Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987859 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

luce gelirse elimizdeki futbolcular böyle oynamayack ki zaten, benim bildiğim lucescu elindeki futbolculardan en yüksek verimi alır.
Zaten bunu ben de söylüyorum Lucescu şu takımın başında olsa bu sezon biz şampiyon olurduk çok net. :)

Ama işte buraya getirmeye ikna edebilecek miyiz ben işin orasındayım yoksa Lucescu'ya karşı olan Beşiktaş'lı sayısı % 1 i falan geçmez herhalde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı scape_bjk

Zaten bunu ben de söylüyorum Lucescu şu takımın başında olsa bu sezon biz şampiyon olurduk çok net. :)

Ama işte buraya getirmeye ikna edebilecek miyiz ben işin orasındayım yoksa Lucescu'ya karşı olan Beşiktaş'lı sayısı % 1 i falan geçmez herhalde :icool:
evet bende çok umutlu değilim geleceğinden açıkcası

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız ilginç bişey dikkatimi çekiyo. Son 2 sezondur gümbür gümbür giriyoruz lige ama sonunu getiremiyoruz.

100. yılımızı ben hatırlamıyorum ama mesela 2009'daki şampiyonlukta sendeleyerek başlamıştık lige ve sonunda şampiyon olduk..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Pompalanmış bir habere benziyor
Para yok diye bas bas bağırılıyor,Lucescunun parası nasıl ödenecek?
Lucescu fedakarlık gösterirse ancak olacak bir iş

Çevrimdışı atalay

Luce,gelir niye gelmesin?Verirsin,4 milyon Euro'dan;3 yıllık kontrat.Bonuslar ile beraber.İstanbul'da güzel bir ev;sınırsız yetki.Yanına Sinan Engin gibileri;üstüne futbol direktörü gibi bir pozisyon koymadığın sürece;FEDA senesinde bile bonservise 15 milyon Euro harcadığımız düşünülürse Luce'nin gelmeme ihtimali çok az.Donetsk'ten ayrılık sinyali verdi zaten.Geçen yıl başkanın aracılığı ile kulübüyle devam etti.Bu sene için önünde bizim dışımızda 3 seçenek var.Ya EPL takımlarından herhangi biri;yüksek kontrat.Ya üst düzey bir Avrupa takımı biraz daha düşük bir kontrat.Ya da bir Rus takımı baya iyi bir kontrat.Bence Beşiktaş'ın şu mevcut şartlarda bir teknik adama 4 milyon Euro vermemeli lakin;Demba Ba'nın "3,2+maç başı,prim,vb." aldığı yerde Luce'de 4 milyon alır.

Çevrimdışı talha

luce gelirse elimizdeki futbolcular böyle oynamayack ki zaten, benim bildiğim lucescu elindeki futbolculardan en yüksek verimi alır.

çok erken konuşuyoruz eğer birşeyler ters giderse inşallah luce'yi suçlamazsınız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yigitcan1903

çok erken konuşuyoruz eğer birşeyler ters giderse inşallah luce'yi suçlamazsınız.
Bu da var
Ben gerekli takviyeler olmaksızın bu seneye benzer bir senaryo yaşayacağımızı düşünüyorum
Lucescunun ilk dönemindeki şartlarla şimdikiler arasında çok fark olacak
Biz Lucescuya yine kısıtlı imkanlar sunarken rakipler geniş imkanlarla mücadele edecek 

Çevrimdışı scape_bjk

Ben luce'nin şimdiye kadar gördüğüm bi özlliğini söyledim sadece ayrıca bilic hakkında hala kötü düşünmüyorum açıkcası adam stada geçmeden acımasızca eleştiremem

Çevrimdışı halvetifarazi

adam sinirli bazı cümleleri sinirle kuaramadı bile biraz hoş karşılayın bence bu kadar abartmaya gerek yok

Bu Fikret Orman'ın genel tarzı. Sinirle falan ilgisi yok.

Yıllardır "xxx'i tanırım, iyi beşiktaşldır" şeklinde kullandığı garip bir cümlesi var. Ona göre herkes iyi beşiktaşlı. Taraftar hariç. Daha kimse hakkında en ufak bir eleştiri yaptığını görmedim.

Çevrimdışı halvetifarazi

bak adam ne güzel söylemiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 17:27:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih'i 3-1 yenen Porto'da 2 gol birden atan Quaresma yine gündem oldu.
Alacakları için direten ve ayrılığı o dönemde zora sokan Quaresma’ya kızan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2012’de Habertürk gazetesine “Onun futbol hayatını bitireceğim” demişti.

Birileri düğmeye bastı ama kim belli değil bu kadar art niyetli haber aynı anda çıkamaz!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

konu dışı :arkadaşlar özür dileyerek bizim şu fenerler olan maçımız sonuca bağlandımı?başkan bugün toplantısında diyarbakırlı diye bahsettimi?son 4-5 gündür inanılmaz bir haber bombardımanı var mı?bu haberler genelde hurriyet ve diğer kaynaklardan olmuyor mu?
c.başkanının yanında efendi kuzu propagandası yapılmadımı 20 nin?....

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih'i 3-1 yenen Porto'da 2 gol birden atan Quaresma yine gündem oldu.
Alacakları için direten ve ayrılığı o dönemde zora sokan Quaresma’ya kızan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2012’de Habertürk gazetesine “Onun futbol hayatını bitireceğim” demişti.

Birileri düğmeye bastı ama kim belli değil bu kadar art niyetli haber aynı anda çıkamaz!
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Yalnız ilginç bişey dikkatimi çekiyo. Son 2 sezondur gümbür gümbür giriyoruz lige ama sonunu getiremiyoruz.

100. yılımızı ben hatırlamıyorum ama mesela 2009'daki şampiyonlukta sendeleyerek başlamıştık lige ve sonunda şampiyon olduk..
Gs bu sezon özellikle ligin 2. yarısından itibaren performans arttırarak şampiyonlukta çok daha iddialı duruma geldi.

İyi başlamak yetmiyor işte bu devamlılığı sağlamak önemli.

Kısacası sezon sonunu oynayabilmek çok önemli biz de bu konuda ciddi problemler var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs bu sezon özellikle ligin 2. yarısından itibaren performans arttırarak şampiyonlukta çok daha iddialı duruma geldi.

İyi başlamak yetmiyor işte bu devamlılığı sağlamak önemli.

Kısacası sezon sonunu oynayabilmek çok önemli biz de bu konuda ciddi problemler var.
Aynen katılıyorum..

2 sezondur böyle üzülmemizin sebebi de zaten lige süper başlayıp sonunu getiremememiz bence..

Çevrimdışı Deniz

Her teknik direktor degisimi zamaninda oldugu gibi yine luce sesleri cikmaya baslamis..

Beyler kendinize gelin o adam buraya bu sartlarda gelmez.adam gelecek 15 milyon €luk transfer ister bu takimin dogru duzgun ne kalecisi var ne sol beki ne sag beki var ne stoperi var  4 tane net transfer lazim.luce bunlar alinmazsa gelmez.

Bu maddi zorluklarda bunlari gerceklestiremeyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Coritiba ile iş birliği yapma durumumuz varmış herhalde.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan Töre'nin sol kolunda "Sabri" yazıyodu. Başta komiğime gitti, bi araştırayım dedim..

"1992 doğumlu futbolcunun trajik hayat öyküsünde önemli bir yer tutan dedesi Sabri, onun futbolcu olmasını ve hem Türkiye'de forma giymesi hem de Türk milli takımında oynamasını çok istiyordu.
Gökhan'ı 2 yaşında yetimhaneden alarak büyüten ve 3 yaşından itibaren futboluna destekçi olan dedesinin isteklerini bir bir yerine getiren Gökhan Töre, adeta 2006 yılında son yolculuğuna uğurladığı dedesi için futbol oynuyor."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 18:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Kısaca Fuchs.

Savunması zayıftır. Ama çok teknik ve skor yaptıran hücum bekidir. Devamlı bindirir.

Çabuktur ama çok hızlı değildir. Maxi Pereira'nın soldaki versiyonu diyebiliriz.

[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 18:51:31 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 18:52:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Fuchs gelirse kötü tercih olarak görülen Prödl sol tandemde oynayacağı için  iyi katkı verebilir.

İki Avustralyalı kapatacağı için.

Maxi de gelse maxi Pedro da aynı dili konuşuyor uyum çok önemli savunmada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kısaca Fuchs.

Savunması zayıftır. Ama çok teknik ve skor yaptıran hücum bekidir. Devamlı bindirir.

Çabuktur ama çok hızlı değildir. Maxi Pereira'nın soldaki versiyonu diyebiliriz.

-Orta, Frikik, Uzun Taç, Çalışkan, Takım Oyuncusu, Tecrübeli(29 yaşında henüz ama bir abi görüntüsü var saha içerisinde), Dayanıklı

Kısacası hem teknik, hem de fiziksel olarak çok sağlam bir oyuncu. Milliyeti ve dili itibariyle takım içinde oyuncularla da kolay anlaşır bence.

Güzel oyuncu güzel.. :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Fuchs gelirse kötü tercih olarak görülen Prödl sol tandemde oynayacağı için  iyi katkı verebilir.

İki Avustralyalı kapatacağı için.

Maxi de gelse maxi Pedro da aynı dili konuşuyor uyum çok önemli savunmada.
Maxi-Fuchs aradığımız oyuncular bence ama Prödl için aynısını diyemeyeceğim yanına bari Kaboul falan gelse ama zannetmiyorum 1 stoper alınacak gibi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene 25 maçta oynayabilmiş. 2 ay kadar bi uzaklığı olmuş takımdan