Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983582 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Metin1903

Rica etsem bunu biraz açabilir misin?
Abim hepimiz demirören zamanlarından hatırlıyoruz o sistemsizliği kargaşayı ilk defa beşiktaş lab diye birşey oluşturuldu burda diğer sitelerde abilerimiz topçu izleyip yönetime iletiyorlar francolar töreler oğuzhanlar yaparken biz , rakiplerimiz tarık veysel veya diğeri zaten diego falan rezil para harcıyorlar en azından ben sistemimiz olduğunu düşünüyorum yönetim ilk senesinde eneramo sezer yaparken şimdi almak için adam almıyorlar en azından iyiye gittiğimizi düşünüyorum hatalar tabiki olacak ama şuan türkiyede bir klüpte ışık varsa bu sadece beşiktaş olabilir bence tabiki katılmıyor olabilirsiniz oda sizin düşünceniz şahsen ben mutluyum şu anda yine muhteşem değiliz ama en kötü plan plansızlıktan iyidir .

Çevrimdışı Türkay

Bize geldiğinde 24 ediyor heralde adam o zamandan bu zamana aynı gelişemez çünkü ama her yılda aynı katkıyı verdi 1 milyonluk adam budur demeye getiriyorum işte ama giderde 5 milyona depay yaparsan bundan iki üç yıl önce o çocuk gelişir patlardı işte ya sen genç (17,19) önü parlak topçu alır sabreder hata yapmasına katlanır onu büyütür satarsın yada 23 24 yaşında olmuş adamları misal veli tolgay olcay alırsın onun her yıl aynı katkıyı vermesini beklersin ha paran varsa verirsin 15 20 milyon yaparsın bi tevez onun verdiğide farklı olur tabi  :D

Aynen  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı blackeagle35

Yalnız Lucescu'yu taraftar falan yollamadı,taraftara yıkmayalım her şeyi..Demirören,Matheus'u getirecekti,Fikret Orman'da Samet Aybaba yönetiminde bir planlama içindeydi..Başkan adaylarının bir planlaması yoktu Lucescu üzerinden..Ayrıca o dönem için Lucescu'nun gönderilmesi çok yanlış bir karar değildi..Dağılmış bir camia vardı,Lucescu da aynı şekildeydi..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 14:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız Lucescu'yu taraftar falan yollamadı,taraftara yıkmayalım her şeyi..Demirören,Matheus'u getirecekti,Fikret Orman'da Samet Aybaba yönetiminde bir planlama içindeydi..Başkan adaylarının bir planlaması yoktu Lucescu üzerinden..Ayrıca o dönem için Lucescu'nun gönderilmesi çok yanlış bir karar değildi..Dağılmış bir camia vardı,Lucescu da aynı şekildeydi..

Adam elime 10 miilyon dolar bütçe verin seneye bu takımı tekrar şampiyon yapacağım göndermeyin dedi.

Ona rağmen gönderildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Adam elime 10 miilyon dolar bütçe verin seneye bu takımı tekrar şampiyon yapacağım göndermeyin dedi.

Ona rağmen gönderildi.
Sezon bitmeden anlaşmıştı Shaktar ile..Ben o dönemki gönderilmesini eleştirmem çok fazla..Kendisi de bunalıma girmişti,ülke futboluna güvenini kaybetmişti haklı olarak..Zaten yerine gelen kötü biri miydi sanki..Kötü olan transfer planlamasıydı..

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'nun gönderilmesi tamamen hataydı bana kalırsa ama tabi o zamanlar kimse Lucescu'nun bu denli büyük hoca olduğunu anlayamamıştı.

Mesela şimdi Lucescu gelse ilk senesinde şampiyon yapıp 2. senesinde şampiyon yapamasa hemen gönderilmez.

Y.D, Lucescu ile devam etmiş olsaydı BJK tarihinin en başarılı başkanı olacaktı belki de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Lucescu Cech ve Maxi pereira ile anlaşsak sezon bitiminde diğer transferleri hiç önemsemem.

Çünkü Lucescu ortasaha ve stoper bulma konusunda uzman bir adam zaten.

Çok ucuza çok iyi oyuncular getirecektir hiç şüphem yok.

o konuda süphelerim var
sanırım bu brezilyalıları shaktara getiren kendisi değildir,yanındaki elemanları
aynı ts avrupalı oyuncu takıma alamadıgından careyi polonyalarda arıyorduya
buda onun ukrayna versiyonu, ve o bulmuyordur diye dusunuyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı blackeagle35

Lucescu'nun gönderilmesi tamamen hataydı bana kalırsa ama tabi o zamanlar kimse Lucescu'nun bu denli büyük hoca olduğunu anlayamamıştı.

Mesela şimdi Lucescu gelse ilk senesinde şampiyon yapıp 2. senesinde şampiyon yapamasa hemen gönderilmez.

Y.D, Lucescu ile devam etmiş olsaydı BJK tarihinin en başarılı başkanı olacaktı belki de.
İyi de kim gelirse gelsin Lucescu gidecekti..Lucescu'nun gönderilmesi bugünden bakarsan hatadır,ancak o dönemin koşullarını ne kadar hatırlıyorsun bilemem..Lucescu dağılmış haldeydi,camia da aynı şekilde..Normal bir şekilde 3. olsaydık o sene kimse Lucescu gitsin diyemezdi zaten..Ama şartlar kötüydü..Ayrıca bana göre Lucescu,bildiğim kadarıyla, tarihimizin en iyi birkaç teknik direktöründen birisidir..Adamın derbi stratejileri yeter..

Çevrimiçi Samet Ç

o konuda süphelerim var
sanırım bu brezilyalıları shaktara getiren kendisi değildir,yanındaki elemanları
aynı ts avrupalı oyuncu takıma alamadıgından careyi polonyalarda arıyorduya
buda onun ukrayna versiyonu, ve o bulmuyordur diye dusunuyorum
Zago ve scout ekibi buluyor.

Çevrimdışı ozan062

Zago ve scout ekibi buluyor.

yani biz böyle adamları alamayacagız
veya  enson kesfettiklerini biz satın alamayacagız para yok
onun için sadece bizi iyi yonetecek biri lazım onuda halleder ama bana gore enkazların bol olması sebebiyle buyuk kafa patlatması lazım lucenin.

işi zor

Çevrimiçi Samet Ç

yani biz böyle adamları alamayacagız
veya  enson kesfettiklerini biz satın alamayacagız para yok
onun için sadece bizi iyi yonetecek biri lazım onuda halleder ama bana gore enkazların bol olması sebebiyle buyuk kafa patlatması lazım lucenin.

işi zor
Zago'yu da getirebiliriz aslında Luce ile birlikte ama biraz uğraşmamız gerekiyor yanılmıyorsam Roma'da Zago'yu istiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 14:44:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezon bitmeden anlaşmıştı Shaktar ile..Ben o dönemki gönderilmesini eleştirmem çok fazla..Kendisi de bunalıma girmişti,ülke futboluna güvenini kaybetmişti haklı olarak..Zaten yerine gelen kötü biri miydi sanki..Kötü olan transfer planlamasıydı..

2 kez bekletti teklifi kendi açıkladı o zaman. Bizdeyken Shkathar 3 kez teklif yapmış zaten reddetmiş adam e biz kovunca..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 14:46:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Zago'yu da getirebiliriz aslında Luce ile birlikte ama biraz uğraşmamız gerekiyor yanılmıyorsam Roma'da Zago'yu istiyor.

Rpma - Spaletti %99
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Abim hepimiz demirören zamanlarından hatırlıyoruz o sistemsizliği kargaşayı ilk defa beşiktaş lab diye birşey oluşturuldu burda diğer sitelerde abilerimiz topçu izleyip yönetime iletiyorlar francolar töreler oğuzhanlar yaparken biz , rakiplerimiz tarık veysel veya diğeri zaten diego falan rezil para harcıyorlar en azından ben sistemimiz olduğunu düşünüyorum yönetim ilk senesinde eneramo sezer yaparken şimdi almak için adam almıyorlar en azından iyiye gittiğimizi düşünüyorum hatalar tabiki olacak ama şuan türkiyede bir klüpte ışık varsa bu sadece beşiktaş olabilir bence tabiki katılmıyor olabilirsiniz oda sizin düşünceniz şahsen ben mutluyum şu anda yine muhteşem değiliz ama en kötü plan plansızlıktan iyidir .
Transferlerin bir plan, bir sistem dahilinde yapıldığına henüz inandıramadı yönetim beni. Kötü dediğin Veysel ve Diego ile biz de ilgilenmedik mi? Veysel'den Linnes'e Linnes'ten Opare'ye geçtik. Üçü de birbirinden alakasız futbolcular. Bu üçünün ortak bir özellikleri yok. Keza başka bir örnek Diego ile Sosa; Töre ile Olcan.

100. yılda şampiyon olduğumuzda tam 10 tane ilk 11 oyuncusu alınmış. Yani 1 senede takım kurulup şampiyon yapılmış. Bu örneğe Gs'nin yeni stada geçtiği sezon da örnek gösterilebilir. Takım kurmanın uzun bir süreç gerektirdiğini düşünmüyorum. Sadece kurmak istediğin takım yapısını belirle ona göre futbolcular al. Bir futbolcudan vazgeçince onun yerine alakasız özellikte futbolcu alıp gelme. Bunu yapıyoruz. Bu bir sistem değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 14:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Transferlerin bir plan, bir sistem dahilinde yapıldığına henüz inandıramadı yönetim beni. Kötü dediğin Veysel ve Diego ile biz de ilgilenmedik mi? Veysel'den Linnes'e Linnes'ten Opare'ye geçtik. Üçü de birbirinden alakasız futbolcular. Bu üçünün ortak bir özellikleri yok. Keza başka bir örnek Diego ile Sosa; Töre ile Olcan.

100. yılda şampiyon olduğumuzda tam 10 tane ilk 11 oyuncusu alınmış. Yani 1 senede takım kurulup şampiyon yapılmış. Bu örneğe Gs'nin yeni stada geçtiği sezon da örnek gösterilebilir. Takım kurmanın uzun bir süreç gerektirdiğini düşünmüyorum. Sadece kurmak istediğin takım yapısını belirle ona göre futbolcular al. Bir futbolcudan vazgeçince onun yerine alakasız özellikte futbolcu alıp gelme. Bunu yapıyoruz. Bu bir sistem değil.

Malesef hepsi doğru.

Daha en az 2 sezon gerekiyor bir sistem olduğuna inanmak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yani sonuc suraya geliyor
evet 10 sene once sadece luce yeterdi fakat artık cag değişti
onunla beraber iyi bir ekibinde iş bası yapması gerekiyor
yani scoutuyla teknik ekibiyle sportif direktoruyle beraber
mesela işe iyi bir kaptanla baslamak lazım saha içinde
eldekiler leşş

Çevrimdışı blackeagle35

Rpma - Spaletti %99
Spalletti'yi getirmesi gereken biziz,Lucescu gelmiyorsa..

Çevrimdışı Tolga

eldekiler leşş
İşte iyi bir kaptan için de o meziyetlere sahip bir oyuncu olması lazım takımda :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

eldekiler leşş
Yok Luce Tr'de başarı için yeterlidir. İş avrupada derece yapmaya gelirse sadece Luce ile zorlanırız. Seneye ilk hedefimiz lig olacaktır zaten.İlk işimiz ligi alıp yerle bir olan imajımızı tekrar geri kazanmak olmalı ondan sonra zaten para da olacaktır Luce'nin yanına çok iyi kişilerle donatabiliriz. Ama seneye yeni stadın verdiği gaz ile avrupaydı cartdı curtdu abartmamak lazım ilk işimiz kısa vadede başarı olmalı .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 15:03:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Spalletti'yi getirmesi gereken biziz,Lucescu gelmiyorsa..

Splaetti'yi getiremeyiz biz.

Hadi mucize oldu verdik 5 milyon euro yıllık getirdik.

30 milyon da bütçe vermen lazım yoksa başarısız olur. O yüzden o iş kökten yalan olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İşte iyi bir kaptan için de o meziyetlere sahip bir oyuncu olması lazım takımda :)

hadi eskiden bulmak zor derdik simdide almak:D
iş bitiricilik sıfırın altında
hemde para yok :s20:

Çevrimdışı cisse557

Malesef hepsi doğru.

Daha en az 2 sezon gerekiyor bir sistem olduğuna inanmak için.
Aynen kulübün şu an ki mali yapısı 2 yılda güzel bir takım ortaya çıkarır. Ama bunu yapabilecek kulüp içinde bir plancı var mı? Bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Takımda yoksa dışardan bulacaksın mesela De Jong Tr'den bir takımla anlaşma yaptı diyorlar büyük bir ihtimal Ts ile mesela tam kaptanlık yapabilecek bir adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 15:06:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen kulübün şu an ki mali yapısı 2 yılda güzel bir takım ortaya çıkarır. Ama bunu yapabilecek kulüp içinde bir plancı var mı? Bilmiyorum.

Burada sevindirici tek nokta var.

Temeli atılan takımın ilk senesi bile şampiyonluğa oynuyor.

Seneye çok değil biraz bile risk alsak şampiyon olabilir yeter ki korkmasınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Splaetti'yi getiremeyiz biz.

Hadi mucize oldu verdik 5 milyon euro yıllık getirdik.

30 milyon da bütçe vermen lazım yoksa başarısız olur. O yüzden o iş kökten yalan olur.
Spalletti bütçe olmadan da iş yapabilecek bir teknik adamdır..Roma'da adam forvetsizlikten false nine denen olayı buldu..Roma sanki 5 mi verecek yıllık en fazla alacağı net ücret 2 olur..Zenith'de yüksek harcama yaptı zaten arkasında gazprom ile onu yapmayacak antrenör yoktur dünyada..