiğimiz yer burasıdır. Keşke Bilic daha az hata yapsa. Bu bir
paralel evren isteği, o zaman ne olurdu
bilmiyoruz, cevabı da yok. Ama Bilic’in
tercihlerinin sonucunu biliyoruz,
yorumlarımız da bu yaşanana dair oluyor
elbette. Beşiktaş-Karabük maçının 45. dakikasında
Beşiktaş ikinci yarıya 1-0 önde ve rakibini
10 kişi “yakalamış” şekilde başlarken,
Beşiktaş’ın attığı golde “görevini yapmış”
Pektemek’in yerine neden Oğuzhan ile
çıkmaz? Ya peki, biz de 10 kişi kaldıktan sonra, daha iyi oynuyorken, yani pişmiş bir
aş varken, neden geriye dökülen ve hava
toplarında bir kara delik haline gelen Pedro
oyuna sürülür ve Ba çıkarılır. Ba’nın
çıkarılmasının şöyle bir anlamı var benim
için. Ba’yı çıkardın mı, Pektemek de otomatikman yok oluyor. Ba’sız Pektemek,
hem de en önde sıfır hale geliyor. Bu bir
vaka artık. 80’den fazla resmi maç yönetmiş
Bilic bunu nasıl çözemiyor? Ba oyundan
çıkınca Pektemek de çıkmış sayıldı, bu
sayede Beşiktaş 9 kişi kaldı. Bir de üstüne hava toplarındaki kara delik oyuna girince
golü yiyiverdi. Sonrası ise tam bir kâbus. 45. dakika
itibarıyla güle oynaya, istediğin zaman gol
de atabilleceğin bir oyun nasıl bu hâle
geldi? Cenk Tosun, Beşiktaş tarihine
yazılacak bir kafa attı. Bu kafa Bilic’i de
ipten aldı. Bilic artık bu oyuncu
değişikliklerinde”korkuları” ağır basan
Beşiktaş’ı getirdiği noktada bile “ürkek” bir
lise takımı yapan yapısı ile ligi bitirecek.
Korkmaya devam ederse ne Trabzon, ne de
Galatasaray maçlarını kazanamaz. O zaman gider West Ham’da Stoke City maçını
kazanmaya çalışır. Korkmadan cesaretle bu
maçları yönetir ve kazanırsa da seneye
Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi müziğini yeni
mabedinde dinleterek hak ettiği yerde olur,
biz de önüne 5 yıllık anlaşmamızı koyarız. Korkma hocam!

:claps:

Çevrimdışı talha

Necmi abi de enim kafadan. :sevinc Aynı görüşlere sahibiz. Bilic'ten iyisi gelmeyecekse ki oda gözümde Benitez'die ve yerini Sergen gibi zibidi birine ya da Şenol Hoca gibi ağlak birine teslim edeceksek ben yokum. :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

İşte sorun burda @Deniz ben o dünya kupasını çok iyi hatırlıyorum orda Şenol hoca değil başka bir hocayla kupayı alırdık ilhan mansızı sadece çaresiz olduğu anlarda aklına geldi oyuna soktu çok kötü bir hakan şükür vardı genede inat etti oynatmadı ben dünya kupasında nefret ettim ondan onda tam bir renkli hayranlığı vardır. Benim nefret ettiğim üç hoca vardır biri samet biri fatih biride bu. sağ olsun yönetim sameti denedi korkuyorum sıradan gidecek diye vay be başarıya bak trabzonu ikinci yapmış şunu söylerken yüzün kızarmadımı bunu mu layık görüyorsun Beşiktaşa siz gerçekten Beşiktaşın büyüklüğünü unutuyorsunuz. Ersunu getir Ertuğrul Sağlamı getir o zaman onlar takımlarını şampiyon yaptı eğer kıstas buysa onlar daha zoru başardı.
ya madem hayal kuruyorsunuz boyutunu büyütün Diego Simeone benim hayalim mesela iyi isimleri konuşki yönetim beklentini görsün Şenol Güneşi yakıştırmayın şu takıma