Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987555 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Yakında içimizden YD yi isteyenler çıkacak ve ben buna hiç şaşırmayacağım.ne kadar umutsuzsunuz arkadaşlar.umutsuzluğun hiç faydası yok.biliçe kızıyorsunuz beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil diye.ama aramızda bazı arkadaşlardan farkında değil.@Deniz benim Dediklerimi yanlış anlamışsın.ayrıca üye alımında doğru yapıldığını doğru davranıldığını düşünüyorum.herkes iyi niyetle üye olmaya çalışmıyor.beşiktaşın önü açılıyor ve güç odakları güçlerini arttırma peşinde.yönetim doğru yapıyor.ve ben üye olmak istersem ve beni almazlarsa o başka :)
Hayir abi durum bildigin gibi degil.ancnin fabrikasinda calisan iscilerin uyeligi kabul edilmis,tip doktoru olan adaminki kabul edilmemis.amacim burada kesinlikle isciyi ezmek degil ama soyle de bir gercek var ki iscinin uyelik ucretini kimin verdigi ,doktorun ücretini kendisinin odedigi ortada.sirf muhalif olma ihtimali yuksek diye uyeligi onaylanmiyor.

Hem tuzuge karsi hareket ediyor hem de sandigin iradesine ipotek koyuyorlar.boyle demokrasi olmaz.

Toplu aidat yatirma gelenegi de devam ediyor.
Bunu 8 sene yd yapti 8 sene gonderemedik.ayni tas ayni hamam devam ediyorlar.olmaz boyle.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

radikal sanırım
Evet buldum
Eleştirilerine katılıyorum
Tutarlı hareket edilmiyor bahsettiği konularda
Belli yerlerle iyi ilişkiler kurayım derken "eli verip kolu kaptırma" riski var
Dengeli olunmalı

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine taraftara giydirdi..
Satır başları halinde yazarsan konuşmayı bitince
İzleyemiyorum

Çevrimdışı ahmetx

Hayir abi durum bildigin gibi degil.ancnin fabrikasinda calisan iscilerin uyeligi kabul edilmis,tip doktoru olan adaminki kabul edilmemis.amacim burada kesinlikle isciyi ezmek degil ama soyle de bir gercek var ki iscinin uyelik ucretini kimin verdigi ,doktorun ücretini kendisinin odedigi ortada.sirf muhalif olma ihtimali yuksek diye uyeligi onaylanmiyor.

Hem tuzuge karsi hareket ediyor hem de sandigin iradesine ipotek koyuyorlar.boyle demokrasi olmaz.

Toplu aidat yatirma gelenegi de devam ediyor.
Bunu 8 sene yd yapti 8 sene gonderemedik.ayni tas ayni hamam devam ediyorlar.olmaz boyle.
Burası Türkiye kim geliyorsa iktidarını sağlama almaya çalışıyor ilkesellik,şeffaflık falan bunlar bizden geçtide çocuklarımız için de zor belki torunlar bu güzellikleri yaşar.Kafasına tüküreyim ortadoğu ilkelliğinin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Fikret Orman cok yetersiz kaliyor bence... Basin toplantisi cok fazla celiskiyle dolu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Besiktasin cocugu out iyi bir Besiktasli in...

Çevrimdışı ozan062

komedi bir baskana sahibiz
herkes müthis besiktaslı
ama oraya gelen taraftar için sadece tesekkur
celiskiye gel, yani senin için besiktaslılık loca almak
layn benim parammı varda yapayım onu ha??
daha buda birsey değil
davada haksızsın, adam gelmiş orda devletin gucunu arkasına alarak haciz işlemi baslatıyor
sen klub binasına gelemiyorsun neymiş kamoyunu inceliyormus
sonrasında bu konudan hop diye karsı tarafi itibarsızlastırarak gundem değiştiriyorsun
hakikaten on numara baskana sahibiz...
bu dakikadan sonra hiçbirsekilde diyologa girmicem bu konuda
siz gorun sevin baskanınızı benim için bitmiştir... 8 tane stad yapsın
bneim içim müteahhit baskandan otesi değildir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

zarrab sorusu soruldu mu?
Soruldu.Ben Besiktasliyi gozunun icine bakarak tanirim dedi,zarrabta da o isigi gormus ondan loca satmis.fenerli mi bilmem diyor.

Çevrimdışı ozan062

bircok konuda belki cok iyimser davranmaya calısıyor ifade edemiyor cenesi yetmiyor
aslında konusma esnasında bunu fark edebiliyoruz,,, fakat devamında getirdiği cümleler
kesinlikle kendisiyle celisiyor, busebeble bizim gibi mesafeli adamlar dahada itici buluyor
dogal oalrak..acımasız yorumlar yaptıgımızı dusunurken bir anda işi batırıyor ondan sonrada
tabiki hemen cephe alıyorum baskanı..cok buyuk yanlıslıklar yapıyor onun için
dogru yerin adamı değil maalesef,, bi yanaklıya bakıyorsun istediğini mis gibi anlatıyor
bizimki duygusalım diyor ama hakkı iyi dagıtmıyor adaletsizlik yapıyor...

orası sana uygun bir mevki değil baskan sen en iyisi yeni yonetimde tesisten sorumlu yonetici ol gecc sana orası uygun
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 11:27:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Zarrab meselesini bence buyutmeye gerek yok,147 locayi alanlarin içinde sabikalisi da var ,her turlu adam var bu da onlardan biri.her ne kadar toplum gozunde algisi cok kotu olsa da bunu yargılamak bize dusmemeli.
Keşke olmasaydi ama olmus, bu dkdan sonra tartismanin bize pek katkisi olmayacaktir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Zarrab meselesini bence buyutmeye gerek yok,147 locayi alanlarin içinde sabikalisi da var ,her turlu adam var bu da onlardan biri.her ne kadar toplum gozunde algisi cok kotu olsa da bunu yargılamak bize dusmemeli.
Keşke olmasaydi ama olmus, bu dkdan sonra tartismanin bize pek katkisi olmayacaktir.
bencede.. fenerli ferit şahenkte loca aldı kimsenin sesi çıkmadı tamam reza konusu farklı olabilir ama olan olmuş adama ne dicen sana loca satmıyoruz mu sattılar bitti gitti

Çevrimdışı Deniz

bencede.. fenerli ferit şahenkte loca aldı kimsenin sesi çıkmadı tamam reza konusu farklı olabilir ama olan olmuş adama ne dicen sana loca satmıyoruz mu sattılar bitti gitti
Parasini odedikten sonra,o locada edebiyle oturduktan sonra sıkıntı yok.

Çevrimdışı ahmetx

üyelik meselesi daha önemli ,artık locayı kafaya takmıyorum çünkü daha büyük problem var karşımızda.Birilerinin zorlamasıyla da yapmak zorunda kalıyor olabilir.Şu stad bitmeden hiç kimse rahatlayamaycak.

Çevrimdışı Fatih

Ya arkadaslar loca konusu o kadar onemli degil.. Adam kendisine almiyor locayi, her mac gelip izleyecegini mi dusunuyor bu millet... Calisanlarini misafirlerini agirlamak icin loca satin aliyor herkes... Localari alanlar zaten cogunluk sirkettir...

Çevrimdışı ahmetx

locaların çoğunu firmalar alıyor zaten başkanlarının hangi takımdan olduğunun önemi yok.

Çevrimdışı Deniz

üyelik meselesi daha önemli ,artık locayı kafaya takmıyorum çünkü daha büyük problem var karşımızda.Birilerinin zorlamasıyla da yapmak zorunda kalıyor olabilir.Şu stad bitmeden hiç kimse rahatlayamaycak.
1 senedir uyeligi onaylanmayi bekleyenler var onlar uye olmadan bu da olamaz.

Çevrimdışı Akil Emre

Klubü mahveden, yıllarımızı, hayallerimizi çalan Y.D denen şahsiyetten kim nezaman hesap soracak, çıldırmamak elde değil.

Birde şu Beşiktaşlıyım deyip yıllarca reklamını yapan, klübe zerre katkısı olmayan ama eleştirmekte yalakalıkta ön saflarda yer alan tüm dinazorlara da tekrardan yazıklar olsun. Hiçmi Beşiktaş sevginiz , duruşunuz yok. 

Çevrimdışı Deniz

Başkanın aciklamalarini izledim o da olanlar karşısında cok uzulmus ama yine her zamanki gibi hedef sasiriyor.bir kez de taraftari karsisina alacak bir aciklama yapmasa iyi olacak.kendi de iyi biliyor ki dun taraftarlar orada olmasa kulup binasindaki tuvalet aynalarina kadar alacaklardı.

Kulubun kapisina haciz kamyonlari dayanmisken kimseden "buyuk baskan" tezahuratlari beklemesin.

Konusmasinda bu sirketin ne kadar "kufur yok" bir sirket olduğunu acikliyor,madem bunlari biliyordun ona gore önlem alsaydin ihmalin sonucu nerelere dayandi.

Camia icinde gerginlik yaratacak sozler yerine,dun zedelenen itibarimiz nasil yerine gelecek diye dusunmeli.

Çevrimdışı Alper1903

bu arada  arkadaslar
eskiden daha beterleri oluyordu fakat simdi 2009a kadar dogru duzgun sosyal medya yok
bu sebeble olayları gazetelerden tvden ve birazda sitelerden ogreniyorduk
gerisi forumlarda gezen dedikoduydu
fakat artık oyle değil, onun için insanlar tabiki hemencecik hayal kırıklıgına olumsuzluk havasına girer
cnk hiç olmadıgı kadar işin içine girebiliyoruz teknoloji sayesinde
maalesef işin en kotu yani tamda bizim tersimize olan bir gelişmedir bu

Sampiyonluk kazansak teknolojiyi lehimize cevirecegiz.Feda donemi falan cok ters bir zamanda yasandi bir 10 sene once yasansa su durumda olmazdik.

Çevrimdışı Alper1903

Burasi yeri degil ama bugun Baba Hakki'nin olum yildonumu. Allah rahmet eylesin. Besiktas'in yonetiminde veya futbolcu olarak en cok gormek istedigim insandi kendisi. Insallah gelecekte boyle adamlar goruruz Besiktasimizda.

Çevrimdışı forzatunga

Klubü mahveden, yıllarımızı, hayallerimizi çalan Y.D denen şahsiyetten kim nezaman hesap soracak, çıldırmamak elde değil.

Birde şu Beşiktaşlıyım deyip yıllarca reklamını yapan, klübe zerre katkısı olmayan ama eleştirmekte yalakalıkta ön saflarda yer alan tüm dinazorlara da tekrardan yazıklar olsun. Hiçmi Beşiktaş sevginiz , duruşunuz yok. 

Hiç bir zaman sorulmayacak bu daha önce defalarca açıklandı.Elindeki evraklar ve raporla hesap sormaya kalktığında klüpte yasal sıkıntılar yaşıyor suçu yd'ye atıp kenara çekilme şansın yok seçilmiş ibra edilmiş başkan.Hesap sorma muhabbeti kapansın artık.

Çevrimdışı halvetifarazi

Fikret Orman şu cümleyi kurmuşsa geçmiş olsun.

"Ben Reza Zarrab'ı hiç tanımam. Ama kendisi iyi bir Beşiktaşlıdır."

Çevrimdışı ErsinA.

Bugünün şartlarında "sana mal satmıyorum" diyen bir tacir gördünüz mü?  Bu bir ticarettir. Müşteri kim olursa olsun. Parasını vermiş almış adam.