Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3981629 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

biraz fazla kesmişim ksura bakmayın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

biraz fazla kesmişim ksura bakmayın.
Tr kupasını saymazsak 2 gol 7 asist ortalıkta hiç yokken şaşırdım çoğunu hatırlamıyorum.  :)

Çevrimdışı talha

Tr kupasını saymazsak 2 gol 7 asist ortalıkta hiç yokken şaşırdım çoğunu hatırlamıyorum.  :)

Böyle adamlar lazım takımda. Adam bildiğin gizliden gizliye asist kralı.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

ts maçında mecbur oğuzhan oynayacak.yabancı sınırına takılacaz sosa kenara oturur gibi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

ts maçında mecbur oğuzhan oynayacak.yabancı sınırına takılacaz sosa kenara oturur gibi..
Atınç'ın bi sakatlığı falan yok değil mi   :alala:

Çevrimdışı talha

Veli'ye en ihtiyaç duyduğumuz zamanlardı sakatlığı çok kötü oldu. Ne dertli takımız arkadaş. :s20:

Çevrimdışı Deniz

ayrıca ben oğuzhanın bir anda kesilip atılmasına karşıyım.bu çocuk bu ligin en yetenekli oyuncularından birisi.tam vücudu güçlenmeye başlamışken kesildi ve nerdeyse hiç şans bulamadı.
Bu çocuk ne yapıp edilip kazanılmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Veli bence Trabzon maçında oynayacaktır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

ayrıca ben oğuzhanın bir anda kesilip atılmasına karşıyım.bu çocuk bu ligin en yetenekli oyuncularından birisi.tam vücudu güçlenmeye başlamışken kesildi ve nerdeyse hiç şans bulamadı.
Bu çocuk ne yapıp edilip kazanılmalı.

Abi biz istiyoruz ama kendisi pek istemiyor. Bir insan 1 sene boyunca üstüne koymaya uğraşmadı baktı forma tehlikeye giriyor yeni yeni başladı. Bırak bu kesilme kulağına küpe olur biraz. Kampa daha aktif girer.

Çevrimdışı Deniz

Abi biz istiyoruz ama kendisi pek istemiyor. Bir insan 1 sene boyunca üstüne koymaya uğraşmadı baktı forma tehlikeye giriyor yeni yeni başladı. Bırak bu kesilme kulağına küpe olur biraz. Kampa daha aktif girer.
ozinin sıkıntısı gelişmeyen fiziğiydi.omuzu yedi mi 2 metre uçuyordu.Sosada fıstık gibi vücut var ikili mücadelelerde ayakta kalıyor ozide bu yoktu.
4-5 ay önce ozi de vücut çalışmaya başladı.Geçen baktım çok büyük değişim olmasa da azıcık toparlamış kendisini.
Ersan da buna salonda yardım ediyordu kulüp video koymuştu.
Yani ozi çabalıyor.ama hiç karşılık vermemek de olmaz.bak muhtemelen ts karşısında o oynayacak.sosa yabancı sınırına takılacak.Çok zor bir maçta oynayacak inşallah bu baskının altında kalmaz..

Çevrimdışı talha

ozinin sıkıntısı gelişmeyen fiziğiydi.omuzu yedi mi 2 metre uçuyordu.Sosada fıstık gibi vücut var ikili mücadelelerde ayakta kalıyor ozide bu yoktu.
4-5 ay önce ozi de vücut çalışmaya başladı.Geçen baktım çok büyük değişim olmasa da azıcık toparlamış kendisini.
Ersan da buna salonda yardım ediyordu kulüp video koymuştu.
Yani ozi çabalıyor.ama hiç karşılık vermemek de olmaz.bak muhtemelen ts karşısında o oynayacak.sosa yabancı sınırına takılacak.Çok zor bir maçta oynayacak inşallah bu baskının altında kalmaz..

Şu eksiğini Samet Hoca zamanında görüp çalışmaya başlayıp kapatmalıydı. Ama yapmadı. Dediğim gibi kulağına küpe olsun biraz.

Çevrimdışı Deniz

Şu eksiğini Samet Hoca zamanında görüp çalışmaya başlayıp kapatmalıydı. Ama yapmadı. Dediğim gibi kulağına küpe olsun biraz.
iyi de o zaman yapmadı diye şimdi şans vermemek de mantıksız  :)

Çevrimdışı atalay

Rıza Hocama büyük iş düşüyor.Arka arkaya 2 hafta hem Fener'e hemde Gs'ye çelme çakar ise 33.hafta öncesi mükemmel olur.

Çevrimdışı talha

iyi de o zaman yapmadı diye şimdi şans vermemek de mantıksız  :)

Ya onu demiyorum da yani biraz burnu sürtsün. Hiç olmazsa böyle bir kaç maç görsün. Seneye bence daha hırslı girebilir.

Çevrimdışı Deniz

Ya onu demiyorum da yani biraz burnu sürtsün. Hiç olmazsa böyle bir kaç maç görsün. Seneye bence daha hırslı girebilir.
ama sene içinde ihtiyacımız olduğunda kayıp bir oyuncu olması sıkıntı ben de onu demek istiyorum.bir anda ozinin eline kalabiliriz bu kritik haftalarda.bunun için daha fazla şans verilmeliydi..

Çevrimdışı talha

Sinan Engin az önce FB'ye TR'nin en büyük takımı dedi. :claps:

Çevrimdışı talha

ama sene içinde ihtiyacımız olduğunda kayıp bir oyuncu olması sıkıntı ben de onu demek istiyorum.bir anda ozinin eline kalabiliriz bu kritik haftalarda.bunun için daha fazla şans verilmeliydi..
Daha geçen maç asist yaptı. :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin az önce FB'ye TR'nin en büyük takımı dedi. :claps:
ANÇ konuşmadı diye topa tuttular.

A.Çakar bizim derbilere derbicik diyecek , lider olmamıza rağmen ligi 3. bitireceğimizi söyleyecek

ROK denen zat sürekli alçaltıcı laflar söyleyecek

ondan sonra vay efendim bizim mikrofonlara neden kimse konuşmadı oluyor.

Tamam haklarını da yemeyeyim Ertem ve Sinan bizim şampiyon olmamız için baya çabalıyorlar en azından ekranda bunu göstermeye çalışıyorlar ama senin programında böyle konuşanlar olursa da kimseye kızmayacaksın.

Kısacası iyi yaptı ANÇ  :)
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 02:04:37 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan saat olmuş 2; adamlar kelle, kokoreç falan konuşuyolar :kop:

DerinFutbol :D Hele şükür bitti beynim yandı yav :iscrewy: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

TS maci ilk 11 bence boyle cikmaliyiz...     

--------------Cenk-------------
Atiba---Sivok----Ersan----Motta
----------Veli---Tolgay---------
Tore--------Sosa--------Olcay
-------------Ba-----------------

Ersan sakat olursa.

Opare---Sivok----Franco----Motta
----------Veli---Atiba---------
Tore--------Tolgay--------Olcay
-------------cenk (mustafa)-----

Illah Sosa diyorsak ve ersan sakat

Atiba---Sivok----Franco----Motta
----------Veli---Tolgay---------
Tore---------Sosa-----------Olcay
-------------cenk (mustafa)-----

Çevrimdışı Deniz

Dun Demba Ba oyundan alindiktan sonra baskan sinirlenip yerinden kalkmis.

Baska bir noktadan maci izleyip mac bitmeden de staddan cikmiz.hatta gol oldugunda araciyla staddan ayriliyormus.

Bilici yönetimde isteyen nadir kişilerden birisi de baskandi.bakalim bu konunun yansimasi nasil olacak..

Çevrimdışı GÖRKEM

Simdi 1 cok zor ve 1 zor Mac var. Ondan sonra ki 2 Macta Konya ile Antepi öyle ya da böyle yeneriz büyük ihtimalle.

G.Saray 4 de 4 yapamaz kolay kolay. Derbi'ye iddiali durumda cikacagiz gibi görünüyor.

Çevrimdışı ozan062

o oguzhan denen kişinin en son gol attıktan sonraki yaptıgı sus isaretini hatırlayan vardır insallah
o benim dilimde ahlaksızdır
onun için ben onda hiçbirsekilde inancım ve dogru kişi oldıugu konusunda süphelerim var
bitirdim yani kafamda benim gibi trilyonlarcasıda var
osebeble ondan maç dondurmesini beklemeyin dondursede fikrim değişmez

ba hakkındaki yorumlarada katılıyorum bu arada kesinlikle onunda sezon sonu satılması taraftarıyım
seneye daha iyi performans gosterir diyorsunuz bende inatla hayır diyorum
savundugum nokta sudur
ilk senesinde gelen her oyuncu mutlak iyi oynamıstır fakat sonraki sezonda ülkeye alısıyor ve salıyor kendini
yani iş ahlakı yuksek olsa dahi rahatlıyor ki ben banın maçlardan sonraki antrenmanlarda kenarda oturdugunuda bircokkez sahit oldum
yani aynı 90 dakikayı yapan adam orada ant katılırken o kenarda dinleniyordu
bu yani sadece birkaçkez denk geldiğim birsey
o sebeble rahatlıcagına inandıgım içn para ederken gonderelim yeisini buluruz o dert değil
bu arada bize hiçbir alanda gol krallıgıda kazandırmadı dimi??
bide hiçbir kupa kazandırmadı dimi?? sampiyi saymayın o yarıs devam

bu arada cenk ve sivok beklemediğim anlarda ortaya cıkıyorlar onlardan cok memnunum
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 11:38:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Zago rt lemiş az önce
@19chevalier03: @aczago Good morning Zago, do you have any future plans for Beşiktaş? We need winner people & you deserve a big team with a great support!