Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980191 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Fotosunu
Anlattığın Denizin koyduğunun aynısı
O değil demişsin
Kim demiş neyi demiş nasıl demiş. Ben demedim bir şey  :ssss: O değilde bugün maça nasıl gidecen sen ya yetişebilcen mi maça. Zor olmayacak mı işten sonra koştur koştur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kim demiş neyi demiş nasıl demiş. Ben demedim bir şey  :ssss: O değilde bugün maça nasıl gidecen sen ya yetişebilcen mi maça. Zor olmayacak mı işten sonra koştur koştur.
Anladık forma o :bandit:
Fena değil yine
Maç olsun yetişmek bizim işimiz  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

luce zaten oradan ayrılsa da bu yaştan sonra kalkıp bize gelmez.gider avrupada büyük bir takımı çalıştırır.
Lucescu gelirse basın fena uğraşırdı bence :)

Zaten adam öyle ayrılmış burdan.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Anladık forma o :bandit:
Fena değil yine
Maç olsun yetişmek bizim işimiz  :D
Hangisiymiş ya bana da göster  :ebebe:

Çevrimdışı Abdullah

Lucescu gelirse basın fena uğraşırdı bence :)

Zaten adam öyle ayrılmış burdan.. :bandit:
Luce gelsin de biz de basınla uğraşırız ne olacak  :evillol: zaten uğraşmıyorlar mı bizle  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce gelsin de biz de basınla uğraşırız ne olacak  :evillol: zaten uğraşmıyorlar mı bizle  :bandit:
O değil, adam yaşlı zaten. Allah korusun hık! diye gidebilir sinirlenirse :evillol: :evillol:

Yaprak dökümündeki ali rıza gibi olmasın sonra :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Çıkınca görürsün  :evillol:
Zaten hepimiz çıkınca görecez sıkıntı yok  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

O değil, adam yaşlı zaten. Allah korusun hık! diye gidebilir sinirlenirse :evillol: :evillol:

Yaprak dökümündeki ali rıza gibi olmasın sonra :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Forma bence de o olacak.Almayı düşünmüyorum.Bu senenin antrenman forması bile bundan daha cazip  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Beterin beteri de var tabi..Güzelim formayı Chevy ne hale getirmiş :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu seneki siyah forma güzeldi çok da iyi satış yaptı.Ondan sonra en çok satan forma beyazdı.Kırmızı çok az sattı.

Gelecek sene yine siyah veya çubukludan birisi başı çekecektir.Siyah forma yine güzel olursa 500.000 i görürüz.Kendimi büyük beklentiye soktum siyah ve çubuklu için  :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

@Abdullah a ilk taşı beyaz formalı olanınız atsın

Çevrimdışı Abdullah

Bu seneki siyah forma güzeldi çok da iyi satış yaptı.Ondan sonra en çok satan forma beyazdı.Kırmızı çok az sattı.

Gelecek sene yine siyah veya çubukludan birisi başı çekecektir.Siyah forma yine güzel olursa 500.000 i görürüz.Kendimi büyük beklentiye soktum siyah ve çubuklu için  :icool:
Kırmızının az satma sebebini de takımın o formayı neredeyse hiç giymemesini de anlayamadım.  :alala: Normalde en güzel formalardan biriydi o üstündeki detay çok ince düşünülmüştü.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kırmızının az satma sebebini de takımın o formayı neredeyse hiç giymemesini de anlayamadım.  :alala: Normalde en güzel formalardan biriydi o üstündeki detay çok ince düşünülmüştü.
Detay düşünülmüştü de bi acayip kırmızıydı bu seneki
Zaten Aybaba döneminde suyunu çıkarmışlardı kırmızının
Takıma illallah geldi demek

Çevrimdışı Abdullah

Detay düşünülmüştü de bi acayip kırmızıydı bu seneki
Zaten Aybaba döneminde suyunu çıkarmışlardı kırmızının
Takıma illallah geldi demek
Derbiye kırmızıyla çıkmıştık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı scape_bjk

Ukrayna Premier League’in 21. Haftası dev bir mücadleye sahne oldu. Lig lider Dinamo Kiev evinde Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donestk’i ağırladı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona ererken Kiev, Shakhtar ile olan 5 puanlık farkı korudu ve son 5 haftaya büyük bir avantajla girdi.

Maçtan sonra Rumen basınına açıklamalarda bulunan Lucescu, “5 sene üst üste şampiyon olduktan sonra elbette bir kez daha şampiyon olmak istiyorsunuz. Bu maçı kazansaydık bile şampiyonluk için şansımız yoktu. Evimizdeki bütün maçları aslında deplasmanda oynadık. Bu hiç kolay değildi. Aynı zamanda hakemlere karşı da oynamak zorunda kaldık.

Luce gelsin diyoruz ama oda aynı şartlarda büyük ihitmalle şampiyon olamayacak.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu, S.Donetsk'ten ayrılacak bence ama buraya geleceğini sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı JoseDemba

Tolgay Sosa Töre Pektemek Ba  :icool:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Nisan 2015, 18:44:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Aynı Balıkesir maçının bir benzerini yaşadık.Farklı olan ise kazanmış olmamız.İlk yarı oyunu rakibe verdik fakat skoru ele aldık.İkinci yarı kırmızı karttan önce 1;sonra 3 net pozisyonumuz var.Buna rağmen başta Franco'nun duran top savunma zafiyetinden dolayı golü yedik.

O değilde Bilic senle olmaz arkadaş!

Pektemek tek başına ileride olmaz.İlk yarı iyi iş çıkarttı fakat Tolgay gününde değil;Töre etkisiz.Pektemek/Olcay yap.Orta sahayı kalabalık tut,savunmayı geriye at,kontrollü oyna niye?Zaten tek oyun planın var.3'e 2'i kontra yaparken bile Töre'siz oynayamayan bir oyuncu grubu var.Töre'yi o yüzden suçlamıyorum.Bütün her şey bu çocuğun bire birlerine kalmak zorunda değil.

Son değişiklik ise tam fiyasko.Seni ileri taşıyabilecek tek adam Tolgay'ı çıkarmak. :s20:
Ne oldu stoperlerin 90+5 de hazırlık pası yapmak zorunda kaldı.
Çıkar Serdar'ı.Orta sahayı Tolgay-Sosa-Töre-Motta-Atiba yap uzun oynayacaksan böyle oyna.60 metre uzun oynarken bile tek plan Töre'nin topla buluşması.Cenk ipten aldı ama sadece Beşiktaş'ı.Bu Bilic'i hiç bir şey ipten almamalı.Şampiyonluk bile.

Çevrimdışı Togay_1981

Aynı Balıkesir maçının bir benzerini yaşadık.Farklı olan ise kazanmış olmamız.İlk yarı oyunu rakibe verdik fakat skoru ele aldık.İkinci yarı kırmızı karttan önce 1;sonra 3 net pozisyonumuz var.Buna rağmen başta Franco'nun duran top savunma zafiyetinden dolayı golü yedik.

O değilde Bilic senle olmaz arkadaş!

Pektemek tek başına ileride olmaz.İlk yarı iyi iş çıkarttı fakat Tolgay gününde değil;Töre etkisiz.Pektemek/Olcay yap.Orta sahayı kalabalık tut,savunmayı geriye at,kontrollü oyna niye?Zaten tek oyun planın var.3'e 2'i kontra yaparken bile Töre'siz oynayamayan bir oyuncu grubu var.Töre'yi o yüzden suçlamıyorum.Bütün her şey bu çocuğun bire birlerine kalmak zorunda değil.

Son değişiklik ise tam fiyasko.Seni ileri taşıyabilecek tek adam Tolgay'ı çıkarmak. :s20:
Ne oldu stoperlerin 90+5 de hazırlık pası yapmak zorunda kaldı.
Çıkar Serdar'ı.Orta sahayı Tolgay-Sosa-Töre-Motta-Atiba yap uzun oynayacaksan böyle oyna.60 metre uzun oynarken bile tek plan Töre'nin topla buluşması.Cenk ipten aldı ama sadece Beşiktaş'ı.Bu Bilic'i hiç bir şey ipten almamalı.Şampiyonluk bile.

+1903

Kimse almamalı bu adamı ipten. Neden mi ? Takım iyi oynamayabilir , daha iyi transfer yaparsın daha iyi oynarsın diye düşünürüz. Lakin liderlik maçında 10 kişi kalmış yarı düşmüş bir rakibe karşı oynanan laubali futbol apaçık bir disiplinsizlik göstergesidir. Disiplinin olmadığı yerde kalıcı başarı hiçbir zaman olamaz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilicle olmayacak maalesef..Bu sene de olmayacak seneye de..Bu anlayışın ve oyunun şampiyonluğu getirmesi mucize bile değil.Bence artık tartışmalar gelecek sezon üzerine olmalı.

Çevrimdışı f_madida

yeri gelmisken, gecen hafta da yazmistim, bugun tekrar yaziyorum,

Bu takim Sampiyon olur!

The world is better in black and white, and red.