Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982064 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Luce'ye çok iyi teklifler yapacak olan kulüpler çıkacaktır o yüzden çok ümitli değilim. :)

Bilic giderse Şenol Güneş bence en büyük aday :icool:

Şenol hoca ne yapar? Takımın çoğu potansiyelli gençlerden oluşuyor. Onların potansiyelini ortaya çıkarır bana göre.  2 yıl kalsa gökhanı falan çok iyi paralara sattırır. Bu sene bilic şampiyon olursa şenol hoca kendi evinde hayli hayli şampiyon yapabilir.

Eksiklerine gelirsek yabancı transferini ona bırakmamaları gerekir. Yerlileri iyi yönetiyor ama yabancılar çoğu zaman problem. Yönetiminde yapmasını sağlıklı bulmadığımdan yabancı bir sportif direktör getirseler iyi olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak bilic giderse ki her türlü gitmeli. İkisinden birisini getirmeleri lazım.

Çevrimdışı sallapati

Dünkü maçta takımı 10 kişi oynatan Gökhan Töreye inanamadım.. Quaresma vardı sanki sahada.. rezil bir futbol

Çevrimdışı ozan062

o kişinin adını okudukca tarifi olmayacak sekilde sinirleniyorum
sırf bu sebeble futbol bolumunu okumak istemiyorum
sizler yazıcaksınız tabiki ama ben adama karsı inanılmaz bi
tavır edinmişim geri donusude yok
yahu herkes karamsar taraftar diye forumu okumak istemez
bende herkesin istediği adamın ismi geçince gelmek istemiyorum
değişik:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Necip ve Mustafa kardeşim ; güreşçi misiniz kavga mı ediyorsunuz.. futbolcu musunuz belli değil... Necip 11-10 oynarken son adamı düşürüyor.. bırak kardeşim atarsa atsın golu.. biraz kafanızı kullanın futbol oynarken yahu

Çevrimdışı sallapati

son 13 yılın rekorunu kırdı Bilic.. helal olsun.. hem de statsız bunu başardı..hem de bir yandan avrupada oynarken 28 maç 61 puan.. HELAAAAAAAAAAL  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:04:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sene ki şimdiye kadar oynanan resmi maçlara göre istatistikler. Oğuzhan'a dikkatinizi çekerim. :kop:

Oğuzhan 10 asist ne zaman yapmış yav yanlış olmasın?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:06:10
  • Beşiktaş / Bodrum
BEYLER PFDKYA SEVKEDİLMEMİŞİZ.. ŞAKA GİBİ    :D :D :D

Sevkedilmişiz diye okudum  :ebebe: Öğrenilmiş çaresizlik  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

yaa arkadaşlar şu pozisyona bakın.. demba ba burda nasıl Mustafaya pas vermez.. maçı bu hale getiren bu pozisyondur bence.. Mustafa kardeşim sen de abuk subuk yerde el kaldırır pas istersin burda neden istemiyorsun be kardeşim.. biraz saksıyı çalıştırın gözünüzü seviim

Çevrimdışı Abdullah

Oğuzhan 10 asist ne zaman yapmış yav yanlış olmasın?
Sene başı Sosa ortada yokken kim oynuyordu  :bandit: Oğuzhanı hiç önemsemiyorsunuz   :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:07:41
  • Beşiktaş / Bodrum
yaa arkadaşlar şu pozisyona bakın.. demba ba burda nasıl Mustafaya pas vermez.. maçı bu hale getiren bu pozisyondur bence.. Mustafa kardeşim sen de abuk subuk yerde el kaldırır pas istersin burda neden istemiyorsun be kardeşim.. biraz saksıyı çalıştırın gözünüzü seviim

Bu pozisyonun duran hali yalnız.

Koşarken Mustafa o topu alır gibi durmuyor bir de Dembanın onun koşusunu görmesi çok zor çok hızlı gelişti pozisyon orada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:08:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene başı Sosa ortada yokken kim oynuyordu  :bandit: Oğuzhanı hiç önemsemiyorsunuz   :money:

Ya valla çok şaşırdım 10 asiste demek ki sıksa bitik haliyle 20 asist yapacakmış  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ya valla çok şaşırdım 10 asiste demek ki sıksa bitik haliyle 20 asist yapacakmış  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Bu pozisyonun duran hali yalnız.

Koşarken Mustafa o topu alır gibi durmuyor bir de Dembanın onun koşusunu görmesi çok zor çok hızlı gelişti pozisyon orada.

katılmıyorum sana.. Barcelona bunları yaptığı için Barcelona oluyor.. Demba ba biraz zeki olsa Mustafaya boş kaleye attırır.. çünkü kaleci ve defans şuta odaklanmış..

ama demba ba çift forvet oynamaya alışamadı sanırım..biraz da demba ba nın asistten çok golü düşünmesi.. bu da normal tabi..

ama bu ufak detaylar seni büyük takım yapar..

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın 10 asist yaptığını yeni mi görüyorsunuz?

Ozzie,bu sene Partizan maçları dışında etkisizdi.Antep maçında 3 puanı aldırdı;attığı gol ile.Asistleri ise genelde oyuncuya şut imkanı yaratacak paslar.Örnek:Veli'nin Partizan'a,Demba'nın ADS'a attığı gibi.Eğer Sosa'yı sol kenarda kullanmaya devam edecek isek;

Demba
Sosa                                                                                                                                Töre
                                                     Tolgay                            Oğuzhan

Atiba

Çünkü Sivas,Tottenham,Arsenal maçlarını hatırlayın gol yada atak öncesi paslarda Oğuzhan çok basit paslar ile topu doğru oyuncu ile buluşturuyor.Nedense Bilic ona hayali bir çizgi çekti ve o çizginin gerisinde oynatıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:17:36
  • Beşiktaş / Bodrum
katılmıyorum sana.. Barcelona bunları yaptığı için Barcelona oluyor.. Demba ba biraz zeki olsa Mustafaya boş kaleye attırır.. çünkü kaleci ve defans şuta odaklanmış..

ama demba ba çift forvet oynamaya alışamadı sanırım..biraz da demba ba nın asistten çok golü düşünmesi.. bu da normal tabi..

ama bu ufak detaylar seni büyük takım yapar..

Hocam yapmasın demiyorum zaten :D

Ama Demba o pası atsa muhtemelen defans oyuncusu o gülü attırmaz.

Barca'da Neymar koşuyor oraya 0.00002 saniyede :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

O da seneye artık

Çevrimdışı Abdullah

Oğuzhan'ın 10 asist yaptığını yeni mi görüyorsunuz?

Ozzie,bu sene Partizan maçları dışında etkisizdi.Antep maçında 3 puanı aldırdı;attığı gol ile.Asistleri ise genelde oyuncuya şut imkanı yaratacak paslar.Örnek:Veli'nin Partizan'a,Demba'nın ADS'a attığı gibi.Eğer Sosa'yı sol kenarda kullanmaya devam edecek isek;

Demba
Sosa                                                                                                                                Töre
                                                     Tolgay                            Oğuzhan

Atiba

Çünkü Sivas,Tottenham,Arsenal maçlarını hatırlayın gol yada atak öncesi paslarda Oğuzhan çok basit paslar ile topu doğru oyuncu ile buluşturuyor.Nedense Bilic ona hayali bir çizgi çekti ve o çizginin gerisinde oynatıyor.
Bence de doğru formasyon bu kalan haftalarda hem ortasaha üstünlüğünü vermemiş oluruz hem de tek forvet oynadığımızda ortaya çıkan hücumda çoğalma sorununu çözebiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 17:28:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay oynamalı.

Bakın etkisiz filan ama gerçekten oynamalı.

Hücum pres Olcay ile başlıyor bizde yoksa kimse yapmıyor.

Olcay da Veli de dönmeli takıma. Seneye ikisinin yerine hem bu işi yapan hem teknik adam bulmalıyız sonra bu 6 hafta çok lazımlar bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Hocam yapmasın demiyorum zaten :D

Ama Demba o pası atsa muhtemelen defans oyuncusu o gülü attırmaz.

Barca'da Neymar koşuyor oraya 0.00002 saniyede :D

özette izle..tüm defans ofsayt diye durmuş..hiçbiri koşmuyor.. mustafa da %100 olmasada koşar vaziyette..ama el kaldırıp pas istemiyor..

1-2 pozisyon sonrasını düşünmeyi öğrenmeleri lazım bizimkilerin..

dün herkes çakılı oynadı.. rakibi çok küçümsemişler..herkes ayağına top istedi...

Çevrimdışı Abdullah

Olcay oynamalı.

Olcay da Veli de dönmeli takıma. Seneye ikisinin yerine hem bu işi yapan hem teknik adam bulmalıyız sonra bu 6 hafta çok lazımlar bize.
Ikisi aynı anda dönmesin ya  Tolgay'a mı elveda deriz Veli dönerse

Çevrimdışı ErsinA.

Olcay oynamalı.

Olcayın hücum presine en iyi örnek ilk yarıdaki ts maçı.  :ok:   bencede takımın iskeletinden olcay olmalı.

Çevrimdışı talha

Veli olmayınca olmuyor dün kemiklerime kadar hissettim resmen
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sallapati

olcay veli olmayınca direncimiz çok azaldı dün

Çevrimdışı Tolga

Olcay oynamalı.

Kötü oynasa bile Olcay'a ihtiyacımızın olduğu dünkü maçta da ortaya çıktı.

Hiçbirşey yapmasa bile rakip savunmayı tehdit eder ve hücum presle top kaparak pozisyon bulmamızı sağlar.

Kalan haftalarda bence Olcay'ın her türlü ilk 11 de olması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Olcay ile Veli zaten haftaya mecbur oynayacaklar.

Fakat bizim sorunumuz hücumda çoğalamıyoruz ve ceza sahasına ekstra oyuncu sokamıyoruz.Olcay,bu konuda önemli koz olabilir lakin;zayıf takımlara karşı kalabalık orta saha ve fazladan topa yön veren oyuncuların olması büyük avantaj.

Ya çift santrafor ile oynayıp orta saha direncini rakibe vereceğiz ve Töre'nin hücum gücünü kısıtlayacağız.
Ya da Atiba'dan vazgeçip Tolgay-Oğuzhan-Sosa-Olcay-Töre-Demba altılısı ile daha kompakt bir oyun oynayacağız.

Trabzon maçı bu olacak zaten başka imkan yok:
Günay-Atiba-Sivok-Ersan(Atınç)-Motta-Tolgay-Veli-Sosa-Töre-Olcay-Demba

Demba kızağa çekilirse:
Günay-Opare-Sivok-Ersan(Atınç)-Motta-Tolgay-Atiba-Sosa-Töre-Olcay-Cenk

Bilic çift forvet başlamalıyım derse Mehmet-Özer-Medjani üçlüsü Atiba-Tolgay ikilisine üstünlük kurar.
Solda Sosa ile başlarsan Sosa-Motta kanadını Bosingwa koridor yapar. 
İdeali budur.