Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978993 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Şenol Güneşte değil vallahi Lucescu gelsin ne Frei ne de Cenk oğuzhanla uğraşsın direk kendi pazarından futbolcularına getirsin.Oziye 3-4/Kerime 3.5-4 teklif gelirse satılması taraftarıyım hatta
He he gelsin Luce ne varsa bu herifte artık. Ne kadar Romen eskisi varsa gelir artık.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Nerden biliyorsun  :bandit: :bandit: @Abdullah
Fenerin formasının photoshop olduğu çok belli  :kop:
Bizim formaya gelince de sorgulama işte o değil diyorum  :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Fenerin formasının photoshop olduğu çok belli  :kop:
Bizim formaya gelince de sorgulama işte o değil diyorum  :evillol:  :bandit:
Görecez  :bandit: :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Güvenmiyor musun bana  :by2:
Sana değil güvensizliğim başkalarına  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Sana değil güvensizliğim başkalarına  :bandit: :bandit:
Forma konusunda ne sıkıntı gördün ki  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Forma konusunda ne sıkıntı gördün ki  :alala:
beyaz forma yapamıyorlar :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Atkar

He he gelsin Luce ne varsa bu herifte artık. Ne kadar Romen eskisi varsa gelir artık.

Kim gelsin Şenol Güneş mi? Zagoyla birlikte gelirse Lucenin oyuncu pazarıda geniştir.Shaktara roman eskilerini mi toplamış?En son eleştirilebilecek adam TD seçiminde Luce

Çevrimdışı talha

Hacılar her "potansiyel" formamızın 100 üzerinden 50lik bir güzelliği vardır onu da armamızdan alır.

E bunda sadece arma var o zaman sana puanım 50 kanka :icool:

Armayı çıkar, 6 sene önce 19 mayısta sınıfça giydiğimiz atletin aynısı :evillol:

Aklıma o depresif günler geldi be. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar Facede gördüm ve sizinlede paylaşmak istedim , Çok ilginç...
Hem 2002-2003 Sezonunda hemde 2008-2009 sezonunda Ligin bitimine bir hafta kala Gs ile karşılaşıyoruz ve Her 2 Sezondada bu maçları kazanıyoruz ve ligi şampiyon bitiriyoruz ...
Şimdi Yoksa.......... Şampi......
Formul açık : Kazan ve Şampiyon ol bu kadarı tesadüf olamaz , Eklentiye bakın tarihler bile aynı :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaşlar Facede gördüm ve sizinlede paylaşmak istedim , Çok ilginç...
Hem 2002-2003 Sezonunda hemde 2008-2009 sezonunda Ligin bitimine bir hafta kala Gs ile karşılaşıyoruz ve Her 2 Sezondada bu maçları kazanıyoruz ve ligi şampiyon bitiriyoruz ...
Şimdi Yoksa.......... Şampi......
Formul açık : Kazan ve Şampiyon ol bu kadarı tesadüf olamaz , Eklentiye bakın tarihler bile aynı :halay: :halay: :halay:
armağan abi olsa şöyle derdi  :evillol: bu kez ev sahibi değiliz zaten olsak da kaybediyoruz ne şampiyonluğu bu takımla 2. olsak çok bile  :kop: :kop:

şaka bi yana sene başı da söylemişlerdi bunu. Bu kez de olursa bi acaba derim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Size göre nasıl olmalı ki beyefendi  :evillol: @Deniz
Böyle @Abdullah efendi  :bandit: :bandit:.Azıcık forma gibi olsun atlet gibi üstüne reklamı armayı basıp vermesinler  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle @Abdullah efendi  :bandit: :bandit:.Azıcık forma gibi olsun atlet gibi üstüne reklamı armayı basıp vermesinler  :bandit:
Adamların training shirtleri bile karizma :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Chelsea ve Real formalarında bir detay göremiyorum.
Milan formasındaki detay da çok sıklıkla farklı şekillerde kullanılan bir şey daha güzel yapılabilecek bir şerit.
Almanya'nın forması bir şaheser zaten hatırlarsan geçen sene onu bize uyarlamıştım @anilt in isteğiyle  :bandit:

Ayrıca bize gelecek olursak 2 yıl önceye gidiyoruz. Bakınız 2012-2013 beyaz forma orta şeritte kartal kanadından bir kabartma gayet sade ama aynı zamanda da şık bir tasarım.  :D Bu seneki beyaz formanın da güzel olacağından şüphen ve şüpheniz olmasın. Ekibin başı sağlam ekip de sağlam.  :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 01:57:49 Abdullah ]

Çevrimdışı ozan062

kaç kişi var yarın rahat yeneriz diyen???
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Chelsea ve Real formalarında bir detay göremiyorum.
Milan formasındaki detay da çok sıklıkla farklı şekillerde kullanılan bir şey daha güzel yapılabilecek bir şerit.
Almanya'nın forması bir şaheser zaten hatırlarsan geçen sene onu bize uyarlamıştım @anilt in isteğiyle  :bandit:

Ayrıca bize gelecek olursak 2 yıl önceye gidiyoruz. Bakınız 2012-2013 beyaz forma orta şeritte kartal kanadından bir kabartma gayet sade ama aynı zamanda da şık bir tasarım.  :D Bu seneki beyaz formanın da güzel olacağından şüphen ve şüpheniz olmasın. Ekibin başı sağlam ekip de sağlam.  :bandit:
Formanın resmini atta kurtul be abi :D @Abdullah

Çevrimdışı Anıl

kaç kişi var yarın rahat yeneriz diyen???
Rahat olmaz ama yeneriz :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Anıl

Ne forması hangi forma  :dontknow:
Buyur bir mabet daha çıktı başımıza :D