Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987857 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Gecen hafta ibb macinda gozunun onundeki penaltiyi vermeyen cizgi hakem kasimpasa macinin cizgi hakemi oldu.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Kendini Beşiktaş haber sitesi olarak lanse eden sitede resmen Beşiktaşı ve Beşiktaş Başkanını karalama ve linc kampanyası tavan yaptı, adamlar Kulübü rezil etmeye çalışan Avukatlara prim yapmakla kalmayıp arkasından kan emici tuğrul'un salvolarını sür manşet veriyor, kimlerse bu haber1903 denen sözde haber sitesinin sahipleri ve çalışanları sırttan bıçaklamada son noktaya ulaştılar,  Başkanı sevmeyebilirler ama Başkana zarar vereceğim diye Beşiktaş'ı lekeleyerek bitirmeye çalışanları aklım almıyor, bunların yaptığını bırak fenerliyi cimbomluyu savaşta yunanlı yapmaz. Yazıklar olsun bunlara  :akuma: :steamed: 

Çevrimdışı atalay

Kısaca Fuchs.

Savunması zayıftır. Ama çok teknik ve skor yaptıran hücum bekidir. Devamlı bindirir.

Çabuktur ama çok hızlı değildir. Maxi Pereira'nın soldaki versiyonu diyebiliriz.

Denisov olmazsa Jansen lazım lakin;bu yoklukta Fuchs gider.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendini Beşiktaş haber sitesi olarak lanse eden sitede resmen Beşiktaşı ve Beşiktaş Başkanını karalama ve linc kampanyası tavan yaptı, adamlar Kulübü rezil etmeye çalışan Avukatlara prim yapmakla kalmayıp arkasından kan emici tuğrul'un salvolarını sür manşet veriyor, kimlerse bu haber1903 denen sözde haber sitesinin sahipleri ve çalışanları sırttan bıçaklamada son noktaya ulaştılar,  Başkanı sevmeyebilirler ama Başkana zarar vereceğim diye Beşiktaş'ı lekeleyerek bitirmeye çalışanları aklım almıyor, bunların yaptığını bırak fenerliyi cimbomluyu savaşta yunanlı yapmaz. Yazıklar olsun bunlara  :akuma: :steamed:
:claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

pedro gider, demba gider ve oguzhan gider
onumuzdeki sene bunları gormeyiz:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

pedro gider, demba gider ve oguzhan gider
onumuzdeki sene bunları gormeyiz:))

5+10+5;bu paralara Güle Güle.Biraz oyuncu satmayı öğrenmemiz lazım.Hem Porto,Dortmund,Atletico olmayı iste sonra oyuncunun donuna yapış.Ederini bulan gider.

Çevrimdışı ozan062

5+10+5;bu paralara Güle Güle.Biraz oyuncu satmayı öğrenmemiz lazım.Hem Porto,Dortmund,Atletico olmayı iste sonra oyuncunun donuna yapış.Ederini bulan gider.

kesinlikle
ve bunlara yapılan her teklifin uzerine dediğin gibi gidilmeli
yoksa elde kalıcaklar bizde futbolu bitirirler:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

beyler çok heyecanlıyım.. maça 1 saat kaldı.. olimpiyat stadı full..bayrak show başladı.. dnipro önünde 2 farklı galibiyette son 4teyiz... kalede günay var  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Fatih

bak adam ne güzel söylemiş.

Siyasi olaylara girerseniz eger cevaplar cok basit... Demek istedigimi anlamissinizdir umarim... Ama burada BJK, BJK baskanini siyasete bulastirmayalim... Siyasetin yeri hic bir zaman burasi olmasin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İki Brugge maçında da öne geçip verdik maçı.Kimse bu detayı konuşmuyor.Geçen sene de 2 derbide de öne geçip kaybettik.Bu akşam C.Brugge'un yerinde biz olabilirdik

Çevrimdışı Tolga

Pedro-Oğuzhan neyse de Ba'yı sattıktan sonra kimi alacağız çok merak ediyorum şunu da söyleyeyim Ba satılırsa ondan daha düşük profilde biri gelir :)

10 m euro direk transferde kullanılmaz yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

İki Brugge maçında da öne geçip verdik maçı.Kimse bu detayı konuşmuyor.Geçen sene de 2 derbide de öne geçip kaybettik.Bu akşam C.Brugge'un yerinde biz olabilirdik
Sorma hocam, Ukrayna deplasmani kacti...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı atalay

Pedro-Oğuzhan neyse de Ba'yı sattıktan sonra kimi alacağız çok merak ediyorum şunu da söyleyeyim Ba satılırsa ondan daha düşük profilde biri gelir :)

10 m euro direk transferde kullanılmaz yani.
Mesele kullanmak zaten "al-sat"demek bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:43:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haberler kopya mı yoksa biz gerçekten almaya karar verdik mi Şener'i?

Bu adamın opsiyonu kalktı diye biliyorum ben kalkmadıysa ve almaya niyetimiz varsa beraberinde

Şenol Güneş ve Belluschi de gelsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mesele kullanmak zaten "al-sat"demek bu.
Kullanıp satarken yerini de doldurmak lazım.

Porto bunu böyle yapıyor yerine birini bulmadan oyuncu satmıyor.

Çevrimdışı Tolga

Haberler kopya mı yoksa biz gerçekten almaya karar verdik mi Şener'i?

Bu adamın opsiyonu kalktı diye biliyorum ben kalkmadıysa ve almaya niyetimiz varsa beraberinde

Şenol Güneş ve Belluschi de gelsin.
Opsiyon kalktı @Çağrı sezon başında bilmeden haber yapıyorlar işte :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:44:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Şener sözleşmesini 2013'te 3 yıllık yapmış ve madde o zaman vardı.

Sözleşme hala 2016 gözüküyor galiba opsiyon duruyor beyler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kullanıp satarken yerini de doldurmak lazım.

Porto bunu böyle yapıyor yerine birini bulmadan oyuncu satmıyor.
Önder Özen:"2 yıl sonra Demba BA yerine başka profilde bir oyuncu düşünülüyor"demişti.
Hiç sanmıyorum da öyle bir planlı futbol aklı var ise kısmende olsa alternatifi vardır.

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen:"2 yıl sonra Demba BA yerine başka profilde bir oyuncu düşünülüyor"demişti.
Hiç sanmıyorum da öyle bir planlı futbol aklı var ise kısmende olsa alternatifi vardır.
Ben hiç güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim Ba satılırsa vasat bir oyuncu gelebilir diye çok korkuyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:52:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben hiç güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim Ba satılırsa vasat bir oyuncu gelebilir diye çok korkuyorum.

O plan Bony'di bence. O da gitti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şu Şener'i almayın.Serdar,Şener'den daha "sağ bek".Savunma yönü çok vasat,pozisyonunu zaman zaman kaybediyor.Bursaspor'dan alınacak 2 oyuncu var;1-Ozan,2-Belluschi.Onun dışında hangi pozisyon olursa olsun oyuncuya back up olamayacak ise yama transferine gerek yok.Sağ bek pozisyonuna seviye atlatacak bir oyuncu transfer etmemiz lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:53:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Opsiyon kalktı @Çağrı sezon başında bilmeden haber yapıyorlar işte :D

Ben de öyle hatırlıyorum ama hiçbir yerde kalktı yazmıyor  :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:54:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Şener'i almayın.Serdar,Şener'den daha "sağ bek".Savunma yönü çok vasat,pozisyonunu zaman zaman kaybediyor.Bursaspor'dan alınacak 2 oyuncu var;1-Ozan,2-Belluschi.Onun dışında hangi pozisyon olursa olsun oyuncuya back up olamayacak ise yama transferine gerek yok.Sağ bek pozisyonuna seviye atlatacak bir oyuncu transfer etmemiz lazım.

Açıkçası Maxi gelemiyorsa zaten bonservis verip alamayız.

O zaman savunmacı yerine gerçekten hücumcu bek isterim.

Caner de bek değil. Ama yardırıyor. Defansif bek 4-5 maç lazım ofansif 35 bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de öyle hatırlıyorum ama hiçbir yerde kalktı yazmıyor  :alala:
Sezon başı sözleşme yenilendi ve bu madde kaldırıldı diye birçok yerde haber yapılmıştı ilginç.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 21:56:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezon başı sözleşme yenilendi ve bu madde kaldırıldı diye birçok yerde haber yapılmıştı ilginç.

Yok yahu 2016.

Tek ihtimal var maaşında iyileştirme yapılıp maddenin kaldırılması.

Ama bu kez de 2016'da serbest kalacak kaldı 1 yıl. Galiba böyle bir durum yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli