Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978358 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Rahat olmaz ama yeneriz :evillol:
:super: yaz beni abi

siz iyisiniz yine yav:) ben baya karamsarım
en azından bilic için buyuk sınav bu sekilde rakiplerden sonra oynayacagımız maclar var
ipleri ne kadar eline alacak gorucez bu sekilde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

Buyur bir mabet daha çıktı başımıza :D
Mabet kim diyecem de çok abartmayım  :evillol: valla görsel yok elimde olsa atarım whatsapptan diyecem whatsappı da sildin  :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 02:13:51 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

en azından bilic için buyuk sınav bu sekilde rakiplerden sonra oynayacagımız maclar var
Taraftarının önünde karabüğü de yenemeyecekse hiç durmasın orada diyecem de balıkesirle berabere kaldığımız maç geliyor çıldırıyorum  :s20: neyse umarım hatalarından ders almıştır yarın 4-5 atıp yolumuza daha güçlü devam etmemiz lazım rakipler zar zor kazanırken kötü futbol oynarken bizim bir nevi futbolumuzla şov yapıp onlara korku salmamız germemiz lazım  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Chelsea ve Real formalarında bir detay göremiyorum.
Milan formasındaki detay da çok sıklıkla farklı şekillerde kullanılan bir şey daha güzel yapılabilecek bir şerit.
Almanya'nın forması bir şaheser zaten hatırlarsan geçen sene onu bize uyarlamıştım @anilt in isteğiyle  :bandit:

Ayrıca bize gelecek olursak 2 yıl önceye gidiyoruz. Bakınız 2012-2013 beyaz forma orta şeritte kartal kanadından bir kabartma gayet sade ama aynı zamanda da şık bir tasarım.  :D Bu seneki beyaz formanın da güzel olacağından şüphen ve şüpheniz olmasın. Ekibin başı sağlam ekip de sağlam.  :bandit:
Ben vodafone yazısına kıl oldum daha çok.bu yazının ve logosunun siyah olması lazım.Forma bütünlüğünü ciddi anlamda bozuyor.Armayı da küçülttüler zaten..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Ben vodafone yazısına kıl oldum daha çok.bu yazının ve logosunun siyah olması lazım.Forma bütünlüğünü ciddi anlamda bozuyor.Armayı da küçülttüler zaten..
maalesef orası öyle kalacak  :by2: hatta orası siyah ve çubuklu formayı berbat edebilir buna da hazırlayın kendinizi  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

maalesef orası öyle kalacak  :by2: hatta orası siyah ve çubuklu formayı berbat edebilir buna da hazırlayın kendinizi  :bandit:
Yazi siyah ustune kirmizi mi olacak yani ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Mabet kim diyecem de çok abartmayım  :evillol: valla görsel yok elimde olsa atarım whatsapptan diyecem whatsappı da sildin  :bandit:
Yok yok döndüm whatspappa hatta gruptayım :D Uyuyosun @Abdullah abi :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Taraftarının önünde karabüğü de yenemeyecekse hiç durmasın orada diyecem de balıkesirle berabere kaldığımız maç geliyor çıldırıyorum  :s20: neyse umarım hatalarından ders almıştır yarın 4-5 atıp yolumuza daha güçlü devam etmemiz lazım rakipler zar zor kazanırken kötü futbol oynarken bizim bir nevi futbolumuzla şov yapıp onlara korku salmamız germemiz lazım  :bandit:
Karabük'ün durumu göz önüne alınırsa onlar için ölüm kalım maçı gibi birşey. O yüzden bence öyle 4-5 lik maç olmaz. 0.5-0 olsun bizim olsunluk dönemdeyiz. Zor maç olacağı kesin gibi ama ben kazanacağımızı düşünüyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Yazi siyah ustune kirmizi mi olacak yani ?
Öyle olucaktır @Deniz abi bu seneki siyah forma gibi. Bence düz beyaz ve düz siyahta sıkıntı yaratmaz ama daha önce çubuklu forma da kırmızı TOYOTA denemişlerdi. Sanırım gördüğüm en kötü Beşiktaş forması oydu :o_o:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Cidden mi  :ebebe: akıl mı bıraktılar ben de Anıl  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Öyle olucaktır @Deniz abi bu seneki siyah forma gibi. Bence düz beyaz ve düz siyahta sıkıntı yaratmaz ama daha önce çubuklu forma da kırmızı TOYOTA denemişlerdi. Sanırım gördüğüm en kötü Beşiktaş forması oydu :o_o:
Bu seneki siyah formada vodafone beyaz yaziyor sadece armada kirmizilik var.ama yazinin da komple kirmizi yazildigini dusunsene bence felaket olur..

Çevrimdışı Abdullah

Daha dün gelmişsin nasıl farkedeyim ben onu  :boxin:

Çevrimdışı Anıl

Bu seneki siyah formada vodafone beyaz yaziyor sadece armada kirmizilik var.ama yazinin da komple kirmizi yazildigini dusunsene bence felaket olur..
Yazı kırmızı olmaz ya :alala: Ben bu seneki gibi olur diye düşünüyorum siyah formada. Beyaz da kırmızı yazar. Ama çubuklu da sıkıntı olabilir :by2:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

Karabük'ün durumu göz önüne alınırsa onlar için ölüm kalım maçı gibi birşey. O yüzden bence öyle 4-5 lik maç olmaz. 0.5-0 olsun bizim olsunluk dönemdeyiz. Zor maç olacağı kesin gibi ama ben kazanacağımızı düşünüyorum :)
İlk yarıda 30-35 e kadar 2 gol buluruz erkenden sonra kopar maç at fava bekle  :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Yazı kırmızı olmaz ya :alala: Ben bu seneki gibi olur diye düşünüyorum siyah formada. Beyaz da kırmızı yazar. Ama çubuklu da sıkıntı olabilir :by2:
Apo kirmizi diyor..

Çevrimdışı Abdullah

Yok be o kadar vahim değildir durum yani inşallah değildir  :evillol: :evillol: yazı siyahda çubukluda kırmızı olmaz kırmızı olursa kelle isterük  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Abdullah

Apo kirmizi diyor..
Ben yanlış okumuşum senin yazdığını  :evillol: yazı değil logo kırmızı olacak

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Deniz

Ben yanlış okumuşum senin yazdığını  :evillol: yazı değil logo kırmızı olacak
Yeminle korkuttun uykumu kacirdin bir an.

seneye açık ara forma rekoru kiracaz.guzel forma cikarsa 4-5 senede bir forma alan tayfa da alir 500.000 i cok rahat goruruz..

Çevrimdışı Abdullah

Yeminle korkuttun uykumu kacirdin bir an.

seneye açık ara forma rekoru kiracaz.guzel forma cikarsa 4-5 senede bir forma alan tayfa da alir 500.000 i cok rahat goruruz..
:kop: :kop: özür dilerim kardeşim uykusuzluk  :biggrinking:

beyazdan çok siyah ve çubuklunun tutmasına bağlı o rakam  :bandit: Beyaz klasiktir çok değişiklik olmaz çok detay da olmaz çok basit de olmaz onun alıcısı bellidir genelde ama siyah çubuklu gibi away/third formalarda detaylar çizgiler önemli ustaca çalışılmadığında bakınız 2011-2012 çubuklu forma gibi facialar ortaya çıkabiliyor. Bu ekip de son iki yıldır bu formalarda çok önemli hatalar yapmadı bundan sonra da yapacaklarını düşünmüyorum.  :ok:

Çevrimdışı Neco

Foruma yeni üye oldum. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bence sezonu kalede Günay'la bitirmeliyiz. Bir kalecide en dikkat ettiğim şey duruşdur. Duruş derken kalede sadece dikilmek değil tabiki.  :D Ne demek isteğimi Tolga ve Cenk'e bakarak anlayabilirsiniz  :iscrewy:, çünkü onlarda bu duruş ve güven yok maalesef. Adam takıma güven veriyor bence. Tabi bu defansla ne kadar güven olursa artık  :akuma: (Sivok döndü de biraz bir şeye benzedi) Günay'ı geçen sene bir maçta izlemiştim ve bu adam iyi kaleci olur demiştim. Umarım bizi yanıltmaz.

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydınlar efenim.

Bu arada @Neco bey hoş gelmişler.

Alıntı
26 Nisan 2015 10:04
Kaynak : Takvim
Ba şikayetten dönmüş! Hain olma...

Beşiktaş'ta parasızlık kriz yarattı. Siyah-Beyazlı takımın Senegalli yıldızı Demba Ba'nın, parasını alamadığı gerekçesiyle kulübe ihtarhame çekmeye hazırlanırken bu davranışının bu futbolcunun menajeri Ahmet Bulut tarafından engellendiği ifade edildi.

Beşiktaş'ta 2015 yılı itibariyle henüz paralarını bir türlü alamayan futbolcular sıkıntı yaşarken, Diego Ribas'ın, Fenerbahçe yönetimine gönderdiği ihtarnamenin bir benzerinin Demba Ba tarafından siyah- beyazlı yönetime çekilmesine Türkiye'ye geldikten sonra menajerliğini üstlenen menajer Ahmet Bulut'un engellediği bildirildi. Yöneticilerle hiçbir zaman para konuşmayan ve bu konuyu gündeme getirmeyen Demba Ba, yaşadığı sıkıntıları çözmesi için Bulut'la anlaşmıştı. Ancak son zamanlarda para konusu sık sık gündeme gelince morali bozulan Demba Ba parasını almak için harekete geçti.

MENAJER AHMET BULUT'TAN TALEPTE BULUNDU

PEK çok oyuncunun para yüzünden sıkıntı yaşaması üzerine kendisini garanti altına almak için kulübe ihtarname çekmesi için Bulut'tan talepte bulunan Demba Ba'yı, Siyah-Beyazlılar'la uzun süredir çalışan menajer Bulut'un, "Burada asla paran kalmaz. Türkiye'de bu tarz sıkıntılar hep olur, ama paralar her zaman ödenir. Eğer şimdi ihtarname çekersen, taraftarın gözünde hain olursun. Ama unutma, şu anda efsane olma yolunda ilerliyorsun" diyerek ikna ettiği bildirildi.

Şimdi efendiler.
Bu dayılardan biz imza toplamamışmıydık alacağımız yoktur diyerekten.
Bu neyin fesi'dir ben anlayamadım. Yine son haftalara girerken yapılan "balon" haberlerden birtanesimidir bu.

saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz efenim.
kAos