Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977486 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Çok merak ediyorum "6" dakika uzatma verilirmiydi bizim bir maçımıza :s20: :s20:
Merak ediyor musun gerçekten belli değil mi :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak ediyor musun gerçekten belli değil mi :bandit:
O forma siyah beyaz olunca adalet denen şey yok oluyo galiba :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Togay_1981

Bu sonuçla bir kez daha kendi kaderimizi çizme şansımız doğdu. Artık Avrupa yok , kupa , yorgunluk mazereti yok . 7 maç var haysiyet mücadelesi var . Görelim sizleri.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok merak ediyorum "6" dakika uzatma verilirmiydi bizim bir maçımıza :s20: :s20:
Fazla merak iyi değil daha gençsin...! 6 dk göremezsin de  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

@Çağrı @Necmi

anlatamiyorum bir türlü. bu Kadroyla yarin sahaya ciksak dedikleriniz dogru ancak ben bu Oyuncularin gelismeye acik oldugunu söylüyorum. bazi Oyuncular sadece özgüven kazandigi zaman ummadigin seyler yaparlar. Kerim, Necip, Oguzhani isi iyi bilen bir Teknik Direktör yönetiminde görmek istiyorum. bunlar genc yetenekli Oyuncular lütfen bu kadar kücümsemeyelim.yazdigim Kadro'nun simdikinden ne kadar farki var ki küme düseriz diyorsunuz.  bizim bütcemiz Takimi starlarla doldurmaya yeterli degil. en iyisi dengeli bir Kadro kurmak. 3. sinif Oyuncularin yanina 2 yabanci yildiz transfer etmekle bir yere varamazsin. sadece isimlere bakarak yargi yapmayalim. Cocuklar hic dogru dürüst Teknik Direktör görmedi ki gelissinler.

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı @Necmi

anlatamiyorum bir türlü. bu Kadroyla yarin sahaya ciksak dedikleriniz dogru ancak ben bu Oyuncularin gelismeye acik oldugunu söylüyorum. bazi Oyuncular sadece özgüven kazandigi zaman ummadigin seyler yaparlar. Kerim, Necip, Oguzhani isi iyi bilen bir Teknik Direktör yönetiminde görmek istiyorum. bunlar genc yetenekli Oyuncular lütfen bu kadar kücümsemeyelim.yazdigim Kadro'nun simdikinden ne kadar farki var ki küme düseriz diyorsunuz.  bizim bütcemiz Takimi starlarla doldurmaya yeterli degil. en iyisi dengeli bir Kadro kurmak. 3. sinif Oyuncularin yanina 2 yabanci yildiz transfer etmekle bir yere varamazsin. sadece isimlere bakarak yargi yapmayalim. Cocuklar hic dogru dürüst Teknik Direktör görmedi ki gelissinler.

ya bırak @GÖRKEM git savunacak başka şey bul bu iş tutmaz şimdi burda bana oyuncularımızla ilgili konuşturma ama şimdi şurda bir renkli olsa seneye Beşiktaşın kadrosunun nasıl olması gerektiğini yaz de seninkiyle aynı bir kadro çıkartır. :D

Çevrimiçi Necmi

Fazla merak iyi değil daha gençsin...! 6 dk göremezsin de  :bandit: :bandit:
görür neden görmesin renklilerle oynuyorsak ve 1-0  galipsek uzarda uzar

Çevrimdışı GÖRKEM

ya bırak @GÖRKEM git savunacak başka şey bul bu iş tutmaz şimdi burda bana oyuncularımızla ilgili konuşturma ama şimdi şurda bir renkli olsa seneye Beşiktaşın kadrosunun nasıl olması gerektiğini yaz de seninkiyle aynı bir kadro çıkartır. :D

o zaman sen bir kadro yaz bakalim. ama hayal kadro degil. gelme ihtimali yüksek olan oyunculari yaz.

dedigim gibi simdi bu kadroyla ciksak sampiyon oluruz diyen yok. kademe atlarsalar oynayabilirler diyorum. bu potansiyeli görüyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

görür neden görmesin renklilerle oynuyorsak ve 1-0  galipsek uzarda uzar
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

@Celestine Babayaro @Necmi

Günay

Opare             Transfer                      Transfer              Motta

Necip
                      Tolgay/Sosa           Oguzhan/Sosa
Töre                                                                         Kerim

Cenk

Yedekler: Mustafa, Olcay, Veli, Ersan, Serdar, Cenk   

Kusura bakmayin ama bu Kadro'nun üst üste Sampiyon olma potansiyeli var.               

Bizim halı saha takımı şampiyon olur bu takım ilk 5'e giremez.

Çevrimdışı cisse557

Bizi şampiyonluktan ederse Sinan Engin eder. Adamda nasıl bir ağız varsa ne zaman iyiye doğru gitsek Beşiktaş şöyle yapar, böyle yapar dediğinde takım nitroya köklendiği sırada duvara toslayan yarış arabasına dönüyor. #SinanEnginKurşunDöktürmeli

Çevrimdışı Tolga

Bizi şampiyonluktan ederse Sinan Engin eder. Adamda nasıl bir ağız varsa ne zaman iyiye doğru gitsek Beşiktaş şöyle yapar, böyle yapar dediğinde takım nitroya köklendiği sırada duvara toslayan yarış arabasına dönüyor. #SinanEnginKurşunDöktürmeli
Aynen öyle :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle :D
E.Ş. : meloyu barış elçisi yapmışlar
Sinan: Benim diyetisyen olmam gibi bişey. :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Abi sinan engin bir sussa 4. yıldızı ilk biz takarız.Adamda bir çene var takımı küme düşürür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

E.Ş. : meloyu barış elçisi yapmışlar
Sinan: Benim diyetisyen olmam gibi bişey. :evillol: :evillol: :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

o zaman sen bir kadro yaz bakalim. ama hayal kadro degil. gelme ihtimali yüksek olan oyunculari yaz.

dedigim gibi simdi bu kadroyla ciksak sampiyon oluruz diyen yok. kademe atlarsalar oynayabilirler diyorum. bu potansiyeli görüyorum
ben hayatım boyunca hiç kadro yazmadım yazmamda boş konuşma benim için karar veren noktada durmuyorsam benim yazacağım kadronun ne önemi var beklerim sezonu ortaya çıkacak kadroya göre konuşurum ne şu gitsin bu gitsin diyerek oyuncuları demoralize ederim nede buralarda kendi egomu tatmin ederim Değişmeyecek bir durumda sürekli olumsuz konuşmayıda takıma ihanet olarak görürüm konuşacak bir şeyin varsa lig bittiğinde konuşursun şimdi konuşarak ne oyuncu gönderebilirsin ne hoca gönderebilirsin ama diğer taraftan direk zarar verirsin buraları oyuncular okumuyormu sanıyorsun kendi egonu tatmin edeceksin diye Takımı yıpratıcı konuşma ne hoş oluyor nede burda sempatiyle bakılıyor millet kendi bidonlarını göklere çıkartır biz burda DembaBA eleştiriyoruz buna anca kara mizah denir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 01:44:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bütçe çıkmayacaksa ve Kaleci alınmasa da razıyım bekleriz 1 yıl daha Handanovic'e yükleniriz.

Rahman Baba - Maxi Pereira - Danny - Dede 4'lüsü tavım.

Ek olarak Atiba gider  biz de şampiyon olursak Önce Leroy Fer gibi bir adam bütçe çıkmıyorsa Mavuba.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bütçe çıkmayacaksa ve Kaleci alınmasa da razıyım bekleriz 1 yıl daha Handanovic'e yükleniriz.

Rahman Baba - Maxi Pereira - Danny - Dede 4'lüsü tavım.

Ek olarak Atiba gider  biz de şampiyon olursak Önce Leroy Fer gibi bir adam bütçe çıkmıyorsa Mavuba.
Maşallah türbe adı gibi :lol: :lol:

Çevrimdışı GÖRKEM

ben hayatım boyunca hiç kadro yazmadım yazmamda boş konuşma benim için karar veren noktada durmuyorsam benim yazacağım kadronun ne önemi var

herseyi oldugu gibi kabul etmek durumunda olsak bile sonucta kendi görüslerimizi yazmak icin burda degil miyiz? herkesin kendi düsünceleri vardir. bu düsüncülerei baskalarini kiracam diye saklarsan kimseye faydasi olmaz bunun. önemli olan dogru elestirmek. bir insanin her elestiri de morali bozuluyorsa orda bir sorun var demektir. elestiriyi sans olarak görmek de vardir. biz burda karar veren noktada olmadigimiz ve kimseyi kirmak istemedigimiz icin konusmayacaksak burda olmamizin bir anlami olmaz.

ysariusta

• Ziyaretçi

herseyi oldugu gibi kabul etmek durumunda olsak bile sonucta kendi görüslerimizi yazmak icin burda degil miyiz? herkesin kendi düsünceleri vardir. bu düsüncülerei baskalarini kiracam diye saklarsan kimseye faydasi olmaz bunun. önemli olan dogru elestirmek. bir insanin her elestiri de morali bozuluyorsa orda bir sorun var demektir. elestiriyi sans olarak görmek de vardir. biz burda karar veren noktada olmadigimiz ve kimseyi kirmak istemedigimiz icin konusmayacaksak burda olmamizin bir anlami olmaz.
Görkem sapla samanı karıştırıyorsun. İki kanattan biri hücumcu olur biri daha defansif olur. Sen kerimi olcayın yerine yazar yanına sosa yada töre dersen ileride top tutamazsın. Alıp giden adamlar ilk yarıyı çıkaramaz. Bak necip potuk aynı zamanın oyuncusu necip kafasını yerden kaldıramadı. Olmadı. Bu saatten sonra olmaz. Bu oyun yapısıyla da şampiyon bir takıma A takımda olamaz. Ozi çok yetenekli ama salt yetenek bu seviyede yetmez. Gelişmeye açık diyorsun kayseriye elendik adamlar ikinci ligde.

Çevrimdışı talha

Maşallah türbe adı gibi :lol: :lol:

Dede zor da diğerlerini alabiliriz 3 eleman zaten ikisi bedava bir zahmet beke de 5m harcasınlar o kadar da farkir değilizdir be
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu belki yeri değil ama şu şarkıyı tezahürata çevirsek süper olmazmı :naughty: :upto: :halay:

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem sapla samanı karıştırıyorsun. İki kanattan biri hücumcu olur biri daha defansif olur. Sen kerimi olcayın yerine yazar yanına sosa yada töre dersen ileride top tutamazsın. Alıp giden adamlar ilk yarıyı çıkaramaz. Bak necip potuk aynı zamanın oyuncusu necip kafasını yerden kaldıramadı. Olmadı. Bu saatten sonra olmaz. Bu oyun yapısıyla da şampiyon bir takıma A takımda olamaz. Ozi çok yetenekli ama salt yetenek bu seviyede yetmez. Gelişmeye açık diyorsun kayseriye elendik adamlar ikinci ligde.

Böyle sablon halinde düsünmemeliyiz. Iki kanattan biri defansif olur diye bir kayde olmaz. iksininde defansif görevi olur ve bu duruma göre devamli degisir. Gökhan Töre defansif görevini aksatmiyor, bunu 1-2 sezon önce beklermiydik? Kerim'de ayni sekilde gelistirebilir kendisini. Oguzhan biraz problemli. profesyonel bir düsünce yapisi yok ancak dogru Teknik Direktör ve Ekibi onu da uyandirabilir. en azindan bu ikisini kaybetmeyelim. Bilic genc Oyuncuyu nasil gelistirecegini bilen bir TD degil. Töre haricinde bütün genc Oyuncularin beklentilerin altinda kalmasi tesadüf degil. yetersizlik ile ilgili bir sey degil bu. sana yüksek seviyede onlarca Oyuncu sayarim yetenegi kisitli olan. bu gencleri bu kadar cabuk silip atmayalim.