Beklediğim gibi oldu Ts,Galatasaray'ı yendi.Lakin;Gs'nin fikstüründe muhtemel başka bir puan kaybı yok.Önce matematik ne diyor?
Bütün maçları kazanan takım şampiyon olur.Doğal olarak ipler Fb'nin elinde.Fakat FB'nin kalan 8 maçında en az 2 kayıp yaşayacağını düşünüyorum.Bursa,Es-es(D),Sivas(D),Başakşehir(D).Tabii,Es-es'in dün Erciyes'i yenmesi kötü oldu ve düşme potasından uzaklaştı.
Bize gelirsek ligde kalan haftalarda:Ts ve haftaya son kozunu oynayacak olan Karabük dışında ligde iddiasız takımlar ile oynayacağız.Kısacası hedefimiz 33.haftaya kadar 5'te 5 yapmak olmalı.Ve Gs'yı sadece yenmek bile yetmeyebilir zira 2 farklı kazanıp ikili averajı en azından dengelemeliyiz.(Genel averajda 5 gol üstünüz)
Velhasıl kelam Gs ya da Fb hata yapmaz,altın tepside fırsat sunmaz ise 7'de 7 yapmak bile yetmeyebilir.3 maçta hata yapan asla şampiyon olamaz;33.haftada ki derbiyi kaybeden asla şampiyon olamaz.İkili averajı hatta üçlü averajı rakiplere verdiğimiz düşünülürse 33.haftaya kadar hata yapmayıp Gs'nin en az 1,Fb'nin en az 2 maçta puan kaybı yapmasını beklemek zorundayız.
Yani lideriz ama avantaj bizde değil.

Olur mu? -Hala çok zor;fakat geçen haftadan daha fazla şansımız olduğu aşikar bir de yarın Bursa kazanırsa...