Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3981414 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Bende Demba Ba'nın 13M+ teklife satılması taraftarıyım.Aynı zamanda Pedro 5M,Frei 3.5M civarına satılmalı.CL gelirse de 40M gibi bütçemiz olur.Orta saha için Atibanında 1+1 olarak kalması taraftarıyım.Necip mutlaka yollanmalı artık yeter.(Mbia,Mavuba),Atiba,Veli,Tolgay,Veli,Sosa,(10 numara) orta sahasıyla 7 kişi ideal olur.Sosa-Oğuzhan-Veli-Atiba rotasyonda olursa ortasahada hiç sıkıntı çekmeyiz.

Çevrimdışı ozan062

Bende Demba Ba'nın 13M+ teklife satılması taraftarıyım.Aynı zamanda Pedro 5M,Frei 3.5M civarına satılmalı.CL gelirse de 40M gibi bütçemiz olur.Orta saha için Atibanında 1+1 olarak kalması taraftarıyım.Necip mutlaka yollanmalı artık yeter.(Mbia,Mavuba),Atiba,Veli,Tolgay,Veli,Sosa,(10 numara) orta sahasıyla 7 kişi ideal olur.Sosa-Oğuzhan-Veli-Atiba rotasyonda olursa ortasahada hiç sıkıntı çekmeyiz.

sampiyonluk gelirse
beklediğimiz sekilde takviyeler gelmeez cnk derlerki bu sefer takımla cok oynamamak lazım
halbuki rakiplerde biz kotuyuz diye lig suan kopmadı:) yoksa yüzkere ya biz ya onlar koparmıstı

ama gelmezse hem hoca hem yapıtasları değişecektir onun için simdi yapıcagımız plandan cok sene sonunda biz bu dusunceleri yorumlayalım derim
hem CL gidip gidilmiceğide o vakit belli olur :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

hersey Derbiye bagli.

Kazanirsak Sampiyonuz. Kaybedersek 2. bile olmayabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Agop Meyhaneciyan ‏@itherrif  13 sa.13 saat önce
@aczago will you come to bjk?

Zago bu twitide rtlemiş.

Çevrimdışı ozan062

Agop Meyhaneciyan ‏@itherrif  13 sa.13 saat önce
@aczago will you come to bjk?

Zago bu twitide rtlemiş.

neden yapıyor bunları yahu hadi bana teklif gelsin diyemi
rt ederek teklif yok mu diyor
yoksa gereksiz heyecanmı yaratıyor:D

Çevrimiçi Samet Ç

Ben başından beri diyorum Luce ve Zago gelecek diye. Luce'nin açıklamasına bakmayın Tr'deki medyayı susturmak için  yapılmış olabilir diye düşünüyorum bir ara çok fazla Luce haberi vardı çünkü.
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 13:15:33 Samo1903 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Babası böyle pasta yapmayı doktor ötkerden mi öğrenmiş  :D
Tüm bu sorular haftaya cevabını buluyor

Çevrimiçi Samet Ç

Bu başkanın Demba'nın oyundan alındıktan sonra stadı terk etme olayı doğruysa Bilic ile ipler kesinlikle kopmuşdur keza futboldan anlamayan bir insanı bile bu derece çıldırtmış oldu Bilic.

Çevrimdışı ozan062

Babası böyle pasta yapmayı doktor ötkerden mi öğrenmiş  :D
Tüm bu sorular haftaya cevabını buluyor
:kop:

neden haftaya?:) nevar be haftaya

bu arada gs ile oynancak mactan once sivas macı varmıs gsnin bir yorgunluk olusacak rakipte akıllarda buluynsun
sanırım ondan onceki haftada haftada iki maç muhabbeti olacak ertelemeden dolayı yani rakip için sıkıntılar var

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olursak bence Bilic kalır tabi başka bir kulüple önceden anlaşmadıysa.

Eğer Bilic başka bir kulüple anlaştıysa ve yönetimin de bundan haberi varsa hoca arayışlarına başlamışlardır.

Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını ama buraya geleceğini pek düşünmüyorum yani hala bana mümkün gelmiyor.

Ama büyük konuşmamak lazım çünkü Türkiye'de neyin ne olacağını önceden kestirebilmek çok güç :icool: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Ben her ne kadar yanlıs ya da doğru hocanın kararlarına çok karışılmasına karşıyım. Hele ki başkanın uzak durması lazım. Zmanında ne çektiysek bundan çektik.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Bu başkanın Demba'nın oyundan alındıktan sonra stadı terk etme olayı doğruysa Bilic ile ipler kesinlikle kopmuşdur keza futboldan anlamayan bir insanı bile bu derece çıldırtmış oldu Bilic.
Dogruysa degil %100 dogru haber..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

BEYLER PFDKYA SEVKEDİLMEMİŞİZ.. ŞAKA GİBİ    :D :D :D

Çevrimdışı Abdullah

Dogruysa degil %100 dogru haber..
Bilgi nerden  :alala: ben başka bir yere geçip orada izlemeye devam etmiş diye duydum  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescuya karşı Bilici tercih edenler var inanılmaz!

Çevrimdışı yigitcan1903

BEYLER PFDKYA SEVKEDİLMEMİŞİZ.. ŞAKA GİBİ    :D :D :D
Sürpriz gerçekten,unuttular muhtemelen
Kapatalım mevzuyu  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilgi nerden  :alala: ben başka bir yere geçip orada izlemeye devam etmiş diye duydum  :bandit:
Kesin totemdir,millet Bilic'e yoruyo  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Kimmiş onlar :biggrinking:

Sosyal medyada, çevremde, burdada vardır heralde. Onları geçtim birde gelmez yorumları var. Sürekli olumsuz düşünüyor taraftarın büyük bir kısmı. Biraz pozitif yönde düşünsek keşke. En son tüm taraftar ortak bir şey istediğinde liverpool çıktı da eledik düşün artık.

Çevrimdışı Tolga

Sosyal medyada, çevremde, burdada vardır heralde. Onları geçtim birde gelmez yorumları var. Sürekli olumsuz düşünüyor taraftarın büyük bir kısmı. Biraz pozitif yönde düşünsek keşke. En son tüm taraftar ortak bir şey istediğinde liverpool çıktı da eledik düşün artık.
Ben de gelmesini zor görüyorum ama Lucescu'yu en çok isteyen kişilerden biri de benimdir herhalde keşke gelse :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Ben de gelmesini zor görüyorum ama Lucescu'yu en çok isteyen kişilerden biri de benimdir herhalde keşke gelse :icool:

Bilice yönetimden de karşı düşünceler var gönderirlerse ve luce gelmezse kim gelir hiçbir fikrim yok.

Şayet gözü karartıp biraz zorlarsalar Ukraynadan ayrılacak gibi duruyor bir şekilde ikna etmeli başkan. İyi pazarlıkçı, umutluyum. gelmesi halinde de yeni bir stat elinin altındayken korkunç(!) işler çıkartabilir.

Çevrimdışı Tolga

Bilice yönetimden de karşı düşünceler var gönderirlerse ve luce gelmezse kim gelir hiçbir fikrim yok.

Şayet gözü karartıp biraz zorlarsalar Ukraynadan ayrılacak gibi duruyor bir şekilde ikna etmeli başkan. İyi pazarlıkçı, umutluyum. gelmesi halinde de yeni bir stat elinin altındayken korkunç(!) işler çıkartabilir.
Luce'ye çok iyi teklifler yapacak olan kulüpler çıkacaktır o yüzden çok ümitli değilim. :)

Bilic giderse Şenol Güneş bence en büyük aday :icool: