Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987365 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Fenerbahçe'nin yeni yönetimi AKP'ye emanet!
Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan seçildiği Kongre’nin ardından, yeni yönetime, Kadir Topbaş’ın oğlu ve Başbakan Erdoğan’ın oğlunun kayınbiraderi de girdi. Yeni yönetimde yer alan Talat Yılmaz da göreve geldiği an cemaate sıcak mesajlar yolladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün dün gerçekleştirilen Olağan Kongresi’nin ardından Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi. Aziz Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna ise Kadir Topbaş’ın oğlu ve Başbakan Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın kayınbiraderi girdi.

Şike operasyonu sürecinde yaptığı savunmalarda Başbakan Erdoğan’a olumlu mesajlar yollayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni yönetim kuruluna Ahmet Burak Erdoğan’ın kayınbiraderi Ahmet Ketenci ve Kadir Topbaş’ın oğlu Hüseyin Ersan Topbaş’ı alması dikkat çekerken, yeni yönetim kurulu şu isimlerde oluşturuldu:

Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, H. Ersan Topbaş. Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

Hayali ihracatçı Talat Yılmaz göreve geldi cemaate sahip çıktı
Aziz Yıldırım’ın yeni yönetimde görev verdiği isimler arasında yer alan ve 1994 yılında hayali ihracattan hüküm giyen Talat Yılmaz göreve gelir gelmez cemaate sahip çıkan açıklamalar yaparken, cemaate tepki gösteren taraftarları çıkarcı gruplar olmakla suçladı.

Sol Açık: ‘Önce futbolu temizliyorum diyenler temiz olmalı’
Zaman gazetesine konuşan Yılmaz, görevlerinin, 3 Temmuz'dan bu yana devam eden olayların farklı noktalara çekilmesini önlemek olduğunu vurgulayarak, "Bu işten nemalanmak isteyen birileri, sanki cemaatle Fenerbahçe arasında bir savaş varmış gibi göstermek istiyor. Ortaya bu tip spekülasyonlar atılıyor" dedi.

"Başbakan yönetime girmeyin diye arasaydı önce Kiğılı ve beni arardı"
Başbakan Erdoğan’ın yönetime girmeyin diye baskı yapacak olması durumunda önce kendisini ve Abdullah Kiğılı’yı arayacağını belirten Yılmaz şöyle konuştu:

"Güya, Başbakan Erdoğan yönetime girecek isimlere tek tek mesaj gönderiyormuş. Hepsine 'yönetime girmeyin, bu yönetim dağılsın, 3 ay sonra yeni yönetim olsun' diyormuş. Başbakan böyle bir şey yapsa, önce Abdullah Kiğılı'yı, sonra da beni arar. Bize gelen böyle bir mesaj ya da telefon yok. Bunları ortaya atanlar tamamen bu işlerden nemalanmak isteyen, olayı farklı noktaya getirmek isteyen insanlar."
"Özalcı" Yenigün de listede
Fenerbahçe’nin yeni yönetim kurulunda yer alan bir diğer isim olan iş adamı Mithat Yenigün ise kendisini Özalcı olarak tanımlarken, Zaman gazetesine verdiği bir röportajda AKP seçmeni olmadığını belirtmesine karşın, Erdoğan’a şu övgü dolu sözleri sıralamıştı:

“Tayyip Erdoğan da karizması, liderlik vasfı olan, hakikaten sıfırdan, hatta negatiften belki, hapisten çıkıp da başbakan olan, enerjisiyle, çalışkanlığıyla işadamları olarak hepimizin önünü açan bir insandır.”
Aziz Yıldırım: "Başbakan ile aramıza giremezler"
Şike iddialarıyla başlayan süreçte Başbakan Erdoğan’a sıcak mesajlar yollayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım savunmalarında, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin şansı. Benim onunla problemli olduğum söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez" demişti.

"CAS davası namus" denilirken geri çekilmişti
Fenerbahçe yönetimi, TFF, UEFA ve Erdoğan görüşmelerinin ardından, daha önce “namusumuz” diye tanımladığı CAS davasını geri çekmiş, bu adımın hemen ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aziz Yıldırım’ı suçsuz bularak, süreçte sadece İlhan Ekşioğlu suçlamıştı.

+bonus

[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 14:06:25 forzatunga ]

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman şu cümleyi kurmuşsa geçmiş olsun.

"Ben Reza Zarrab'ı hiç tanımam. Ama kendisi iyi bir Beşiktaşlıdır."
:lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

adam sinirli bazı cümleleri sinirle kuaramadı bile biraz hoş karşılayın bence bu kadar abartmaya gerek yok

Çevrimdışı SDemirsoy

Basından gizli biçimde gerçekleşen buluşmada teknik direktör  Mircea Lucescu’ya, Beşiktaş'lı yöneticiler eşlik etti.  Mircea Lucescu, Vodafone Arena’nın inşaatını  ayağının tozuyla gezdi.Vodafone Arena’da incelemelerde bulunan Lucescu, Vodafone Arena'ya hayran kaldı. Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’in, İngiltere’ye gitme olasılığını göz önünde bulunduran Beşiktaş yönetiminin Hırvat hocanın gitmesi durumunda ismi Beşiktaş ile anılan Mircia Lucescu ile sıcak temasa girebileceği düşünülüyor. Teknik ekibin motivasyonunun bozulmaması amacıyla görüşmenin gizli yapıldığı belirtildi.

Mircea Lucescu, Ukrayna’daki siyasi olaylardan dolayı Shaktar Donetsk takımından ayrılmayı düşündüğünü belirtmişti.

Beşiktaş'ı 100. yıl şampiyonluğuna taşıyan Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan apar topar ayrıldıktan sonra 2004-2005 sezonunda  Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında göreve başladı.Ukrayna'da 8 lig şampiyonluğu, 5 Ukrayna Kupası, 5 Ukrayna Süper Kupası yaşadı. 2009'da Kadıköy'de kaldırdığı UEFA Kupası'yla zirve yaptı.

KARTALBAKİSİ.COM/ÖZELHABER

http://kartalbakisi.com/haber/vodafone-arenayi-gezdi_h6377.html

Çevrimdışı ozan062

Basından gizli biçimde gerçekleşen buluşmada teknik direktör  Mircea Lucescu’ya, Beşiktaş'lı yöneticiler eşlik etti.  Mircea Lucescu, Vodafone Arena’nın inşaatını  ayağının tozuyla gezdi.Vodafone Arena’da incelemelerde bulunan Lucescu, Vodafone Arena'ya hayran kaldı. Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’in, İngiltere’ye gitme olasılığını göz önünde bulunduran Beşiktaş yönetiminin Hırvat hocanın gitmesi durumunda ismi Beşiktaş ile anılan Mircia Lucescu ile sıcak temasa girebileceği düşünülüyor. Teknik ekibin motivasyonunun bozulmaması amacıyla görüşmenin gizli yapıldığı belirtildi.

Mircea Lucescu, Ukrayna’daki siyasi olaylardan dolayı Shaktar Donetsk takımından ayrılmayı düşündüğünü belirtmişti.

Beşiktaş'ı 100. yıl şampiyonluğuna taşıyan Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan apar topar ayrıldıktan sonra 2004-2005 sezonunda  Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında göreve başladı.Ukrayna'da 8 lig şampiyonluğu, 5 Ukrayna Kupası, 5 Ukrayna Süper Kupası yaşadı. 2009'da Kadıköy'de kaldırdığı UEFA Kupası'yla zirve yaptı.

bunu yazmaya geliyordum:D
dogrudur ins
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bu denli ekonomik sorunlar varken Lucescu'nun gelmesi hayal boşa beklentiye girmeyelim bence :)

Çevrimdışı ErsinA.

istatistiğe bak.  10 yılda 8 lig, 1 UEFA şampiyonluğu.   Toplamda 19 kupa  :claps:

son günlerde çıkan transfer haberleri içinde en çok gerçekleşmesini istediğim transfer budur.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Lucescu gelir mi bilmem ama gelirse yaş itibariyle konsantrasyon sağlayabilir mi ? Yönetim istediği transfer hamlelerini yapabilir mi ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Lucescu gelir mi bilmem ama gelirse yaş itibariyle konsantrasyon sağlayabilir mi ? Yönetim istediği transfer hamlelerini yapabilir mi ?
Lucescu başarılı olur olmasına da buraya gelecekse iyi bir kadro kurulacağı garantisini alarak gelir o yüzden şuan ki borç durumunu düşünürsek Lucescu'yu nasıl ikna edebiliriz ki çok zor maalesef.

Ya Bilic kalır ya da Şenol Güneş'le anlaşılır.

Çevrimdışı talha

Lucescu başarılı olur olmasına da buraya gelecekse iyi bir kadro kurulacağı garantisini alarak gelir o yüzden şuan ki borç durumunu düşünürsek Lucescu'yu nasıl ikna edebiliriz ki çok zor maalesef.

Ya Bilic kalır ya da Şenol Güneş'le anlaşılır.

Ee kusura bakmayın da iyi bir kadro kurulacaksa Bİlic kalsın ne farkı olacak? Şu kadroyu başarılı yapması istenmiyor mu Lucescu'nun? Zaten çok daha iyi bir kadro kurulmasının teminatı verilecekse ayrıyetten bir dünyanın parasını da Lucescu'ya mı vereceğiz?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Konsantrasyon sikintisi yasamaz muhtemelen cunku ilk defa geldigi bir lig degil ama transfer isi muamma.

Çevrimdışı Tolga

Ee kusura bakmayın da iyi bir kadro kurulacaksa Bİlic kalsın ne farkı olacak? Şu kadroyu başarılı yapması istenmiyor mu Lucescu'nun? Zaten çok daha iyi bir kadro kurulmasının teminatı verilecekse ayrıyetten bir dünyanın parasını da Lucescu'ya mı vereceğiz?
Anlamadın sen ne demek istediğimi bana göre Lucescu bu kadroyla da başarılı olur ama Lucescu'da 10 sene önceki Lucescu değil onu demek istiyorum.

Adamın S.Donetsk'teyken her istediği oyuncu alındı çok büyük bütçelerle çalıştı artık kendi takımımı düşük maliyetli bir şekilde kurayım diyerek buraya gelmez söylemek istediğim bu yani.

Lucescu'yu getirmek istiyorsak o garantiyi vermemiz şart bu da çok mümkün gözükmüyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Umarım artık bazı taraftarlar başkanseverliği bırakır.Gelen hiçbir başkanı sevmemeyi öğrenemedik.Başkanları değil takımı sevin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konu dışı: :kop: :kop:
Kasımpaşa maçı hakemimiz, Mustafa Kamil Abitoğlu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı: :kop: :kop:
Kasımpaşa maçı hakemimiz, Mustafa Kamil Abitoğlu.
Konu ilgimi çekmedi @Yusuf Tekeli :evillol:

Çevrimdışı murat

Lucescu hiçbir zaman büyük paralarla transfer yaptıran bir hoca olmamıştır.şu takımın çok oyuncuya ihtiyacı da yok.bir takımın başına beyin birde takıma beyin lazım.

Çevrimdışı Sarp

Sen lucescu'nun parasını öde gerisi kolay efendim. Adam bizde başarılı olduğunda transfere katrilyonlar harcanmadı ki.
Bu adam bu lig'den ayyuka çıkmış şikeler sebebiyle beyni dönerek gitti. Hatırlayın ligin ikinci bölümünde bizi nasıl doğradıklarını sonra Luces. ahmet çakar'a canlı yayında ettiği lafları...
Adam huzurunu kaybettiği için gitti imkanlar sebebiyle değil.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu hiçbir zaman büyük paralarla transfer yaptıran bir hoca olmamıştır.şu takımın çok oyuncuya ihtiyacı da yok.bir takımın başına beyin birde takıma beyin lazım.
Ekşide biri paylaşmış;

2013-2014 transfer gelirleri: 67.500.000 €
- transfer giderleri: 67.000.000 €
= +500.000 €
2012-2013 transfer gelirleri: 36.000.000 €
- transfer giderleri: 24.240.000 €
= +11.760.000 €
2011-2012 transfer gelirleri: 10.000.000 €
- transfer giderleri: 15.230.000 €
= -5.230.000 €
2010-2011 transfer gelirleri: 7.000.000 €
- transfer giderleri: 28.450.000 €
= -21.450.000 €
2009-2010 transfer gelirleri: 7.000.000 €
- transfer giderleri: 28.450.000 €
= -21.450.000 €
2008-2009 transfer gelirleri: 9.600.000 €
- transfer giderleri: 12.383.000 €
= -2.783.000 €
2007-2008 transfer gelirleri: 47.000.000 €
- transfer giderleri: 54.012.000 €
= -7.012.000 €
2006-2007 transfer gelirleri: 18.550.000 €
- transfer giderleri: 5.820.000 €
= +12.730.000 €
2005-2006 transfer gelirleri: 400.000 €
- transfer giderleri: 13.560.000 €
= -13.160.000 €
2004-2005 transfer gelirleri: 0
– transfer giderleri: 35.110.000 €
= -35.110.000 €

özet: 10 transfer döneminde toplam gelir: 236.235.000 € toplam gider:269.805.000 €
net : - 33.570.000 €

Çevrimdışı murat

Tolga shaktar ölçeğinde büyük paralar değil

Çevrimdışı murat

Birde aldığı takımın değerine ve şimdiki takımın değerine bak.

Çevrimdışı Tolga

Tolga shaktar ölçeğinde büyük paralar değil
Orası öyle ama o bütçeleri bırakıp buraya gelir mi ben çok emin değilim gerçi oradan ayrılmak istemesinin sebebi de siyasi olaylar tabi yoksa kolay kolay ayrılacağını sanmıyorum. :)

Neyse ben daha konuşmayayım umarım ben yanılırım da Lucescu gelir :D

Çevrimdışı Sarp

Helalinden 5 milyon veririz büyük bir tebessümle imzalar kontratı!!!

Çevrimdışı scape_bjk

luce gelirse elimizdeki futbolcular böyle oynamayack ki zaten, benim bildiğim lucescu elindeki futbolculardan en yüksek verimi alır.

Çevrimdışı Sarp

luce gelirse elimizdeki futbolcular böyle oynamayack ki zaten, benim bildiğim lucescu elindeki futbolculardan en yüksek verimi alır.
:claps: