Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984860 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Nasıl yapılır bilmiyorum ama kalan haftalarda takımın kalanının Sosa oyun zekası, pozisyon alma becerisi ve Serdar Kurtuluş profesyonel ciddiyetinden mutlaka nasiplenmesi lazım.

Ali Ece

Kesinlikle, şu takımda en çok takdir ettiğim adamır Serdar, sene başından beri başlayan ve halen daha anlam veremediğim bir şekilde devam eden( mimlendin mi işte) devam eden mobbinglere rağmen kendini en çok geliştiren adamdır Serdar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Zaten serdar yetenekli olsa eminim avrupada oynuyordu.Gerçekten disiplinli birisi.Ve hiç çirkeflik yok derdi top oynamak.Ama yetenek konusunda tıkanıyor.Onun kadar sağ bekte ben oynasam eminim serdardan iyi orta açardım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Zaten serdar yetenekli olsa eminim avrupada oynuyordu.Gerçekten disiplinli birisi.Ve hiç çirkeflik yok derdi top oynamak.Ama yetenek konusunda tıkanıyor.Onun kadar sağ bekte ben oynasam eminim serdardan iyi orta açardım  :)

En iyi vucüda sahip adamdır takımda ki çalışması takdire şahan. Fizik olarak çok iyi, ama hakkatten bu kadar orta özürlüsü olamaz bir adam ya. Gerçi onun sol klonu da motta. Beklerimiz orta açma özürlüsü arkadaş.

Çevrimdışı Deniz

Kendi adıma Bilici çok severim,çok eleştirim ve Bilic in yetersiz olduğunu,oyunu okumasının ve müdahalelerinin yanlış olduğunu,sezon sonu daha iyi bir hoca bulunarak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Oldu ya sezon sonu yönetim opsiyonu uzatma kararı aldı ve Bilic takımın başında kaldı,hayırlısı olsun derim 1 sene daha desteklerim.
Bu nedenle kesin yargılardan uzak olmak lazım."bilic varsa ben yokum " tarzında mesajlar çok yanlış.
Başka Beşiktaş mı var :)
Eleştirilerin yanında 6 hafta camia olarak kenetlenmemiz lazım.Gerisini lig bittiğinde konuşuruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

En iyi vucüda sahip adamdır takımda ki çalışması takdire şahan. Fizik olarak çok iyi, ama hakkatten bu kadar orta özürlüsü olamaz bir adam ya. Gerçi onun sol klonu da motta. Beklerimiz orta açma özürlüsü arkadaş.
aynı zamanda şut atma özürlüsü :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynı zamanda şut atma özürlüsü :D
Onu da yapsaydı Dani Alves olurdu zaten :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Kendi adıma Bilici çok severim,çok eleştirim ve Bilic in yetersiz olduğunu,oyunu okumasının ve müdahalelerinin yanlış olduğunu,sezon sonu daha iyi bir hoca bulunarak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Oldu ya sezon sonu yönetim opsiyonu uzatma kararı aldı ve Bilic takımın başında kaldı,hayırlısı olsun derim 1 sene daha desteklerim.
Bu nedenle kesin yargılardan uzak olmak lazım."bilic varsa ben yokum " tarzında mesajlar çok yanlış.
Başka Beşiktaş mı var :)
Eleştirilerin yanında 6 hafta camia olarak kenetlenmemiz lazım.Gerisini lig bittiğinde konuşuruz..
Desteklemeyip napıcaz zaten  :D
Takım her zaman desteklenir
Sıkıntı hataları görüp kazanıyor diye kulağının üstüne yatanlar
Nasıl yapalım da haklı çıkaralım Bilici diye arananlar
Adam kendi itiraf ediyor şansın yanımızda olduğunu
Hala Cenk Tosunu almasını taktik deha haline getiriyorlar
Gol yiyene kadar neyi bekledi
Saçmalık bile değil,o denli gerçeklikten uzak

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gs ve Fb daha ne kadar kötü olabilir Onur abi ? Tüm iyi olan şeyleri Bilic'e mal edip kötü olanları Bilic'e yazmamak art niyettir, yanlı bakmaktır. Necip'in girmesi yabancı kuralıysa neden Necip'ten sonra Franco'yu aldı ? Müthiş cesur hareketi sayesinde adamlar 4e1 yakaladı ama atamadılar. Allahtan Sosa güzel ortaladı Cenk çok iyi vurdu da 3 puan ve liderlik geldi. Yoksa lig bizim için bitiyodu dün akşam. @ONUR KOLCU
Gs ve fb kotu mu? Gecmis sezon ortalamalarina bakiyorum 3 asagi 5 yukari bu haftalarda ayni puanlar. Onlar hep ayni sadece biz biraz kipirdadik ve yarisdan erken kopmadik. Lutfen renklilerin biz kotu olunca sampiyon oluyorsunuz algi operasyonuna gelmeyelim.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı scape_bjk

Gs ve fb kotu mu? Gecmis sezon ortalamalarina bakiyorum 3 asagi 5 yukari bu haftalarda ayni puanlar. Onlar hep ayni sadece biz biraz kipirdadik ve yarisdan erken kopmadik. Lutfen renklilerin biz kotu olunca sampiyon oluyorsunuz algi operasyonuna gelmeyelim.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

Toplanan puanla oynanan oyun çok farklı
Gs de fb de iyi puan toplasa da performansları dalgalanıyor
Biz de iyi oynamıyoruz
Önceki senelerde böyle oynadığımızda bu puanları alamıyorduk
Bu sene o tarz kayıpları daha az yaşadık,fark bu
Yoksa 3 takım da şampiyonluk vaad eden bir oyun oynamadılar,oynamıyorlar

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biz de iyi oynamıyoruz
Yani sonuc olarak herkes iyi ya da herkes kotu. Sartlar esit. Son duzluk kafa kafaya girdik. Tarih iyi oyunu degil sampiyon olani yaziyor. Insallah tarih bizi yazar...:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veysel'i birkaç kez izledim ben iyi kaleci çok olağanüstü değil Volkan kadar olur en azından üstüne gidersek.

Veysel sapanı Sefakoy de oynarken yegenımde orda oynadıgı için izleme  fırsatı buldum  tabi  amatör bi lig ama fiziki avantajını iyi kullanabilen Refleksleri kuvvetli  bi  oyuncu .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

serdar defansif bir oyuncu  ve defansif  yönleri kademeleri basarılı ama  iş hucuma gelince  işler tam tersine dönüyor adam eksiltme , hız , şut / orta malesef yok . ama  ona  kızamıyorum çünkü oyun karakteri olarak  hucumcu bi bek değil malesef yi niyetli ve yüregini koyarak oynuyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz de iyi oynamıyoruz

Zaten olay bu değilmi yigtcan kardeşim  Bjk  iyi oynamadıgı maçları kaybederek şampiyonluga  10 hafta  kala  havlu atan bir takım değilmiydi.

artık takımımız  iyi oynamadıgı maçları  kazanarak zirve yarısında  devam ediyor .

zaten sezon  geneline baktıgımız zaman 28 maçın  17 18 maçını  iyi oynamısızdır , bence şampyonlugu en cok hakeden biziz. defans yapmıyotuz  top oynamaya  calısıyoruz oyunu  cirkinleştrmiyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Benim gs ve fb daha ne kadar kötü olabilir derken amacım bu sene şampiyon olamazsak birdaha olamayız falan demek değildi. Gs ve Fb ikisi birlikte bu sene inanılmaz kötü top oynuyorlar ve bunlara derbiler de dahil. Ama onlar bu kadar kötü oynayıp biz onlara göre daha iyi oynarken derbilerde golü geçtim acaba kaç tane şut attık ? Bunların hepsi teknik direktör mantalitesi ile alakalı. Ben tamamen teknik direktör eleştirisi için yazdım :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Zaten olay bu değilmi yigtcan kardeşim  Bjk  iyi oynamadıgı maçları kaybederek şampiyonluga  10 hafta  kala  havlu atan bir takım değilmiydi.

artık takımımız  iyi oynamadıgı maçları  kazanarak zirve yarısında  devam ediyor .

zaten sezon  geneline baktıgımız zaman 28 maçın  17 18 maçını  iyi oynamısızdır , bence şampyonlugu en cok hakeden biziz. defans yapmıyotuz  top oynamaya  calısıyoruz oyunu  cirkinleştrmiyoruz.
Onur guzel bir noktaya parmak basmissin.
İyi oynamadigin maclari da kazanmak onemlidir.biz uzun yillar bunu yapamadık.

Ama kabul etmek gereken bise var ki bu sene iyi oynamadan kazandigimiz maclarin sayisi haddinden fazla.burda da sans faktörü devreye giriyor.
Ben hala sivas macindan nasil 3 puani cikarttigimizi anlayamadim.1 puani bile hak etmemistik o macta.ama futbol sansi yanımızda oldugu icin kazandik.

İsimizi olabildigince sansa bırakmamamiz lazim.kotu oynayarak kazanmak baska sansla kazanmak baska.
Kenarfan her zaman dogru ve zamaninda hamleler gelmeli ki zayif rakiplerde bile tokezlemeyelim..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bende diyorum ki kotu felan degiller. Herzaman boyleler. Sadece eskiden biz yaristan cok erken kopuyorduk. Her 3 takiminda diger 2sinden kotu oldugu sezonlar olmustur ama bizim kotu oldugumuz cok daha fazla sezon var. Ama bu sezonki kadro muhendisligimiz daha iyi oldugu icin yaristayiz ve kadro muhendisligi de hocanin isi. O yuzden bilici de elestirmek gelmiyor icimden.

Çevrimdışı Nartallo

Hafta sonu 2. sırada çağrıldı tribüne, her zamanki gibi panolardan atlayıp tribünün önüne kadar geldi...

Hele o dörde bir kalınca o hantal vücuduyla geriye doğru bir canhıraş deparı var ki, o anı unutamam kolay kolay...

Yetenekleri kısıtlı ama yüreği çok büyük bir adam Serdar...

Her zaman Beşiktaş kadrosunda olmalıdır... O bizim Jamie Carragher'ımız...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim gs ve fb daha ne kadar kötü olabilir derken amacım bu sene şampiyon olamazsak birdaha olamayız falan demek değildi. Gs ve Fb ikisi birlikte bu sene inanılmaz kötü top oynuyorlar ve bunlara derbiler de dahil. Ama onlar bu kadar kötü oynayıp biz onlara göre daha iyi oynarken derbilerde golü geçtim acaba kaç tane şut attık ? Bunların hepsi teknik direktör mantalitesi ile alakalı. Ben tamamen teknik direktör eleştirisi için yazdım :tabe:

Kötü top oynayablirler her sene zaten iyi top oynamıyolar  hakemlerle tecrübeyle kötü oynadıkları  maçları  alarak  bu puana  hersene ulasıyolar ve  bizi ekarte ediyolardı. biz bu sene  ekarte olmadık peşlerini  bırakmadık  her türlü olumsuzluga  ragmen  zirvedeyiz.

Ve bunun mimarlarından  biriside HOCA dır . emege saygısızlık yapıyosunuz fazlasıyla haddinizi aşıyosunuz..

Simeone , jurgen Klopp  mı gelecek sanıyorsunuz siz takımın basına.

cok net soylüorum bu fikre saygı duymuyorum..  ne söylerseniz söyleyin bu  takım  şampyonlugun en büyük adayıdır burda balkes macından sonra es-es macından sonra herkes ağlaşırkende bu lafı söyledim yine  arkasındayım.

trabzon macı karabukten daha kolay olacak  ve biz yolumuza emın adımlarla devam edeceğiz , bu takım bunu  başaracaktır.

Çevrimdışı ozan062

günayı ben begenmiyorum,,bana guven vermiyor sadece ilk fener macında güclü oldugunu hissettirdi fakat devamını bende getiremedi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Kötü top oynayablirler her sene zaten iyi top oynamıyolar  hakemlerle tecrübeyle kötü oynadıkları  maçları  alarak  bu puana  hersene ulasıyolar ve  bizi ekarte ediyolardı. biz bu sene  ekarte olmadık peşlerini  bırakmadık  her türlü olumsuzluga  ragmen  zirvedeyiz.

Ve bunun mimarlarından  biriside HOCA dır . emege saygısızlık yapıyosunuz fazlasıyla haddinizi aşıyosunuz..

Simeone , jurgen Klopp  mı gelecek sanıyorsunuz siz takımın basına.

cok net soylüorum bu fikre saygı duymuyorum..  ne söylerseniz söyleyin bu  takım  şampyonlugun en büyük adayıdır burda balkes macından sonra es-es macından sonra herkes ağlaşırkende bu lafı söyledim yine  arkasındayım.

trabzon macı karabukten daha kolay olacak  ve biz yolumuza emın adımlarla devam edeceğiz , bu takım bunu  başaracaktır.
Onur,icinde kazandigimiz maclar dahil olmak uzere karabuk sivas eskisehir kayseri erciyes maclarinda hocanin ne gibi bir katkisini gordun soyler misin ?mesela kazanmamiz icin hangi hamleyi yapmis son karabuk macinda?golu yedikten sonra 85. Dkda cenk tosunu almak mi hamle?yoksa sivada 90 dk yatmak mi hamle?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

günayı ben begenmiyorum,,bana guven vermiyor sadece ilk fener macında güclü oldugunu hissettirdi fakat devamını bende getiremedi

ya abicim sende  bıraksana Allah aşkına  23 yasında  adam  kariyerinde 4. maçına  çıkmıs  Atakım seviyesinde Van der sar mı bekliyorsun..  3 . kalecin 1 . ve  2 . kaleciden  daha  cok umut veriyor.

yan topa cıkıyor , kalesini terkediyor karşı karsıyada da basarılı bi kaleci. açıkcası bana  güven veriyor ..

hatalı gol yesede kızmam ben  daha  kariyerinin basında kaleci 4   5 sene  oynadıktan sonra  asıl kaleci olur.

Çevrimdışı talha

Valla benim için iki şey önemli kalecide bir ayakla top cıkarabilmesi iki gerektiği durumlarda süpürür olabilmesi bu çocukta bu var.  Daha iyisini alabiliriz ama para yoksa bu çocukla devam edelim çok büyük sıkıntı yaşamayız gibi geliyor.  Her ne kadar alt ligden gelmiş olsada Alman altyapısı almış adamdır.

Çevrimdışı sallapati

Bilic Gökhan Törenin kulağını çekmeli.. 1-2 haftadır takımın en kötüsü..

Çevrimdışı talha

Hatta bizim Cenk ve Tolganın kaleye yapılmasını hatta yapılmadığı zamanlarda da defansı yanlış yönlendirmesiyle öyle alışmışım ki her çıktığında hafiften tırmanış değil.  Ha Karabük bu sonuçta ama bunu Karabük maçında bile yapamayan kalecilere sahibiz