Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980282 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Müthiş bir akşam, hem kazandık hem de Bilic'in nasıl bir TD olduğunu herkes görmüş oldu :) Haftaya Serdar Kurtuluş'un olmaması kötü oldu. Ama haftaya bugünden daha rahat kazanıcağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Müthiş bir akşam, hem kazandık hem de Bilic'in nasıl bir TD olduğunu herkes görmüş oldu :) Haftaya Serdar Kurtuluş'un olmaması kötü oldu. Ama haftaya bugünden daha rahat kazanıcağımızı düşünüyorum.
ben bilicle hiçbir maçı rahat kazanacağımızı düşünmüyorum :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  7 dk.7 dakika önce
Bursaspor, Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

çöksek mi  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neco

ben bilicle hiçbir maçı rahat kazanacağımızı düşünmüyorum :D

Aynen öyle @Deniz Fark atmamız gereken maçta deplasman takımı gibi oynadık. Ne rakibi ne de hakemi baskı altına alabildik. Bir ara kırmızı-mavi formalıları Beşiktaş takımı sandım, o derece. Takım ve Bilic acayip bir şekilde formsuz.

Çevrimdışı Kadir G.

Bursaspor, Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Allah korusun.

Çevrimdışı Neco

Şu anda takımda en beğendim oyuncu Tolgay, adam sorumluluk almaktan hiç kaçınmıyor. İnşallah böyle devam eder :ok:

Çevrimdışı ozan062

sevgili hocanız gelmez o zaman:) goze almazlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Şu anda takımda en beğendim oyuncu Tolgay, adam sorumluluk almaktan hiç kaçınmıyor. İnşallah böyle devam eder :ok:
Evet bende Tolgay'ı beğeniyorum her maç üzerine koyarak ilerliyordu ama bugün o da etkisizdi geçmiş haftalara göre. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ismail köybaşı o açıklamayı kendisi yapmış mı gerçekten?

Çevrimdışı Tolga

Yapmışsa şaşırmam Bilic bile inanmıyor ki oyuncular inansın.

Sonra da taraftara giydirirler önce takımın hocası ve futbolcuları inanacak takımın şampiyon olacağına ve Bursa ile de kendi takımlarını aynı kefeye koymayacak o kadar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bende merak ediyorum. Eğer böyle bir şey demişse yazıklar olsun ulan oynamıyorsun zaten bari takım arkadaşlarını kötü etkileme.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne demiş ismail ? Açıklasa bari

Çevrimdışı Tolga

Ne demiş ismail ? Açıklasa bari
Kimse bizi favori görmüyor ama Bursa'da şampiyon olurken kimse onları favori olarak görmüyordu demiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Kimse bizi favori görmüyor ama Bursa'da şampiyon olurken kimse onları favori olarak görmüyordu demiş.
İsmail Bursa ile bizi aynı kefene koymuşsa cidden yarın gönderirim acımam. Ayrıca şu takımda Günay ve bir kaç oyuncu hariç büyüklüğümüzü kavrayamamış bir durumda maalesef.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Cenk'in golünden önce sosa ortayı yapacakken içimdeki inanç "0" dı, sıfffııırrr :D

Acaip şaşırdım ama gol olunca :D Şampiyon mu olucaz ne :super: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İsmail Bursa ile bizi aynı kefene koymuşsa cidden yarın gönderirim acımam. Ayrıca şu takımda Günay ve bir kaç oyuncu hariç büyüklüğümüzü kavrayamamış bir durumda maalesef.
Bursa maçına derbi diyen hoca ve oyunculardan kurulu bir takımız ne diyeyim ki.

Olcay ve Cenk Tosun'da bu kulübün ne kadar büyük olduğunun farkındalar ama takımın geri kalanı bu konuda şüpheliler.

Çevrimdışı talha

Çok yüklenmemek lazım İsmail'e ama bir konuda haklı kimse bizi inadına Şampiyon favorisi görmüyor. Ama biz onlara inatla gösterecez. :biggrinking:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Yalnız Cenk'in golünden önce sosa ortayı yapacakken içimdeki inanç "0" dı, sıfffııırrr :D

Acaip şaşırdım ama gol olunca :D Şampiyon mu olucaz ne :super: :super:
Böyle inançsız taraftarla biraz zor  :evillol:  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa maçına derbi diyen hoca ve oyunculardan kurulu bir takımız ne diyeyim ki.

Olcay ve Cenk Tosun'da bu kulübün ne kadar büyük olduğunun farkındalar ama takımın geri kalanı bu konuda şüpheliler.
Zaten Bilic'e hiç bir şey demiyorum. Adam sanki Ausburg'u yönetiyor hiçbir şeyin farkında değil. Dediğin gibi Olcay, Cenk ve Günay dışında bu takımın büyüklüğünü kabul eden bir tane daha adam yoktur maalesef bu kafadan kurtulmamız lazım o da şu mevcut kadro ile alacağımız bir şampiyonlukla değişebilir belki.
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 00:34:31 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Zaten Bilic'e hiç bir şey demiyorum. Adam sanki Ausburg'u yönetiyor hiçbir şeyin farkında değil. Dediğin gibi Olcay, Cenk ve Günay dışında bu takımın büyüklüğünü kabul eden bir tane daha adam yoktur. Maalesef bu kafadan kurtulmamız lazım o da şu mevcut kadro ile alacağımız bir şampiyonlukla değişebilir belki.
Evet şampiyon olursak oyuncuların bakışı değişebilir aslında tek çözüm de bu gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle inançsız taraftarla biraz zor  :evillol:  :bandit:
Valla dakika olmuş 90, pedroyla sivokun orta sahada top çevirdiğini görünce inancın "i" si kalmadı :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Valla dakika olmuş 90, pedroyla sivokun orta sahada top çevirdiğini görünce inancın "i" si kalmadı :evillol: :evillol:
Golü yediğimiz kornerde gol olacağını hissetmiştim. Aynı şekilde Sosa orada içeriye döndüğünde hissettim golü orta Cenk'e doğru giderken ben çoktan kalkmıştım ayağa. Sonrası malum yıktım ortalığı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Golü yediğimiz kornerde gol olacağını hissetmiştim. Aynı şekilde Sosa orada içeriye döndüğünde hissettim golü orta Cenk'e doğru giderken ben çoktan kalkmıştım ayağa. Sonrası malum yıktım ortalığı  :evillol: :evillol:
Aynen bende yıktım valla :D Ömrümde ilk kez bu kadar gol diye bağırdım :evillol:

Tam beast moddaydım yani :bandit: :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Aynen bende yıktım valla :D Ömrümde ilk kez bu kadar gol diye bağırdım :evillol:

Tam beast moddaydım yani :bandit: :icool:
:super: :super:

Çevrimdışı talha

Bu sene ki şimdiye kadar oynanan resmi maçlara göre istatistikler. Oğuzhan'a dikkatinizi çekerim. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.